search
Mysterieuze verdwijning in opstandige nieuwe serie van Netflix
Series / Trailer

Mysterieuze verdwijning in opstandige nieuwe serie van Netflix

Het Italiaanse Adoration is een tienerserie met een opstandig en mysterieus tintje.

Netflix heeft de trailer online gezet voor een nieuwe Netflix Original die in november van start gaat. Het betreft een tienerserie met een opstandig en mysterieus tintje. Bekijk de beelden uit Adoration hieronder.

De Italiaanse dramaserie Adoration gaat over de mysterieuze verdwijning van een opstandige tiener. Haar vrienden lijken er een rol in te spelen.

Young adult


De young adult-serie, bedacht door Donatella Diamanti en Giovanni Galass, neemt ons mee naar het zomerse leven in Sabaudia in Italië. De 16-jarige Elena is nogal rebels en is dan opeens spoorloos verdwenen.

De Italiaanse titel is Adorazione en er zijn rollen voor onder andere Alice Lupparelli als Elena, Noemi Megagnini als Vanessa, Beatrice Puccilli als Vera, Penelope Raggi als Diana en Luigi Bruno als Gianmarco. De serie is gebaseerd op het gelijknamige Italiaanse boek van schrijver Alice Urciuolo.

November


De zes afleveringen zijn geregisseerd door Stefano Mordini (Race for Glory: Audi vs. Lancia) en staan vanaf 20 november op Netflix. Bekijk hieronder de trailer en beoordeel of de serie ook iets voor jou is.



Lees ook
Mysterieuze horrorserie van bioscoopkwaliteit krijgt intense trailer: 'Teacup' van James Wan
Het horrorseizoen gaat op angstaanjagende wijze van start met deze nieuwe serie.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen