search
Nieuwe Scandinavische misdaadserie 'The Helicopter Heist' op Netflix belooft bijzonder spannend te worden
Series / Trailer

Nieuwe Scandinavische misdaadserie 'The Helicopter Heist' op Netflix belooft bijzonder spannend te worden

De Zweedse serie The Helicopter Heist krijgt een nieuwe trailer en verschijnt in november.

Netflix komt volgende maand met een nieuwe Original uit Zweden. Van schrijver Ronnie Sandahl en regisseur Daniel Espinosa (Life, Safe House) debuteert dan de miniserie The Helicopter Heist, alias Helikopterrånet. Hieronder zie je de trailer.

De hoofdrollen worden vertolkt door de acteurs Mahmut Suvakci (Top Dog), Ardalan Esmaili (Deliver Me) en Iskra Kostic (Detective #24). Het verhaal is gebaseerd op een overval op een gelddepot in 2009. De titel verklapt hoe de overval plaatsvindt.

Boekverfilming


De serie komt uit Zweden en het op ware feiten geïnspireerde verhaal van Jonas Bonnier is verfilmd in acht afleveringen.

In de serie zien we hoe twee jeugdvrienden besluiten om nog een laatste overval te plegen. Ze willen miljoenen stelen uit het veiligste gelddepot van Zweden. Maar de politie zit hen al snel op de hielen.

November


De serie lijkt zomaar heel interessant te kunnen gaan worden, aangezien het debuut plaatsvindt op het Stockholm International Film Festival op vrijdag 15 november. Op vrijdag 22 november kun je de acht afleveringen streamen op Netflix.



Lees ook
Deze 4 bikkelharde Scandinavische series op Netflix verorber je binnen een mum van tijd
Met deze Nordic Noir-series op Netflix zit je helemaal goed voor het grillige najaar.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen