search
Duistere nieuwe miniserie staat klaar om Netflix te veroveren: 'The Last Night at Tremore Beach'
Series / Nieuws

Duistere nieuwe miniserie staat klaar om Netflix te veroveren: 'The Last Night at Tremore Beach'

Een componist wordt geplaagd door angstaanjagende visioenen na een storm.

Bereid je voor op een intense thriller met bovennatuurlijke elementen! Voordat je begint aan The Last Night at Tremore Beach, zijn er vijf dingen die je moet weten.

Waar gaat de serie over?


The Last Night at Tremore Beach volgt Peter Harper, een componist die na zijn scheiding een geïsoleerde plek aan de Ierse kust opzoekt om tot rust te komen. Tijdens een hevige storm wordt hij getroffen door bliksem, waarna hij angstaanjagende visioenen krijgt van zijn buren, die misschien meer te verbergen hebben dan hij denkt.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is geregisseerd door Oriol Paulo, bekend van The Innocent, en is gebaseerd op de bestseller van Mikel Santiago. Paulo staat bekend om zijn meeslepende thrillers met verrassende wendingen, en deze acht-delige serie past perfect in dat rijtje.

Wie spelen er in de serie?


Javier Rey speelt de rol van Peter Harper. Hij is eerder te zien in Netflix-series zoals Cocaine Coast. Ana Polvorosa, bekend van Cable Girls, speelt Judie, een van zijn mysterieuze buren. Ook Guillermo Toledo en Pilar Castro spelen belangrijke rollen.

Voor wie is deze serie?


Liefhebbers van psychologische thrillers zoals The Haunting of Hill House of The Innocent zullen genieten van de intense sfeer en onverwachte wendingen in The Last Night at Tremore Beach. De serie is perfect voor wie houdt van duistere verhalen met bovennatuurlijke elementen.

Is de serie te bingen?


De miniserie bestaat uit acht afleveringen van ongeveer 60 minuten. Met een totale kijktijd van ongeveer 8 uur is het een ideale serie voor een spannend binge-weekend.



Vanaf vrijdag 25 oktober 2024 kun je The Last Night at Tremore Beach exclusief streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen