search

Ons nieuws van woensdag 7 oktober 2020

Netflix maakt anime-serie 'Godzilla: Singular Point'
Series / Nieuws

Netflix maakt anime-serie 'Godzilla: Singular Point'

In de animatieserie wordt de wereld van Lizzy en andere kaiju flink uitgebreid.

Netflix heeft het groene licht gegeven voor Godzilla: Singular Point, een nieuw anime-serie die de wereld rondom Godzilla en zijn mede-kaiju zal voorzien van de nodige diepgang.

Netflix kwam in 2017-2018 al met drie anime-films over Godzilla: Godzilla: Planet of the Monsters, Godzilla: City on the Edge of Battle en Godzilla: The Planet Eater. Nu komt daar dus een serie bij.

Geen link met de films
De serie, die in 2021 te streamen moet zijn via Netflix, heeft geen directe links met de films en bevat een volledig nieuwe verhaallijn en cast. Het creatieve team achter het project bestaat uit onder andere regisseur Atsushi Takahashi, componist Kan Sawada, editor/scenarist Toh Enjoe, ontwerper Kazue Kato en animatie-grootheid Eiji Yamamori. De serie zal traditionele tekenfilmtechnieken combineren met CG-animatie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hemsworth is mogelijk The Corinthian in 'The Sandman' van Netflix
Series / Nieuws

Hemsworth is mogelijk The Corinthian in 'The Sandman' van Netflix

Liam Hemsworth en Dacre Montgomery in beeld voor nieuwe Netflix-serie.

Ondertussen begint de nieuwe Netflix-serie The Sandman steeds meer vorm te krijgen. Zo werd Tom Sturridge al in verband gebracht met de rol van Dream en nu zijn er twee andere namen die in beeld zijn voor de rol van The Corinthian. Check de details!

De verfilming van de strip van DC Vertigo zou volgens The Illuminerdi twee kandidaten op het oog hebben voor The Sandman. Zowel Liam Hemsworth (The Hunger Games) als Dacre Montgomery (Stranger Things) zou op het lijstje staan van de streamingdienst. Hemsworth sprak al eerder met Neil Gaiman, de bedenker van de serie.

Lees ook: Netflix gaat heel snel beginnen met 'The Sandman'

The Corinthian
In de strips is The Corinthian een "bedrieglijke nachtmerrie" die naar het sterfelijke rijk (de aarde) ontsnapt en een seriemoordenaar wordt. Hij was de belangrijkste antagonist in het 'The Dolls House'-verhaallijn. Zijn verhaal startte pas in het 10e deel van de reeks, wat erop wijst dat de Netflix-serie vrijer het bronmateriaal benadert.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Megacrossover voor 'The Walking Dead'-franchise?
Series / Nieuws

Megacrossover voor 'The Walking Dead'-franchise?

Krijgt The Walking Dead straks een eigen Avengers-moment? Wat Lennie James betreft wel!

De eerste generatie series in het Walking Dead-universum gaat richting een einde. The Walking Dead, dat met Halloween 2020 begon, eindigt in de herfst van 2022 met uitzenden. De franchise gaat natuurlijk door.

Zo zal The Walking Dead: World Beyond volgend jaar al afgerond worden, als het tweede seizoen te zien is. En rondt Fear the Walking Dead mogelijk met zijn zevende seizoen af (gaan nu geruchten over). Wat acteur Lennie James betreft, die in twee series te zien was als Morgan, moet er een crossover komen straks.

Lees ook: Hoe 'The Walking Dead' moet eindigen

Avengers-achtige crossover
"Ik weet niet hoe het af moet lopen," aldus James, die al sinds de eerste aflevering bij de franchise betrokken is als Morgan Jones. "Het zou cool zijn als het een grote Infinity War-einde had, waarbij iedereen van verschillende series bij elkaar komt. En het allemaal met een groots, knallend einde, opgelost wordt."

Lees ook: Waarom moet 'The Walking Dead' ermee stoppen?

De vraag is natuurlijk wel of Morgan nog leeft als het eenmaal zo ver is. Zijn lot is nogal onzeker, blijkt wel uit de marketing voor het zesde seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-serie neemt wel heel bijzondere wending
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-serie neemt wel heel bijzondere wending

De Lord of the Rings-serie van Amazon lijkt de route van Game of Thrones te gaan bewandelen.

Interessant nieuws. De Amazon-serie Lord of the Rings wordt weer opgenomen nadat de boel wegens het coronavirus stil kwam te liggen. Een nieuwe casting call hint erop wat makers J.D. Payne en Patrick McKay voor ogen hebben.

Toen Amazon een deal sloot met de Tolkien-familie voor de rechten op de franchise, was er een duidelijk referentiepunt. Dat was natuurlijk de beroemde trilogie van regisseur Peter Jackson. Maar we hadden niet helemaal verwacht dat men er nu voor zou kiezen naakt in de serie te laten zien. Dat lijkt niet echt te passen in de wereld van Tolkien zoals we die kennen.

Lees ook: Eindelijk: 'The Lord of the Rings'-serie start weer op!

Naakt in de serie
The One Ring meldt op basis van een betrouwbare bron dat er casting calls uitgaan voor de serie, waaruit blijkt dat acteurs die zich melden, zich "op hun gemak moeten voelen met naakt". Volgens de site past dat niet bij de franchise en moet men er geen Game of Thrones van willen maken.

Lees ook: Tv-serie 'Lord of the Rings' wordt mindblowing!

Helemaal zeker is het natuurlijk nog niet, maar het wijst wel op wat voor serie we kunnen verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' laat badass Ciri zien!
Series / Foto's

'The Witcher' laat badass Ciri zien!

Het tweede seizoen van The Witcher heeft een heel andere Ciri!

Eerder deze week kregen we nog een eerste blik op het nieuwe kostuum van Geralt of Rivia. En vandaag heeft Netflix een blik vrijgegeven op Freya Allan als Ciri, het Child of Light. Zij ziet er heel wat anders uit dan in het eerste seizoen.

Waar Ciri in de eerste reeks van de serie nogal een onzeker meisje was, is ze dat nu duidelijk niet. Maar vreemd is dat niet, want ditmaal heeft de jongedame al wat training ondergaan onder leiding van Geralt en zijn mede-Witchers in het vergane kasteel Kaer Morhen. Het ziet ernaar uit dat deze foto's van die training zijn en ook onze eerste blik op Kaer Morhen vormen.

Lees ook: Netflix wil deze spin-off van 'The Witcher' maken

Tweede seizoen
Het tweede seizoen heeft ook al een synopsis van Netflix. "Ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de Battle of Sodden, neemt Geralt of Rivia Princess Cirilla mee naar de veiligste plek die hij kent: zijn jeugdhuis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van het Continent strijden om heerschappij buiten de muren, moet hij het jonge meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die zij in zich heeft."

Lees ook: Twee officiële foto's 'The Witcher' onthullen nieuw kostuum Geralt of Rivia

De serie is volgend jaar weer te streamen op Netflix. Wellicht brengt morgen een blik op Anya Chalotra als Yennefer.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ai! Netflix trekt alsnog stekker uit 'GLOW'
Series / Nieuws

Ai! Netflix trekt alsnog stekker uit 'GLOW'

De serie GLOW gaat helaas geen vierde seizoen meer krijgen.

Het was de bedoeling dat er een vierde seizoen van GLOW zou komen. Maar de streamingdienst heeft de keuze om de serie te verlengen nu plotsklaps teruggedraaid. Vanwege productieproblemen voortkomend uit de coronacrisis, is besloten de serie nu direct te stoppen.

Dat zal een zware pil zijn om te slikken voor de cast en de crew. De serie zou eindigen met het vierde seizoen, en was drie weken bezig met de opnames daarvan tot ineens de coronapandemie toesloeg. Omdat het duurder zou zijn om opnieuw op te starten, en de serie om vrouwelijke worstelaars draait (waardoor fysiek contact nodig is tijdens de opnames), is besloten niet door te gaan.

Lees ook: Netflix kondigt vierde, maar meteen ook laatste seizoen aan voor 'GLOW'

Een statement
"COVID heeft echte mensen gedood. Het is een nationale tragedie en daar zou onze focus moeten liggen. COVID heeft klaarblijkelijk ook onze serie gedood. Netflix heeft namelijk besloten om de opnames van het laatste seizoen van GLOW niet af te maken," aldus bedenkers Liz Flahive en Carly Mensch.

Lees ook: Van je collega's moet je het maar hebben: "Alison Brie is te aardig"

"We kregen de creatieve vrijheid om een complexe komedie te maken over vrouwen en om hun verhalen te vertellen. En om te worstelen. En dat is nu weg. Er zijn heel veel ergere dingen aan de hand in de wereld die groter zijn dan dit. Maar het is nog steeds balen dat we deze 15 vrouwen niet nogmaals terug zullen zien."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jammer! 'Norsemen' krijgt dan toch geen vierde seizoen!
Series / Nieuws

Jammer! 'Norsemen' krijgt dan toch geen vierde seizoen!

Het derde seizoen van de serie wordt daarmee ook meteen het laatste...

Slecht nieuws voor fans van de serie Norsemen. NRK1 en Netflix hebben in onderling overleg afgesproken dat er geen vierde seizoen meer zal komen voor de reeks.

Het derde seizoen van Norsemen verscheen eerder dit jaar, namelijk in de maand juli. Toen was het nog niet duidelijk of er nog een extra vervolg zou verschijnen of niet. Inmiddels is die duidelijkheid er wel. Netflix en NRK1 hebben namelijk bekend gemaakt dat het derde seizoen ook meteen het laatste was. Een echte reden voor het niet verderzetten van de serie werd niet gegeven.

Rivaliteit onder de Vikingen
De serie Norsemen ging in première in het jaar 2016. De serie vertelt het verhaal van een Vikingdorpje uit de achtste eeuw waarin niet alleen sprake is van politieke rivaliteit, maar ook van maatschappelijke veranderingen en vernieuwingen die er voor zorgen dat niet alleen hun levenswijze, maar ook hun cultuur door elkaar wordt geschud.

Het nieuws verscheen inmiddels ook reeds op het officiële Twitteraccount van de serie. In een tweet worden alle fans bedankt voor het kijken en wordt bovendien benadrukt dat alle castleden een geweldige tijd hebben gehad.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames 'Undercover' seizoen 3 van start gegaan in België
Series / Nieuws

Opnames 'Undercover' seizoen 3 van start gegaan in België

De opnames voor het derde seizoen zijn in België reeds begonnen...

We worden nog steeds wekelijks verwend met nieuwe afleveringen van het tweede seizoen van Undercover op Netflix. In tussentijd zijn in België echter reeds de opnames voor het derde seizoen begonnen.

Bovenstaand nieuws werd de wereld ingestuurd door Undercover-acteur Frank Lammers. Hij plaatste een video die het nieuws bekend maakte op Instagram. Lammers kruipt in de serie Undercover in de huid van het personage van drugsbaron Ferry. Op Instagram heeft hij overigens aangegeven op dit ogenblik te verblijven in een hotel in Brussel.

Nieuwe coupe
De bekendmaking die door Lammers werd gedaan stelde het volgende:

"Nieuwe coupe, nieuwe serie. Vandaag beginnen we met het filmen van seizoen 3. Als je nog een beetje geduld kan hebben zal je zoveel Ferry krijgen als je maar wil."

Tot dusver is nog niet bekend gemaakt wanneer het derde seizoen ongeveer te zien zou moeten zijn. Ook wie de andere hoofdrolspelers zullen zijn in het nieuwe seizoen van de reeks blijft voorlopig een goed bewaard geheim.

Lees ook: 'Undercover' seizoen 2: Dit moet je weten over de Netflix-serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tori Spelling en Jennie Garth ('90210') ontkennen Jessica Alba's beschuldigingen
Series / Celebrity

Tori Spelling en Jennie Garth ('90210') ontkennen Jessica Alba's beschuldigingen

Spelling: "misschien ging er een memo rond van de producers waar we niets vanaf wisten?"

In een recent interview met de Youtube-serie Hot Ones beweerde Jessica Alba dat ze geen oogcontact mocht maken met de Beverly Hills, 90210 castleden toen ze een rolletje had in de show. De actrices Tori Spelling en Jennie Garth bespreken deze geruchten in hun nieuwe podcast 9021OMG.

"Tori, ik moet het gewoon weten, heb je haar gezegd dat ze me niet in de ogen mocht kijken?", vraagt Garth zich hardop af in de show. Waarop Spelling antwoord: "Waarom draait het allemaal om jou?"

Lees ook: Jessica Alba: "Beverly Hills 90210 was niet leuk"

Terugkijkend herinnert Garth zich dat zij degene was die alle scènes met Alba had. "Als ze iemand niet in de ogen mocht kijken, dan zou ik het zijn geweest", zei de 48-jarige actrice. "Maar ik kan het me niet herinneren, ik heb de slechtste geheugen ter wereld."

Spelling vraagt zich in de podcast af of er toendertijd een "memo was die rondging van de producers waar we niets vanaf wisten".

Garth maakte ook duidelijk dat ze niets dan lof heeft voor Alba.

"Ik heb alleen wat vage herinneringen van mijn scènes met Alba, ik herinner me alleen dat ze super getalenteerd was," zei ze. "Ze was erg jong. Ze was heel lief, en het verbaast me niet dat ze zo succesvol is geworden."

Succesvolle zakenvrouw
Spelling is een groot fan van de babyproducten van het bedrijf van Alba, 'The Honest Company': "Ik ga niet tegen jullie liegen: ik was een beetje geschokt toen ik die clip zag dat ze zei dat ze geen oogcontact mocht maken en dat ze een vreselijke ervaring had. Haar babydoekjes zijn mijn favoriet."

"Ik veeg elke dag de billen van mijn kind af met haar babydoekjes. Ik ben nu zo van streek."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 steengoede series op Netflix om meteen te kijken
Series / Nieuws

3 steengoede series op Netflix om meteen te kijken

Veel gave series: maar heb jij onderstaande series al gezien? Zo niet, doen!

Zo nu en dan zijn er series waar je gewoon niet aan toe komt. Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.

Peaky Blinders
Deze misdaadserie met memorabele rollen voor Cillian Murphy, Helen McCrory en Paul Anderson staat misschien nog steeds op je watchlist. Haal hem van die lijst en kijk de huidige vijf seizoenen gelijk. Ben je een beetje van de misdaad dan is dit er namelijk een om van te smullen!

Er wordt overigens gewerkt aan een zesde seizoen, maar deze heeft net als vele andere series flink vertraging opgelopen door de coronacrisis.



Mindhunter
Deze dramaserie werd door onder meer David Fincher geproduceerd en laat zien hoe twee FBI-agenten van de Behavioral Science Unit verschillende seriemoordenaars ondervragen. De serie speelt zich af in 1977 en toen was iedereen verontwaardigd dat er werd uitgezocht hoe seriemoordenaars denken.

Er verschenen tot op heden twee seizoen van Mindhunter met onder meer Jonathan Groff en Holt McCallany. De serie staat voorlopig 'on hold', dus het is erg twijfelachtig of er een derde seizoen komt.



The Crown
Deze prijzige dramaserie over het Britse koningshuis heeft heel wat fans en binnenkort verschijnt het vierde seizoen. Het eerste start met actrice Claire Foy als Queen Elizabeth II en in het aanstaande vierde seizoen zien we Olivia Colman als Queen Elizabeth II en Emma Corrin als Lady Diana Spencer en Gillian Anderson als Margaret Thatcher.

Na seizoen vier verschijnen er nog (minimaal) twee seizoenen dus als je wilt genieten van al het gedoe rond het Britse koningshuis, dan kun je nu starten!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk nieuws over 'The Marvelous Mrs. Maisel' seizoen 4!
Series / Nieuws

Eindelijk nieuws over 'The Marvelous Mrs. Maisel' seizoen 4!

Het derde seizoen van de uiterst populaire serie stamt alweer uit december 2019.

Tijdens een recent interview met TVLine heeft bedenker Amy Sherman-Palladino een update gegeven over het vierde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel. De grootste onthulling is dat ze inmiddels zijn begonnen met de pre-productie en de opnames op 7 januari 2021 moeten beginnen!. Dat is meer dan een jaar sinds de release van het derde seizoen in december 2019.

Lees ook: Heerlijke nieuwe trailer voor 'The Marvelous Mrs. Maisel' Seizoen 3

The Marvelous Mrs. Maisel is een bedenksel van de eerder genoemde Sherman-Palladino (Gilmore Girls) en uitvoerend producent Daniel Palladino (Family Guy). Zowel regie als scenario's zijn tevens in handen van Sherman-Palladino en Palladino. Hoofdrolspeler is Golden Globe-winnaar Rachel Brosnahan (House of Cards). Zij speelt de rol van Miriam 'Midge' Maisel, een vrouw die in het New York City van 1958 alles heeft wat haar hartje begeert: de perfecte echtgenoot, twee kinderen, en een prachtig appartement. Wanneer ze ontdekt dat ze een verborgen talent heeft, verandert haar perfecte leventje echter voor altijd.

Sterke ondersteuning
Brosnahan wordt in de serie omringd door topacteurs als Emmy-winnaar Tony Shalhoub (Monk), Alex Borstein (Family Guy, Michael Zegen (Boardwalk Empire en Marin Hinkle (Two and a Half Men. Zachary Levi (Shazam!) speelde in het tweede seizoen een belangrijke bijrol.

Lees ook: Moderne 'Golden Girls' met Jane Lynch en Cyndi Lauper in de maak
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' seizoen 3 komt er sneller dan je denkt
Series / Nieuws

'The Witcher' seizoen 3 komt er sneller dan je denkt

The Witcher lijkt heel snel weer verder te gaan met de opnames van het derde seizoen!

We hebben eerder deze week al de eerste foto's van het tweede seizoen van The Witcher te zien gekregen. Die lieten held Gerald of Rivia in een volledig zwart kostuum zien. En nu hebben we nog meer details over de toekomst van de serie.

De afgelopen tijd hoorden we al via fansite Redanian Intelligence en ook via Games Radar dat er een derde seizoen zou komen. Dat lijkt nu helemaal bevestigd te zijn.

Lees ook: Twee officiële foto's 'The Witcher' onthullen nieuw kostuum Geralt of Rivia

Writer's Guild of America West
De Writer's Guild of America West heeft namelijk gepubliceerd dat Lauren Schmidt Hissrich het derde seizoen van de serie gaat maken. Zij wordt neergezet als uitvoerend producent van de volgende reeks. Verder staat de productie gepland voor 2020-2021, waarmee het derde seizoen dus heel snel opgenomen gaat worden.

Lees ook: 'The Witcher' krijgt nog meer spin-offs van Netflix?

Dat kan ook prima, want het coronavirus legde dan wel de productie van het tweede seizoen stil, maar heeft de pre-productie van het derde seizoen niet stilgelegd. Het team kon er daarom mee aan de slag en daardoor kunnen de camera's ook relatief snel draaien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' toont in deze aflevering iconische held
Series / Nieuws

'The Mandalorian' toont in deze aflevering iconische held

The Mandalorian onthult mogelijk al in aflevering 5 van het tweede seizoen Ahsoka Tano.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het begint erop te lijken dat we steeds meer met stelligheid kunnen zeggen over het tweede seizoen van The Mandalorian. We weten al langere tijd dat actrice Rosario Dawson zeer waarschijnlijk gecast is als hoofdpersoon Ahsoka Tano.

Helemaal zeker is dat nog niet, maar de geruchten zijn bijzonder sterk en Disney+ bevestigde op verschillende internationale kanalen in elk geval wel dat de actrice een rol heeft in de serie. En nu lijkt het erop dat we weten wanneer ze te zien is.

Lees ook: 'Star Wars' introduceert deze iconische schurk

Debuut Ahsoka Tano
Volgens Corey van Dyke van fansite Kessel Run Transmissions heeft Dave Filoni, bedenker van Ahsoka Tano, aflevering vijf van het tweede seizoen van de serie geschreven. Dat zou erop duiden dat ze op 27 november haar debuut maakt, aangezien Filoni het meest geschikt is om dit soort dialoog en personage te schrijven.

Lees ook: Wordt dit de volgende 'Star Wars'-serie op Disney+?

Het is dus nog even afwachten, maar hopelijk klopt het gerucht! De serie gaat op 30 oktober van start met het tweede seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Knallend einde 'The Walking Dead' seizoen 10 uitgelegd
Series / Featured

Knallend einde 'The Walking Dead' seizoen 10 uitgelegd

Na maanden wachten was er dan eindelijk de finale van The Walking Dead.

De finale van het tiende seizoen van The Walking Dead is eindelijk te zien geweest. A Certain Doom vormt vooral de brug naar de zes aanvullende afleveringen die nog te zien zullen zijn volgend jaar.

AMC moest de finale flink uitstellen, wat te wijten valt aan het feit dat de post-productie niet afgerond kon worden op het kantoor. Dat was vanwege de coronapandemie gesloten. Maar goed, nu is de aflevering wel te zien geweest en kunnen we een en ander zeggen over de richting die de serie nu in slaat.

Lees ook: Rick Grimes terug in 'The Walking Dead' seizoen 11?

Einde van de Whisperer War
Allereerst komt de Whisperer War tot een einde. Eind dit seizoen komt Beta namelijk eindelijk om het leven. Nadat hij al een zware klap te verwerken kreeg met de dood van zijn meesteres Alpha, wist hij het zelf bijna niet meer bij elkaar te houden.

Lees ook: Rick Grimes terug in 'The Walking Dead' seizoen 11?

Gelukkig was het dankzij de combinatie van Negan en Daryl dat Beta om het leven kwam. Hij werd opgegeten door de Walkers waar hij zelf leiding aan dacht te kunnen geven. Daarmee verdween ook meteen alles waar iedere Whisperer achter kon staan. Waarmee de oorlog dus voorbij was.

Maggie is terug
We wisten al langere tijd dat Maggie terug zou keren. Dat gebeurde toen er een nieuwe leiderfiguur nodig bleek te zijn. Michonne was immers weg en die plek werd door Maggie ingenomen. ZIj kan straks wat er nog over is van Alexandria, Hilltop, Kingdom en Oceanside helpen opbouwen.

Lees ook: 'The Walking Dead'-opnames gaan sowieso verder

Haar terugkeer ging vergezeld door de komst van een mysterieus, gemaskerd, nieuw personage die twee kleine zeisen gebruikt om de Walkers te doden.

Negan is vergeven
Verder is Negan helemaal vergeven. Hij wist langzaamaan het vertrouwen van de groep te winnen. Zo redde hij het leven van Judith tijdens een sneeuwstorm, redde hij Aaron en doodde hij Alpha. En bleef hij ook om de groep overlevenden te helpen. Dat hij er uiteindelijk ook voor zorgde dat Beta om het leven kwam, helpt nog meer.

Alleen Maggie zal er straks moeite mee hebben om Negan te vergeven. Zij heeft al zijn goede momenten immers niet meegemaakt. Dat zal nog een interessant verhaal vertellen straks.

Daryl en Carol
De twee helden krijgen een eigen serie. En denken eraan om te vertrekken. Daryl stelt namelijk voor om samen naar New Mexico te gaan. Waar Carol op reageert met: "Misschien op een dag… maar we hebben hier nog wat dingen te doen". Zodra die 'dingen' klaar zijn, kunnen ze vertrekken en hun eigen serie leiden.

De Commonwealth
Helemaal nieuw is de Commonwealth. Die groep ontmoeten we eindelijk in de vorm van een stel in wit geklede soldaten. Hen zien we vrij snel in de comics verschijnen nadat de Whisperer War voorbij is. Het gaat om een grote, goed bevoorrade groep overlevenden, die het leven zoals dat vroeger voor de zombieuitbraak was, heeft kunnen opbouwen.

Lees ook: Waarom moet 'The Walking Dead' ermee stoppen?

De groep zal vermoedelijk verbonden zijn aan de CRM, en het lot van Rick Grimes. En zal waarschijnlijk ook het verhaal voor de laatste dertig afleveringen van de serie vormen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.