search
Deze 3 nieuwe series moeten deze week streaming helemaal gaan veroveren
Series / Specials

Deze 3 nieuwe series moeten deze week streaming helemaal gaan veroveren

Heb je nog niets op je watchlist staan, laat je dan inspireren door deze 3 toppers.

Streamingdiensten brengen wekelijks zoveel nieuwe series uit dat het soms moeilijk is een keuze te maken. Om het je wat makkelijker te maken, hebben we een selectie gemaakt van de drie meest opvallende nieuwe series van deze week die absoluut het kijken waard zijn.

Like a Dragon: Yakuza



Verschijnt op: Donderdag 24 oktober | Kijk op: Prime Video
Deze Amerikaans-Japanse misdaad- en actieserie is gebaseerd op Sega's reeks computerspellen Like a Dragon, met hoofdrollen voor onder andere Ryome Takeuchi, Kento Kaku, Munetaka Aoki en Yumi Kawai.

Het verhaal, dat zich afspeelt in de fictieve stad Kamurocho, volgt twee tijdlijnen: 1995 en 2005. In 1995 proberen vier vrienden te ontsnappen aan hun strenge leven in een weeshuis en duiken ze in de door de Yakuza geleide onderwereld van Kamurocho. In 2005 is hun vriendschap echter uit elkaar gevallen, terwijl de spanningen tussen de Tojo-clan en de Omi-clan een kookpunt bereiken.



Doctor Odyssey



Verschijnt op: Donderdag 24 oktober | Kijk op: Disney+
Joshua Jackson, de ster uit Dawson's Creek en Fringe,is terug in een spannende nieuwe serie. Samen met acteurs Don Johnson, Phillipa Soo en Sean Teale vormen zij een medisch team dat op een luxueuze cruiseschip

Joshua Jackson, bekend van Dawson's Creek en Fringe, is terug in een spannende nieuwe serie. Samen met Don Johnson, Phillipa Soo en Sean Teale vormen zij een medisch team aan boord van een luxueus cruiseschip.



Somebody Somewhere



Verschijnt op: Zondag 27 oktober | Kijk op: HBO Max
Het derde seizoen van deze aangrijpende donkere komedie van HBO, met Bridget Everett in de hoofdrol, verschijnt binnenkort. De serie krijgt op IMDb een indrukwekkende score van 8,1, gebaseerd op maar liefst 12.000 gebruikers.

Sam lijkt op het eerste gezicht een echte inwoner van Kansas, maar van binnen worstelt ze om te voldoen aan de verwachtingen van haar geboortestad. Terwijl ze omgaat met verlies en acceptatie, ontdekt ze zichzelf en een gemeenschap van buitenstaanders die, net als zij, nergens echt bij passen maar niet opgeven.



Lees ook
Prime Video onthult de spraakmakende line-up van komende week
Aankomende week kun je naast veel actie en spektakel, een vleugje Italiaanse cuisine verwachten.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen