search
Ben je helemaal klaar met 'Friends'? Kijk dan deze even zo geestige serie op Disney+
Series / Featured

Ben je helemaal klaar met 'Friends'? Kijk dan deze even zo geestige serie op Disney+

Deze serie vol humor en vriendschap is perfect voor fans van Friends.

Friends is een serie die geen introductie nodig heeft. Al vanaf het eerste seizoen dat in 1994 uitkwam, is de serie razend populair en deze populariteit lijkt niet af te nemen. Ben je een groot fan van de serie, maar heb je alle seizoenen al net iets te vaak gezien? Dan is deze sitcom de perfecte aanrader voor jou!

Friends, van David Crane en Marta Kauffman, gaat over een groep van 6 vrienden, gespeeld door Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Matthew Perry. De serie volgt de twintigers terwijl ze zich een weg banen door hun vriendschappen, carrières en liefdeslevens.

De beste aanrader


Een andere fantastische sitcom die fans van Friends helemaal geweldig zullen vinden, is How I Met Your Mother uit 2005. Deze serie is gemaakt door Craig Thomas en Carter Bays.

De hoofdrollen worden gespeeld door Josh Radnor als Ted Mosby, Jason Segel als Marshall Eriksen, Cobie Smulders als Robin Scherbatsky, Neil Patrick Harris als Barney Stinson en Alyson Hannigan als Lily Aldrin.

Het plot


Het verhaal van How I Met Your Mother is gebaseerd op het idee van Bays en Thomas om een serie te maken over "[hun] vrienden en de domme dingen die [ze] in New York deden". En dat is dan ook precies waar de serie over gaat.



We volgen Ted Mosby terwijl hij aan zijn kinderen Luke en Penny vertelt hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Aan het eind van de 9 seizoenen en 209 afleveringen, wordt de brandende vraag eindelijk beantwoord: wie is de moeder van Luke en Penny?

Lees ook
Disney+ verrast met diverse nieuwe series: ontdek alles wat je niet mag missen
Bekijk meer van je favoriete series en ontdek gloednieuwe seizoenspremières op Disney+.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen