search

Ons nieuws van vrijdag 31 december 2021

17 (!) nieuwe series op Netflix: dit kan je nu streamen
Series / Featured

17 (!) nieuwe series op Netflix: dit kan je nu streamen

Netflix rondt het jaar in stijl af met heel veel nieuwe series.

Elke vrijdag kijken we naar de nieuwe toevoegingen aan Netflix. Ook deze week was het weer heerlijk druk. We zetten op deze laatste dag van het jaar nog op een rij wat er allemaal nieuw is!

Stories of a Generation: with Pope Francis (1 seizoen) In openhartige en hartverwarmende verhalen delen inspirerende vrouwen en mannen van boven de 70 aangrijpende levenslessen en cruciale keuzes uit hun opmerkelijke leven.

Café con aroma de mujer: Een remake van de klassieke telenovella uit 1994. Het liefdesverhaal tussen Giovata en Sebastián.

Single's Inferno (4 afleveringen): Op een verlaten eiland zoeken flirtende singles naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.

Inspector Koo (6 afleveringen): Een ex-agent gaat opnieuw aan het werk als verzekeringsrechercheur. Ze gaat op zoek naar aanwijzingen op plaatsen delict die in scène zijn gezet door een seriemoordenaar.

Blue Period (11 afleveringen): De populaire middelbarescholier Yatora Yaguchi verveelt zich. Als hij op een inspirerend schilderij stuit, duikt hij in de prachtige, maar meedogenloze wereld van de kunst.

Undercover (S03E06): De spanning loopt op tijdens het familiefeest van Leyla en Serkan. Bob en Ferry proberen de deal te sluiten terwijl Timur uit voorzorg op zoek is naar meer informatie.

Rekenen met Word Party (1 seizoen): Tellen, vormen vergelijken en patronen ontdekken met babydieren Franny, Bailey, Skip, Lulu en Tilly die problemen oplossen door te rekenen en liedjes te zingen.

Folk med Angest (1 seizoen): Een bankovervaller houdt de bezoekers van een open huis gegijzeld tot hij plotseling in rook opgaat. De politie staat versteld en iedereen wordt verdacht.

Crime Scene: The Times Square Killer (1 seizoen): In het New York van de jaren 70 jaagt de 'Torso Killer' op vrouwen om zijn fantasieën te bevredigen terwijl hij de politie ontwijkt. Een docuserie over duistere misdaad.

The Future Diary (5 afleveringen): In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal.

The Standups (3 afleveringen): De nieuwste lichting comedians betreedt het podium in Los Angeles voor specials van een halfuur vol snedige grappen, hilarische anekdotes en gênante bekentenissen.

Light the Night (2 seizoenen): De vrouwen van een Japanse nachtclub in de rosse buurt van het Taipei van de jaren 80 krijgen met jaloezie, gebroken harten, vriendschap en liefde te maken.

Our Beloved Summer: Twee middelbare scholieren filmen een documentaire die viraal gaat. Jaren later belanden de twee ruziënde ex-geliefden opnieuw voor de camera "” en in elkaars leven.

Anxious People: Een onhandige bankrover neemt onbedoeld mensen in gijzeling tijdens een open huis en verdwijnt ineens. De onthutste politie moet uit zien te vissen wat er is gebeurd.

Queer Eye (seizoen 6): Leg de zakdoekjes maar klaar! Deze gloednieuwe 'Fab Five' komen met hippe tips, emotioneel geladen make-overs en oprechte ontboezemingen die allerlei gevoelens losmaken.

Stay Close: Een nieuw Harlan Coben-mysterie met de kenmerkende blend van intriges, drama en geheimen.

Cobra Kai (seizoen 4): Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe seizoen 'Outlander' krijgt herkenbare uitdaging
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe seizoen 'Outlander' krijgt herkenbare uitdaging

Brianna en Roger zijn weer samen en moeten kijken hoe ze hun leven gaan leiden.

In het nieuwe seizoen van de serie Outlander keert actrice Sophie Skelton terug als het personage Brianna Randall Fraser. In een nieuwe preview op het aanstaande nieuwe, zesde seizoen zien we de actrice spreken over haar terugkeer.

In seizoen twee van Outlander was het personage Brianna één keer te zien, en in seizoen drie al twee keer. Vanaf seizoen vier is ze een vaste kracht.

In onderstaande video legt ze uit wat haar rol wordt in het nieuwe seizoen dat in maart verschijnt op de zender Starz.



De spannende en romantische dramaserie is gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon en gaat over het drama van twee geliefden die zijn gescheiden door de tijd. Er zijn rollen voor onder meer Caitriona Balfe, Sam Heughan, Tobias Menzies, Graham McTavish, Duncan Lacroix, Grant O'Rourke, Stephen Walters, Gary Lewis, Lotte Verbeek en Bill Paterson.

De eerste vijf seizoenen van Outlander vind je nu op Netflix en deze kun je uiteraard allemaal nog even bekijken voor het nieuwe seizoen op 6 maart in première gaat.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Confrontatie in stevige scifi-serie 'The Expanse'
Series / Nieuws

Confrontatie in stevige scifi-serie 'The Expanse'

Een nieuwe clip uit The Expanse seizoen zes met Naomi en Holden.

Deze week zagen we al een clip met Amos en Peaches en nu hebben we een clip met de personages Naomi en Holden. Check de beelden hieronder.

Het nieuwe en laatste seizoen van de stevige scifi-serie The Expanse start op 14 januari. In de nieuwe clip zien we de vaste personages Naomi (Dominique Tipper) en Holden (Steven Strait) in een stevige discussie.



In The Expanse vechten Holden en de bemanning van de Rocinante samen met de Gecombineerde Vloot van de Aarde en Mars om de Binnenplaneten te beschermen tegen Marco Inaros en de Vrije Marine-campagne van dood en verderf zaaien. Intussen, op een verre planeet voorbij de Ringen, ontstaat er een nieuwe macht.

Er zijn rollen voor Dominique Tipper, Keon Alexander, Frankie Adams, Jasai Chase Owens, Shohreh Aghdashloo en Steven Strait. Je kunt The Expanse volgen op Amazon Prime Video. Op de grote streamingdienst vind je ook de eerste vijf seizoenen van de scifi-serie. Je hebt dus nog even tijd om de serie (terug) te kijken.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix kondigt veel grote series aan voor 2022
Series / Nieuws

Netflix kondigt veel grote series aan voor 2022

Veel nieuwe series en seizoenen op de grootste streamingdienst van de wereld.

Hoeveel series kun je volgen op Netflix en de andere diensten en tv-zenders. Klaarblijkelijk veel, aangezien Netflix maar vele tientallen series per jaar online zet. Voor aankomend jaar heeft Netflix nu een waanzinnige preview vrijgegeven.

Als eerste is er een preview op de eerste maand van het jaar. Je ziet onder meer de eerste twee seizoenen van Manifest (alleen in Nederland) en nieuwe seizoenen of afleveringen voor Ozark, The Sinner, Undercover, Snowpiercer, After Life en Too Hot to Handle. Dit is overigens de preview voor de Nederlandse en Belgische Netflix.



Maar er is ook een grote preview voor 2022. Hierin zie je vele nieuwe series en seizoenen (en enkele films) die volgend jaar op Netflix verschijnen, met op:

0:05 - Ozark Seizoen 4 deel 1
0:22 - Stranger Things Seizoen 4
0:36 - Bridgerton Seizoen 2
0:49 - The Crown Seizoen 5
1:05 - After Life Seizoen 3
1:20 - The Umbrella Academy Seizoen 3
1:35 - Locke and Key Seizoen 3
1:48 - Army of the Dead: Lost Vegas
2:00 - Resident Evil
2:14 - Alice in Borderland Seizoen 2
2:25 - All Of Us Are Dead
2:41 - Inventing Anna
2:58 - Archive 81
3:12 - In From The Cold
3:24 - Brazen
3:39 - Raising Dion Seizoen 2
3:53 - Vikings Valhalla
4:10 - Cyberpunk: Edgerunners
4:24 - The Cuphead Show!
4:40 - First Kill
4:56 - The House
5:09 - Magic: The Gathering
5:21 - The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window
5:38 - Sandman
5:52 - The Midnight Club
6:06 - Munich: The Edge of War
6:22 - The Witcher: Blood Origin

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Elke aflevering van 'Peacemaker' krijgt een scène na de aftiteling
Series / Nieuws

Elke aflevering van 'Peacemaker' krijgt een scène na de aftiteling

Regisseur James Gunn beloont iedereen die de aftiteling van zijn serie bekijkt.

Hoewel Marvel Studios niet de uitvinder is van de 'post-credits scène', is het zeker zo dat zij het gebruik ervan populair hebben gemaakt. James Gunn, die na Marvel nu ook met DC werkt, past het idee nu bij zijn serie Peacemaker.

Peacemaker is een spinoff van de eerder dit jaar verschenen film The Suicide Squad en heeft opnieuw ex-worstelaar John Cena als hoofdrolspeler.

Stinger na stinger
James Gunn, die na The Suicide Squad ook alle afleveringen van Peacemaker schreef en er vijf regisseerde, werd door een fan op Twitter gevraagd of de serie een scène na de aftiteling zal hebben. Gunn antwoordde verrassend genoeg dat alle afleveringen van Peacemaker er een zullen hebben:



Je kunt je wel voorstellen dat de betreffende scènes behoorlijk geinig zullen worden, gezien hetgeen wat we tot nu toe van de serie hebben gezien.

De eerste aflevering van Peacemaker wordt op 13 januari 2022 beschikbaar gesteld door HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bebloede Maggie op foto 'The Walking Dead' seizoen 11b
Series / Foto's

Bebloede Maggie op foto 'The Walking Dead' seizoen 11b

The Walking Dead brengt Maggie in levensgevaar op een nieuwe foto.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead laat op een nieuwe foto voor het tweede deel van de Final Season Trilogy zien dat Maggie onder het bloed zit. Dat belooft wat.

Aan het einde van het eerste deel zagen we nog hoe Leah de hwacha afvuurt en door raketten aangedreven pijlen afvuurt op de groep van Maggie, de vrienden die Daryl probeerde te redden van de wraakzucht van Pope. Maar die pogingen waren tevergeefs, want Leah vuurt nu de hel af op Maggie, Father Gabriel, Elijah en Negan.

Een bloederige foto
Een eerste foto van het tweede deel van het elfde seizoen (via TVLine) toont Maggie in de nasleep van de Battle of Meridian. Die wordt voortgezet als het tweede deel op 20 februari van start gaat.

Het gaat om acht afleveringen, waarvan de eerste No Other Way heet. We zullen zien hoe Maggie's groep ten oorlog trekt tegen wat er nog over is van de Reapers. Een worstelend Alexandria kruist het pad met een nieuwe gemeenschap die door Eugene en zijn reisgenoten ontdekt was: de Commonwealth.

"Ik denk dat het wel correct is als ik zeg dat dit een episch begin is, waarin heel grote en coole dingen van start gaan, maar je ook emotioneel spul ziet. Seizoen 11b is anders dan 11a, wat voor ons vaker gebeurt binnen een seizoen," beloofde showrunner Angela Kang recent.

The Walking Dead zie je op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Levensgevaarlijke trailer 'Grey's Anatomy' en 'Station 19' crossover
Series / Trailer

Levensgevaarlijke trailer 'Grey's Anatomy' en 'Station 19' crossover

Grey's Anatomy steekt weer even over naar Station 19 en vice versa.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De trailer voor de aankomende crossover van de series Grey's Anatomy en Station 19 laat zien dat de fallout van de schokkende midseason finale heel goed te merken gaat zijn.

Ellen Pompeo mag dan wel van plan zijn om te stoppen met Grey's Anatomy, dat wil niet zeggen dat het televisie-universum dat uit die serie voortkomt niet springlevend is. De ABC-serie leidde tot twee spin-offs, waaronder Station 19, dat de levens van brandweermensen in Seattle volgt. Velen kruisen het leven van de artsen van het Grey Sloan Memorial Hospital.

Grey's Anatomy / Station 19-crossover
Sinds Station 19 in 2018 van start ging, maakte de serie meermaals een crossover met Grey's Anatomy.

Fans zijn daar niet altijd even blij mee, omdat ze beide series moeten volgen om de boel goed te kunnen volgen. Maar de nieuwe crossover zal die kritieken niet krijgen.

De crossover pikt de draad op als Dr. Owen Hunt over een klif valt in zijn auto. Zijn lot is nog onduidelijk en dat blijkt ook wel uit de trailer.

We zullen zien hoe de brandweermensen van Station 19, aangevoerd door Ben Warren, een reddingsmissie ondernemen. Hieronder de tease:



Grey's Anatomy en Station 19 volg je allebei op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Netflix-serie werd dubbel zoveel bekeken als Marvel Studios-show 'Hawkeye'
Series / Nieuws

Deze Netflix-serie werd dubbel zoveel bekeken als Marvel Studios-show 'Hawkeye'

Hawkeye kon het niet winnen van de serie Lost in Space van Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De afgelopen paar maanden is heel wat toffe nieuwe content verschenen op de streamingdiensten. Elk daarvan heeft zo wel z'n eigen favorieten. Maar vandaag hebben we een toch best opmerkelijke verdeling.

Nielsen geeft elke week de nieuwe streamingcijfers vrij. Uit die cijfers blijkt deze week dat Netflix bovenaan het lijstje van 29 november staat in de Verenigde Staten, met de serie Lost in Space.

Groot verschil
De 28 afleveringen van Lost in Space werden gezamenlijk 1,2 miljard minuten bekeken door abonnees. De tweede op de lijst is True Story, eveneens van Netflix. En de hekkensluiter van de top drie is Disney+ serie Hawkeye, dat 560 miljoen minuten bekeken werd tegenover de 607 miljoen minuten van True Story.

Ergens hadden we wel meer verwacht van Hawkeye, dat toch echt een serie is die toebehoort aan het Marvel Cinematic Universe.

Lost in Space kreeg in november z'n derde en laatste seizoen. Daarin slaat het overlevingsinstinct van de familie Robinson in. Zij moeten in een race tegen de klok elkaar weer vinden en Alpha Centauri beschermen tegen een robotinvasie.

Lost in Space binge je nu in z'n geheel op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maker 'The Witcher' over de controverse in seizoen 2
Series / Nieuws

Maker 'The Witcher' over de controverse in seizoen 2

The Witcher moest enkele flashbacks naar het verleden van Geralt schrappen.

Vermoedelijk heb je het tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher al gezien. De reeks vermoordt een specifiek personage waar fans niet heel blij mee waren.

Showrunner Lauren Schmidt Hissrich vertelde recent al waarom die keuze gemaakt werd. Ook kwam ze met een uitleg over de opbouw van het personage. Let op: vanaf hier volgen spoilers over het tweede seizoen van The Witcher.

The Witcher-flashbacks
Vrij vroeg in het seizoen komt Eskel om het leven. Hij is een van de Witchers met een vrij prominente rol in de videogames. Wat zijn dood behoorlijk significant maakt en niet iedereen is er even blij over. Volgens Hissrich is dat precies waarom de dood van Eskel zo betekenisvol is en waarom Geralt degene was die besloot dat hij kon gaan.

"We hadden meer flashbacks met Eskel gepland. Zo konden we beter laten zien aan het publiek hoe close Geralt en Eskel in het verleden waren. En laten zien hoe ver Geralt in zijn hart moest gaan om dat offer te maken," aldus Hissrich op Twitter.

Hieronder de tweet:



The Witcher seizoen 1 en 2 binge je nu al op Netflix. Er wordt gewerkt aan een derde seizoen en meerdere spin-off series.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-bedenker recenseert 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-bedenker recenseert 'House of the Dragon'

George R.R. Martin heeft de eerste afleveringen van House of the Dragon al gezien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
George R.R. Martin heeft een ruwe versie van de eerste aflevering van House of the Dragon gezien. De schrijver helpt niet heel erg mee met de HBO-serie die gebaseerd is op zijn boek Fire & Blood, maar mag dus wel al kijken naar de show.

House of the Dragon/i] speelt zich 200 jaar af voor de gebeurtenissen in [i]Game of Thrones, in een tijd waarin draken nog over de lucht van Westeros heersten. De serie zal laten zien hoe een burgeroorlog uitbreekt onder de familie Targaryen en kijkt naar de gevolgen op de Seven Kingdoms.

House of the Dragon-recensie
Martin werkt druk aan zijn nieuwe boek, The Winds of Winter, dat hij een half decennium geleden al uit had willen brengen. Maar kijkt ook naar de show van producenten Ryan J. Condal en Miguel Sapochnik.

De schrijver vindt dat het goed is gegaan:

"Ik kijk zelf ook echt heel erg uit naar House of the Dragon, mocht je dat iets waard zijn. Okay, ik ben nauwelijks objectief. En ik weet wat een boel van jullie gaan zien (ik eh, heb het boek geschreven). Ook heb ik een vroege versie van de eerste aflevering gezien. Ik houd ervan! Hij is duister, krachtig, leeft, precies zoals ik mijn epische fantasy wil zien."

Hij had nog meer lof:

"Ryan en Miguel hebben fantastisch werk verricht, net als de cast. Net als bij Game of Thrones, hebben de meeste kijkers maar van een paar acteurs gehoord. Maar ik denk dat je van een boel van hen gaat houden. (Al gaan er een paar je hart breken als - okay nee dat kan ik niet vertellen). Ik denk dat de Targaryens in goede handen verkeren. Kijk er vooral naar uit, want het gaat je niet teleurstellen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Servant' neemt gestoorde wending in seizoen 3
Series / Nieuws

'Servant' neemt gestoorde wending in seizoen 3

Servant van Apple TV+ gaat nog veel gruwelijker worden in 't volgende seizoen.

In de eerste twee afleveringen van Apple TV+-serie Servant waren Sean (Toby Kebbell) en Julian (Rupert Grint) de stemmen van 'reden' als het aankomt op Dorothy die ervan overtuigd was dat haar zoon nog leefde - eerst als pop en daarna sl andere baby.

Hoewel de twee personages ook zo hun eigen fouten en strijd hebben om te voeren, is duidelijk dat Servant voor hen nog veel in petto heeft in het derde seizoen. Dat is vanaf 21 januari 2022 op Apple TV+ te streamen.

Gestoorde reis in Servant
"Ik denk dat ik een finaliteit van die reis bereikt heb dit seizoen. Hij gaat helemaal van 'ik kan dit niet geloven' en een totale niet-gelover, tot iemand die denkt: 'nou misschien dat dit kan en dat dit kan', en naarmate we door het derde seizoen lopen, ga je merken dat het niet helemaal gaat zoals hij zou hopen," aldus Kebbell tegenover ComicBook.com.

"Ik hoop echt wel dat hier het gesprek over gaat straks. Ik denk niet dat hij liegt over hoeveel hij van zijn vrouw houdt en hoe graag hij zijn familie terug wil. Maar ik denk dat hij liegt over hoe boos hij op haar is voor haar fout en dat hij niet kwaad mag zijn daarover, vreet aan hem."

Bereid je dus maar voor op een groots en tof nieuw seizoen van Servant! De serie is straks weer op Apple TV+ te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Book of Boba Fett' verbergt zijn schurk
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett' verbergt zijn schurk

Star Wars-serie The Book of Boba Fett verbergt z'n schurk nog!?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste aflevering van The Book of Boba Fett voelde meer als een proloog dan iets anders. Maar een nieuwe easter egg van de aflevering Stranger in a Strange Place lijkt te teasen naar de bedreiging waar Lord Fett het echt tegen op zal moeten nemen straks.

Gisteren gaf Disney het Main Theme van The Book of Boba Fett vrij. het is een prachtig stukje muziek dat gecomponeerd is door Ludwig Göransson. Het is ook een onthulling voor wat er komen gaat.

The Book of Boba Fett-muziek
Rond 1 minuut 49 seconden van het themalied, hoor je heel duidelijk het thema van de Crimson Dawn uit Solo: A Star Wars Story.

Die muziek werd met hulp van John Williams gecomponeerd door John Powell en zou een bevestiging kunnen zijn voor de verschijning van Emilia Clarke als Qi'ra in de Disney+ serie. Als dat niet zo is, lijkt de kans wel groot dat we meerdere verschillende leden van de Crimson Dawn zien die het Lord Fett moeilijk gaan maken bij zijn pogingen de onderwereld van Tatooine over te nemen.

Darth Maul mag dan wel dood zijn, maar zijn nalatenschap is nog altijd te voelen in de Star Wars-franchise.

Benieuwd naar The Book of Boba Fett? De show zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Superman krijgt het zwaar in seizoen 2 van 'Superman & Lois'
Series / Nieuws

Superman krijgt het zwaar in seizoen 2 van 'Superman & Lois'

Superman & Lois maakt het Clark Kent duidelijk niet heel eenvoudig.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW's nieuwe Arrowverse-serie, Superman & Lois, keert terug met een tweede seizoen. Het eerste liet zien hoe Superman en zijn familie uiteindelijk overwonnen in de strijd tegen Morgan Edge / Tal-Rho.

De held en zijn geliefden zullen echter te maken krijgen met nieuwe uitdagingen in het tweede seizoen. Dat zegt showrunner Todd Helbing. We kunnen volgens hem meerdere schurken verwachten voor Clark Kent en Lois Lane in het tweede seizoen van Superman & Lois.

Superman & Lois seizoen 2
Helbing sprak met SFX Magazine over de richting van het tweede seizoen. Hij onthulde dat er een schurk is die Clark "enorme hoofdpijn" gaat geven.

"De fans zullen heel snel weten welke richting het op gaat," aldus Helbing. "Op goede wijze, is het Superman-issue dat hij ook de issues als vader heeft. Er is een zekere schurk... des te meer ik vertel, des te meer mensen zullen weten om wie het gaat. Maar Superman heeft te maken met een schurk die hem echt hoofdpijn op zal leveren."

Dat niet alleen: "Er zijn meerdere schurken. Allebei hebben ze persoonlijk impact op Clark en Lois. We beginnen met één schurk die meer Superman is en zetten er een op die voor Lois is. Ze werken niet samen, maar dragen het stokje wel op toffe wijze aan elkaar over dit seizoen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom zorgt 'The Book of Boba Fett' voor zoveel verdeeldheid onder 'Star Wars'-fans?
Series / Nieuws

Waarom zorgt 'The Book of Boba Fett' voor zoveel verdeeldheid onder 'Star Wars'-fans?

The Book of Boba Fett wordt bepaald niet unaniem positief ontvangen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Book of Boba Fett brengt de legendarische premiejager eindelijk terug naar het Star Wars-universum. Maar de première laat het publiek verdeeld achter.

De serie The Book of Boba Fett geeft het personage Boba Fett een volledig nieuw verhaal. Hij blijkt overleefd te hebben in de Sarlacc-pit, en de serie laat zelfs zien hoe. Maar doet ook al meteen meer onthullingen in de allereerste aflevering.

Gemengde reacties
De eerste aflevering krijgt behoorlijk gemengde reacties van de kijker. The Book of Boba Fett heeft wat sommige kijkers betreft lang niet genoeg tempo. Sommige fans noemen de serie in hun eerste reacties zelfs ronduit saai. De marketing had fans ook vooral voorbereid op grote verrassingen, maar de première bood die nog niet.

The Book of Boba Fett is een serie die er verder visueel wel erg mooi uit ziet en dat laten fans wel weten; ze hebben daar ook lof voor. Maar de visuele liefde die Boba Fett krijgt, is natuurlijk niet hetzelfde als de tegenstelling die fans zien in het ontbreken van echt goede momenten vol met opwindende vechtscènes. Ook het gebrek aan dialoog en de concentratie stille momenten, maakt het voor fans toch lastig.

De serie The Book of Boba Fett plaatst elke week een nieuwe aflevering online. Er komen er nog zes uit en dan is het alweer gedaan.

The Book of Boba Fett zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.