search
Stevige actiethriller keert totaal onverwacht terug in de Top 10 van HBO Max
Films / Nieuws

Stevige actiethriller keert totaal onverwacht terug in de Top 10 van HBO Max

Het vervolg is volgend jaar te zien en menig kijker heeft besloten om nog eens te kijken.

The Accountant kwam uit in 2016 en deed het goed wat bezoekersaantallen betreft. In 2025 komt het vervolg uit op deze actiethriller, die wordt omschreven als een film met "een hoog octaangehalte". In de Top 10 staat hij op de derde plaats.

The Accountant is geregisseerd door Gavin O'Connor. De hoofdrollen worden onder andere gespeeld door Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal en John Lithgow.

Ontvangst


Critici en kijkers zijn het duidelijk oneens over de film. Op de Tomatometer is een matige score van 53% af te lezen. De Popcornmeter geeft echter een solide 76% aan.

Consensus onder critici luidt: "'The Accountant' laat Ben Afflecks met toewijding gespeelde personage in de kou staan. De kijker blijft hierdoor achter met een rommelige actiethriller, die vol zit met slecht opgezette verbanden".

Waar te zien?


The Accountant kun je zien op HBO Max.



Synopsis: Christian (Ben Affleck) is een man met autisme, die daarnaast briljant is wanneer het op cijfers aankomt. Hij werkt als freelance accountant voor diverse criminele organisaties. Ray (J.K. Simmons) werkt bij de afdeling Financiële Misdrijven van het Ministerie van Financiën en maakt jacht op Christian. Laatstgenoemde is echter iets veel groters op het spoor.

Lees ook
HBO Max-releases in oktober: Bekijk hier alle nieuwe series van deze maand
Naast de bekende HBO-toppers zie je komende maand vooral veel reality-TV.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen