search

Ons nieuws van maandag 6 april 2020

Gerucht: Disney+ maakt live-action 'X-Men'-series
Series / Nieuws

Gerucht: Disney+ maakt live-action 'X-Men'-series

Zou het dan toch zover komen dat we live-action series rond de populaire mutanten krijgen?

Hoorden we vorige week nog dat Disney+ zou werken aan een animatieserie in het X-Men-universum, nu horen we dat er mogelijk een live-action serie gemaakt wordt voor de streamingdienst.

Natuurlijk heeft Marvel Studios grootse plannen met al zijn franchises op de streamingdienst Disney+. Sterker nog, straks kan je het MCU bijna niet meer volgen als je niet naar de series gekeken hebt. Dat betekent dat er ook heel veel content toegevoegd gaat worden, zo mogelijk ook rond de X-Men.

Lees ook: Gerucht: 'X-Men'-serie komt als snel naar Disney+

Live-action serie
Vandaag horen we dat Disney+ zou overwegen live-action series te maken rond specifieke mutanten. Dat doet dan een beetje denken aan de plannen die men ooit had met X-Men: Origins-films, waarin de oorsprong van de beste personages verkend zou worden.

Lees ook: Marvel aangeklaagd rond 'X-Men'-serie

Die films werden al na één deel geannuleerd en de X-Men-franchise ging door op een andere manier. Maar nu horen we dus dat er mogelijk toch meer materiaal komt vanuit Marvel rond de X-Men en dat het soloseries worden!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze gestoorde scène werd uit Netflix-hit 'Tiger King' gehaald
Series / Nieuws

Deze gestoorde scène werd uit Netflix-hit 'Tiger King' gehaald

Sommige dingen waren echt te gek voor de Netflix-serie rond Joe Exotic en zijn tijgers.

De makers van Netflix-hit Tiger King hebben vandaag onthuld dat een deel van het gedrag van Joe Exotic echt te gruwelijk was om te laten zien. Zo onthulden ze details over een gruwelijke scène die verwijderd werd.

De serie lijkt op het eerste gezicht vooral het verhaal van een man die zijn best doet om een privédierentuin in stand te houden. Maar de waarheid is echt wel duisterder dan dat. Als eigenaar van het Great Wynnewood Exotic Animal Park, bleek Joseph Allen Maldonado-Passage ook wat problemen te hebben.

Lees ook: Netflix-hit 'Tiger King' krijgt mogelijk een tweede seizoen!

22 jaar in de bak
De serie bekijkt onder meer de voortdurende strijd tussen Exotic en een van zijn voornaamste critici, dierenrechtenactivist Carole Baskin. De strubbelingen tussen hen werden steeds groter en Exotic raakte uiteindelijk verzeild in een moordplan dat hem uiteindelijk een gevangenisstraf van 22 jaar opleverde.

Lees ook: Gaaf! Netflix-hit 'Tiger King' krijgt nog een aflevering

Maar Exotic deed ook soms vreemde dingen. "Als er iets is waar de serie niet ver genoeg in gaat, is het wel laten zien hoe gek Joe was. Hij ging naar een paard toe, trok zijn revolver, schoot het dier in z'n hoofd en hakte het vervolgens in stukjes om het beest aan zijn tijgers te voeren," onthulde producent Rick Kirkham.

Dat moment gebeurde vlak nadat Exotic aan een vrouw had verteld dat hij voor haar paard zou zorgen. Het moment moest uiteindelijk uit de serie gehaald worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer voor 'Snowpiercer'-serie! De aarde is een bevroren woestenij geworden
Series / Trailer

Eerste trailer voor 'Snowpiercer'-serie! De aarde is een bevroren woestenij geworden

De tv-remake op de film die een aantal jaar geleden de nodige indruk maakte.

De ambitieuze serie Snowpiercer, die volgt na de gelijknamige film uit 2013 van de Zuid-Koreaanse regisseur Bong Joon-ho, verschijnt op 17 mei op de zender TNT. Dit is iets eerder dan eerder verwacht. Om het te vieren verscheen er een compleet nieuwe teaser trailer.

In de serie Snowpiercer, gebaseerd op de Franse graphic novel Le Transperceneige uit 1982 van Jacques Lob, Benjamin Legrand and Jean-Marc Rochette, zie je een aantal bekende acteurs. Wat te denken van Daveed Diggs als Layton Wells en Jennifer Connelly als Melanie Cavill.



De serie speelt zich meer dan 7 jaar af nadat de wereld een bevroren woestenij is geworden en richt zich op de overblijfselen van de mensheid die in een eeuwig rijdende trein wonen. Klassenstrijd, sociale onrechtvaardigheid en overlevingspolitiek zijn dé onderwerpen die centraal staan.

Lees ook: Tegen de verwachtingen in komt 'Snowpiercer'-serie een stuk eerder uit!

Andere rollen in Snowpiercer zijn voor Alison Wright, Mickey Sumner, Susan Park, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand en Jaylin Fletcher. Vanaf 17 mei dus op TNT.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre Netflix-serie 'Tiger King' krijgt een extra aflevering!
Series / Streaming-diensten

Bizarre Netflix-serie 'Tiger King' krijgt een extra aflevering!

De bonusaflevering is volgende week al te zien op Netflix, lekker snel dus!

Fans van Tiger Kings, de vrij bizarre nieuwe documentaireserie op Netflix, kunnen blij zijn. Jeff Lowe is een van de figuren die in de serie te zien is, en nu blijkt dat er nog een nieuwe aflevering aan komt.

De bonusaflevering mag gezien worden als een vervolg op Tiger King. De producenten van de Netflix-serie zijn verder langs gegaan bij het huis van Lowe om nieuwe opnames te maken voor de aflevering.

Nieuw seizoen
Recent waren de regisseurs van de Netflix-hitserie, Eric Goode en Rebecca Chaiklin, langsgegaan bij The Hollywood Reporter om daar te vertellen over de kans op een tweede seizoen. Ze vertelden dat ze zich op dit moment vooral druk maken over het coronavirus, maar erkenden de populariteit van hun serie.

En dus zien ze een tweede seizoen wel zitten. Maar daar bovenop zagen ze dat zodanig zitten, dat er speciaal voor iedereen die vanwege het coronavirus noodgedwongen thuis zit, nog een aflevering maken. Die komt volgende week al op Netflix!


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Coronavirus verpest plannen 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Coronavirus verpest plannen 'The Walking Dead'

Het plan om dit jaar extreem veel content te leveren in de franchise vindt geen doorgang.

Heel lang was er sprake van dat we maar liefst veertig opeenvolgende weken een nieuwe aflevering in het Walking Dead-universum zouden krijgen. Maar het coronavirus gooit roet in het eten en dus moeten we het toch een tijdje zonder gaan doen.

Heel wat films en series hebben te maken met problemen door het coronavirus. De crisis zorgt ervoor dat opnames stil zijn komen te liggen en dat de post-productie van veel materiaal ook niet door kan. Ook de Walking Dead-franchise heeft te maken met problemen hierdoor.

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead' storten weer eens in

Wat is er aan de hand?
Het probleem begint natuurlijk met The Walking Dead, waarvan de seizoensfinale niet afgemaakt is. Daardoor wordt die later uitgezonden dan gepland en moeten we het binnenkort dus al zonder de franchise doen. Maar daar bovenop is The Walking Dead: World Beyond uitgesteld naar een ander nog nader te bepalen moment.

Lees ook: Eindelijk weten we wie Beta is in 'The Walking Dead'!

En naar het schijnt zijn de plannen rond Fear the Walking Dead ook door de war gegooid, en moeten we het dus een hele tijd zonder een van de series doen. Daar komt trouwens bij dat het elfde seizoen van TWD dat in oktober zou starten, natuurlijk ook uitgesteld is.

Kortom: er zijn heel wat problemen voor de franchise als gevolg van het coronavirus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Je kunt jaren non-stop Netflix kijken voordat je alles hebt gezien'
Series / Nieuws

'Je kunt jaren non-stop Netflix kijken voordat je alles hebt gezien'

Je kunt vele jaren non-stop Netflix kijken voordat je alles hebt gezien.

Dat Netflix heel wat (eigen) films en series aanbiedt, mag duidelijk zijn. Maar weet je ook hoeveel het er zijn en hoe lang het duurt voordat je alles hebt gezien? Daar is nu meer bekend over!

Via What's on Netflix wordt duidelijk dat er op de Noord-Amerikaanse Netflix in maart in totaal 5.817 films en series werden aangeboden. Al losse afleveringen als titels worden gezien, dan bevat Netflix zelfs meer dan 50.000 titels.

Vele jaren kijkplezier
Het is amper voor te stellen, maar als je alles wil bekijken dat ben je meer dan 4 jaar bezig, oftewel zo'n 36.000 uur of 2,2 miljoen minuten. Geen andere streamingdienst komt in de buurt. Mogelijk komt HBO Max, dat in mei in de States verschijnt, in de buurt. De catalogus van de verschillende Warner Bros. productiehuizen zou 10.000 uur aan content bevatten.

Overigens is Netflix Nederland minder goed gevuld waardoor je waarschijnlijk eerder klaar bent, maar ook dan zal je ongetwijfeld minimaal 2 jaar zoet zijn. Non-stop.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
The Flash en Green Lantern zitten in 'Stargirl'!
Series / Nieuws

The Flash en Green Lantern zitten in 'Stargirl'!

Maar het zijn andere versies van de personages dan je kent uit het Arrowverse.

De serie Stargirl zal een aantal cameo's hebben die wel heel interessant zijn. We gaan namelijk het klassieke Justice Society of America (JSA) team zien, en daar horen ook The Flash en Green Lantern bij!

In de serie ontdekt Courtney Whitmore, een jonge tiener, een machtige staf. Als ze die oppikt en gebruikt, verandert ze in een machtige heldin. Dat doet haar besluiten om een nieuwe JSA te vormen, maar in de serie zien we ook flashbacks naar een oude versie van de Society.

Lees ook: Eerste blik op DC-superheld Doctor Mid-Nite!

Oude Flash!
Tijdens een interview met IGN, vertelde medebedenker Geoff Johns dat we cameo's kunnen verwachten. "Er wordt gesproken over Green Lantern en Flash in de serie en ze zaten in het JSA. Er zit een foto van hen in de eerste aflevering en er zijn plannen voor toekomstige momenten, maar Jay Garrick en Alan Scott zijn voor mij altijd echt gepensioneerde staatslieden geweest," aldus Johns.

Lees ook: Grootste sidekick ever in trailer 'Stargirl'

"Het zijn de grote helden van de JSA en hun schaduw is erg lang en het zijn echt mooie personages. Ze maken onderdeel uit van de oorspronkelijke JSA en hun nalatenschap wordt in de hele serie gevoeld. Ik wil er niet te veel over verklappen, maar hiermee weet je denk ik al het een en ander."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jonge 'The Flash'-acteur (16) opeens overleden
Series / Nieuws

Jonge 'The Flash'-acteur (16) opeens overleden

Logan Williams is overleden op 16-jarige leeftijd. Hij speelde de Flash in de gelijknamige serie.

In de serie The Flash speelt acteur Grant Gustin de rol van Barry Allen a.k.a. de Scarlet Speedster. Maar er was nog een acteur te zien als Barry Allen, namelijk de jonge acteur Logan Williams.

Deze jonge acteur is volgens Tri-City News een paar dagen geleden op 16 jarige leeftijd overleden. Het nieuws werd onthuld door zijn moeder Marlyse die uiteraard zei dat ze er "absoluut kapot" van is.

De jonge Flash
Logan Williams speelde in meerdere afleveringen de jonge Barry Allen, die te zien waren in 2014 en 2015. In totaal was hij te zien in acht afleveringen.

'Ik kan mijn ouders die hun enige kleinkind verloren hebben niet eens omhelzen," zei moeder Marlyse. Ze voegde eraan toe: "Met zijn talent en prachtige uiterlijk had Logan het potentieel om een grote ster te worden."

De jonge Williams was ook te zien in series als Supernatural (een aflevering) en When Calls the Heart.



Lees ook: Deze helden zaten ook bijna in Crisis on Infinite Earths
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix weekoverzicht met alle nieuwe series!
Series / Nieuws

Netflix weekoverzicht met alle nieuwe series!

Deze week werden er weer heel wat nieuwe, mooie series toegevoegd aan het aanbod van Netflix...

Geoffrey Ketels
Het aanbod van streamingdienst Netflix blijft almaar verder toenemen. Ook deze week verschenen er terug enkele leuke nieuwe series en seizoenen op de streamingdienst.

1.) Community (6 seizoenen)
Er bestond even de nodige onduidelijkheid over, maar op 1 april verschenen dan toch alle zes de seizoenen van Community op Netflix. In de serie volgen we advocaat (of toch niet helemaal) Jeff Winger. Hij wordt geschorst uit zijn advocatenkantoor omdat hij heeft gelogen over zijn bachelordiploma van de Columbia University. Vervolgens heeft de man het plan opgevat om alsnog te proberen om een legitiem diploma in de wacht te slepen. Alle 6 de seizoenen van de reeks zijn nu dus in ieder geval te bekijken op Netflix!

2.) Nailed It!
Nailed It! is een populaire bakshow welke reeds verschillende jaren een groot succes is op Netflix. Op 1 april van dit jaar verscheen dan ook alweer het vierde deel uit de reeks op Netflix. De onderstaande trailer die in de aanloop naar de lancering van het vierde seizoen werd gelanceerd zorgde er meteen voor dat fans reeds watertandend uitkeken naar het vervolg.



3.) Sunderland 'Til I Die
Toen de verschrikkelijk populaire docuserie Sunderland 'Til I Die een tweede seizoen kreeg sprongen fans een gat in de lucht. Zeker in een tijd waarin er geen voetbal meer op de televisie te bekijken is kan het tweede deel uit de reeks bij menig aantal fans de pijn verlichten. Het tweede seizoen van Sunderland 'Til I Die verscheen op 1 april op Netflix en is terug een absolute aanrader voor zowel Sunderland fans als voor mensen die houden van de Engelse Premier League in het algemeen.



4.) La Casa de Papel
Er was deze week ook goed nieuws voor fans van de serie La Casa de Papel! Op 3 april verscheen namelijk het vierde seizoen van de reeks op Netflix. In het vierde seizoen gaat het verhaal van Tokio, Denver, Rio, Nairobi en natuurlijk ook de professor gewoon verder. Het vierde seizoen van de reeks begint met een emotionele gedachte. De professor gaat er namelijk vanuit dat zijn grote liefde is geëxecuteerd. Daarnaast zijn Rio en Tokio er in geslaagd om een legertank op te blazen... wat wellicht nog een behoorlijk staartje zal krijgen. In ieder geval, ook in het vierde seizoen van La Casa de Papel valt er duidelijk weer meer dan genoeg te beleven!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert The Governor terug in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Keert The Governor terug in 'The Walking Dead'?

Acteur David Morrissey ziet zijn Philip Blake a.k.a. de Governor graag terugkeren in de zombiefranchise.

De komende jaren zal The Walking Dead-franchise nog wel even te zien zijn via de hoofdserie The Walking Dead of anders één van de spin-offs. En daarnaast verschijnt er ook een reeks films, waarin mogelijk ook overleden personages te zien zijn.

Eén van de personages die mogelijk een terugkeer zou kunnen maken is Philip Blake a.k.a. de Governor van acteur David Morrissey. We zagen dit figuur in seizoen 3 en 4 en was kort te zien in een hallucinatie in seizoen 5.

Terugkeer van The Governor?
"Ze maken films en in sommige van deze laten ze misschien oorsprongsverhalen zien en ik zou het geweldig vinden als ze de mijne zouden laten zien," vertelde Morrissey aan Express. "Ik weet nog van niks, maar ik vond het geweldig om de show te doen en hield ervan om de rol te spelen. Als ze willen dat ik terugkeer, dan zou ik dat zo doen."

Maar waar naar toe? "En als ze dat willen, dan kunnen ze teruggaan voordat Woodbury bestond en hoe mijn personage de gouverneur werd. Ik vind dat een schitterend verhaal. En dat is allemaal beschikbaar, het staat in de boeken. Ik hoop dat ze dat kunnen doen."

Lees ook: Negan choqueert in 'The Walking Dead'

Er zijn meerdere comics beschikbaar waarin de verhalen staan over Blake staan omschreven, met The Walking Dead: Rise of the Governor, The Walking Dead: The Road to Woodbury en The Walking Dead: The Fall of the Governor.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 kneitergoede series die nu gewoon op Netflix staan
Series / Featured

3 kneitergoede series die nu gewoon op Netflix staan

Het zijn dikke vette aanrader: deze series op Netflix wil je niet missen!

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!

Sex Education (2 seizoenen)
Het tweede seizoen verscheen even geleden online op Netflix en deze zorgde voor nog meer aandacht voor deze prima dramakomedie met onder meer Asa Butterfield en Gillian Anderson.

De serie laat een onervaren tiener zien die nog bij zijn moeder woont die seksuologe is. Hij gaat samenwerken met een slimme, opstandige klasgenoot op de middelbare school om een eigen sekstherapiepraktijk te beginnen.



Lost in Space (2 seizoenen)
In 2018 verscheen het eerste seizoen van deze sci-fi komedie, gebaseerd op de serie uit de jaren 60 met dezelfde titel. Uiteraard zien we nu een modernere invulling.

In de serie met onder meer Molly Parker, Toby Stephens en Maxwell Jenkins zien we hoe een schip van een groep ruimtekolonisten van koers verandert en op een onverwachte bestemming landt. Na het tweede seizoen komt er vermoedelijk volgend jaar een afrondend derde seizoen.



The 100 (6 seizoenen)
Losjes gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Kass Morgan laat The 100 een verhaal zien van een groep overlevenden van een verwoeste wereld zien.

Deze wordt 97 jaar na een nucleair armageddon teruggestuurd naar de Aarde om de leefomstandigheden te testen. Op 20 mei verschijnt het zevende, laatste seizoen op de zender The CW.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat is de slechtste aflevering van 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Wat is de slechtste aflevering van 'The Walking Dead'?

Altijd al willen weten welke episode van The Walking Dead het slechtst is volgens de fans?

De zombieserie The Walking Dead is ondertussen nagenoeg tien seizoenen oud en bijna 150 afleveringen verder. We zijn ook al heel wat verhaallijnen verder en kijken nu uit naar een nieuwe spin-off en een aantal (bioscoop)films.

Een nieuw overzicht gemaakt door een fan laat zien wat de zwakst ontvangen afleveringen zijn van The Walking Dead. Ene Bo McCready maakte een grafische voorstelling op basis van de data op de IMDb. Het blijkt dat de aflevering Swear, episode 6 van seizoen 7, het zwakst is ontvangen.

Lees ook: Negan choqueert in 'The Walking Dead'

'Swear' (seizoen 7) het dieptepunt
Onderstaand overzicht geeft de ontvangst aan per seizoen, per aflevering. Bij seizoen 7 is te zien dat de ontvangst het laatst ligt. Op de IMDb krijgt de aflevering Swear een 5,7 op basis van bijna 12.000 stemmen. Geen aflevering scoorde slechter.



Lees ook: Keert The Governor terug in 'The Walking Dead'?

Ook is te zien dat het niveau van seizoen 8 erg zwak is, maar dat de ontvangst daarna weer toenam, al is de ontvangst op dit moment nog steeds zwakker dan in het begin van de in het begin veel bekeken succesverhaal.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoensfinale 'The Walking Dead' bijna af!
Series / Nieuws

Seizoensfinale 'The Walking Dead' bijna af!

Ondanks de coronacrisis hoeven we waarschijnlijk niet al te lang te wachten op de finale van seizoen 10.

De aankondiging dat de seizoensfinale van The Walking Dead vertraagd zou zijn, zorgde voor heel wat teleurgestelde fans. Maar AMC heeft goed nieuws: de seizoensfinale is al bijna af en dus hoeven we niet al te lang te wachten.

Het coronavirus heeft op alles impact en dus ook op televisieseries. Zo dus ook The Walking Dead, dat flink te lijden heeft onder de coronacrisis. Maar nu horen we van showrunner Angela Kang dat we niet eens zo heel lang hoeven te wachten op de finale van seizoen 10.

Lees ook: Eindelijk weten we wie Beta is in 'The Walking Dead'!

Bijna af
"We zijn bijna klaar met het afronden van aflevering 16. Normaliter leveren we afleveringen met veel visuele effecten ongeveer twee weken voordat deze te zien is, op," aldus Kang. "Een deel van het werk kan je prima vanuit huis doen, zoals het afmaken van bepaalde shots. Maar het kleurproces heeft machines nodig en er is geluidswerk dat we normaal doen in de Warner Bros.-studio met erg complexe VFX-apparatuur die je niet gewoon zomaar even in iemands huis kan zetten."

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead' storten weer eens in

"We zijn nu echt bijna, bijna klaar om de boel af te maken. En tegen de tijd dat de wereld weer veilig is, en mensen weer naar buiten mogen, zijn de VFX denk ik wel klaar en is het alleen maar een handjevol aan processen die snel doorlopen gaan worden. We hopen het meteen af te kunnen maken zodra de wereld weer opstart."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.