search

Ons nieuws van vrijdag 20 januari 2023

HBO Max verrast met cancelen bekende serie
Series / Nieuws

HBO Max verrast met cancelen bekende serie

HBO Max heeft besloten om te stoppen met de reboot van 'Gossip Girl'

HBO Max heeft besloten om te stoppen met de nieuwe versie van Gossip Girl. Hetgeen betekent dat de serie na twee seizoenen zal stoppen en dat de aflevering die op donderdag 26 januari zal worden uitgezonden, alweer de laatste zal zijn.

Gossip


Showrunner Joshua Safran tweette:

"Dus hier is de 'gossip: het is met een zwaar hart dat ik moet aankondigen dat Gossip Girl niet doorgaat op HBO Max. We zullen het netwerk en de studio voor altijd dankbaar zijn voor hun geloof en steun."

"De schrijvers vanwege hun sluwe breinen en hun behendige talent; de cast van supersterren omdat ze de beste medewerkers en vrienden zijn; en de crew voor hun harde werk, toewijding en liefde voor het project. Dit was echt de beste set waar ik ooit aan heb gewerkt."




Einde?


Safran stelt dat de serie momenteel nog aan het zoeken is of deze nog bij een andere streamingsdienst is onder te brengen, maar geeft aan dat dat in huidige economische tij nog wel eens lastig kan worden.

Begon goed


De opvolger van de originele serie van alweer tien jaar geleden, kende een vliegende start in juli 2021 en vestigde destijds een record als de meest bekeken serie van een openingsweekend voor HBO Max.

De serie werd dan ook al snel verlengd. Ondanks de grote aanvankelijke interesse, mede aangewakkerd door fans van de originele serie, kon de follow-up de tijdsgeest niet vatten zoals de originele serie dat destijds wel kon.

Toch nog benieuwd? Kijk de serie op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Kung Fu Panda: The Dragon Knight' seizoen 2
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Kung Fu Panda: The Dragon Knight' seizoen 2

Po is terug en trekt de wereld over, op zoek naar magische wapens

Regie: Michael Goguen, David Dick, Will Ruzicka, e.a. | Cast (stemmen): Jack Black (Po), Rita Ora (Wandering Blade), Della Saba (Veruca Dumont), James Hong (Mr. Ping), Rahnuma Panthaky (Rukhmini), Tru Valentino (Chuntao), Chris Geere (Klaus Dumont), e.a. | Afleveringen: 12 | Speelduur: 23-24 minuten | Jaar: 2023

In het tweede seizoen van Kung Fu Panda: The Dragon Knight gaat Po samen met de Engelse krijger Zwervend Zwaard op zoek naar een aantal mysterieuze, magische wapens. Ze trekken de wereld over om deze wapens de bemachtigen en beleven ondertussen allerlei avonturen. En natuurlijk ontstaan er ook mooie vriendschappen, zoals het een echte DreamWorks-serie betaamt.

Dat de avonturen die Po en zijn vrienden (of zoals ze zelf zeggen: teamgenoten) geschikt zijn voor kinderen vanaf zes jaar valt te betwisten. Er komen regelmatig behoorlijk heftige vechtscènes voor in Kung Fu Panda: The Dragon Knight, die voor de allerkleinsten eigenlijk te heftig en te spannend zijn. Bovendien lopen deze gevechten ook niet altijd goed af. Best pittig soms dus voor een kinderserie.

In elke aflevering gebeurt vrij veel. Het tempo ligt dus vrij hoog en voor je het weet is er alweer iets nieuws gebeurd. Hierdoor lijkt het verhaal soms wat onsamenhangend en wordt nog weleens van de hak op de tak gesprongen. Elke aflevering begint met een vooruitblik naar het einde, waarmee het lijkt alsof of de makers vooraf willen laten zien dat het de moeite waard is te blijven kijken. Iets wat niet nodig zou moeten zijn bij een ijzersterke verhaallijn.

Daar staat tegenover dat Po de altijd goedlachse, vriendelijke en vooral hongerige reus is, die het liefst alle kwaad met humor en veel vrolijkheid wil bestrijden. Je kunt dan ook niet anders dan van deze knuffelachtige pandabeer houden. Zo bedenkt hij een plan om een kwaadaardig monster te verslaan door zichzelf te vermommen en heel veel vuurwerk af te steken. Wat uiteraard ook nog eens beter blijkt te werken dan het kwaad met kwaad te bestrijden.

De makers van Kung Fu Panda: The Dragon Knight vinden hiermee dan ook een mooie balans tussen spannende avonturen en vrolijke scènes. Het verhaal hangt wel van ongeloofwaardigheden aan elkaar, want hoe krijg je een tempel aan het zweven? En hoe kan een gans de vader van een pandabeer zijn? Maar dat is het mooie van animatieseries: alles mag en alles kan, net zoals in de fantasie van een kind.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight heeft behalve vermaak ook duidelijk het doel kinderen iets bij te brengen. Zo reizen de personage de wereld over en doen ze onder andere India en Tikal aan. Deze locaties worden redelijk waarheidsgetrouw weergegeven, met duidelijke culturele en architectonische kenmerken die typerend zijn voor deze plaatsen. Maar dan wel met een eigen draai daaraan. Ook de moraal van het verhaal lijkt bedoeld om kinderen iets bij te brengen, namelijk dat het belangrijk is elkaar te steunen en dat je alles voor elkaar kunt krijgen als je maar goed samenwerkt.

Op de kwaliteit van de animatie valt nog wel wat aan te merken. Hoewel de personages en de omgevingen waarin zij zich bevinden fantastisch zijn uitgewerkt met veel kleurrijke details, zijn de bewegingen van de personages niet zo soepel als we gewend zijn van bijvoorbeeld Pixar. Bovendien wordt er veel gebruik gemaakt van dezelfde diersoorten, met name voor de bijrollen, die allemaal nagenoeg dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Dit zorgt dan ook regelmatig voor verwarring. Twee verschillende personages kunnen er zo goed als hetzelfde uitzien.

Desondanks Kung Fu Panda: The Dragon Knight leuk om naar te kijken. Perfect om de kinderen bezig te houden op een druilerige woensdagmiddag. Niet meer en niet minder. Verwacht geen diepgaand plot of technische hoogstandjes, maar een vrolijke animatieserie die geschikt is voor vrijwel het hele gezin.



Kung Fu Panda: The Dragon Knight is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spin-off 'Outlander' officieel aangekondigd: 'Blood of My Blood'
Series / Nieuws

Spin-off 'Outlander' officieel aangekondigd: 'Blood of My Blood'

In de prequel 'Blood of my Blood' zien we het verhaal van Jamie's ouders Ellen en Brian.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De boekenserie van Diana Gabaldon gaat door, maar seizoen 8 wordt toch echt het laatste seizoen van Outlander. Nu krijgt deze topserie dan een prequel.

Waar de kijkers al stukjes en beetjes over de Fraser familiegeschiedenis hebben gezien en gehoord, krijgen we deze nu dan te zien.

Achtergrondverhaal ouders


De moeder van Jamie (Sam Heughan) en Jenny (Sophie Skelton) was een vrouw met een stevig karakter. Ellen MacKenzie trouwde tegen de wil van haar ouders met Brian Fraser (Andrew Whipp). Ze stierf toen Jamie nog klein was en we hebben haar nog niet in de flashbacks gezien.

Vader in flashbacks


Brian MacKenzie is al wel verschenen. In de gruwelijke scène waar Black Jack Randall (Tobias Menzies) Jamie er met de zweep van langsgeeft, sterft zijn vader van de shock. Whipp zal opnieuw verschijnen in seizoen 7.

Dezelfde makers


Blood of my Blood heeft dezelfde showrunner: Matthew B. Roberts. Net zoals bij Outlander heeft Roberts ook hier een tweede pet op: hij is tevens uitvoeren producent, opnieuw met Maril Davis. Schrijfster Diana Gabaldon blijft betrokken als adviserend producent,

Seizoen 7 van Outlander zal in de zomer van 2023 te zien zijn.

Seizoen 1 tot en met 5 van Outlander kun je bekijken op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Déze spionage-miniserie kun je zeer binnenkort zien op NPO Plus
Series / Nieuws

Déze spionage-miniserie kun je zeer binnenkort zien op NPO Plus

Binnenkort is deze loeispannende en bekroonde miniserie te bekijken op NPO Plus.

NPO Plus is een platform van de publieke omroep: momenteel kun je de eerste maand gratis kijken, en dat komt goed uit. Zeer binnenkort is daar namelijk The Night Manager te zien.

Deze miniserie, gebaseerd op een boek van de bekende schrijver John le Carré, sleepte meerdere prijzen in de wacht. De trailer valt hieronder te bekijken.

Topacteurs


Daarnaast zijn de hoofdrolspelers niet de minsten in deze Britse serie. Zo is daar natuurlijk Tom Hiddleston (Loki). Verder zijn daar Hugh Laurie (Blackadder, House) en Oscar-winnares Olivia Colman (Broadchurch). Alle drie mochten ze een Golden Globe Award in ontvangst nemen voor hun rollen. Verder won de regisseur Susanna Bier een Primetime Emmy Award.

Voormalig medewerker geheime dienst


Aangezien Le Carré zelf bij MI5 heeft gewerkt, de Britse geheime dienst, zijn zijn boeken zeker realistisch te noemen. Met het bronmateriaal zit het dus wel goed.

Jonathan Pine (Hiddleston) werkt in een luxueus hotel in Caïro wanneer hij de opdracht krijgt van Angela Burr (Colman). Zij werkt voor de Britse overheid, en Pine moet in een netwerk van illegale wapenhandel infiltreren. Hij krijgt te maken met Richard Roper (Laurie) die hier de hoofdverdachte is.

Vanaf 26 januari kun je The Night Manager bekijken op NPO Plus.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Uit welke films en series ken je Jenna Ortega (Wednesday) nog meer?
Series / Nieuws

Uit welke films en series ken je Jenna Ortega (Wednesday) nog meer?

Uit welke films en series kennen we Wednesday-ster Jenna Ortega eigenlijk nog meer?

Onlangs zagen we Jenna Ortega schitteren in Wednesday, maar dat was alles behalve de eerste rol voor deze pas twintigjarige actrice uit de Verenigde Staten.

De carrière van Jenna Ortega begonnen namelijk al op tienjarige leeftijd, toen ze in de serie Rob verscheen als een meisje in de aflevering "The Baby Bug". Ze viel blijkbaar in de smaak, want veel successen volgden snel.

Jenna Ortega's carrière zover


Sindsdien zagen we Ortega in ongeveer net zoveel films als tv-series, waarvan de namen jullie niet allemaal evenveel zullen zeggen. Een paar films steken er echter bovenuit.

Zo speelde ze de dochter van de vice-president in Iron Man 3 als haar eerste filmrol. In de jaren daarna speelde ze in films als Insidious: Chapter 2, After Words, Yes Day, The Fallout, Scream en Studio 666. Tevens staat ze op de lijst voor de aankomende films Scream VI, Finestkind, Miller's Girl en Winter, Spring, Summer, or Fall.

Op het gebied van tv-series heeft ze ook zeker niet stilgezeten. Zo zagen we haar in Days of Our Lives, Jane the Virgin, Stuck in the Middle, Elena of Avalor, Big City Greens, You, Jurassic World Camp Cretaceous en natuurlijk meest recentelijk in Wednesday.

Dat alles en meer op slechts twintigjarige leeftijd. Erg knap, en het betekent ongetwijfeld dat we de komende tientallen jaren nog veel van haar acteerwerk zullen zien. En het kan eigenlijk alleen maar beter worden!

Wednesday is nu te zien op Netflix.

Een trailer van Scream VI, waar Jenna Ortega dus ook in te zien zal zijn, is onlangs uitgekomen. Check het hier!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende scifi-serie 'Hello Tomorrow!' krijgt zijn eerste trailer
Series / Nieuws

Opvallende scifi-serie 'Hello Tomorrow!' krijgt zijn eerste trailer

Apple TV heeft een eerste zeer opvallende trailer gedeeld voor de scifi-serie Hello Tomorrow!

Apple is langzaam maar zeker bezig met het bouwen van een interessante bibliotheek op het gebied van sci-fi op hun platform Apple TV. Hello Tomorrow! is de volgende serie op de lijst om naar uit te kijken.

Van gigantische epische verhalen tot horrorachtige sci-fi-verhalen, je vindt het allemaal op Apple TV+. Maar met Hello Tomorrow! gaan ze een net iets andere richting in.

Hello Tomorrow!-trailer


Hello Tomorrow! is namelijk een retrofuturistische visie van de toekomst over een groep mensen die in sales werken, onder leiding van een personage gespeeld door Billy Crudup.

Zo leest de synopsis van Hello Tomorrow!:

"Crudup schittert als Jack, een verkoper met groot talent en ambitie, wiens onwrikbare vertrouwen in een betere toekomst zijn collega's inspireert, zijn wanhopige klanten nieuw leven inblaast, maar dreigt hem gevaarlijk verloren te laten gaan in de droom die hem in stand houdt."

Het eerste seizoen van deze serie, dat uit tien afleveringen bestaat, kent naast Crudup ook rollen voor Haneefah Wood, Alison Pill, Nicholas Podany, Dewshane Williams, Hank Azaria, Matthew Maher en Jacki Weaver.

Hello Tomorrow! gaat 17 februari van start op AppleTV+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De nieuwe thriller 'Unlocked' van Netflix krijgt spannende trailer
Films / Trailer

De nieuwe thriller 'Unlocked' van Netflix krijgt spannende trailer

Flitsende beelden voor de thriller 'Unlocked' welke snel te zien zal zijn op Netflix.

Netflix heeft de trailer online gezet voor Unlocked en deze geeft ons beelden van de Zuid-Koreaanse thriller welke in de planning staat om vanaf 17 februari te streamen bij de dienst.

Oorsprong van de film


In 2018 werd de Japanse film Stolen Identity uitgebracht welke gebaseerd is op de Japanse spannende roman van Akira Teshigawara.

Nu na ongeveer vijf jaar komt Netflix met Unlocked welke een nieuwe versie is van de film Stolen Identity. Deze film is de tweede Zuid Koreaanse Original waar Netflix mee komt.

I just dropped my smartphone


Deze zin wordt aan de film meegegeven en geeft ook gelijk aan wat er kan gebeuren wanneer zoiets je overkomt.

Nadat een jonge dame haar smartphone verliest en al haar persoonlijke informatie, krijgen we de donkere kant te zien van de online wereld. Haar leven wordt vanaf dat moment bedreigd.

De cast


In deze thriller zien we o.a. Si-wam Yim, Woo-hee Chun en Park Ho-San. Voor ons misschien een nog wat onbekende cast maar in eigen land hebben ze al in aardig wat films gespeeld. Regisseur van de film is Tae-joon Kim.

Spannende beelden in de trailer


Nog even geduld tot en met 17 februari, daarna kan je film hier streamen bij Netflix.

Bekijk de trailer hieronder, deze spannende thriller Unlocked lijkt er een te zijn om aan je watchlist toe te voegen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Controversiële scène in 'The Boys' genomineerd voor Beste Visuele Effecten
Series / Nieuws

Controversiële scène in 'The Boys' genomineerd voor Beste Visuele Effecten

Filmindustrie waardeert scène die explosief uitpakte maar op de verkeerde manier.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste aflevering van seizoen 3 van The Boys heeft de nodige stof doen opwaaien. In filmkringen wist men dit echter te waarderen, hetgeen blijkt in de nominatie voor Beste Visuele Effecten door de Visual Effects Society.

The Boys' scène met Peter's ontploffende penis concurreert hier met andere topseries (bijvoorbeeld House of the Dragon). De scène is hieronder weergegeven, maar linkt naar Youtube in verband met leeftijdsgrenzen.

Visual Effects Society


De Visual Effects Society is een internationale beroepsorganisatie in de entertainmentindustrie. Hun doel is onder andere het vak van visuele effecten behartigen en promoten.

Erotisch onderonsje Termite en Peter



In deze aflevering heeft Termite (Brett Geddes) op een bepaald moment behalve cocaïne ook Peter (Jarrett Siddall) gescoord. Eenmaal op de hotelkamer besloten de heren tot supe-getint plezier.

Wanneer Termite zichzelf eenmaal verkleind heeft en Peter's geslachtsdeel is binnengewandeld, moet hij echter niezen met alle ellende van dien. Termite krijgt zijn oorspronkelijke gedaante weer. Zowel Peter's penis als de rest van hem ontploffen.

Foto's op Twitter


Op Twitter zijn wat beelden te bekijken van de enorme namaakpenis die men in elkaar had geknutseld:



Het was inderdaad een enorm karwei dat nu op waarde geschat wordt. De lat voor het vierde seizoen van The Boys is hiermee dan ook weer wat hoger gelegd.

The Boys kun je in zijn geheel streamen op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Videoland onthult de eerste beelden van Sylvia Geersen in 'De Bachelorette'
Series / Trailer

Videoland onthult de eerste beelden van Sylvia Geersen in 'De Bachelorette'

Videoland heeft de eerste beelden van Sylvia Geersen in 'De Bachelorette' onthuld.

Op 2 februari begint er weer een nieuw seizoen van De Bachelorette op Videoland. Dit seizoen wordt de rol van bachelorette vervuld door niemand minder dan Sylvia Geersen, waarvan nu de eerste beelden te zien zijn op YouTube.

In 2020 was Gaby Blaaser te zien als bachelorette. Zij koos in Zuid-Afrika voor Joey, maar helaas bleek het eenmaal teruggekeerd in Nederland toch niet te werken tussen de twee. Dit seizoen is het de beurt aan Geersen, opnieuw in Zuid-Afrika.

Vindt Geersen de ware?


We zullen 17 kandidaten zien strijden om het hart van Geersen. We zien hen allemaal in de video die Videoland heeft geplaatst en krijgen zelfs korte clips van een aantal dates. Monica Geuze neemt dit seizoen de presentatie op zich.

Het is meteen als spannend, want wanneer Geuze de vraag stelt of het zou kunnen dat de ware er gewoon bij zit, antwoordt Geersen: "Het zou zeker kunnen dat hij erbij zit. Ik ben er een beetje van geschrokken, zelfs". Zou dit seizoen eindigen met een match?

De Bachelorette is vanaf 2 februari te zien op Videoland. Hieronder zie je de video met eerste beelden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De grootse gladiatorenserie 'Those About to Die' trek Anthony Hopkins aan
Series / Nieuws

De grootse gladiatorenserie 'Those About to Die' trek Anthony Hopkins aan

Anthony Hopkins is binnenkort te zien als Romeinse keizer in 'Those About to Die'.

De nieuwe gladiatorenserie Those About to Die van Peacock pakt het groots aan. Dat blijkt alleen al uit de casting, want de tweevoudig Academy Award-winnende acteur Anthony Hopkins zal te zien zijn in de serie.

De officiële synopsis van de serie luidt als volgt: "Those About to Die is een episch drama dat zich afspeelt in de complexe en corrupte wereld van spektakel gedreven gladiatoren competitie. De serie introduceert een ensemble van diverse personages uit alle delen van de Romeinse samenleving die botsen op het snijvlak van sport, politiek en dynastieën van de antieke wereld".

Oude keizer


Anthony Hopkins zal keizer Vespasianus spelen in de serie. Roland Emmerich zal de serie regisseren op basis van een script van de Oscar-genomineerde schrijver Robert Rodat (bekend van The Patriot en Saving Private Ryan).

De Vespasianus van Hopkins wordt beschreven als "de ouder wordende keizer van Rome en het hoofd van de Flavische bloedlijn. Hij is vaak op de proef gesteld, als landelijke parvenu die zijn troon opeiste na de overwinning van een bloedige tienjarige burgeroorlog".

Het is nog niet bekend wanneer Those About to Die te zien zal zijn of op welk platform dat in Nederland zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Only Murders In The Building' onthult grote naam voor seizoen drie
Series / Nieuws

'Only Murders In The Building' onthult grote naam voor seizoen drie

Wat kan de komst van Meryl Streep betekenen voor het derde seizoen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van Only Murders In The Building komt eraan. Dit onthulde Selena Gomez op haar Instagram.

Sprong in de tijd


Het einde van het tweede seizoen liet al zien dat er grote veranderingen op komst zijn voor dit nieuwe seizoen. Niet alleen maakte Paul Rudd (Ant-Man: Quantumania) zijn intrede, ook zijn alle drie de hoofdpersonen aan een nieuw onderdeel van hun leven begonnen.

De laatste aflevering van seizoen twee liet ook een tijdssprong zien. Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez) zullen weer samen moeten komen om een nieuw mysterie te onderzoeken.

Ook zal dit de eerste keer zijn dat we te maken krijgen met een moord die buiten het bekende gebouw uit de titel gepleegd is.

Bekijk op instagram


Meryl Streep


Selena Gomez liet recentelijk weten dat het derde seizoen van de serie er snel komt. Dit deed ze in een Instagrambericht waarin ze ook een grote onthulling deed.

Meryl Streep (Don't Look Up) zal een nog onbekende rol gaan vervullen. Het lijkt er in ieder geval op dat Gomez, Short en Martin het al goed met hun nieuwe co-ster kunnen vinden.



Seizoen 3


Nu het filmen onderweg is hoeven we waarschijnlijk niet lang te wachten op een datum. Only Murders In The Building zal later dit jaar op Hulu en Disney+ te zien zijn.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 8 van 'Outlander' krijgt uitgebreide intro
Series / Trailer

Seizoen 8 van 'Outlander' krijgt uitgebreide intro

Het laatste seizoen van 'Outlander' wordt uitgebreid aangekondigd door de acteurs.

Het is dan toch echt zover: Outlander komt binnenkort tot zijn einde. Streamingdienst Starz heeft in een video op YouTube het achtste en laatste seizoen van de succesvolle serie aangekondigd.

In Outlander speelt Caitrí­ona Balfe de zuster Claire die aan het einde van de Tweede Wereldoorlog terug in de tijd reist naar het Schotland van de 18e eeuw, waar ze trouwt met de Hooglander Jamie Fraser (gespeeld door Sam Heughan). Het eerste seizoen kwam uit in 2014.

Nog niet helemaal voorbij


Nu is het binnenkort dus tijd voor het allerlaatste seizoen van de serie. In de video die Starz op hun YouTubekanaal heeft geplaatst kondigen de acteurs dit zelf aan en bedanken ze de fans voor het kijken. Ook benadrukken ze dat ze niet kunnen wachten voor het nieuwe seizoen.

Maar gelukkig duurt het einde nog even, want eerst is het deze zomer tijd voor seizoen 7. Het achtste en laatste seizoen komt uiteraard pas daarna, het is nog niet bekend wanneer. Daarnaast is er ook nog een spin-off in de maak genaamd Outlander: Blood of My Blood, over de ouders van Jamie.

In Nederland is Outlander nog maar te zien tot en met seizoen 5 op Netflix. Seizoen 6 verschijnt daar waarschijnlijk nog dit jaar. Hieronder zie je de video van Starz.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
In 'Planet Sex with Cara Delevingne' wil de actrice alles wil weten over... Seks
Series / Trailer

In 'Planet Sex with Cara Delevingne' wil de actrice alles wil weten over... Seks

"Ik ga op reis om te onderzoeken wat er nog meer is"

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice en model Cara Delevingne reist de wereld rond om meer te weten te komen over seks, maar ook over haar eigen seksualiteit.

Cara Delevingne, bekend van Paper Towns en Carnival Row, gaat in deze nieuwe Hulu serie op onderzoek uit naar seksualiteit in verschillende delen van de wereld.

Masturberen kun je leren


In de documentaire zal Delevingne van alles bekijken. Zo bezoekt ze een porno set en gaat naar een seminar over masturberen.

"Ik ging naar die masturbatie seminar met de gedachte dat het een lezing zou zijn in een klaslokaal. In plaats daarvan lag er een roze mat en waren er zes mensen die zeiden: 'Doe je ondergoed uit, hier is wat glijmiddel'," vertelt de actrice.

"Ik wist niet dat ik zo preuts was. Ik dacht altijd dat ik hip, jong en cool was, in voor van alles en nog wat, maar ik zei: absoluut niet. Dat ga ik niet doen." Maar ze deed het toch.

Ook vertelde de actrice in een screening op het filmfestival in Cannes, waar de documentaire in première ging, dat ze "100% queer" was.



Wereldreis


Delevingne reist in haar documentaire de wereld over. In de trailer wordt al gehint naar onder andere Tokyo, Barcelona en Berlijn. De zes-delige serie zal onder gaan over menselijke seksualiteit, gender, wat sex appeal is, waarom porno zo intrigerend is en natuurlijk over relaties.

Planet Sex... with Cara Delevingne zal op Valentijnsdag, 14 februari, te zien zijn op Hulu, maar is nu al te bekijken op BBC Three.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO deelt kijkcijfers en lengte van afleveringen 'The Last of Us'
Series / Nieuws

HBO deelt kijkcijfers en lengte van afleveringen 'The Last of Us'

HBO Max heeft bekend gemaakt hoe lang de verschillende afleveringen van 'The Last of Us' duren.

De langverwachte serie en videogame bewerking The Last of Us van HBO is afgelopen zondag eindelijk van start gegaan. De eerste aflevering was al meteen een groot succes en dus kijkt iedereen uit naar het vervolg van de serie. HBO Max heeft nu bekend gemaakt hoe lang elke aflevering zal duren.

The Last of Us speelt zich af in een postapocalyptische wereld, twintig jaar na de vernietiging van de moderne beschaving. Overlever Joel (Pedro Pascal) wordt ingehuurd om de 14-jarige Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen.

Kijkcijfers VS


Uit de eerste kijkcijfers uit de Verenigde Staten bleek dat maar liefst 4,7 miljoen Amerikanen op de eerste dag naar de serie keken, daarmee is het de meest bekeken serie van HBO in meer dan twaalf jaar. Na twee dagen stond dat aantal zelfs al op 10 miljoen Amerikaanse kijkers..

Lengte afleveringen


The Last of Us ging van start met een extra lange aflevering van 81 minuten. Dat is meteen ook de langste aflevering van het seizoen. De lengtes van de vervolgafleveringen zijn nu ook bekend gemaakt:

Aflevering 1: 81 minuten
Aflevering 2: 53 minuten
Aflevering 3: 76 minuten
Aflevering 4: 46 minuten
Aflevering 5: 59 minuten
Aflevering 6: 59 minuten
Aflevering 7: 56 minuten
Aflevering 8: 51 minuten
Aflevering 9: 43 minuten

Kijk de serie op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is mogelijk de nieuwe titel voor Marvel's 'Agatha: Coven of Chaos'
Series / Nieuws

Dit is mogelijk de nieuwe titel voor Marvel's 'Agatha: Coven of Chaos'

Wat zal deze interessante verandering voor de Marvel serie betekenen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De updates van de set van Agatha: Coven of Chaos druppelen langzaam binnen nu de serie is begonnen met filmen. Daarmee ook deze opmerkelijke verandering van naam.

Agnes uit Westview


We lieten het personage van Agatha (Kathryn Hahn) aan het eind van WandaVision achter in Westview, gevangen in haar personage Agnes.

Nieuwe informatie, uit een reeds verlopen Instagram-verhaal van Heartstopper-acteur Joe Locke, lijkt te wijzen op een naamsverandering van de show.

In Locke's verhaal zien we een foto van de achterkant van een van de stoelen waarin de acteurs tussen scènes even kunnen zitten. Vaak staat de naam van de show of film daarop gedrukt. In dit geval staat er: Agnes of Westview.



Nog niet officieel


Agnes of Westview is niet de eerste naamsverandering van de show, die begon als House of Harkness en daarna tot Agatha: Coven of Chaos omgedoopt werd.

Het is nog niet duidelijk of dit een definitieve naamsverandering zal zijn, of slechts wat ze in de film en televisiewereld een 'werktitel' noemen.

Op dit moment wordt de show op de Internet Movie Database nog als Agatha: Coven of Chaos aangegeven. Als de titel daadwerkelijk officieel verandert zullen we dit uiteraard hier laten weten!

Wil je ondertussen nog eens zeker weten wie Agatha Harkness ook alweer was, kijk dan de video hieronder.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Knotsgek: doodverklaarde 'Tiger King'-ster blijkt jaren later toch nog gewoon in leven?
Series / Featured

Knotsgek: doodverklaarde 'Tiger King'-ster blijkt jaren later toch nog gewoon in leven?

De doodverklaarde man van Carole Baskin blijkt ver na zijn sterfdatum nog in leven aangetroffen te zijn.

Ken je hem nog? De knotsgekke Netflix-documentaire Tiger King? Eén van de verhaallijnen in de documentaire is de potentiële moord op Don Lewis. Lewis was de man van Carole Baskin, de grootste tegenstander van de Tiger King zelf, Joe Exotic.

Joe Exotic beweert dat Baskin haar vermiste man, die in 2002 dood werd verklaard, vermoord zou hebben via een vergiftiging in 1997, maar in dat kader is er nu een zeer interessante plottwist.

Springlevend


In een interview uit 2021 geeft zij aan dat haar 'dode' echtgenoot enige tijd geleden levend is opgedoken in Costa Rica. Naar nu blijkt zou Homeland Security ook daadwerkelijk een brief hebben opgesteld dat haar man springlevend is aangetroffen in Costa Rica.

Geld opgemaakt


Baskin hierover:"Lewis nam ongeveer een miljoen dollar mee naar Costa Rica en ik had ermee ingestemd hem dat te laten doen, zodat hij voor zichzelf kon bewijzen dat hij de kost kon verdienen". "En toen ik de bankrekening jaren later checkte was het slechts ongeveer $80.000 omdat de investeringen die hij had gedaan zo slecht waren. Ik weet niet hoe het komt dat Homeland Security zegt dat hij springlevend is in Costa Rica, maar ik ben blij het te horen."

Een tamelijk bizarre plottwist die de bewering van Joe Exotic dat Baskin haar man vermoord zou hebben, in een heel ander daglicht stellen.



WIl je Tiger King kijken? Kijk dan hier op Netflix



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De grote verrassing in 'That '90s Show' online gezet door Netflix
Series / Nieuws

De grote verrassing in 'That '90s Show' online gezet door Netflix

Het loopt niet altijd even soepel in That \'90s Show en deze nieuwe scène is daar een goed voorbeeld van.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de originele That '70s Show zijn ontzettend enthousiast om hun favoriete personages weer te zien. That '90s Show laat namelijk heel veel bekende gezichten zien, waaronder de personages van Ashton Kutcher en Mila Kunis.

De personages van Kutcher (Michael Kelso) en Kunis (Jackie Burkhart) waren heel lang in een knipperlichtrelatie en dat kwam met een aantal mooie en een aantal moeilijke momenten.

Hoewel veel mensen denken dat Kutcher en Kunis in het echte leven ook snel bij elkaar zijn gekomen, is dat niet waar. Ze kwamen pas ongeveer 10 jaar na het eindigen van de serie bij elkaar.

De verrassing


Wat is nou de grote verrassing van That '90s Show? Netflix heeft onlangs een video getweet waarin de geliefde ouders, nu opa en oma, Red (Kurtwood Smith) en Kitty (Debra Jo Rupp) in de keuken staan wanneer Eric's dochter Leia (Callie Haverda) en Jay Kelso (Mace Coronel) de keuken binnenlopen.

Dan blijkt dat Leia en Jay Kelso bij elkaar zijn. Ook Kunis en Kutcher zijn te zien in deze scène en ze vertellen dat ze op weg zijn naar een tweede hertrouwen. Het is dus weer een chaotische boel, maar dat maakt de twee series zo speciaal.

Bekijk hieronder de scène en stream That '90s Show op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-acteur Mark Hamill denkt nooit terug te keren als de Joker
Series / Nieuws

'Star Wars'-acteur Mark Hamill denkt nooit terug te keren als de Joker

Hoewel we het liever niet willen horen, heeft Mark Hamill wel een goede reden om niet meer terug te keren als The Joker.

De bekende stem van The Joker is gespeeld door niemand minder dan de iconisch stemacteur Mark Hamill. Hoewel hij ontzettend van The Joker houdt, zal hij nooit meer terugkeren om hem opnieuw te spelen.

Hamill speelde The Joker in heel veel Batman-projecten. Hij speelde samen met Kevin Conroy, die de stem was van de iconische Dark-Knight.

Conroy is ontzettend lang de perfecte stem geweest voor Batman. Hamill vond het ook geweldig om met hem samen te werken. Lees hieronder wat hij tegen Screenrant zei over Conroy:

"Hij was de ideale partner. Het was zo'n aanvullende, creatieve ervaring. Ik had het niet zonder hem kunnen doen. Hij zal altijd mijn Batman zijn".

Geen The Joker meer


De reden die Hamill aanhaalt voor dat hij nooit meer The Joker gaat spelen is eigenlijk heel lief en ontroerend. Helaas zijn we Kevin Conroy vroegtijdig kwijtgeraakt en Hamill wil geen Batman-project doen zonder zijn collega en vriend.

Bekijk hieronder het eerbetoon van Mark Hamill aan Kevin Conroy.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 2 van 'Bel-Air' brengt oud 'Fresh Prince'-personage terug
Series / Nieuws

Seizoen 2 van 'Bel-Air' brengt oud 'Fresh Prince'-personage terug

Het is weer bijna tijd om terug te keren naar Bel-Air, dit keer samen met een oud en vertrouwd personage.

Iedereen kent hem wel; Will Smith. De iconische acteur die bekendis geworden door The Fresh Prince of Bel-Air. Toen er vorig jaar een remake gemaakt werd gemaakt van de 90's sitcom, was Smith heel erg enthousiast. Nu komt seizoen 2 eraan en gaan we een bekend gezicht gaan zien.

De remake van Bel-Air brak enorm veel records en werd dus ook al snel vernieuwd voor een tweede seizoen. Carla Banks Waddles, showrunner van Bel-Air vertelde dat het tweede seizoen verfrissend en uniek gaat worden. Ook wil het tweede seizoen grenzen gaan verleggen.

De nieuwe trailer belooft heel veel. Fans hopen dan ook dat het nieuwe seizoen inderdaad heel erg uniek en verfrissend gaat zijn. Dit hopen ze vooral omdat het eerste seizoen zo ontzettend goed was.

De trailer


Peacock heeft nu de gloednieuwe trailer vrijgegeven. Daarin zien we de terugkeer van onze favoriete personages uit de remake. Jabari Banks speelt weer de grappige en ietwat koppige Fresh Prince, maar er is nog iemand te zien in de trailer.

Het gaat over niemand minder dan Tatyana Ali. Zij speelde in de originele serie en maakt nu een terugkeer als lerares mevrouw Hughes. Om het nog grappiger te maken heeft haar personage een obsessie met Ashley Banks (nu gespeeld door Akira Akbar), het personage dat ze in de originele serie speelde.

Bekijk hieronder de trailer en de beste momenten van Ashley Banks en stream Bel-Air vanaf 23 februari op Peacock.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix toont in verrassende 'That '90s Show'-clip twee oude bekenden
Series / Nieuws

Netflix toont in verrassende 'That '90s Show'-clip twee oude bekenden

Welke van de originele castleden keren weer even terug in het vervolg uit Point Place?

Jarenlang was That '70s Show een enorm succes en recentelijk kwam Netflix met het vervolg That '90s Show. Het was al bekend dat er een aantal castleden van het origineel mee zouden doen, maar Netflix laat in een korte clip zien wie dit zijn.

In de korte video zijn Ashton Kutcher en Mila Kunis te zien die hun tijdelijke rol als Michael Kelso en Jackie Burkhart weer op zich nemen. Het blijkt dat de dochter van Eric Forman (Topher Grace) bevriend is geraakt met Jay Kelso (Mace Coronel), oftewel de zoon van Kelso en Jackie.

Nóg een generatie teleurstellingen voor Red


Het is voor de kijkers misschien ietwat verwarrend hoe er een zoon van de twee is. Jackie heeft namelijk in That '70s Show met drie van de mannen uit de groep een relatie gehad. Dit waren namelijk Kelso, Hyde (Danny Masterson) en Fez (Wilmer Valderrama). De serie sloot af met de relatie tussen Jackie en Fez, wat betekent dat Jackie en Kelso uiteindelijk weer bij elkaar zijn gekomen.

In het echte leven zijn Kutcher en Kunis ook een koppel. Laatstgenoemde zei hierover: "Mijn echtgenoot en ik zitten samen in de serie wat vreemd is omdat we dat eigenlijk niet hoorde te zijn. Ik vond het onzin, mijn personage hoort met Fez te zijn en Kelso was getrouwd met Shannon Elizabeth's personage. Dus ik weet het niet helemaal."

Kijk hieronder naar de cameo van de twee. Alle afleveringen van That '90s Show stream je op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe gaat het tegenwoordig met Amy Fowler uit 'The Big Bang Theory'?
Series / Featured

Hoe gaat het tegenwoordig met Amy Fowler uit 'The Big Bang Theory'?

Mayim Bialik timmert nog altijd behoorlijk aan de weg na haar rol in 'The Big Bang Theory'.

Actrice Mayim Bialik is bij het grote publiek met name bekend van haar rol als Amy Fowler in de populaire televisieserie The Big Bang Theory, maar heeft ook daarnaast flink carrière gemaakt. In haar jeugd was ze al zeer bekend als 'Blossom' in de gelijknamige serie.

Een leuke wetenswaardigheid is allereerst dat Mayim Bialik van origine, net als haar personage Amy Fowler, zelf ook wetenschapper is. Als neurowetenschapper heeft ze momenteel ook een podcast waarin ze onderwerpen bespreekt rondom mentale gezondheid.

Acteren


Bialik heeft daarnaast haar acteercarrière voortgezet na The Big Bang Theory. Ze speelt de hoofdrol in de comedyserie Call Me Kat, die wordt uitgezonden op Fox. In de serie speelt ze een vrouw die besluit haar dromen na te jagen en een kattencafé te openen, ondanks de tegenwerpingen van haar familie en vrienden.

Presenteren


Maar daar blijft het niet bij, zo is ze ook nog even voice-over geweest in The Big Bang Theory-spin-off The Young Sheldon en presenteert ze nu de Amerikaanse spelshow Jeopardy.

Bialik is dus een zeer intelligente en veelzijdige vrouw, die ook na The Big Bang Theory nog altijd flink aan de weg timmert.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maker nieuwe Tolkien-verfilming kraakt 'The Rings of Power' af
Series / Nieuws

Maker nieuwe Tolkien-verfilming kraakt 'The Rings of Power' af

Jason DeMarco, topman bij Amazon-concurrent Warner Bros., maakt en wist kritische tweets over 'Rings of Power'.

Het is begrijpelijk dat een enorme erfenis als de Midden-Aarde saga kritisch bekeken kan worden. DeMarco uitte zijn onvrede onlangs op Twitter. Wel is hij zelf bezig met een Tolkien-verfilming.

DeMarco is topman Action and Anime bij Amazon-concurrent Warner Bros., die onder andere Discovery en HBO Max onder hun vleugel hebben. Youtuber NDR bespreekt DeMarco's tweets in de video hieronder.

Verfilming Tolkien-verhaal


DeMarco is bezig met het maken van een animatiefilm gebaseerd op het werk van Tolkien. Dit wordt Lord of the Rings: War of the Rohirrim. Warner Bros. heeft in principe de rechten hiervoor. Om deze te behouden, dient er echter wel binnen een bepaalde periode daadwerkelijk een film te komen.

Getweet en verwijderd


DeMarco slingerde onlangs een aantal pittige tweets over The Rings of Power de virtuele wereld in. De serie zou niet trouw zijn aan het originele werk en er eigenlijk maar een potje van hebben gemaakt. De negatieve reacties leidden ertoe dat DeMarco de tweets verwijderde.

Youtuber screenshot gewiste tweets


NDR had echter al screenshots gemaakt en bespreekt de gewraakte berichten. DeMarco heeft natuurlijk zo zijn kijk op de prestaties van de concurrent, maar echt verrast kan hij niet geweest zijn over de consternatie.

Lord of the Rings: War of the Rohirrim wordt op 12 april 2024 verwacht. Fans kunnen dan beslissen wie de Midden-Aarde verhalen beter weergeeft.

The Rings of Power valt te streamen op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde van de serie 'Outlander' is aangekondigd
Series / Nieuws

Einde van de serie 'Outlander' is aangekondigd

Na het achtste seizoen van Outlander is het over en uit.

De fans van Outlander zullen nog tot aankomende zomer moeten wachten op het zevende seizoen en nu wordt duidelijk dat het seizoen daarna het laatste zal zijn. Ook is er ander nieuws over een spin-off.

Het nieuws wordt bekend via Variety. Kathryn Busby, de baas van de originele programmering voor Starz was degene die het nieuws via een statement naar buiten mocht brengen.

Goed einde


"Al bijna een decennium lang heeft Outlander de harten van het publiek over de hele wereld veroverd, en we zijn verheugd om het epische liefdesverhaal van Claire en Jamie tot een goed einde te brengen," zijn woorden van Busby.

"Maar voordat we dit hoofdstuk afsluiten, is er genoeg van hun gepassioneerde verhaal te vertellen in de loop van 26 nieuwe afleveringen, en nog meer om deze dynamische wereld en het oorsprongsverhaal te verkennen," gaat ze verder.



Verleidelijke verhalen


"We zijn verheugd om samen te blijven werken met Matthew, Maril en Ronald en kunnen niet wachten om te zien waar hun verleidelijke verhalen ons naartoe brengen," rondde Busby af.

Outlander startte in 2014 en er verschenen reeds zes seizoenen, te zien op Netflix. Het zevende seizoen verschijnt aankomende zomer en het achtste vermoedelijk het jaar daarna.



Blood of my Blood


Maar er is ook goed nieuws! Starz heeft namelijk de spin-off Outlander: Blood of My Blood officieel goedgekeurd. Meer daarover vind je snel op SerieTotaal.nl.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.