search
Bespaar je de moeite: deze bekritiseerde serie van Netflix raden we compleet af
Series / Featured

Bespaar je de moeite: deze bekritiseerde serie van Netflix raden we compleet af

Deze documentaire op Netflix krijgt veel kritiek en is sterk af te raden.

Netflix heeft een heel groot aanbod van geweldige films en series: van romantische komedies tot de meest brute actie of horror. Toch is niet elke serie even goed. In dit artikel geven we je een waarschuwing: deze serie heeft heel veel kritiek ontvangen en kan je dus maar beter links laten liggen.

Netflix heeft een aantal hele goede documentaires, maar helaas zijn er een paar die niet heel veel indruk maken. Zo ook de pseudo-documentaire van Jonathan Jones.

Fictie en documentaire


Een pseudo-documentaire is een documentaire die eigenlijk nep is. Het ziet er dan uit alsof alles echt is, maar eigenlijk zijn de gebeurtenissen fictief. Dit is precies wat Tiny Creatures is.

Tiny Creatures vertelt verschillende verhalen over kleine dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Deze verhalen zijn fictief, maar toch wordt de serie door Netflix neergezet als een documentaire.

Het creatieve team


Maker en schrijver Jones werkte samen met acteur Mike Colter, die vooral bekend is als Luke Cage in het MCU. De stem van Colter is te horen als voice-over in alle afleveringen.



De serie krijgt een pijnlijk lage score van 38% van het kijkerspubliek op Rotten Tomatoes. Er zijn niet genoeg critici die de documentaire beoordeeld hebben, waardoor deze score niet bekend is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen