search
Yolanthe Cabau en Netflix bundelen de krachten in 195 landen!
Series / Nieuws

Yolanthe Cabau en Netflix bundelen de krachten in 195 landen!

De Nederlandse actrice Yolanthe Cabau pakt groots uit met eigen realityserie.

Deze maand werd duidelijk dat Yolanthe Cabau een nieuwe samenwerking is aangegaan met Netflix. Dit keer niet voor een volgende romkom, maar voor een eigen realityserie. Tijdens een speciale presentatie gaf ze de details.

Op Instagram kondigde ze haar realityserie Yolanthe nogmaals aan: "Lieve volgers, misschien hebben jullie het afgelopen week al voorbij zien komen, maar ik wil het zelf ook graag met jullie delen: vanaf begin volgend jaar komt er een realityserie over mijn leven op Netflix in 195 landen!"

Maar waarom?


Yolanthe legde ook uit waarom ze ervoor heeft gekozen: "De afgelopen vijf jaar heb ik mezelf enorm ontwikkeld. Ik ben door moeilijke én mooie momenten gegaan van wanhoop, angst en liefde op alle vlakken van mijn leven. Toen Netflix mij benaderde met het verzoek om me te volgen, en daarbij mijn stichting Free A Girl in de spotlight kon zetten, was ik eigenlijk meteen overtuigd."

En wat kunnen we verwachten? "De leuke momenten, de pieken, maar ook de dalen. Dit jaar was tot nu toe al intens; er is veel gebeurd wat ik normaal nooit zou durven delen," aldus Yolanthe. "Voor mij persoonlijk is dit een enorme uitdaging: loslaten van het perfecte plaatje dat ik mezelf zo lang heb voorgehouden. Ik mag falen. Ik mag fouten maken. Ik ben niet perfect, maar ik doe altijd mijn best."

Volgend jaar


De realityserie zal ergens in 2025 op Netflix starten. Hieronder de post op Instagram met nog veel meer details.



Lees ook
De beste sciencefictionserie die je gelijk moet gaan kijken: 'See’
In de sci-fi serie 'See' speelt Sylvia Hoeks naast Jason Momoa in een post-apocalyptische wereld.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen