search
Net als Henry Cavill stopt deze acteur met 'The Witcher'
Series / Nieuws

Net als Henry Cavill stopt deze acteur met 'The Witcher'

Henry Cavill stopte eerder als Geralt of Rivia en ook Kim Bodnia keert niet terug.

Het vierde seizoen van The Witcher wordt op dit moment klaargestoomd om ergens in 2025 te verschijnen op Netflix. Zoals bekend zal dit zonder Henry Cavill zijn. Maar is nog een andere acteur die niet terugkeert.

Acteur Kim Bodnia (Killing Eve) zal namelijk niet te zien zijn als Vesemir, de oudste nog levende Witcher en Geralts mentor en vaderfiguur. In gesprek met Radio Times legde een woordvoerder van de acteur uit waarom hij niet terugkeert in het nieuwe seizoen.

Opnameplanning


De woordvoerder zei het volgende: "Kim zal niet terugkeren als Vesemir, omdat zijn huidige planning voor andere opnames niet paste bij de Netflix-opnameplanning van seizoen 4 van The Witcher."

Bodnia werkt op dit moment aan Joseph Kosinski's film F1 met onder andere Brad Pitt. Oorspronkelijk zouden de opnameplannen elkaar niet kruisen, maar door de 2023-stakingen in Hollywood veranderden de planningen ingrijpend. Wie Bodnia vervangt, zal waarschijnlijk later worden onthuld.

Liam Hemsworth


De vervanger van Cavill is The Hunger Games-acteur Liam Hemsworth. Wanneer de 'nieuwe' Geralt op Netflix zal verschijnen, is nog onduidelijk. Een verschijningsdatum is nog onbekend. Wel verscheen eerder onderstaande teaser.



Lees ook
Fans weten wie de perfecte vervanger is voor Henry Cavill in 'The Witcher' (en het is niet Liam Hemsworth)
Als deze acteur Henry Cavill zou vervangen als Geralt of Rivia, zou seizoen 4 ongetwijfeld het beste seizoen van 'The... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen