search
Misdaadkomedie stoomt in een keer door naar de hoogste regionen van de Top 10 op Prime Video
Films / Nieuws

Misdaadkomedie stoomt in een keer door naar de hoogste regionen van de Top 10 op Prime Video

Het verhaal is geschreven door Ethan Coen en heeft een hoofdrol voor 'Game of Thrones'-ster Peter Dinklage.

De komedie Brothers is sinds kort te streamen op Prime Video en doet het uitstekend. De "actiekomedie" staat direct op de tweede plaats in de Top 10.

De film is geregisseerd door Marx Barbakow en heeft een indrukwekkende cast. Naast 'Game of Thrones'-coryfee Peter Dinklage zien we onder andere Josh Brolin, Glenn Close, Brendan Frasier en Marisa Tomei in de hoofdrollen.

Ontvangst


Niettegenstaande de getalenteerde bezetting valt Brothers niet in goede aarde. Op de Tomatometer staat een score van 37%. De Popcornmeter blijft met een treurige 47% niet ver achter.

N.M. Miller (InSession Film) vat een en ander als volgt samen: "Er is niets aan deze film dat het gerecyclede verhaal kan compenseren. De productie is voornamelijk een voorspelbare bewerking in de streaming-oorlogen, die vooral tot doel hebben om content te produceren, in plaats van deze te vervolmaken".

Waar te zien?


Brothers is nu te bekijken op Prime Video.



Synopsis: Moke (Brolin) is een ex-crimineel die zijn leven heeft verbeterd. Zijn tweelingbroer Jady (Dinklage) haalt hem echter over om nog één keer een grote slag te slaan. Naast de politie-agent Farnay (Fraser) en hun moeder (Close) moet het tweetal vooral zien hoe ze de klus klaren zonder elkaar naar het leven te staan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen