search
Netflix pakt groots uit met nieuwe serie van succesregisseur Tyler Perry
Series / Nieuws

Netflix pakt groots uit met nieuwe serie van succesregisseur Tyler Perry

Een inspirerend verhaal over schoonheid, identiteit en gemeenschap in Amerika.

Tyler Perry is terug met een gloednieuwe serie. Met zijn kenmerkende stijl vol emotie en krachtige verhalen belooft deze nieuwe show een diepe indruk achter te laten. Maar wat maakt Beauty in Black zo bijzonder? Hier lees je vijf dingen die je moet weten voordat je begint te kijken!

Waar gaat de serie over?


Beauty in Black vertelt het verhaal van twee vrouwen uit totaal verschillende werelden. Kimmie, die worstelt om te overleven na door haar moeder op straat te zijn gezet, en Mallory, een succesvolle zakenvrouw met een imperium in de cosmetica. Hun levens raken verstrengeld in een wereld van macht, geheimen en gevaarlijke intriges.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is het nieuwste project van Tyler Perry, de gerenommeerde regisseur en schrijver die bekend staat om films als Madea en de serie The Haves and the Have Nots. Perry heeft wederom zijn scherpe oog voor menselijke emoties en maatschappelijke thema's toegepast om een gelaagde en diepgaande serie te creëren die zowel inspireert als amuseert.

Wie spelen er in de serie?


De hoofdrollen worden vertolkt door Crystle Stewart, bekend van For Better or Worse, als Mallory, en Taylor Polidore Williams, die eerder te zien was in Snowfall, als Kimmie. Daarnaast speelt Debbi Morgan, bekend van All My Children, de rol van Olivia.

Voor wie is deze serie?


Beauty in Black is perfect voor fans van series zoals Insecure en Queen Sugar, die zowel cultuur als persoonlijke groei centraal stellen. De serie is gericht op kijkers die geïnteresseerd zijn in thema’s zoals identiteit, empowerment en diversiteit, en die zich aangetrokken voelen tot verhalen met een sterke emotionele kern.

Is de serie te bingen?


Met een eerste seizoen van 10 afleveringen van elk ongeveer 50 minuten, is Beauty in Black goed te bingen. De serie is intens en meeslepend, waardoor je de afleveringen snel achter elkaar wilt kijken. Zet een paar avonden vrij voor deze krachtige kijkervaring!



Vanaf donderdag 24 oktober 2024 kun je Beauty in Black exclusief streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen