search
Nieuwe Netflix-thriller is een zenuwslopende race tegen de klok en kijk je vanaf vrijdag
Films / Specials

Nieuwe Netflix-thriller is een zenuwslopende race tegen de klok en kijk je vanaf vrijdag

Vanaf deze week zie je de nieuwe thriller 'Don't Move' op Netflix.

Kun je wel wat extra spanning gebruiken tijdens deze donkere oktoberdagen? Dan hebben we goed nieuws, want op Netflix verschijnt volgende week de zenuwslopende film Don't Move.

Don't Move is een Amerikaanse horror-thrillerfilm uit 2024. De film is geregisseerd door het duo Adam Schindler en Brian Netto. Hen kun je onder andere kennen van de horrorfilm Intruders uit 2015.

Verlammend middel


De film gaat over een rouwende vrouw die in een afgelegen bos terechtkomt. Daar wordt ze geconfronteerd met een seriemoordenaar, die haar injecteert met een verlammend middel. Langzaam verliest ze de mogelijkheid om haar lichaam te bewegen.

Terwijl ze steeds minder mobiel wordt, moet ze op een of andere manier proberen om de moordenaar te slim af te zijn. Lukt het haar om aan dit kat-en-muisspel te ontsnappen, voordat ze al haar bewegingsvrijheid verliest?

Cast


In de film zien we Finn Wittrock in de rol van Richard. Je kunt Wittrock kennen van onder andere American Horror Story, The Big Short en Judy. Daarnaast speelt Kelsey Asbille de rol van Iris. Zij is bekend van Fargo, Yellowstone en Wind River.



De rol van politieagent Dontrell wordt gespeeld door Daniel Francis, die al eerder speelde in series als Bridgerton, Stay Close en Once Upon a Time. De serie is geschreven door T.J. Cimfel and David White.

Netflix


De opnames voor de film begonnen in Bulgarije in 2023. Twee dagen voordat de productie klaar zou zijn zou deze eigenlijk moeten worden gepauzeerd vanwege de stakingen in Hollywood. Gelukkig kon er een overeenkomst worden gesloten waardoor deze toch doorging.

Don't Move is vanaf vrijdag 25 oktober te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen