search

Ons nieuws van dinsdag 20 december 2016

Trailer eerste seizoen 'Taken'-serie
Series / Nieuws

Trailer eerste seizoen 'Taken'-serie

Clive Standen wordt Liam Neesons Bryan Mills.



Na drie films verschijnt er binnenkort een heuse Taken tv-serie. Dit keer geen Liam Neeson, maar wel Vikings-acteur Clive Standen als Bryan Mills. De serie is een prequel op de films, dus we krijgen de avonturen van de jongere, voormalige groene baret Mills te zien. Hij is een dodelijke CIA-agent die probeert af te rekenen met een incident uit zijn verleden door wraak te nemen op de mensen die er verantwoordelijk voor zijn.

Opvallend genoeg lijkt de serie zich af te spelen in de hedendaagse tijd, iets dat de films ook doen. Dit geeft al een beetje aan hoeveel energie er in deze prequelserie is gestoken door de zender NBC en uitvoerend producent Luc Besson, onder meer de schrijver van de zeer succesvolle eerste film uit 2008.

De serie Taken moet eind februari van start gaan op NBC. Hieronder ook een zeer herkenbare poster.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kingpin niet in 'The Defenders'
Series / Nieuws

Kingpin niet in 'The Defenders'

Acteur Vincent D'Onofrio sluit het uit.

Mocht je erop hopen dat The Defenders ook een rol heeft voor Vincent D'Onofrio's Wilson Fisk, a.k.a. de Kingpin, moeten we je teleurstellen. De acteur stelt op Twitter dat hij zeker niet in de serie te zien zal zijn. Dat vermoedelijk niet alleen omdat hij druk is, maar ook omdat de superhelden van Marvel en Netflix het waarschijnlijk al druk genoeg hebben met de strijd tegen Sigourney Weavers schurk.

Toen een fan hem ernaar vroeg, stelde D'Onofrio op Twitter :


Afgelopen september liet D'Onofrio opmerkelijk genoeg wel al weten zeker te zijn dat zijn personage terugkeert naar het fictieve universum. Co-ster Charlie Cox uit Daredevil liet weten graag te zien dat de Kingpin in seizoen drie terugkeert, dat in 2018 debuteert. Wellicht wordt dat dan werkelijkheid.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Saw Gerrera in 'Star Wars: Rebels'
Series / Nieuws

Saw Gerrera in 'Star Wars: Rebels'

Er lijkt een connectie te komen met Rogue One!

Rogue One: A Star Wars Story draait net in de bioscopen en bevat een aantal leuke verwijzingen naar serie [url2=]Star Wars Rebels[/url2]. Vermoedelijk gaan die connecties nu ook de andere kant op werken, want het lijkt erop dat Saw Gerrera, in de film gespeeld door Forest Whitaker, zijn debuut maakt in de film.

Het nieuws moet nog met een kleine korrel zout genomen worden, maar lijkt wel geworteld te zijn in de waarheid. Website Rebels Reactions spotte namelijk een Toys "R" Us poster voor de serie, waarop we iemand zien die heel veel op Gerrera lijkt. Daarnaast lezen we citaat Save the Rebellion, save the Dream op de poster, zijn beroemde uitspraak.

Wellicht leren we in een van de komende afleveringen van de animatieserie waarom Gerrera uiteindelijk door de rebellen gezien wordt als extremist. Volgens het gerucht is Gerrera te zien in de aflevering Ghosts of Geonosis. Daarvan is onderstaande synopsis vrijgegeven: "De bemanning keert terug naar Geonosis, op zoek naar een vermist rebellenteam, dat daar mysterieuze activiteiten moest onderzoeken. Eenmaal daar is iedereen verbaast over de vondsten."

Vanaf 7 januari gaat de serie weer verder op Disney XD.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.