search
Kindacteur uit 'Modern Family' deelt schokkend verhaal over haar rol in de serie
Series / Celebrity

Kindacteur uit 'Modern Family' deelt schokkend verhaal over haar rol in de serie

Aubrey Anderson-Emmons deelt op TikTok haar ervaringen als jong actrice in Modern Family.

Als kind acteren in een populaire televisieserie klinkt voor velen misschien als een droom, maar voor Aubrey Anderson-Emmons, die de rol van Lily in Modern Family speelde, was het een stuk ingewikkelder dan verwacht. Op tiktok vertelt Anderson-Emmons over haar ervaringen als een jonge ster op de set.

Andersons-Emmons kwam in de serie als de dochter van Mitchell en Cameron, gespeeld door Jesse Tyler Ferguson en Eric Stonestreet. Vanaf 2011 speelde ze negen seizoenen als Lily, waardoor ze praktisch opgroeide op de set van Modern Family. De show draaide om een moderne familie met hun alledaagse problemen, en Lily werd geliefd bij het publiek vanwege haar schattige en soms pittige karakter.

Jong acteren: Leuk, maar zwaar werk

Ondanks het succes en de leuke momenten bracht de serie ook de nodige uitdagingen met zich mee voor de jonge actrice. "Er zijn momenten die zeker leuk waren en er waren dingen waar ik van hield, maar weet je, het is werk en ik denk dat we dat in gedachten moeten houden.” zei Anderson-Emmons.

Zeker voor een jong meisje was het lastig om werk, school en huiswerk te combineren. Dit resulteerde volgens Andersons-Emmons in een vermoeiend schema. “Ik was aan het werk en als ik niet op de set aan het werk was, dan moest ik drie uur per dag naar de studio, dus ik had geen tijd om te rusten, behalve de lunch.” aldus de actrice.

Nieuwe creatieve ambities in zicht


Ondanks dat Andersons-Emmons na het afronden van Modern Family dacht nooit meer te willen acteren, is ze nu toch bezig met nieuwe creatieve projecten. Ze heeft zelf verschillende audities gedaan naar nieuwe rollen, de vlam van het acteren is weer tot leven gekomen.




Acteren is echter niet het enige waar ze in geïnteresseerd is. Zo zingt ze, speelt ze gitaar en verwacht ze muziek uit te gaan brengen. Met nieuwe creatieve projecten en muziek in het verschiet, is Anderson-Emmons klaar om fans opnieuw te verrassen en te inspireren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen