search

Ons nieuws van maandag 13 juli 2020

Lichaam van 'Glee'-actrice Naya Rivera (33) gevonden in Lake Piru
Series / Celebrity

Lichaam van 'Glee'-actrice Naya Rivera (33) gevonden in Lake Piru

De actrice raakte eerder vermist nadat ze was gaan varen met haar zoontje op het meer...

Geoffrey Ketels
Het lichaam van Naya Rivera, bekend van onder meer de serie Glee is eerder vandaag teruggevonden in het meer waarop ze voorbije woensdag is gaan varen samen met haar zoontje.

Waar de fans van Rivera eigenlijk al voor vreesden is uitgekomen. Het lichaam dat eerder op de avond werd gevonden in Lake Piru is wel degelijk dat van de 'Glee'-actrice. Dit heeft de lokale sheriff bevestigd aan TMZ. Om 23h00 deze avond wordt er nog een persconferentie gegeven.

Inham
Van zodra het licht was geworden deze ochtend gingen teams terug met boten en duikers op zoek naar de vermiste actrice. Plots zouden ze een lichaam hebben zien drijven nabij een inham. Al snel werd duidelijk dat het om het lichaam van Rivera ging. Alles wijst in de richting van verdrinking als doodsoorzaak. Van zelfmoord of kwaad opzet zou volgens de lokale autoriteiten dan ook geen sprake zijn.

Opvallend en ook best een beetje luguber, het is vandaag exact zeven jaar geleden dat 'Glee'-acteur Cory Monteith overleed. Hij werd dood teruggevonden in zijn hotelkamer. De acteur overleed aan een overdosis drank en drugs.

Lees ook: 'Glee'-actrice Naya Rivera (33) vermist na boottochtje met zoontje
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Helse onthulling in trailer 'Lucifer' seizoen 5!
Series / Trailer

Helse onthulling in trailer 'Lucifer' seizoen 5!

Netflix gooit het nieuwe seizoen van Lucifer volgende maand online. Deze trailer onthult meer.

Over ruim een maand verschijnt het vijfde (en een-na-laatste?) seizoen van Lucifer online. In de nieuwe beelden zien we een zeer onverwachte wending! Check de beelden hieronder maar!!

In het nieuwe seizoen keert de duivel (Tom Ellis) weer terug op Aarde en hij is duidelijk zichzelf niet. Hij wordt herenigd met Chloe (Lauren German), Maze (Lesley-Ann Brandt), Amenadiel (D.B. Woodside) en zijn andere vrienden. En wat blijkt... Hij is niet Lucifer, maar zijn tweelingbroer!

We krijgen te maken met Michael die alles wat zijn broer heeft opgebouwd in Los Angeles wilt verwoesten. Of we God (Dennis Haysbert) krijgen te zien, is nog niet duidelijk.



Lees ook: 'Lucifer' brengt deze held terug voor seizoen 6

21 augustus op Netflix
Op 21 augustus zet Netflix de eerste reeks van acht afleveringen van seizoen vijf van Lucifer online. In totaal zullen er zestien afleveringen verschijnen en het zesde seizoen is ook al aangekondigd! Een hoop Lucifer-vermaak dus voor de fans!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Donker verlangen in 'Dark Desire'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Donker verlangen in 'Dark Desire'

In navolging van '365 Days' verschijnt binnen een paar dagen de serie 'Dark Desire' op Netflix...

Geoffrey Ketels
Binnen enkele dagen, meer bepaald op woensdag 15 juli 2020 verschijnt op Netflix het eerste seizoen van de Mexicaanse serie Dark Desire. Er wordt heel wat verwacht van deze nieuwe reeks.

Prachtige vrouwen, heel wat hartstocht en spannende scènes, dat is wat we mogen verwachten van de aankomende, Mexicaanse serie Dark Desire. Een weekendje weg zorgt er voor dat het personage Married Alma menig aantal passionele momenten meemaakt. Echter wordt al snel duidelijk dat niet alles is wat het lijkt.

Nieuwe controverse?
De eerste beelden die verschenen van de serie Dark Desire maken het moeilijk om de link niet te leggen met de recent verschenen film 365 Days. Deze laatste kon echter rekenen op heel wat kritiek. Zo gingen er zelfs stemmen op om de reeks te laten schrappen uit het aanbod van de streamingdienst. Zover kwam het echter (nog) niet.

Het eerste seizoen van Dark Desire verschijnt komende woensdag 15 juli 2020 op Netflix. Een eerste kennismaking met deze nieuwe serie kan je alvast krijgen door middel van de onderstaande trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sylvie Meis is heel sexy in witte bikini
Series / Celebrity

Sylvie Meis is heel sexy in witte bikini

Ze zou eigenlijk in juni trouwen, maar dat ging natuurlijk door het coronavirus niet door.

Sylvie Meis moet nog even wachten voordat ze het ja-woord mag uitwisselen met Niclas Castello, maar haar vriendinnen hebben haar alvast meegenomen op haar vrijgezellenfeest. En dat werd een leuk bikini-feestje, blijkt wel!

Op diverse Insta Stories liet Meis zien wat ze allemaal aan het doen was. Een moment hield in dat ze in sexy witte bikini bij een gigantische opblaasring staat. Dat plaatste ze op haar Instagram en zo bleek dus meteen dat ze een behoorlijk sexy vrijgezellenfeest vierde.

Vrijgezellenweekendje
Het was de bedoeling dat Meis in juni zou trouwen in Florence. Door de coronacrisis werd het huwelijk flink uitgesteld. Dat vond Meis erg jammer, maar het model legt nadruk bij de gezondheid van haar gasten.

Op dit moment is nog niet bekend wanneer het huwelijk van Sylvie Meis plaats gaat vinden. Als het zover komt, laten we dat natuurlijk weten! Tot die tijd kunnen we genieten van de sexy kiekjes:

Bekijk hier de foto's op de site van de Telegraaf!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
BBC-serie 'Get Even' komt binnenkort naar Netflix
Series / Nieuws

BBC-serie 'Get Even' komt binnenkort naar Netflix

De reeks moet het gat opvangen dat onder meer 'Pretty Little Liars' achter heeft gelaten...

Geoffrey Ketels
Netflix mag binnenkort een gloednieuwe serie verwelkomen op haar streamingdienst. Het gaat om Get Even, een tiendelige reeks die is geproduceerd in opdracht van de BBC.

Onder meer het verdwijnen van de serie Pretty Little Liars heeft een gat achtergelaten in het aanbod van Netflix. Dat gat lijkt later deze maand alvast (deels) te worden opgevuld. Dan verschijnt namelijk de serie Get Even op de streamingdienst. De serie speelt zich uiteraard af op een hogeschool en bestaat uit 10 afleveringen.

Pestgedrag
De serie Get Even vertelt het verhaal van Kitty Wei, Bree Deringen, Margot Rivers en Olivia Hayes. Samen willen zij alles in het werk stellen om er voor te zorgen dat het pestgedrag op de hogeschool tot het verleden gaat behoren. Om dat voor mekaar te krijgen richten ze onder de naam DGM (Don't Get Mad) een team op die het pestgedrag op de school gaat aanpakken.

Dat klinkt als een geweldig idee, maar plots wordt één van de targets van de groep vermoord. Het vermoorde target houdt bovendien een tekst vast met 'DGM' waardoor iedereen er meteen vanuit gaat dat de groep achter de moord zit.

Get Even is vanaf 30 juli te bekijken op Netflix. Ben jij wel al te vinden voor een voorsmaakje? Dat krijg je met de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Turkije verplicht Netflix homoseksueel personage uit serie te schrappen
Series / Nieuws

Turkije verplicht Netflix homoseksueel personage uit serie te schrappen

In verschillende landen blijft Netflix geplaagd worden door censuur opgelegd door overheden of andere instanties...

Geoffrey Ketels
In eerste instantie had Netflix een homoseksueel personage geïntegreerd in de nieuwe serie AÅŸk 101. Dat was echter buiten de hoge raad voor radio en televisie van Turkije gerekend.

Het is onduidelijk of Netflix echt gedwongen werd om het personage uit de serie te schrappen of beide partijen op dat vlak tot een onderling akkoord zijn gekomen. De verschillende bronnen spreken elkaar op dit vlak enigszins tegen.

Volgens de BBC is het zo dat Netflix samen met de Turkse media-toezichthouder heeft besloten om het personage te schrappen. Een anonieme medewerker van de RTK zei er alvast het volgende over:

"Het gesprek dat we hebben gehad met Netflix heeft het probleem rond het personage opgelost".

Osman
Concreet ging het om het personage Osman. In eerste instantie zou dit personage homoseksueel zijn, maar op vraag van de Turkse toezichthouder werd de verhaallijn aangepast. De belangrijkste reden voor het aanpassen van de verhaallijn is ongetwijfeld terug te vinden in de storm van reacties die Netflix ontving toen het de trailer van de serie de wereld instuurde. Dat gebeurde namelijk samen met een regenboogvlag erbij. Dit is het symbool van de LGBtQ+-gemeenschap.

Sowieso heeft de Turkse toezichthouder RTÜK de bevoegdheid om de inhoud van alle streamingdiensten in het land te controleren. Hiervoor werd vorige zomer, meer bepaald in augustus 2019 zelfs een speciale wet gestemd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk: Eerste trailer nieuwe 'Star Trek'-serie
Series / Trailer

Eindelijk: Eerste trailer nieuwe 'Star Trek'-serie

Star Trek: Lower Decks brengt ons vandaag dan eindelijk een eerste trailer.

Het derde seizoen van Star Trek: Discovery is vertraagd, de opnames van de tweede reeks van Star Trek: Picard liggen stil en daarom is het wachten op Star Trek: Lower Decks. Daarvan hebben we nu een trailer.

CBS All Access brengt ons volgende maand de eerste komedie in de franchise. Deze is geanimeerd en focust zich op de lagere dekken (zoals de titel al zegt). De serie is gesitueerd op de U.S.S. Cerritos, waar we vier onderbemanningsleden volgen: Beckett Mariner, Brad Boimler, Tendi en Rutherford.

Lees ook: 'Star Trek: Lower Decks' zorgt voor verdeeldheid

De eerste trailer
In de trailer ontmoeten we de personages. Zo is Beckett de man van de grappen, Boimler droomt van promotie, Tendi is vooral enthousiast en Rutherford - met zijn La Forge-achtige oogstuk - droomt van het leven van een actieheld.

Lees ook: We weten wanneer de volgende 'Star Trek'-serie te zien is

Hoewel het een komedie is en daardoor toegankelijker voor nieuwelingen, is Lower Decks echt gemaakt voor fans. We zien in de trailer al meteen heel wat referenties naar bekende elementen uit de franchise, waaronder holodecks en zelfs de Borg.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo kan 'The Walking Dead' door na de comics
Series / Nieuws

Zo kan 'The Walking Dead' door na de comics

Ook nu de comics bijna ingehaald zijn, is er nog genoeg materiaal om mee te werken.

Op een gegeven moment haalt The Walking Dead de comics bij. Als het zover is, weet maker Robert Kirkman wel zeker dat de serie nog een tijdje door kan.

Kirkman maakte jarenlang de comics rond The Walking Dead. Die draaiden natuurlijk echt om Rick Grimes en zodra Rick dood ging, was het verhaal van de comics ook zo'n beetje voorbij. Vooral nu de serie ook langzaam richting de Commonwealth beweegt, een grote nieuwe gemeenschap, nadert die ook het einde van de comics. Maar dat hoeft niet het einde te zijn.

Lees ook: Afscheid Carl 'The Walking Dead' viel wel heel zwaar

Laatste comics
In de laatste comic, een nummer met 72 pagina's, werd een flinke tijdsprong gemaakt. Die liet zien waar de wereld zich al die jaren na het einde van de beschaving zoals wij die kennen, terecht was gekomen. En in de tussentijd waren er nog heel wat vragen onbeantwoord volgens Kirkman.

Lees ook: 'The Walking Dead'-acteur was bang voor bedreigingen

"Het laatste nummer draait bijvoorbeeld om een meeting rond treinsporen en een vereniging van de kolonies in het oosten en het westen. Daar zit echt nog wel iets, denk ik," begon Kirkman. "Het lijkt mij mooi om meer te vertellen over een oude Eugene, over Judge Michonne en andere dingen waar de comics echt verder mee hadden kunnen gaan."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kate Beckinsale is verdomd sexy in lingerie
Series / Celebrity

Kate Beckinsale is verdomd sexy in lingerie

De actrice ziet er ondanks haar bijna 50-jarige leeftijd nog fantastisch uit.

Actrice Kate Beckinsale mag dan wel richting de vijftig gaan, de actrice ziet er voor haar leeftijd nog altijd uitzonderlijk goed uit. Dat bewijst ze maar weer met een nieuwe foto waarin ze in lingerie poseert.

Beckinsale is in 1973 geboren en was jarenlang het gezicht van de Underworld-films. Ze speelt sowieso graag in blockbusters, maar ook zo nu en dan in wat kleinere en enorm goede films. Denk maar aan Love and Friendship, dat in 2016 hoge ogen gooide tijdens het International Film Festival Rotterdam.

Ook in series
Beckinsale speelde recent nog de hoofdrol in Amazon-serie The Widow. Daarin speelt zij de rol van Georgia Wells. Zij is een vrouw die probeert te achterhalen waarom haar man plotseling verdwenen is in Congo. Daar is zij gedwongen om de waarheid te achterhalen over wat er met de man van wie zij hield gebeurd is.

Bekijk op de site Too Fab de foto van Kate Beckinsale.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijfde deel 'Chilling Adventures of Sabrina' was geweldig
Series / Nieuws

Vijfde deel 'Chilling Adventures of Sabrina' was geweldig

Maar dat deel gaan we dus helaas nooit te zien krijgen na het cancellen.

Het vijfde deel van Chilling Adventures of Sabrina had een door fans zo gewenste crossover met Riverdale met zich meegebracht. Dat vertelt showrunner Roberto Aguirre-Sacasa op zijn Twitter-account naar aanleiding van vragen van fans. De gedachte was om in het vijfde deel de toveroorlog te brengen. Helaas gaan we dat niet meer te zien krijgen in de Netflix-serie.

Helaas besloot Netflix afgelopen week om de serie al na twee seizoenen en vier delen stop te zetten. Waarom precies is niet duidelijk, maar het is helaas de werkelijkheid. Dat terwijl elk seizoen van de serie goed ontvangen werd en fans er echt wel heel blij mee waren. Helaas komt er dus niet meer.

Lees ook: Fans 'Chilling Adventures of Sabrina' zijn woedend

Witch War
Het vijfde deel had, als dat er gekomen zou zijn, ons de Witch War gebracht. Dat is de crossover die in de Archie-comics plaatsvindt met Riverdale en laat zien dat heksen van beide stadjes, Riverdale en Greendale, met elkaar strijden. In de comics zijn daar in 2017 twee delen van uitgebracht en de laatste vier moeten nog uitkomen. Ook daar wachten we dus nog op een conclusie.

Lees ook: Wow! Netflix stopt met 'Chilling Adventures of Sabrina'

Het laatste deel van Sabrina is dit jaar te zien op Netflix en zal ons laten zien hoe de heksen van Greendale het op moeten nemen tegen een hele grote bedreiging die voortkomt uit Father Blackwood en zijn snode plannen om de heerser van de hel en aarde te worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Frodo wil wel in 'Lord of the Rings' spelen
Series / Nieuws

Frodo wil wel in 'Lord of the Rings' spelen

Elijah Wood ziet een cameo wel zitten in de Lord of the Rings serie van Amazon.

Alhoewel de serie zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen rond Frodo en de Ene Ring af zal spelen, ziet acteur Elijah Wood het wel zitten om een cameo te maken in de Lord of the Rings-serie van Amazon Prime Video.

"Ik vind het echt heel interessant wat ze doen met de serie. Ze noemen het The Lord of the Rings maar dat is een beetje misleidend. Hoe ik het begrijp, speelt het materiaal dat ze gebruiken zich chronologisch ver voor de Lord of the Rings af en ook voor de personages in de Lord of the Rings. Het klimkt meer als het tijdperk van de Silmarillion. Ik wil niet als een nerd klinken, maar dat is de tweede era van Midden-Aarde."

Lees ook: Goed nieuws over 'Lord of the Rings'!

Een cameo
Ondanks dat feit ziet Wood het wel zitten om een cameo te hebben in de serie. Dan niet als Frodo, het personage dat hij speelde in de films van Peter Jackson, maar op een andere manier.

Lees ook: Aankomende 'Lord of the Rings'-serie is op zoek naar lelijke mensen

De serie krijgt minstens vijf seizoenen. Amazon betaalde er een miljard dollar voor, dus dat mag ook wel. De bedoeling is dat we heel nieuwe helden in de franchise gaan volgen en inderdaad verhalen uit de Silmarillion, waarin J.R.R. Tolkien onder meer over het ontstaan van Midden-Aarde schreef, zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.