search
Ben je echt helemaal klaar met 'The Acolyte'? Dan moet je zeker uitkijken naar deze nieuwe Star Wars-serie op Disney+
Series / Featured

Ben je echt helemaal klaar met 'The Acolyte'? Dan moet je zeker uitkijken naar deze nieuwe Star Wars-serie op Disney+

Als je geen genoeg kan krijgen van The Aoclyte, is deze serie perfect voor jou.

Eerder dit jaar kwam een gloednieuwe Star Wars-serie uit: The Acolyte. De serie breidt het Star Wars-universum uit met nieuwe personages, nieuwe gebeurtenissen en nieuwe avonturen. Heb je de serie ondertussen al helemaal gekeken en ben je op zoek naar iets vergelijkbaars? Dan hebben wij de perfecte aanrader voor jou!

The Acolyte is bedacht door Leslye Headland, die eerder al gewerkt heeft aan Sleeping with Other People, Russian Doll en About Last Night, en vertelt het verhaal van een Jedi-meester die een reeks misdaden op moet lossen.

De perfecte serie


Als je genoten hebt van het eerste seizoen van The Acolyte, ga je ongetwijfeld deze gloednieuwe Star Wars-serie helemaal geweldig vinden. We hebben het natuurlijk over Skeleton Crew van Jon Watts en Christopher Ford.

Watts en Ford hebben eerder al samengewerkt aan de Spider-Man-films van Marvel. Nu is dit iconische duo terug voor Skeleton Crew dat gepland is om op 3 december 2024 uit te komen op Disney+.

Het plot en de cast


De hoofdrollen worden gespeeld door Ravi Cabot-Conyers als Wim, Ryan Kiera Armstrong als Fern, Kyriana Kratter als KB en Robert Timothy Smith als Neel. Zij delen het scherm met Jude Law (The Talented Mr. Ripley) als Jod Na Nawood.



Skeleton Crew volgt vier kinderen die een belangrijke ontdekking doen op hun thuisplaneet. Daarna raken ze echter verdwaald en moeten ze samen de weg naar huis vinden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen