search

Ons nieuws van dinsdag 25 juni 2024

'Tierra de Mujeres': komedie met een vleugje romantiek en melancholie
Recensie

'Tierra de Mujeres': komedie met een vleugje romantiek en melancholie

Drie generaties vrouwen moeten omgaan met teleurstelling in deze voorspelbare doch vermakelijke serie.

Regie: Carlos Sedez, Jacobo Martínez | Cast: Eva Longoria (Gala), Victoria Bazua (Kate), Santiago Cabrera (Amat), Carmen Maura (Julia), Jim Kitson (Hank), e.a. | Afleveringen: 6 | Speelduur: 38-47 minuten | Jaar: 2024

Met een vermiste man, zonder geld en met een stel louche mannen op haar hielen moet socialite Gala haar vertrouwde New Yorkse bubbel verlaten. Ze neemt haar dementerende moeder en puberende dochter mee naar het Spaanse dorpje waar haar moeder geboren werd. Op deze plek hebben de vrouwen het voor het zeggen, dus zal het drietal hun verleden moeten confronteren en om moeten gaan met teleurstelling om hun plek te kunnen vinden.

Voor een vernieuwend plot hoef je Tierra de Mujeres niet te bekijken, want de serie volgt de formule van een klassieke romkom. Alleen dan niet in de gebruikelijk negentig minuten, maar in zes afleveringen van ongeveer driekwartier. Niet verrassend dus dat er veel matige B-plots zijn om de tijd op te vullen. Terwijl oma Julia op zoek is naar de vader van Gala – ze was in haar jeugd blijkbaar nogal een vrije geest – moet kleindochter Kate dealen met transfobe kwezelaars in de lokale kroeg en maakt Gala maakt zich door verschillende ongelukjes niet bepaald geliefd onder de dorpsvrouwen.

Dankzij de cast zit het wel goed met het acteerwerk. De acteurs zullen met hun optredens geen prijzen winnen, maar de personages zijn herkenbaar en hun motivaties, voor zover ze die lijken te hebben, zijn duidelijk. Vooral Carmen Maura weet een speelse kwaliteit te geven aan oma Julia. Deze grenst soms aan het irritante, maar past bij het personage. Ondanks het adequate acteerwerk voelt de chemie tussen Eva Longoria en haar tegenspeler Santiago Cabrera door een gebrek aan opbouw in het verhaal hier en daar geforceerd. Een tekortkoming die inmiddels bijna onlosmakelijk verbonden is met het genre.

Ook maken de personages geen echte ontwikkeling door. Ze realiseren zich hoogstens dat ze iets anders willen met hun leven, maar dat gaat niet gepaard met enige persoonlijke, emotionele verandering. In principe laten we de personages achter zoals we ze gevonden hebben, maar dan op een andere locatie. En in het geval van Gala met íets minder nette kleding.

Tierra de Mujeres is geen verplicht kijkvoer, maar wel een aanrader voor liefhebbers van makkelijke series met een vleugje romantiek en sterke, vrouwelijke hoofdrollen. De serie heeft net genoeg inhoud om de aandacht vast te houden en is vermakelijk genoeg om een klein uur van je dag aan te besteden. Het oog wil natuurlijk ook wat en het pittoreske dorpje omringd door uitgestrekte wijnvelden voorziet in een Spaans vakantiegevoel. Als het huidige weer het nog niet deed, dan brengt Tierra de Mujeres je wel in zomerse sferen.

★★★☆☆

Tierra de Mujeres is te zien bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze markante horrorserie blijft een ondergewaardeerd pareltje op Netflix: 89% op Rotten Tomatoes
Series / Specials

Deze markante horrorserie blijft een ondergewaardeerd pareltje op Netflix: 89% op Rotten Tomatoes

In 'Santa Clarita Diet' houdt Drew Barrymores personage er wel heel lugubere eetgewoontes op na...

Fans van een combinatie tussen horror en comedy mogen deze verborgen parel op Netflix niet gemist hebben: Santa Clarita Diet is al vanaf 2017 op de streamingdienst te bekijken, maar bleef voor veel gebruikers tot nu toe nog onontdekt.

De Amerikaanse serie Santa Clarita Diet ging in 2017 in première op Netflix en is gemaakt door Victor Fresco. Inmiddels zijn er drie seizoenen gemaakt, waarvan het laatste in 2019 verscheen.

Mensenvlees


De serie gaat over Sheila (Drew Barrymore) en Joel (Timothy Olyphant) Hammond, een getrouwd stel dat in de Californische suburb Santa Clarita woont. Hun leven ziet er doodnormaal uit: ze zijn beide vastgoedmakelaars en hebben een dochter.

Dit leven wordt echter compleet omgegooid wanneer Sheila dood lijkt te gaan, maar in plaats daarvan een metamorfose ondergaat. Vanaf nu is ze een ondode, die hunkert naar mensenvlees. Haar gezin probeert haar hier zo goed mogelijk doorheen te helpen.

Mysterie


Hierbij moeten ze alleen iedere keer weer rekening houden met de culturele normen en waarden van de suburbs. Hun buren mogen natuurlijk van niets afweten. Toch moeten ze op een of andere manier dit mythologische mysterie zien te ontrafelen.



Naast Barrymore en Olyphant zien we in de serie nog een aantal bekende acteurs. Liv Hewson (Before I Fall, Yellowjackets) speelt dochter Sheila en Skyler Gisondo (Licorice Pizza, Booksmart) speelt de zoon van de buren van de familie Hammond.

Hoge score


Santa Clarita Diet wordt enorm goed beoordeeld. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een score van 89% van de critics. Het publiek is nog enthousiaster en geeft 93%.

Bekijk Santa Clarita Diet op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een van de beste series op Netflix is terug met een gloednieuw seizoen
Series / Nieuws

Een van de beste series op Netflix is terug met een gloednieuw seizoen

De fantasy-dramaserie Outlander staat nu eindelijk met seizoen 7.1 op Netflix.

Een van de beste en sowieso meest geliefde series op Netflix is Outlander. Even geleden verscheen het eerste deel van seizoen 7 al op Ziggo en nu staan de acht afleveringen ook op Netflix. Het was even wachten.

'Part 1' van het zevende seizoen startte op 16 juni op de Amerikaanse zender Starz en is nu dus eindelijk toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Tot voor kort waren alleen de eerste zes seizoenen met in totaal 75 afleveringen beschikbaar.

Toekomst Outlander


Na dit eerste deel van seizoen 7 verschijnen er eind dit jaar acht afleveringen als onderdeel van het tweede deel van seizoen 7. Daarna wordt de moederserie afgerond met een laatste seizoenen met tien afleveringen.

Daarnaast is er een prequelserie in de maak over de ouders van het personage Jamie Fraser (Sam Heughan). Deze tiendelige serie wordt nu opgenomen en heet Outlander: Blood of My Blood. Brian Fraser wordt gespeeld door Jamie Roy en Ellen MacKenzie door Harriet Slater.

An Echo in the Bone


Het zevende seizoen is gebaseerd op het boek An Echo in the Bone van schrijver Diana Gabaldon. Moet je nog starten met seizoen 7? Je vindt deze hier op Netflix.



De kijkcijfers van Outlander op de originele zender Starz blijken sinds het succesvolste seizoen - seizoen 3 - flink te zijn ingekakt. Aflevering 6 van seizoen 3 werd bekeken door 1,72 miljoen kijkers. De best bekeken aflevering van seizoen 7 trok 0,44 miljoen kijkers.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijk deze grote verrassing uit 2024 nu al thuis: "waanzinnige cast en strakke uitvoering"
Films / Specials

Kijk deze grote verrassing uit 2024 nu al thuis: "waanzinnige cast en strakke uitvoering"

Stream de nieuwe horrorfilm Abigail vanaf 19 juni op Pathé Thuis.

Ben je klaar voor een nieuwe dosis horror? Sinds vorige week is het aanbod van Pathé Thuis uitgebreid met de huiveringwekkende Amerikaanse film Abigail.

Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett voerden de regie van de film. Dit duo heeft al eerder samengewerkt aan verschillende horrorfilms, waaronder Devil's Due en Ready or Not. Nu voegen ze Abigail toe aan hun lijst van samenwerkingen.

Verhaal


De horrorfilm gaat over Abigail, een twaalfjarige balletdanseres uit New York. Haar leven verandert drastisch wanneer ze door een groep criminelen wordt ontvoerd, die hopen op een losgeld van 50 miljoen dollar van haar vader, een machtig figuur in de onderwereld.

Het plan van de criminelen verloopt allesbehalve soepel en verandert al snel in een nachtmerrie. Abigail blijkt namelijk geen gewoon meisje te zijn, maar is in het bezit van wel hele bijzondere krachten.

Cast


De rol van Abigail wordt gespeeld door Alisha Weir. Melissa Barrera, een Mexicaanse actrice die eerder te zien was in In the Heights en Vida, speelt de rol van Joey. Angus Cloud vertolkt de rol van Dean, wat zijn laatste filmrol was voordat hij vorig jaar overleed.



De opnames van de horrorfilm begonnen al in juni 2023 en vonden plaats in Dublin, in april van dit jaar ging de film eindelijk in première. De film werd goed ontvangen en heeft zelfs een score van 82% op de TomatoMeter.

Thuis op de buis


Benieuwd of de film wat voor jou is? Je Abigail nu streamen via Pathé Thuis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit moet je weten over de nieuwe Netflix-serie 'Supacell'
Series / Specials

Dit moet je weten over de nieuwe Netflix-serie 'Supacell'

De Britse serie 'Supacell' is vanaf deze week te bekijken op Netflix.

Netflix komt zeer binnenkort met een nieuwe superheldenserie. In dit artikel lees je het antwoord op 5 vragen die je waarschijnlijk hebt over Supacell.

Waar gaat Supacell over?


Supacell speelt zich af in Zuid-Londen, waar een groep gewone mensen opeens superkrachten ontwikkelt. Er lijkt niets te zijn dat hen allemaal met elkaar verbindt, behalve het feit dat ze allemaal een zwarte huidskleur hebben.

Allemaal moeten ze om zien te gaan met de impact die deze grote verandering heeft op hun dagelijkse leven. Er is echter één man die alles op alles zet om hen allemaal bij elkaar te brengen. Dit doet hij om zijn eigen geliefden te beschermen. Hierbij moet hij wel de agenten ontwijken die hun krachten ontdekt hebben…

Welke acteurs spelen er in de serie?


In de serie zijn een paar bekende Britse acteurs te zien. Tosin Cole (Doctor Who) speelt de rol van Michael, Adelayo Adedayo (The Responder) die van Dionne, Yasmin Monet Prince (Boxing Day) die van Veronica, Eddie Marsan (Sherlock Holmes) die van Ray en Michael Salami (Sumotherhood) die van Gabriel.

Wie is de maker van de serie?


De maker van de serie is de Britse regisseur en scenarioschrijver Rapman. Naast zijn werk in de filmwereld is hij ook rapper en record producer. Hij staat bekend om zijn weergave van sociale thema's in zijn werk.



Hoeveel afleveringen zijn er?


Het eerste seizoen van Supacell bestaat uit 6 afleveringen.

Voor wie is deze serie een aanrader?


Als je fan bent van series over superhelden en superkrachten is Supacell uiteraard een aanrader. Daarnaast valt de serie binnen het genre drama en worden er sociale kwesties behandeld. Bovendien heeft de serie thrillerelementen, dus als die combinatie je aanspreekt mag je deze niet gemist hebben.

Supacell is vanaf donderdag 27 juni te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
SerieTotaal tipt: 4 verborgen topseries op Netflix die je waarschijnlijk nog moet zien
Series / Nieuws

SerieTotaal tipt: 4 verborgen topseries op Netflix die je waarschijnlijk nog moet zien

Als je even niet weet wat je moet kijken, hebben wij vier aanraders voor je geselecteerd.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Bloodline



Van deze spannende serie zijn maar liefst drie seizoenen te streamen op Netflix. Het publiek waardeert de serie, getuige de prima score van 74% op Rotten Tomatoes.

Wanneer een in ongenade gevallen zoon in Bloodline duistere familiegeheimen uit het verleden dreigt te onthullen, wordt de loyaliteit van zijn broers en zussen op de proef gesteld.



1899



Deze mysterieuze serie van de makers van Dark werd door veel mensen geliefd, zo krijgt het een hele goede 77% op Rotten Tomatoes, maar er werd blijkbaar niet genoeg naar gekeken om de serie te verlengen voor een tweede seizoen. Kijk alle afleveringen van het eerste, en enige seizoen op Netflix.

Een schip dat maanden eerder verdween, blijkt rond te dobberen op de Atlantische Oceaan met slechts één passagier aan boord. Maar de werkelijkheid is niet wat ze lijkt. Ontdek het in 1899



Top of the Lake



Deze Australisch/Nieuw-Zeelandse serie heeft een flinke lijst aan bekende sterren in de cast en is volledig te bekijken op Netflix. Op de Tomatometer krijgt de serie een hele goede score van 83%.

Rechercheur Robin Griffin doet in Top of the Lake onderzoek naar de zelfmoordpoging van een jong meisje in Nieuw-Zeeland en de moord op een vrouw die gevonden werd op Bondi Beach in Sydney.



Red Rose



De lijst wordt afgesloten met deze serie die op Rotten Tomatoes de perfecte score van 100% krijgt, maar merkwaardig genoeg door het publiek aanzienlijk minder gewaardeerd wordt. Bepaal zelf wat jij er van vindt door alle afleveringen te streamen op Netflix.

In de duistere dramaserie Red Rose krijgt de zomervakantie een dodelijke wending voor een groep tieners nadat ze een mysterieuze app hebben gedownload.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze populaire serie doodde in slechts een paar minuten 3 geliefde personages
Series / Specials

Deze populaire serie doodde in slechts een paar minuten 3 geliefde personages

Kijkers van 'Lost' hielden het niet droog op dit moment in de serie.

Het gebeurde in de populaire en langlopende serie Lost wel vaker dat een van de hoofdpersonages stierf, maar wat er halverwege het zesde seizoen gebeurde zag niemand aankomen. In één aflevering gingen maar liefst drie personages dood.

De scifi-dramaserie Lost ging in 2004 in première. Er kwamen 6 seizoenen, bestaande uit in totaal 121 afleveringen. In 2010 kwam de serie tot een einde.

Vliegtuigcrash


Lost gaat over de overlevenden van een vliegtuigcrash, die terecht zijn gekomen op een mysterieus eiland. We zien het verleden en toekomst van de personages, net als wat er had kunnen gebeuren als de crash nooit had plaatsgevonden.

De serie was nooit bang om hoofdpersonages te laten sterven. In hun gevecht om te overleven komen de personages zowel in aanraking met het gevaar dat gevormd wordt door hun medepassagiers als door het bovennatuurlijke.

Drie doden


Hoewel er dus veel belangrijke personages op verbazingwekkende wijze dood gingen, was er een moment in de serie dat voor veel kijkers het meest schokkende was. In de spanne van een paar minuten vonden er namelijk niet slechts één, maar meerdere personages een gruwelijke dood.



Sayid was vanaf het begin een onrustig personage, dat vaak in de problemen kwam. Hij wist het echter allemaal goed te maken aan het einde van zijn leven. Halverwege seizoen 6 stierf hij op een heldhaftige manier, door de andere personages te redden van een bom.

Meest schokkende sterfgevallen


Ongeveer tegelijkertijd baanden Jin en Sun zich een weg door verschillende tijdlijnen en alternatieve werkelijkheden, achtervolgd door gewapende vijanden. Uiteindelijk wisten ze het niet te redden en stierven ze samen in het water, terwijl ze elkaars handen vasthielden.

De meeste kijkers hielden het niet droog tijdens deze drie onverwachte sterfgevallen, die dan ook bekend staan als de meest schokkende uit de hele serie. Lost is te bekijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys': Homelander wordt nog psychopatischer, maar het effect is het tegenovergestelde
Series / Specials

'The Boys': Homelander wordt nog psychopatischer, maar het effect is het tegenovergestelde

De innerlijke strijd van deze supe treedt in het huidige seizoen meer op de voorgrond.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de voorgaande drie seizoenen heeft The Boys thema's verkend zoals macht en de invloed van aanleg en opvoeding op mensen. De satire laat genetisch gemodificeerde hoofdpersonen zien, waarbij Homelander (Antony Starr) in de loop van de serie steeds meer te weten komt over zijn verleden.

In het nieuwste seizoen wordt de innerlijke worsteling van de kille en onverstoorbare Homelander openlijk zichtbaar. In de meest recente aflevering komt dit tot een uitbarsting, in een wraakactie met een wel erg persoonlijk tintje. Zijn menselijkheid treedt hierdoor meer openlijk op de voorgrond.

Besluit


De jeugd van John Gillman/Homelander speelde zich af in een laboratorium. Vought International trainde het kind van jongsafaan om de ultieme superheld te worden. De wetenschapper Jonah Vogelbaum (John Doman) had een belangrijke rol in de wrede behandeling en in de eerste twee seizoenen geeft hij informatie aan Homelander zelf en aan Billy Butcher (Karl Urban). De geschiedenis van Homelander is dus op een geleidelijke manier onthuld gedurende het verhaal.

Hoewel de sociopathische supe schijnbaar alles heeft wat zijn hartje begeert, lijkt zijn verleden steeds meer aan hem te gaan knagen. Onder zijn afgrijselijke gedrag zijn af en toe vleugjes van menselijke behoeften te zien. Dit is met name te merken in Homelanders relatie met zijn tienerzoon Ryan (Cameron Crovetti). De tiener moet niet veel van hem hebben, ondanks de rijkdom die zijn vader hem biedt. De vierde aflevering van dit seizoen ziet Homelander het besluit nemen om wraak te nemen op de wetenschappers die hem destijds gemarteld hebben.

Confrontatie


De reden is echter een eigenaardige: Homelander wil zijn resterende menselijkheid uitroeien. Hij bezoekt de faciliteit waar hij zijn jeugd heeft doorgebracht en confronteert de wetenschappers van toen. Deze zijn inmiddels een stuk ouder geworden en terecht doodsbang voor hem. De supe denkt dat hij, door het vermoorden van de Vought-medewerkers, automatisch zijn innerlijke monsters heeft verslagen. Hierdoor zou de volgende stap richting boven-menselijkheid gezet zijn. Het effect is echter het tegenovergestelde. Zijn behoefte om zijn gram te halen is goed te begrijpen, aangezien hij als kind daadwerkelijk vreselijk is behandeld. De ironie van de situatie is dat Homelanders behoefte aan wraak hem juist meer menselijk maakt in plaats van minder.



The Boys is te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Donald Sutherland (88) overleden. Van welke series ken je hem?
Series / Nieuws

Donald Sutherland (88) overleden. Van welke series ken je hem?

De Canadees met de karakteristieke kop speelde niet enkel in films.

De filmwereld werd afgelopen week opgeschrikt door het droevige nieuws dat acteur Donald Sutherland is overleden. De Canadees overleed op 88-jarige leeftijd.

De meeste mensen kenden Sutherland vooral uit films, bijvoorbeeld als President Snow uit de Hunger Games-franchise en van zijn rol in de klassieke thriller Don’t Look Now uit 1973. Maar ook in serieland was hij een bekend gezicht.

Lawmen


Sutherland's meest recente rol was in de Western-miniserie Lawmen: Bass Reeves. Daar verscheen hij in alle afleveringen als Judge Parker. De western komt van de hand van Yellowstone-maker Taylor Sheridan.

Zoals veel acteurs begon Sutherland in TV. Zijn allereerste rol was in 1962, toen hij een weinig memorabel rolletje had als telefonist in de BBB-serie Studio 4. Later verscheen hij ook in The Avengers, een spionageserie die niet verward moet worden met de Marvel-superhelden.

Doorbraak


Toen hij eenmaal doorbrak in de filmwereld was Sutherland maar liefst 25 jaar in geen enkele TV-serie te zien. Daarna had de Canadees een mooie comeback met een stemrol in het legendarische The Simpsons.



Sutherland speelde vervolgens ook in een memorabele reeks miniserie-verfilmingen van bekende boeken zoals Salem's Lot van Stephen King, Pillars of the Earth van Ken Follett en Frankenstein van Mary Shelley.

SkyShowtime


Als je Donald Sutherland nog eens in actie wilt zien in serie dan kan dat bijvoorbeeld in Lawmen op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het gaat het nu met 'Gabrielle' uit 'Xena: Warrior Princess'?
Series / Specials

Het gaat het nu met 'Gabrielle' uit 'Xena: Warrior Princess'?

Renee O'Connor is bekend geworden door haar rol als Gabrielle in de serie 'Xena: Warrior Princess'.

De fantasyserie Xena: Warrior Princess was een groot succes eind jaren 90. Het titelpersonage werd gespeeld door Lucy Lawless en ze werd vergezeld door haar partner Gabrielle, die in de serie uitgroeit van een eenvoudig boerenmeisje tot een Amazonekrijger en zielsverwant en wapenbroeder van Xena. Gabrielle werd gespeeld door Renee O'Connor, wat haar grote doorbraak was. Maar hoe is het nu met haar?

O'Connor wist al op jonge leeftijd dat ze wou acteren. Ze begon studies te volgen in een acteerschool in Houston op haar 12e en verhuisde op jonge leeftijd naar Los Angeles om een acteercarrière na te streven. En dat is uiteindelijk ook gelukt.

Debuut


O'Connor maakte haar acteerdebuut op 17-jarige leeftijd in het Teen Angel-segment van The Mickey Mouse Club op Disney Channel, gevolgd door de daaropvolgende televisieserie Teen Angel.

Ze vervolgde haar carrière met de Disney-film The Adventures of Huck Finn en televisiefilms zoals The Flood: Who Will Save Our Children? en Follow the River. Alles zou veranderen wanneer ze in 1994 in de televisiefilm Hercules and the Lost Kingdom zou spelen.

Xena: Warrior Princess


In Hercules and the Lost Kingdom speelde O'Connor de rol van Deianeira. Ze trok al snel de aandacht van de uitvoerende producenten Rob Tapert en Sam Raimi, die haar castten als Gabrielle in de spin-offserie Xena: Warrior Princess. O'Connor was eerst ook in vier afleveringen te zien als Gabrielle in de oorspronkelijke serie Hercules: The Legendary Journeys.



Haar rol als Gabrielle in Xena: Warrior Princess was O'Connors grote doorbraak. Ze speelde de rol tot het einde van de serie in 2001. O'Connor heeft bovendien twee afleveringen van Xena: Warrior Princess geregisseerd, namelijk Déjà vu All Over Again en Dangerous Pray.

Verdere carrière


Toen Xena: Warrior Princess op zijn einde liep, richtte O'Connor haar eigen productiebedrijf op, genaamd ROC Productions. Haar eerste onafhankelijke productie onder het bedrijf was de romantische komediefilm Diamonds and Guns, die in januari 2008 op dvd werd uitgebracht.



Ze schreef, regisseerde en produceerde de prijswinnende korte film Words Unspoken in 2010. In 2017 produceerde O'Connor haar tweede speelfilm Watch The Sky. Ze verscheen daarnaast nog in films en series, zoals Ark, Last Chance en A Question of Faith, maar het grote succes bleef uit.

Theater


O'Connor is sinds het einde van Xena: Warrior Princess vooral bezig in het theater waar ze zowel op het podium als ernaast werkt. Zo speelde ze in 2002 Lady Macbeth in de Shakespeare by the Sea-productie van Macbeth. Ze vertolkte de rol van Nurse in de productie van Romeo and Juliet door Southern Shakespeare Company in 2018, samen met haar 16-jarige zoon Miles Muir, die Romeo speelde.



In 2019 startte O'Connor de House of Bards Theatre Company, waarbij ze een intieme en intense versie van Macbeth produceerde in het Grand Annex in San Pedro, Californië, onder leiding van gastregisseur Michael Ritchie. Na een korte onderbreking vanwege COVID-19, herstartte O'Connor de House of Bards Theatre Company in 2022, waarbij ze William Shakespeare's The Tragedy of Romeo and Juliet produceerde en regisseerde en de toneelbewerking van George Orwell's 1984.

My Life Is Murder


O'Connor en haar mede-ster in Xena: Warrior Princess, Lawless, zijn nu nog steeds goede vrienden. O'Connor was in 2021 zelfs opnieuw te zien naast Lawless in de serie My Life Is Murder. O'Connor speelde een gastrol in een aflevering van deze serie waarin Lawless de hoofdrol speelt. Dit is op dit moment het laatste project waarin ze speelde.



Maar in de theaterwereld blijft O'Connor verder doen. Ze genoot ervan samen te werken als regisseur met Encore Theatre Group in 2021, toen ze de Disney-klassieker Beauty and the Beast tot leven bracht op het podium van het iconische Warner Grand Theater en het Redondo Beach Performing Arts Center. Ze mocht opnieuw regisseren voor Encore in de herfst van 2023.

Schilderijen


Daarnaast strekt het talent van O'Connor zich ver uit voorbij het grote of kleine scherm. Want ze is ook een getalenteerde kunstenaar en ze heeft schilderijen geveild voor goede doelen en om projecten te financieren onder haar productiebedrijf.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Wil je O'Connor zien als Gabrielle in Xena: Warrior Princess? Je kan de serie bekijken op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen van hitserie 'Shoresy' is "het beste seizoen" en scoort 100% op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Derde seizoen van hitserie 'Shoresy' is "het beste seizoen" en scoort 100% op Rotten Tomatoes

De serie Shoresy volgt een ervaren hockeyspeler die een verliezend team traint naar succes.

IJshockey is in Amerika en Canada een populaire sport en de serie Shoresy volgt alle hoogte- en dieptepunten die een team mee kan maken. Zijn critici op Rotten Tomatoes net zo enthousiast over de serie als de spelers over de sport?

Shoresy is een spin-off van de serie Letterkenny van Jared Keeso en Jacob Tierney. Het eerste seizoen van Shoresy ging in 2022 in première.

Shoresy


Ondertussen is het derde seizoen van deze Canadese sitcom uitgekomen. De serie volgt het leven van Shoresy (Jared Keeso). Hij is een zeer ervaren hockeyspeler en besluit de Sudbury Bulldogs te gaan trainen.

Dit team heeft de laatste 20 wedstrijden verloren, maar Shoresy belooft dat het team nooit meer een wedstrijd zal verliezen als hij hen traint. Hij gaat samen met de nieuwe coach, Sanguinet, deze uitdaging aan.

Rotten Tomatoes


Op het moment van schrijven scoort Shoresy heel goed op Rotten Tomatoes. De sitcom krijgt namelijk een perfecte score van 100% van het publiek.



De kijker Gus G schreef dat dit het beste seizoen van de serie is: "Beste seizoen tot nu toe! Ik was bang dat de serie voorbij zou zijn, maar ik was aangenaam verrast door het einde! Bravo!!!"

Apple TV+


Ben je benieuwd geworden naar Shoresy en zijn hockeyteam? Stream de serie dan op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.