search
Hitsige trailer voor 'Cruel Intentions': remake van de erotische film uit 1999
Series / Trailer

Hitsige trailer voor 'Cruel Intentions': remake van de erotische film uit 1999

Geen Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Reese Witherspoon en Selma Blair, maar wel andere mooie mensen.

Eind jaren 90 verscheen de eerste film in de Cruel Intentions-reeks. De hoofdrollen waren voor Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Reese Witherspoon en Selma Blair. Prime Video komt dit jaar met een reboot, in de vorm van een serie.

De film - en nu dus ook de serie - is gebaseerd op het boek Dangerous Liaisons van schrijver Pierre Choderlos de Laclos. Prime Video werkte met Sony Pictures Television om van de nieuwe verfilming een succes te maken.

Verleiden


In de nieuwe Cruel Intentions ontmoeten we een stiefbroer en een stiefzus op een college in Washington D.C.. Ze hebben hard gewerkt om de sociale ladder op de campus te beklimmen. Nadat een ontgroening echter misgaat, doen de twee er alles aan om de status die ze hebben bereikt te behouden en richten ze zich op het verleiden van de dochter van de vicepresident.

De hoofdrollen zijn voor Sarah Catherine Hook, Zac Burgess, Khobe Clarke en Brooke Lena Johnson. Naar verwachting bestaat Cruel Intentions uit acht afleveringen.

Binnenkort op Prime Video


Vanaf 21 november kun je op Prime Video kijken naar de nieuwe Cruel Intentions. Hieronder zie je de volledige eerste trailer voor de serie die ontwikkeld is door Phoebe Fisher en Sara Goodman.



Lees ook
Hitsige jaren 90-film wordt definitief een TV-serie: eerste actrice bekend
Het klassieke verhaal krijgt een gloednieuw jasje op Amazon Prime.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen