search
Disney+ onthult spannende en creepy trailer voor zijn succesvolle fantasyserie 'Goosebumps'
Series / Trailer

Disney+ onthult spannende en creepy trailer voor zijn succesvolle fantasyserie 'Goosebumps'

De beroemde boeken van R.L. Stine worden nu verfilmd als een anthology-serie voor Disney+.

Disney+ en Hulu hebben de eerste trailer vrijgegeven voor Goosebumps: The Vanishing, het acht-delige tweede seizoen van de anthology-serie die gebaseerd is op R.L. Stine's beroemde Goosebumps-boeken.

Het verhaal gaat ditmaal over de tweeling Cece (Jayden Bartels) en Devin Brewer (Sam McCarthy), die de zomer doorbrengen in Gravesend, Brooklyn met hun gescheiden vader en tevens botanicus Anthony (David Schwimmer).

Mysterieuze gebeurtenissen


Al snel voelen ze een dreigende aanwezigheid, raken er kinderen vermist en wordt ontdekt dat Gravesend vol duistere geheimen zit. Dit zorgt voor een reeks gebeurtenissen die gelinkt zijn aan een mysterieus organisme en hun overleden oom.

In de trailer zien we Friends-acteur Schwimmer wordt bezeten door iets dat in de grond begraven ligt en een bovennatuurlijke entiteit wordt losgelaten in New York.

Van Friends naar Bumps


Naast Schwimmer zien we in het nieuwe seizoen ook acteurs als Ana Ortiz, Elijah M. Cooper, Galilea La Salvia, Francesca Noel en Stony Blyden.



Het nieuwe seizoen benut elementen van meerdere Stine-boeken: “Stay Out of the Basement,” “The Haunted Car,” “Monster Blood,” “The Girl Who Cried Monster,” “The Ghost Next Door” en “Welcome to Camp Nightmare”.

Griezelig begin van het nieuwe jaar


Hilary Winston fungeert als showrunner van de serie. Het eerste seizoen van Goosebumps is in zijn volledigheid te streamen op Disney+.

Goosebumps: The Vanishing stream je vanaf 10 januari 2025 op Disney+.

Lees ook
De enorme verrassing in 'The Acolyte': "Ik ben het niet eens met de kritiek"
Showrunner Leslye Headland vindt kritiek op de slotaflevering veel te kort door de bocht.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen