search
Deze nieuwe fantasyserie moet de volgende hit worden op Disney+
Series / Nieuws

Deze nieuwe fantasyserie moet de volgende hit worden op Disney+

Nieuwe magische uitdagingen in een spannend vervolg op een geliefde serie.

Bereid je voor op een magisch avontuur wanneer Wizards Beyond Waverly Place op Disney+ verschijnt! Hier zijn vijf dingen die je moet weten voordat je begint te kijken.

Waar gaat de serie over?


Wizards Beyond Waverly Place volgt het volwassen leven van Justin Russo, die zijn magie heeft opgegeven voor een normaal sterfelijk bestaan met zijn familie. Maar wanneer zijn zus Alex een jonge tovenaar, Billie, naar hem brengt voor training, moet Justin zijn krachten weer oppakken om haar te helpen en de Wizard World te beschermen.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is geschreven en geproduceerd door Jed Elinoff en Scott Thomas, samen met uitvoerend producenten Selena Gomez en David Henrie. Het is een spin-off van de oorspronkelijke Wizards of Waverly Place, met regie door Andy Fickman, bekend van familie-avonturenfilms.

Wie spelen er in de serie?


David Henrie keert terug als Justin Russo, terwijl Janice LeAnn Brown de jonge tovenares Billie speelt. Selena Gomez maakt gastoptredens als Alex Russo, en andere castleden zijn onder meer Mimi Gianopulos als Giada Russo en Alkaio Thiele als hun zoon Roman.

Voor wie is deze serie?


Fans van het originele Wizards of Waverly Place zullen genieten van deze nieuwe avonturen vol magie. Daarnaast is de serie perfect voor kijkers van fantasie zoals The Owl House en Descendants, die een mix zoeken van humor en magie.

Is de serie te bingen?


Het eerste seizoen van Wizards Beyond Waverly Place bevat acht afleveringen van elk ongeveer 30 minuten, ideaal om achter elkaar te kijken tijdens een magische binge-sessie.



Vanaf woensdag 30 oktober 2024 kun je Wizards Beyond Waverly Place exclusief streamen op Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen