search
Een van de beste films van Netflix in 2024 staat nu hoog in de top 10
Films / Nieuws

Een van de beste films van Netflix in 2024 staat nu hoog in de top 10

De Netflix-film Woman of the Hour (91% op Rotten Tomatoes) knalt de Netflix Top 10 binnen.

Netflix heeft op stille wijze een sterk ontvangen Netflix Original online gezet. De mysteriethriller Woman of the Hour van en met Anna Kendrick knalt gelijk de Netflix Top 10 binnen, op de derde plaats.

Kendrick, als actrice ook bekend uit Pitch Perfect en The Accountant, maakt met de thriller haar regiedebuut. En dat pakt dus zeer goed uit. De film wordt goed ontvangen door critici. We zien naast Kendrick ook acteurs als Daniel Zovatto, Nicolette Robinson en Tony Hale.

Sterk ontvangen


De film is gebaseerd op de seriemoordenaar Rodney Alcala (Zovatto) die deelnam aan de televisieshow The Dating Game in 1978. Kendrick speelt Cheryl Bradshaw, een andere deelnemer aan de spelshow.

Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op een sterke 91 procent na 129 recensies. De Popcornmeter scoort tot nu toe iets minder sterk, namelijk 68 procent.

Ongelooflijk


"Woman of the Hour gebruikt een ongelooflijk waargebeurd verhaal als basis voor een krachtig onderzoek naar het snijvlak tussen systematische vrouwenhaat en geweld," luidt de Critics Consensus op Rotten Tomatoes. Je vindt de film nu op Netflix.



De synopsis: Een beginnende actrice ontmoet een seriemoordenaar in het LA van de jaren 70 wanneer ze allebei meedoen aan 'The Dating Game'. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Lees ook
Deze spannende actiefilm uit 2024 grijpt de macht in de Netflix Top 10
Zet vanavond de popcorn maar vast klaar, want deze film is perfect voor een spannende vrijdagavond.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen