search
Walter White uit 'Breaking Bad' is terug... maar niet zoals je verwacht
Series / Nieuws

Walter White uit 'Breaking Bad' is terug... maar niet zoals je verwacht

'Heisenberg' zet zijn kwaliteiten dit keer in voor nobelere doeleinden.

Onlangs schreven we nog dat Bryan Cranston slechts onder één voorwaarde zou terugkeren als zijn iconische personage Walter White uit Breaking Bad. Nu heeft de acteur echter zijn woord al gebroken, maar wel om een heel goede reden.

Cranston kroop namelijk weer in de rol van de drugscrimineel voor een speciale campagne. In de video zien we Walter White op bekend terrein voor fans van Breaking Bad, Better Call Saul en El Camino: de afgelegen woestijn van New Mexico.

Walter White


We zien Walter White een stalen vat door de woestijn rollen, zoals hij dat in de serie deed met andere vaten gevuld met drugsgeld. Maar er is een twist.

Uiteindelijk gebruikt hij gebruikt het vat namelijk als prullenbak voor allerlei zwerfafval dat de woestijn bezaait. Vervolgens waarschuwt hij de kijker: ''keep litter out of my territory'', een verwijzing naar de beruchte ‘'stay out of my territory'’-quote uit Over, de tiende aflevering van seizoen 2 van Breaking Bad.

Knipoogje


Naast de fameuze quote is er nog een knipoogje naar de serie: Walter vindt namelijk een bekend kledingstuk tussen het zwerfafval in de woestijn. Benieuwd om welk kledingstuk het gaat? Bekijk dan de beelden hieronder.



Walter White zie je in actie in Breaking Bad, Better Call Saul en El Camino op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen