search
'Dardevil: Born Again': De meest lugubere schurk keert officieel terug
Series / Nieuws

'Dardevil: Born Again': De meest lugubere schurk keert officieel terug

Tijdens de New York Comic Con werd de verschijning van MCU's meest angstaanjagende schurk bevestigd.

De fans kijken reikhalzend uit naar de soft reboot van het populaire personage van Daredevil. Tijdens een panel bevestigde producent Sana Amanat wie de aartsvijand in het eerste seizoen is.

Het gaat om niemand minder dan de afgrijselijke Muse, een huiveringwekkende seriemoordenaar. Daredevil/Matt Murdock (Charlie Cox) heeft duidelijk zijn handen vol.

Radar


Muse is in de strips gecreëerd door Charles Soule en Ron Garney en verscheen voor het eerst in 2016. Het betreft een verknipt figuur, dat moord ziet als een artistieke expressie. Daarom heeft hij in het verleden een muur beschilderd met het bloed van honderd vermiste personen.

Deze psychopaat heeft daarnaast een bovenmenselijke kracht en een inwendige sensor, waarmee hij signalen van buitenaf kan verstoren. Voor Daredevil is dit slecht nieuws, omdat dit zijn interne radar ontregelt.

Overig


Tijdens het Marvel Fanfare panel, waar naast Amanat ook Soule, 'Daredevil'-bedenker Frank Miller en diverse hoofdrolspelers aanwezig waren, werd tevens bekendgemaakt dat het eerste seizoen uit negen afleveringen zal bestaan.



Daredevil: Born Again wordt in maart 2025 verwacht op Disney+[/url1].
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen