search
De 3 meest spraakmakende Netflix-series die je deze week niet wilt missen
Series / Netflix Kijktip

De 3 meest spraakmakende Netflix-series die je deze week niet wilt missen

Het is een spannend, griezelig eind van de maand oktober, en dat laat zich zien in deze series.

Streamingdiensten brengen wekelijks zoveel nieuwe series uit dat het soms moeilijk is een keuze te maken. Om het je wat makkelijker te maken, hebben we een selectie gemaakt van de drie meest opvallende nieuwe series van deze week die absoluut het kijken waard zijn.

Hellbound



Verschijnt op: Vrijdag 25 oktober | Kijk op: Netflix
Korea staat al langer bekend om geweldige series te produceren, zoals het succesvolle Squid Game. Deze bovennatuurlijke dramaserie krijgt van 30.000 gebruikers op IMDb een score van 6,6.

Deze horrorthriller van Yeon Sang-ho, onder andere bekend van Train to Busan, is gebaseerd op zijn stripverhaal en toont de duistere kanten van de mens tijdens bovennatuurlijke dreigingen.



The Diplomat



Verschijnt op: Donderdag 31 oktober | Kijk op: Netflix
De diplomatieke thriller met Rufus Sewell en Keri Russell in de hoofdrollen keert binnenkort terug met een nieuw seizoen op Netflix. De gebruikers op IMDb geven de serie een score van 8 uit de 10.

Te midden van een internationale crisis belandt Kate Wyler, een carrière-diplomaat, in een prestigieuze functie waarvoor ze niet geschikt is. Dit brengt ingrijpende gevolgen met zich mee voor zowel haar huwelijk als haar politieke toekomst.



Don't Come Home



Verschijnt op: Donderdag 31 oktober | Kijk op: Netflix
Ook Thailand levert een bijdrage aan het horrorgenre met deze veelbelovende serie op Netflix. Relatief onbekende acteurs maken hun debuut op het grootste streamingplatform, en de show belooft je de stuipen op het lijf te jagen.

Een vrouw verhuist naar het griezelige, oude landhuis van haar familie. Als haar dochter op mysterieuze wijze verdwijnt, moet ze duistere geheimen uit het verleden onder ogen zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen