search
Suits maker: "Niet geprobeerd om Meghan Markle terug te halen voor finale"
Series / Nieuws

Suits maker: "Niet geprobeerd om Meghan Markle terug te halen voor finale"

Het productieteam respecteert het nieuwe leven van de actrice...

Na negen seizoenen is het doek gevallen over de serie Suits. Het finale seizoen bracht heel wat fantastische momenten met zich mee, ook al was een wederoptreden van actrice 'Meghan Markle' daar geen van. De kans dat de actrice nog terug op zou duiken in Suits was uiteraard klein, maar nu lijkt het productieteam er ook geen enkele moeite voor te hebben gedaan.

Het huwelijk van Meghan Markle met de Britse prins Harry leverde haar de status van 'Hertogin van Sussex' op. Het resultaat van het huwelijk was ook dat er werd aangenomen dat Markle haar acteercarrière definitief zou afsluiten... iets wat ze ook daadwerkelijk gedaan blijkt te hebben. Toch was er nog een sprankeltje hoop dat Markle nog even zou verschijnen in het finale seizoen van Suits. Dat bleek uiteindelijk vooral ijdele hoop, want nu blijkt dat het productieteam zelfs nooit moeite heeft gedaan om de voormalige actrice nog één keer terug te halen.

Lees ook: Waarom het zo lastig was Patrick J. Adams terug te brengen in 'Suits'

Respect voor haar nieuwe leven
Het was uiteindelijk de maker van de reeks, namelijk 'Aaron Korsh' die verklaarde dat het productieteam geen contact heeft opgenomen met Markle om haar de vraag te stellen om nog één keer terug te keren. Buiten het feit dat de vraag wellicht zou zijn gecounterd met een "njet" van het Britse Koningshuis vond hij het ook niet respectvol:

"Ik heb er over nagedacht om contact op te nemen met Meghan Markle om haar nog één keer terug te halen voor de finale van de reeks. Bovendien heb ik er ook even aan gedacht om gebruik te maken van audio footage waarover we beschikken. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om geen contact met haar op te nemen en respect op te brengen voor haar nieuwe leven. We hebben er voor gekozen om haar niet in de positie te brengen waarin ze zou moeten kiezen tussen terugkeren naar Suits en haar verplichtingen voor het Britse Koningshuis.

Wat uiteindelijk het antwoord was geworden als Aaron Korsh er wel voor had gekozen om de vraag te stellen zullen we nooit met zekerheid weten. De kans dat Markle er voor zou hebben gekozen om terug te keren naar Suits lijkt echter ontzettend klein. Ondanks het gemis van Markle in het finale seizoen lijkt de reeks er wel in te zijn geslaagd om in schoonheid afscheid te nemen. Dat is uiteindelijk voor de fans (veruit) het belangrijkste.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen