search
Sterk nieuw seizoen over snelle misdaadbestrijder verovert Netflix direct
Series / Nieuws

Sterk nieuw seizoen over snelle misdaadbestrijder verovert Netflix direct

Het derde seizoen van The Lincoln Lawyer staat direct bovenaan de Top 10.

Netflix scoort regelmatig met erg goed ontvangen series. Een van de best ontvangen reeksen van de afgelopen jaren is de serie The Lincoln Lawyer, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Michael Connelly.

Eerder verscheen er in 2011 nog de vermakelijke film met Matthew McConaughey. De serie scoort minstens zo goed bij de liefhebbers van meer grauwe misdaadbestrijding. De eerste twee seizoenen noteerden sterk met respectievelijk 80 procent en 91 procent op de Tomatometer.

Seizoen 3


Het nieuwste seizoen doet dat ook. Na zes recensies staat de serie op de volle 100 procent op de Tomatometer. Zo schrijft Ricky Valero van FandomWire in zijn recensie:

"Als je fan bent van de eerste twee seizoenen van The Lincoln Lawyer, dan zul je dit seizoen geweldig vinden. De schrijvers hebben de beste delen van Michael Connelly's boeken gevonden en naar het kleine scherm gebracht om een ​​rechtszaaldrama te ontwikkelen dat het waard is om te bingewatchen."

Nu te zien


Als je het derde seizoen van The Lincoln Lawyer graag wilt zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.



De synopsis volgens Netflix: Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière - en zijn bekende Lincoln - weer op als hij een moordzaak aanneemt.

Lees ook
Deze 'Knight Rider'-kloon uit de jaren 80 is echt lachwekkend
... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen