search
De makers van 'Supernatural' beginnen een fout die ze tot op de dag van vandaag zullen betreuren
Series / Featured

De makers van 'Supernatural' beginnen een fout die ze tot op de dag van vandaag zullen betreuren

Supernatural maakte een grote fout in seizoen 11, wat fans teleurstelde.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een serie wordt gemaakt door een heel groot creatief team. Iedereen doet zijn uiterste best voor een geweldig eindresultaat, maar af en toe gaat er weleens iets mis. Zo ook bij Supernatural. Helaas voor de serie zijn de makers een grote fout begaan die ze tot op de dag van vandaag betreuren.

Supernatural is een dramaserie die horror combineert met fantasie en mysterie. De serie is gemaakt door Eric Kripke met Jensen Ackles, Jared Padalecki en Misha Collins in de hoofdrollen.

Het plot


De serie volgt de broers Winchester, Dean en Sam. Zij nemen het op tegen bovennatuurlijke kwade tegenstanders, om de dood van hun moeder te wreken. Ze komen oog in oog te staan met onder andere vampiers, demonen en weerwolven.

Het komt vaak voor dat een serie een kleine blunder begaat, waardoor een kostuum niet klopt of iemand ineens een ander voorwerp in zijn of haar handen heeft. Deze fouten zijn jammer, maar daar wordt de serie niet per se veel slechter van.

Een fout in de verhaallijn


Helaas is de fout bij Supernatural veel groter. De serie legt namelijk in het begin al uit dat de moeder van Dean en Sam overleden is toen Sam nog een baby was. Zonder de dood van Mary zou het hele verhaal van Supernatural dus niet bestaan, aangezien zij de reden is dat Sam en Dean het kwaad bestrijden.




Het is dan ook niet te begrijpen waarom de serie in seizoen 11 besloot Mary van de dood te laten herrijzen. Haar interacties met haar zonen waren ongemakkelijk en deden vrij weinig voor het plot.

Fans waren dan ook zeer ontevreden met deze beslissing en waren pas weer blij toen ze in seizoen 14 alsnog stierf.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen