search

Ons nieuws van zaterdag 1 juni 2024

De Sith Lord in 'The Acolyte' laat zich eindelijk echt zien
Series / Trailer

De Sith Lord in 'The Acolyte' laat zich eindelijk echt zien

In de nieuwste teaser is de antagonist zowel te zien als te horen.

Dinsdag is het zover en zijn de eerste twee afleveringen van Star Wars: The Acolyte te streamen op Disney+. In de meest recente clip is de acolyte te zien in een confrontatie met Mae (Amandla Stenberg).

De clip laat een kort shot zien en de tegenstander is duidelijk over zijn bedoelingen. Fans speculeren uitgebreid over de identiteit van het sinistere personage.

Leven in een droom


Het is zeer waarschijnlijk dat de Sith een apprentice is aangezien een master voornamelijk achter de schermen actief is. Showrunner Leslye Headland gaf eerder aan dat de apprentices vaak een acolyte gebruikten om de Sith te vermoorden en zijn plaats in te nemen.

Er is weinig te zeggen over de identitiet aangezien de helm het gezicht totaal bedekt. De boodschap is echter overduidelijk: "De Jedi leven in een droom. Maar een acolyte verplettert de droom".

Eén fantheorie is dat Manny Jacinto's personage uiteindelijk de acolyte blijkt te zijn. Sommige fans gaven online aan dat ze Jacinto's stem herkenden. Of dit daadwerkelijk zo is moet natuurlijk nog blijken. Voor nu staat vast dat de verbeelding danig geprikkeld is in afwachting van de première van de nieuwste 'Star Wars'-serie.



De eerste twee afleveringen van Star Wars: The Acolyte zijn vanaf 4 juni te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Topseries op NPO Plus: Dit mag je deze week niet missen! Ontdek jouw nieuwe favoriet
Series / Specials

Topseries op NPO Plus: Dit mag je deze week niet missen! Ontdek jouw nieuwe favoriet

Kijktips voor NPO Start en NPO Plus: ontdek deze vier series.

Ook deze week geven we weer enkele kijktips voor NPO Start/ Plus. Vergeet je abonnement bij Netflix, Disney+ of Videoland en ontdek deze leuke series.

Maryland



Maryland is een Britse dramaserie uit 2023. Alle afleveringen zijn gemaakt door Suranne Jones en Anne-Marie O'Connor en geregisseerd door Susan Tully. De serie is uiteraard te streamen op NPO Plus.

In Maryland komen twee zussen weer bij elkaar na de dood van hun moeder. Al snel ontdekken ze dat hun moeder ontzettend veel geheimen had. Dit zou veel kunnen betekenen voor de identiteit van de zussen. Zijn ze in staat om in deze tijd van rouw al deze geheimen te ontrafelen?



The Flatshare



Jessica Brown Findlay en Anthony Welsh schitteren in The Flatshare op NPO Plus. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Beth O'Leary uit 2019.

Journaliste Tiffany en verpleger Leon wonen samen in één flat. Eigenlijk hoeven ze elkaar nooit te zien, omdat Leon nachtdiensten draait. Als ze elkaar toch beter leren kennen, ontstaat er een kleine kans dat ze meer kunnen worden dan alleen huisgenoten.



Stanley H.



Ben je op zoek naar een sterk staaltje misdaad en spanning? Dan is het waargebeurde verhaal van Stanley H. op NPO Plus de perfecte serie voor jou.

Stanley H. vertelt het waargebeurde verhaal van de Nederlandse crimineel Stanley Hillis. Al op jonge leeftijd brak hij in en veroverde hij banken, maar later werd hij één van de meest beruchte drugshandelaars.



The Loudest Voice



In 2019 kwam de Amerikaanse dramaserie The Loudest Voice uit. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek en enkele artikelen van Gabriel Sherman.

The Loudest Voice vertelt het verhaal van Roger Ailes, de man achter het succes van Fox News. De serie laat ook zien hoe er bij de zender werd omgegaan met heftige en belangrijke gebeurtenissen zoals 9/11 en de presidentsverkiezingen van 2008 en 2016. Daarnaast benoemt de serie de beschuldigingen die uiteindelijk een einde aan zijn carrière maakten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Rings of Power' seizoen 2: dit belangrijke personage keert niet terug
Series / Nieuws

'The Rings of Power' seizoen 2: dit belangrijke personage keert niet terug

De terugkeer is niet uitgesloten, maar dit zou dan in latere seizoenen gebeuren.

Het tweede seizoen van Prime Video's fantasyserie The Rings of Power nadert met rasse schreden. THR komt met het bericht dat een van de acteurs andere prioriteiten heeft en dus niet in seizoen 2 te zien zal zijn.

Bronwyn, gespeeld door de van oorsprong Iraanse actrice Nazanin Boniadi, zal niet te zien zijn in het nieuwste seizoen. Boniadi richt zich momenteel op activisme met betrekking tot de vrouwenrechten in Iran. Het is echter mogelijk dat we Bronwyn in toekomstige seizoenen terugzien.

Activisme


Boniadi heeft onlangs de indie-film A Mosquito in the Ear afgerond, maar de nadruk ligt voorlopig op haar activisme. Bronwyns zoon Theo (Tyroe Muhafidin) en de Elf Arondir (Ismael Cruz Cordova), die een belangrijke rol in Bronwyns leven speelde, zijn in het nieuwste seizoen wel te zien.

Op haar Insta-account schreef Boniadi hierover het volgende: "In september 2022 zette ik het acteren op een laag pitje om me volledig te richten op de #WomenLifefreedom beweging in Iran. Mijn doel is om te spreken voor mijn volk in Iran dat alles op het spel zet voor vrijheid".

Terugkeer


Fans merkten op dat Bronwyn niet in de finale van het eerste seizoen of de trailer voor het tweede seizoen te zien was. Haar afwezigheid is verklaarbaar, wat de deur openlaat voor een mogelijke terugkeer in latere seizoenen van de serie.

Bekijk op instagram


Seizoen 2 van The Rings of Power is vanaf 29 augustus te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Loeispannende spionagethriller met 89% op Rotten Tomatoes keert terug met een nieuw seizoen
Series / Nieuws

Loeispannende spionagethriller met 89% op Rotten Tomatoes keert terug met een nieuw seizoen

Deze met prijzen overladen miniserie heeft groen licht gekregen voor een tweede én derde seizoen.

De verfilming van John le Carré's boek 'De ideale vijand' ('The Night Manager') was aan beide kanten van de Atlantische Oceaan een knaller van jewelste. De BBC heeft nu aangekondigd dat er nog twee seizoenen gemaakt zullen worden.

Hoofdrolspeler Tom Hiddleston zal zijn rol van Jonathan Pine overdoen. Dit is de eerste keer dat op grond van één boek van le Carré meerdere seizoenen gemaakt worden. De makers zullen met een nieuw verhaal moeten komen aangezien het boek volledig verfilmd is.

Infiltratie


In het debuutseizoen maakte de kijker kennis met Jonathan, die als manager werkt van een luxueus hotel in Caïro. Daarnaast is hij ex-militair en krijgt hij de opdracht om te infiltreren in het netwerk van zakenman Richard Roper (Hugh Laurie), die wordt verdacht van illegale wapenhandel.

De zesdelige miniserie The Night Manager krijgt 89% publiekswaardering op Rotten Tomatoes en won drie Golden Globes, twee Emmy's en drie BAFTAs. Kort na het afronden in 2016 werd al gesproken over een vernieuwing, die na vele jaren eindelijk officieel is.

Castleden


Behalve Hiddleston zijn er nog twee andere castleden bekendgemaakt. Camila Morrone (Daisy Jones & the Six) en Diego Calva (Narcos: Mexico) zullen te zien zijn, waarbij nog niet bekendgemaakt is welke rollen ze zullen spelen.



Kijk het eerste seizoen van The Night Manager op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 grote successeries van Netflix krijgen dit jaar een nieuw seizoen
Series / Specials

Deze 3 grote successeries van Netflix krijgen dit jaar een nieuw seizoen

In 2024 krijgen deze geliefde series een nieuw seizoen van de streamingdienst Netflix.

Netflix produceert heel wat series en regelmatig moet de streamingdienst moeilijke keuzes maken. Onderstaande drie series kunnen rekenen op volledige steun en krijgen dit jaar een nieuw seizoen.

The Umbrella Academy


Verschijnt op: 8 augustus | Seizoen: Seizoen 4 | Genre: Actie | Kijk op: Netflix

In 2019 startte deze serie op Netflix met het eerste seizoen. De verfilming van de gelijknamige comic The Umbrella Academy van Dark Horse Comics werd een succes en wordt dit jaar afgerond met het vierde en laatste seizoen bestaande uit zes afleveringen.

In The Umbrella Academy, goed voor 86 procent op Rotten Tomatoes, worden zes broers en zussen met bijzondere krachten herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.



Emily in Paris


Verschijnt op: 15 augustus, 12 september | Seizoen: Seizoen 4 | Genre: Drama | Kijk op: Netflix

In 2020 trapte Netflix af met Emily in Paris en gaf de titelrol aan Lily Collins die we op dat moment kenden uit titels als The Mortal Instruments: City of Bones en Rules Don't Apply. De serie is een van de toppers van de streamingdienst.

Emily in Paris heeft een hoop fans, maar komt niet verder dan 63 procent op de Tomatometer. In de serie vindt marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.



Arcane


Verschijnt in: november | Seizoen: Seizoen 2 | Genre: Animatie, Actie | Kijk op: Netflix

In 2021 verscheen de steampunk-animatieserie Arcane en het verhaal speelt zich af in de wereld van de game League of Legends. De serie is de best ontvangen Netflix Orignial op IMDb, met een 9,0 na 275K stemmen.

Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op 100 procent. In Arcane heerst er tweedracht tussen de zustersteden Piltover en Zaun. Een tweeling staat tegenover elkaar in een strijd tussen magische technologieën en botsende overtuigingen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Netflix-serie is een "memorabel krankzinnige kijkervaring" en neemt de top 10 helemaal over
Series / Netflix Kijktip

Nieuwe Netflix-serie is een "memorabel krankzinnige kijkervaring" en neemt de top 10 helemaal over

Acteur Benedict Cumberbatch, bekend uit Doctor Strange en Sherlock, heeft nu zijn eigen Netflix-serie.

We kennen acteur Benedict Cumberbatch uiteraard als Doctor Strange uit de films van Marvel Studios en als Sherlock uit de gelijknamige serie van BBC. Nu zien we hem in de nieuwste miniserie Eric van Netflix.

De serie verscheen eerder deze week op Netflix en weet gelijk heel wat kijkers te trekken. Het gevolg is dat Eric op een derde plaats in de Nederlandse Netflix Top 10 staat, net onder de toppers Bridgerton en Dancing for the Devil.

Eric


De zesdelige Britse serie Eric is bedacht en geschreven door ​​Abi Morgan, bekend van onder meer de titels The Split en Sex Traffic. Andere rollen worden vertolkt door Ivan Morris Howe, Gaby Hoffmann, McKinley Belcher III en Roberta Colindrez.

De serie volgt de poppenspeler Vincent (Cumberbatch) in het New York van de jaren 80. Zijn negenjarige zoon Edgar is vermist en Vincent begint steeds wispelturiger gedrag te vertonen, waardoor hij vervreemdt van zijn vrienden en familie. Na problemen met drugsmisbruik raakt Vincent ervan overtuigd dat hij met Edgar herenigd kan worden met de hulp van zijn twee meter lange pop, Eric.

Ontvangst


Met 71 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat Eric er goed op bij de critici. De IMDb laat op het moment van schrijven een vergelijkbare 7,1 zien.



De critics consensus op Rotten Tomatoes luidt als volgt: "Ondanks zijn vage uiterlijk is Eric een perverse 'genre-bender' die misschien niet al zijn ideeën volledig verbeeldt, maar de serie biedt wel een memorabel krankzinnige kijkervaring."

Nu op Netflix


Wil je Eric graag kijken? Surf dan naar Netflix en kijk de zes afleveringen op de streamingdienst.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze maand komt HBO Max met het langverwachte vervolg in de wereld van 'Game of Thrones'
Series / Specials

Deze maand komt HBO Max met het langverwachte vervolg in de wereld van 'Game of Thrones'

'House of the Dragon' is deze maand eindelijk terug met het tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van House of the Dragon verschijnt deze maand op HBO Max. Benieuwd wat je kunt verwachten? Wij beantwoorden 5 vragen over het nieuwe seizoen van de Game of Thrones-prequel.

Waar eindigde seizoen 1?


In de finale van seizoen 1 zagen we hoe Rhaenyra en haar familie erachter kwamen dat haar vader Viserys gestorven is. Ze zetten de eerste stappen om de Hightowers uit de dagen voor de strijd om de Iron Throne. Het seizoen eindigde met de dood van Lucerys.

Waar gaat seizoen 2 over?


Door de blik die Rhaenyra gaf toen ze het nieuws over de dood van Lucerys hoorde, kunnen we ervan uitgaan dat de Dance of the Dragons begonnen is. Aangezien de serie gebaseerd is op de boeken van George R. R. Martin, weten we eigenlijk al ongeveer wat er te gebeuren staat.

Er gaat in ieder geval een burgeroorlog plaatsvinden tussen de Blacks en de Greens. Het lijkt waarschijnlijk dat Rhaenyra niet alleen uit is op de troon, maar ook op de dood van Aemond als wraak.

Welke personages keren terug?


Er zullen in seizoen 2 een hele hoop nieuwe personages te zien zijn. Maar daarnaast keert ook de gehele oude cast terug. Een grote verandering is dat we Milly Alcock niet terug zullen zien als Rhaenyra in flashbacks.



Kun je het seizoen bingen?


Nee, helaas kan het seizoen niet in één keer gekeken worden. Net als bij het eerste seizoen, zal er iedere week een nieuwe aflevering op HBO Max verschijnen.

Voor wie is deze serie een aanrader?


Als je Game of Thrones hebt gekeken, mag je House of the Dragon eigenlijk echt niet missen. Daarnaast is deze serie absoluut een aanrader voor fans van fantasy, actie en kostuumdramas.

Seizoen 2 van House of the Dragon is vanaf 16 juni te zien op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo is 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' verbonden aan de films
Series / Specials

Zo is 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' verbonden aan de films

'The Lord of the Rings: Rings of Power' is een prequel van de films, maar hoe zijn ze verbonden?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Lord of the Rings: The Rings of Power was in 2022 een grote hit. De serie is een prequel van de The Lord of the Rings en The Hobbit-films, maar hoe staan deze precies in verband met elkaar?

The Rings of Power speelt zich af in de Tweede Era van Midden-aarde. Dat is duizenden jaren voor de The Lord of the Rings en The Hobbit-trilogieën. Deze eeuw begon na het verslaan van de eerste Dark Lord, Margoth.

Terugkerende personages


De geschiedenis die Tolkien schreef over de 3000-jarige Tweede Era wordt samengebracht in één serie. Er zijn in de serie een paar personages die terugkeren uit de films, al zien we ze hier dus duizenden jaren jonger.

In The Rings of Power zien we de Elfen Galadriel en Elrond. Ook hebben we in seizoen 1 gezien dat Sauron, hier nog Annatar, een grote rol speelt in de serie.

Proloog


Verder zien we in de serie Isildur en zijn vader Elendil. Hen kennen we uit de proloog uit The Fellowship of the Ring. Dat verhaal zal hoogstwaarschijnlijk ook terugkeren in de serie.



Er zijn al vijf seizoenen gepland voor The Rings of Power, die waarschijnlijk zullen toewerken naar de epische strijd waarin Sauron wordt verslagen en Isildur de One Ring in zijn bezit krijgt. Hierover is echter nog niets zeker.

Muziek


Iets anders dat de films en de series met elkaar verbindt is de muziek. Howard Shore componeerde de muziek voor zowel de The Lord of the Rings als de The Hobbit-trilogie. Voor de serie componeerde hij het main title theme.

Seizoen 2 van The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 29 augustus te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe HBO Max-serie is perfectie met 100% op Rotten Tomatoes: "een combinatie van zoet en zuur"
Series / Nieuws

Nieuwe HBO Max-serie is perfectie met 100% op Rotten Tomatoes: "een combinatie van zoet en zuur"

Stax: Soulsville U.S.A. vertelt de impactvolle geschiedenis van Stax Records met perfecte Rotten Tomatoes beoordelingen.

De laatste tijd zijn documentaireseries over spannende en waargebeurde verhalen steeds populairder. Is deze serie de nieuwe favoriet of kunnen kijkers deze beter overslaan? Critici op Rotten Tomatoes geven hun mening.

Stax: Soulsville U.S.A. is een Amerikaanse documentaire die gaat over de lange geschiedenis en grote impact van het platenlabel Stax Records. Zelfs nadat het label niet meer bestond, had het nog steeds veel invloed op de muziekwereld.

Rotten Tomatoes


De serie heeft de TV Premiere Audience Award gewonnen, maar ook op Rotten Tomatoes is de serie mega populair. Critici geven de serie namelijk een perfecte score van 100% (op het moment van schrijven).

Zo schrijft Matt Zoller Seitz van RogerEbert.com: "Dit is een spannende en vaak ontroerende serie. Een die de grenzen van de beperkingen als serie verlegt en het onderwerp op een treurige, maar gevoelige manier belicht."

Zoet en zuur


Volgens Brian Lowry van CNN.com weet de serie een perfecte balans te vinden tussen het positieve en het negatieve: "De serie brengt een combinatie van zoet en zuur over, waarbij de muziek van het label wordt gecompenseerd door herinneringen aan de moord op Martin Luther King Jr. en de schokkende dood van Redding bij een vliegtuigongeluk in 1967."



Hoewel de serie een specifiek verhaal vertelt, snijdt het ook actuele en zeer belangrijke onderwerpen aan. "Het is een verhaal over muzikaal genie, maar ook over racisme, persoonlijke tragedies en de hebzucht van bedrijven", aldus Nina Metz van Chicago Tribune.

HBO Max


Stax: Soulsville U.S.A. is te streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video brengt komende week 'Komt een man bij de dokter' en 3 andere topseries
Series / Nieuws

Prime Video brengt komende week 'Komt een man bij de dokter' en 3 andere topseries

Als je van humor en reality-tv houdt dan is Prime Video deze week uitermate geschikt voor jou.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Komt een man bij de dokter


Verschijnt op: Zaterdag 1 juni | Release: Seizoen 6 | Genre: Komedie

In dit satirische televisieprogramma worden bekende Nederlandse grappen verwerkt in korte sketches door verschillende acteurs en actrices.



The GOAT


Verschijnt op: Donderdag 6 juni | Release: Seizoen 1 - aflevering 7 | Genre: Reality-TV | Kijk op: Prime Video
Daniel Tosh verwelkomt 14 reality-supersterren in een hilarische, met drama gevulde nieuwe competitiewedstrijd waar zowel de sterken als de volstrekt onnozelen kunnen overleven! Elke week zullen vrijgezellen, huisvrouwen, Food Network-sterren en Shahs of Sunset het tegen elkaar opnemen, en elkaar elimineren, totdat één persoon wordt gekroond tot de grootste aller tijden van de realitytelevisie.


Het Jachtseizoen


Verschijnt op: Vrijdag 7 juni | Release: Seizoen 4 - aflevering 7 | Genre: Spelprogramma / Reality-TV | Kijk op: Prime Video

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten?




Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

7 juni: Who Killed Him? (seizoen 1 - aflevering 4) - Misdaad / Drama - Serie geïnspireerd door de onopgeloste moord op de Mexicaanse tv-presentator Paco Stanley in 1999. Door de gezichtspunten van de zes mensen die het dichtst bij hem stonden, wordt het verhaal achter de schermen onthuld waarbij roem, verraad en buitensporigheid naar verschillende verdachten wijzen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max komt aankomende week met 4 indrukwekkende nieuwe afleveringen
Series / Nieuws

HBO Max komt aankomende week met 4 indrukwekkende nieuwe afleveringen

Komende week heeft HBO Max weer genoeg topseries om te streamen.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Smiling Friends


Verschijnt op: Maandag 3 juni | Release: seizoen 2 - aflevering 5 | Genre: Animatie / Kort / Komedie | Kijk op: HBO Max

De werknemers van een bedrijfje doen er alles aan om geluk naar een bizarre en kleurrijke wereld te brengen. Het bedrijf bestaat uit de cynische Charlie en topwerknemer Pim. Ze bezoeken klanten om hen op te vrolijken.



The Cleaning Lady


Verschijnt op: Dinsdag 4 juni | Release: Seizoen 3 - aflevering 12 | Genre: Misdaad / Drama / Thriller | Kijk op: HBO Max

Een Cambodjaanse arts komt naar de VS voor een behandeling om haar zoon te redden. Als het systeem faalt, moet ze onderduiken. Ze wordt schoonmaakster voor de georganiseerde misdaad. Met haar intelligentie vindt ze haar weg in de criminele onderwereld.



Pretty Little Liars: Original Sin


Verschijnt op: Donderdag 6 juni | Release: Seizoen 2 - aflevering 6 | Genre: Drama / Horror / Mysterie | Kijk op: HBO Max

Twintig jaar geleden dreigde een reeks tragische gebeurtenissen het arbeidersstadje Millwood te verscheuren. Nu, in het heden, wordt een bonte mengeling van tienermeisjes -een nieuw groepje Little Liars- gekweld door een onbekende belager.



Overige series nieuw op HBO Max


Hieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

3 juni: Last Week Tonight with John Oliver (seizoen 11 - aflevering 13) - Komedie / Nieuws / Talkshow - John Oliver, een van de grappigste verschijningen uit de recente tv-geschiedenis, komt naar HBO met een gloednieuwe talkshow, waarin hij op onnavolgbare wijze de sociale, politieke en existentiële problemen van Amerika en de wereld aankaart.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ontdek alle 32 nieuwe series en seizoenen die in juni op Netflix verschijnen
Series / Nieuws

Ontdek alle 32 nieuwe series en seizoenen die in juni op Netflix verschijnen

Van begin tot eind, deze maand heeft Netflix weer genoeg topseries in petto.

Een nieuwe maand staat voor de deur en Netflix heeft alvast genoeg klaarstaan om in juni voor voldoende entertainment te zorgen. Hieronder vind je een lijst van van alle nieuwe series die in juni op de streamingdienst verschijnen.

Eerder plaatsten we al het overzicht van wat kijkers in juni kunnen verwachten op Netflix. Hierin zijn de grootste series uitgelicht die de kijkers komende maand kunnen verwachten. Lees hiervoor ook het artikel: Netflix in juni: 8 nieuwe series die je absoluut niet mag missen deze maand.

1 juni
One Punch Man (seizoen 2)
New Amsterdam (seizoen 4)
Hacks (seizoen 2)
The Atypical Family (seizoen 1 - aflevering 9)


2 juni
The Atypical Family (seizoen 1 - aflevering 10)

5 juni
Frankly Speaking (seizoen 1 - aflevering 11)
Hitler and the Nazis: Evil on Trial (seizoen 1)


6 juni
Delicious in Dungeon (seizoen 1 - aflevering 23)
Frankly Speaking (seizoen 1 - aflevering 12)
Kübra (seizoen 2)
Sweet Tooth (seizoen 3)


7 juni
Hairaki (seizoen 1)
Perfect Match (seizoen 2)


8 juni
The Atypical Family (seizoen 1 - aflevering 11)

9 juni
The Atypical Family (seizoen 1 - aflevering 12)

11 juni
Tour de France: Unchained (seizoen 2)

12 juni
King of Collectibles: The Goldin Touch (seizoen 2)
My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman (seizoen 5)


13 juni
Bridgerton (seizoen 3 - deel 2)
Delicious in Dungeon (seizoen 1 - aflevering 24)
Doctor Climax (seizoen 1)


14 juni
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams (seizoen 1)

18 juni
Agents of Mystery (seizoen 1)

19 juni
Love is Blind: Brazil (seizoen 4 - aflevering 1-4)
Outlander (seizoen 7)


20 juni
America's Sweethearts: Dallas Cowboys Cheerleaders (seizoen 1)

21 juni
Clanes (seizoen 1)
The Victims' Game (seizoen 2)


22 juni
Rising Impact (seizoen 1)

25 juni
Kaulitz & Kaulitz (seizoen 1)

26 juni
Worst Roommate Ever (seizoen 2)
Love is Blind: Brazil (seizoen 4 - aflevering 5-8)


27 juni
That '90s Show (seizoen 2)

28 juni
Savage Beauty (seizoen 2)
The Mole (seizoen 2 - aflevering 1-5)
Oloture: The Journey (seizoen 1)
Owning Manhattan (seizoen 1)


30 juni
De Smurfen (seizoen 2)

Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.