search
Gaat de live-actionverfilming van 'God of War' nog wel door: sombere ontwikkelingen
Series / Nieuws

Gaat de live-actionverfilming van 'God of War' nog wel door: sombere ontwikkelingen

Hoe ziet de toekomst eruit, nu het creatieve team is opgestapt?

Recent kreeg de gameverfilming God of War een teleurstellende update. De originele makers, Rafe Judkins, Hawk Ostby en Mark Fergus, besloten namelijk om het project te verlaten. Dit was een behoorlijke tegenvaller, aangezien het trio vanaf het begin bij God of War betrokken was.

De reden voor hun vertrek lag in creatieve meningsverschillen. Eerder waren er al meerdere scenario's voorgelegd, maar de studio besloot om een andere richting in te slaan met betrekking tot het verhaal. Even leek dit een vertraging op te leveren, Deadline komt echter met een opmerkelijk bericht.

Terugkeer


Het is officieel aangekondigd dat Ronald Moore de nieuwe showrunner wordt van God of War. Deze tv-maker keerde in juni van dit jaar terug bij Sony TV, dat de eigenaar is van Amazon Studios. Moore heeft een nieuwe overeenkomst afgesloten, die voor meerdere jaren geldt.

De verfilming van de razendpopulaire game is Moore's eerste grote project sinds zijn terugkeer. Eerder maakte hij Philip K. Dick's Electric Dreams voor Prime Video, Outlander voor Starz en For All Mankind voor Apple TV+.

Op het scherm


Dit positieve nieuws betekent dat God of War niet stil zal komen te liggen. Het verhaal over de Spartaan Kratos zal dus binnen afzienbare tijd op het scherm te zien zijn.



Lees ook
Een van de beste films van Netflix in 2024 staat nu hoog in de top 10
De Netflix-film Woman of the Hour (91% op Rotten Tomatoes) knalt de Netflix Top 10 binnen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen