search
Nieuwe teaser-trailer 'Fargo'
Series / Trailer

Nieuwe teaser-trailer 'Fargo'

Gebaseerd op de gelijknamige film van de gebroeders Coen

[video_embed]200[/video_embed]


FX heeft een nieuw teaser voor de 10-delige Fargo vrijgegeven. De serie, gebaseerd op de gelijknamige film van de gebroeders Coen, gaat op 15 april van start.

De serie vertelt een geheel nieuw verhaal met dezelfde achtergrond als de film, met een nieuwe zaak en nieuwe personages. De serie bevat dezelfde combinatie van zwartgallige humor, moorden en 'Minnesota nice' die de film een klassieker maakte.

Oscar-winnaar Billy Bob Thornton speelt de hoofdrol van Lorne Malvo, een manipulatieve man die het leven van verzekeringsadviseur Lester Nygaard (Martin Freeman) voor altijd veranderd. Colin Hanks speelt Duluth-politieagent Gus Grimly, een alleenstaande vader die moet kiezen tussen zijn persoonlijke veiligheid en zijn taak als agent wanneer hij oog in oog komt te staan met een moordenaar. Allison Tolman speelt Molly Solverson, een ambitieuze politieagent uit Bernidji.

De kleurrijke cast van Fargo bestaat verder uit acteurs zoals Bob Odenkirk, Oliver Platt, Kate Walsh, Glenn Howerton, Joey King, Peter Breitmayer, Tom Musgrave, Josh lose, Russell Harvard en Adam Goldberg.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen