search
NPO Plus verrast: Ontdek deze Scandinavische thriller die je niet mag missen
Series / Specials

NPO Plus verrast: Ontdek deze Scandinavische thriller die je niet mag missen

Dit is echt zo'n serie die je vanaf het eerste moment in zijn greep houdt.

Als er één type serie is waar Nederlanders gek op zijn, dan is het wel de Scandinavische thriller. De NPO heeft een omvangrijke catalogus vol met dit genre, en vandaag lichten we een van de topseries uit.

Deze Noorse productie bundelt de krachten met Hollywoodster Carrie-Anne Moss (The Matrix). Samen met Sven Nordin, Thea Green Lundberg en Mads Oudal schittert ze in deze intense thriller.

Uitstekend gewaardeerd


Wisting toont aan dat Scandinavische thrillers wederom weten te boeien. Met een indrukwekkende score van 8,7 op IMDb, beoordeeld door maar liefst 8.700 gebruikers, en een waarderingspercentage van 84% op Rotten Tomatoes, heeft deze serie zijn plaats in het genre zeker verdiend.

Een recensent schrijft: "Wat zich afspeelt is een spannende thriller, waarin Wisting's dochter een doelwit wordt, wat enigszins voorspelbaar is, maar de wending die het verhaal na enkele afleveringen neemt, is dat zeker niet."

Kijk op NPO Plus


Ontdek alle afleveringen van Wisting op NPO Plus.



Synopsis: Rechercheur moordzaken William Wisting worstelt met de twee moeilijkste zaken van zijn carrière. Zijn onderzoek naar een seriemoordenaar kruist het pad van het nieuwsverhaal van zijn journaliste dochter, waardoor ze in groot gevaar komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen