search
Top of flop: Recensies seizoen 4 van 'Superman & Lois'
Series / Nieuws

Top of flop: Recensies seizoen 4 van 'Superman & Lois'

Seizoen 4 van Superman & Lois krijgt een zeer verrassende score op Rotten Tomatoes.

Er bestaan tegenwoordig talloze series over superhelden. Van alle Marvel-films en -series tot de beste DC-adaptaties. De beste DC-superheld is misschien wel Superman, maar is zijn serie, Superman & Lois, na vier seizoenen eigenlijk nog net zo goed? De beste critici op Rotten Tomatoes hebben het seizoen bekeken en hun oordeel gegeven.

Het eerste seizoen van Superman & Lois ging in 2021 in première en werd al snel een favoriet onder DC-fans. Dat is allemaal te danken aan bedenkers Greg Berlanti en Todd Helbing.

Rotten Tomatoes


Een tijdje geleden kwam eindelijk het vierde seizoen uit en ondertussen hebben de beste critici op Rotten Tomatoes hun scores ingestuurd.

De serie kreeg eerder al een score van 86%, maar seizoen 4 verplettert deze beoordeling. Seizoen 4 schittert met een perfecte score van 100% (op het moment van schrijven).

Een perfecte voortzetting van het verhaal


Dominic Baez van The Seattle Times schrijft over het seizoen: "Het wraakplot geeft het seizoen een donkerdere, meer volwassen toon dan voorgaande seizoenen, wat niet verrassend is gezien het bronmateriaal.

Het voelt als een natuurlijke overgang in plaats van een plotselinge verschuiving veroorzaakt door een ingekort seizoen — nog een bewijs van de schrijvers en acteurs die werken met wat ze hebben."




Ook Mike Thomas van Collider schrijft over de comics die ietwat diepgang missen. Dat houdt de serie volgens Thomas echter niet tegen: "Gelukkig hebben de makers bij de adaptatie van deze verhaallijn bedacht dat karaktergedreven verhalen Superman & Lois altijd het meest laat schitteren."

Lees ook
'Superman & Lois': negatief bericht over het laatste seizoen van deze DC-serie
CW-topman Brad Schwartz maakte dit bekend tijdens het panel van de Television Critics Association.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen