search
Duik in 4 verborgen scifi-werelden op Netflix die onder de radar zijn gebleven
Series / Netflix Kijktip

Duik in 4 verborgen scifi-werelden op Netflix die onder de radar zijn gebleven

Een wereld waarin realiteit en fantasie elkaar ontmoeten. Dat zie je in deze vier aanraders.

Netflix biedt sinds 2013 een overvloed aan topseries in Nederland, maar tussen al die bekende titels schuilen verborgen parels die je misschien over het hoofd hebt gezien, en zeker niet mag missen. We hebben vier van deze hooggewaardeerde series voor je uitgezocht. Zijn deze titels iets voor jou?

The Silent Sea



In 2018 kwam deze spannende scifi-serie met acht afleveringen naar Netflix. Op Rotten Tomatoes is vooral de pers te spreken over deze serie, te zien aan de score van 80%.

Tijdens een missie van 24 uur op de maan proberen ruimteverkenners in The Silent Sea monsters terug te halen uit een verlaten onderzoeksfaciliteit die vol geclassificeerde geheimen zit.



Lucifer



Deze serie heeft een trouwe schare fans, maar onder het grote publiek is de bekendheid ietwat ondergesneeuwd. Het krijgt op Rotten Tomatoes een waarderingscijfer van 87%. Bekijk alle afleveringen op Netflix.

De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur. Ontdek al zijn avonturen in Lucifer.



Dark



Toen deze Duitse scifi-serie in 2020 naar Netflix kwam, sloeg het in als een bom. Pers en publiek zijn unaniem in hun fantastische waardering op Rotten Tomatoes. Het krijgt een score van 95%.

In 2019 vervult de verdwijning van een lokale jongen de inwoners van Winden met angst. Dit Duitse plaatsje heeft namelijk een vreemde, tragische geschiedenis, wat wordt onthuld in Dark.



Biohackers



Het komt niet vaak voor dat een scifi-serie een perfecte score krijgt op Rotten Tomatoes. Maar deze serie op Netflix heeft het bij de pers weten te halen. Het krijgt de score van 100%.

Biohackers - Een studente geneeskunde aan een Duitse topuniversiteit is in het geheim een complot aan het ontrafelen dat een familiedrama aan een visionaire biologieprofessor linkt.



Lees ook
De 10 beste scifi-series van de afgelopen 25 jaar: van 'Firefly' tot 'Lost'
De voorbije 25 jaar zijn er tal van goede scifi-series uitgebracht.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen