search

Ons nieuws van zaterdag 6 juli 2024

Netflix wordt overgenomen door drie grote en bekende bioscoopfilms
Films / Nieuws

Netflix wordt overgenomen door drie grote en bekende bioscoopfilms

De Netflix Top 10 met films staat vol met recensie bioscoopfilms.

Het is een komen en gaan van bekende bioscoopfilms in de Netflix Top 10. De lijst is nu aangevuld met drie bekende films die recent in de Nederlandse bioscopen hebben gedraaid.

Zo komt de sterk ontvangen misdaadthriller In the Land of Saints & Sinners met Liam Neeson binnen op de tweede plaats, vlak achter de koploper Beverly Hills Cop: Axel F. De film verscheen begin 2024 in de bioscoop en staat op 84 procent op de Tomatometer.

Meer bioscoopfilms


Ook de horrorthriller Barbarian staat nu op Netflix en op de vierde plaats in de top 10. De $5 miljoen kostende film uit 2022 met namen als Georgina Campbell, Bill Skarsgård en Justin Long staat zelfs op 92 procent op Rotten Tomatoes en haalde ruim $45 miljoen op.

De derde grote film in de lijst is de Nederlandse genrefilm Mee me mee, die met kerst 2023 in de bioscoop verscheen. De dramakomedie van Will Koopman en met namen als Jeroen Krabbé en Renée Soutendijk start op de vijfde plaats in de Netflix Top 10.

Nu te zien


Wil je een of meer van bovengenoemnde films graag zien? Ze staan nu in de Netflix Top 10. Start met onze tip: Barbarian, lekker spannend!



De synopsis voor Barbarian volgens Netflix: Een jonge vrouw arriveert bij haar huurhuis in Detroit en ontdekt dat het al wordt bewoond door een indringer - en door iets veel ergers onder de vloer.

Ook interessant
In één klap is Netflix in de ban van deze bizarre en verbazingwekkende Netflix Original
De serie Supacell stond de afgelopen dagen op de eerste plaats in de Netflix Top 10 met series. Die plek heeft de scifi-dramaserie alweer moeten afstaan aan een andere Netflix-productie, namelijk... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
In één klap is Netflix in de ban van deze bizarre en verbazingwekkende Netflix Original
Series / Nieuws

In één klap is Netflix in de ban van deze bizarre en verbazingwekkende Netflix Original

De korte docuserie The Man with 1000 Kids staat nu op nummer één in de Netflix Top 10.

De serie Supacell stond de afgelopen dagen op de eerste plaats in de Netflix Top 10 met series. Die plek heeft de scifi-dramaserie alweer moeten afstaan aan een andere Netflix-productie, namelijk de docuserie The Man with 1000 Kids.

Afgelopen woensdag verscheen The Man with 1000 Kids op de streamingdienst en deze wordt omschreven met woorden als meeslepend en speurwerk. Een spermadonor staat centraal in de miniserie met drie afleveringen.

Redelijk ontvangen


Op Rotten Tomatoes staat geen enkele recensie over The Man with 1000 Kids, dus veel valt er niet veel te zeggen over de kwaliteit. De IMDb-score staat voorlopig op een 6,7 na nog geen 400 stemmen.

De serie wordt door de Nederlandse spermadonor Jonathan Meijer bestempeld als misleidend: "Vanaf het begin is het al misleidend."

Nu te zien


De korte docuserie The Man with 1000 Kids staat nu op Netflix. In totaal duren de drie afleveringen zo'n twee uur. Netflix had er dus ook een docufilm van kunnen maken.



De synopsis: Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden - of misschien wel duizenden - andere kinderen over de hele wereld.

Ook interessant
Netflix start met het vervolg op zijn grootste hitserie uit 2023
Netflix had een knaller van jewelste te pakken met de live-action versie van een manga. Na de aankondiging dat de populaire serie terugkeert met een nieuw seizoen, werd er lange tijd… Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Klaar met de miniserie 'Eric' op Netflix? Vergeet deze briljante misdaadserie dan niet
Series / Specials

Klaar met de miniserie 'Eric' op Netflix? Vergeet deze briljante misdaadserie dan niet

Fans van Eric zullen genieten van deze spannende en verdrietige misdaadserie.

Enkele maanden geleden is de psychologische thriller, Eric, uitgekomen met Benedict Cumberbatch in de hoofdrol. Heb je alle zes de afleveringen al (meerdere) keren gezien en ben je op zoek naar een vergelijkbare serie? Zoek dan niet verder, want wij hebben de perfecte aanrader.

Fans van Eric zullen waarschijnlijk de misdaadserie Broadchurch uit 2013 geweldig vinden. Beide series vallen namelijk onder het genre drama en zijn zowel spannend als verdrietig.

Broadchurch


Broadchurch is gemaakt en geschreven door Chris Chibnall. Hij heeft ook gewerkt als showrunner voor Doctor Who en als schrijver voor Torchwood. Voor Broadchurch werkte hij samen met Louise Fox, die één aflevering schreef.

De cast van Broadchurch is zeer sterk. Zo speelt David Tennant (Doctor Who) de inspecteur Alec Hardy. Hij deelt het scherm met, onder andere, Olivia Colman (Murder on the Orient Express), Jodie Whittaker (Doctor Who), Jonathan Bailey (Doctor Who) en Charlotte Beaumont (Waterloo Road).

Het plot


Broadchurch bestaat uit drie delen. In het eerste deel is de 11-jarige Danny Latimer overleden. De serie volgt zijn moeder (Jodie Whittaker), vader (Andrew Buchan) en zijn zus (Charlotte Beaumont) en laat zien hoe Danny's dood hen beïnvloedt in hun dagelijks leven.



Het tweede deel gaat in op de rechtszaak van Danny's moordenaar en de inspecteur die deze zaak onderzocht heeft. Het derde deel introduceert een nieuw personage: Trish Winterman (Julie Hesmondhalgh). Ze probeert om te gaan met de trauma's van haar verkrachting, terwijl de familie Latimer hun trauma's verwerkt.

Disney+


Chibnall heeft laten weten dat het derde deel ook het laatste was, aangezien het verhaal opgebouwd is als trilogie. Ben je nieuwsgierig geworden naar Broadchurch? Stream de serie dan op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Streaminggoud op NPO Plus: Vier series die je vanaf vandaag moet gaan streamen
Series / Specials

Streaminggoud op NPO Plus: Vier series die je vanaf vandaag moet gaan streamen

Vier kijktips voor boeiende series op NPO Start/Plus, variërend van misdaad tot drama.

Soms kun je uren bezig zijn om een leuke serie te vinden op grote streamingdiensten. Het aanbod is groot en hierdoor is een keuze maken lastig. Om je hier een beetje mee te helpen, geven we in dit artikel vier leuke kijktips op NPO Start/Plus.

Oxen: Hangdogs



Oxen: Hangdogs is een Deense misdaadserie en onlangs toegevoegd is op NPO Plus. De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Jens Henrik Jensen. De regie is opgepakt door Jannik Johansen, vooral bekend van zijn werk aan het succesvolle Borgen.

De serie gaat over Niels, een Deense oorlogsheld. Hij wil de dood van een medesoldaat laten onderzoeken, maar wordt hierin tegengewerkt. Dan wordt hij ineens vals beschuldigd van drugshandel en moord.



Time



Deze dramaserie op NPO Plus met Sean Bean en Stephen Graham is een echte aanrader. Time scoort namelijk een fantastische score van 96% op Rotten Tomatoes (op het moment van schrijven).

In Time belandt Marc Cobden door een ongeluk in de gevangenis. Als hij dit wil overleven, moet hij zich aanpassen aan deze brute omgeving. Ondertussen moet zijn cipier kiezen tussen zijn gezin en zijn plicht.



Cold Feet



Cold Feet is een Britse komedie, gemaakt door Mike Bullen. De serie heeft negen seizoenen, waarvan ongeveer de helft te streamen is op NPO Plus.

De serie volgt enkele vrienden die ieder hun eigen leven hebben. Hun levens en vriendschappen worden echter keer op keer op de proef gesteld.



De Joodse Raad



De laatste kijktip is een Nederlands oorlogsdrama uit 2024. De serie, die nu te streamen is op NPO Start, is gebaseerd op het boek De Joodsche Raad van Hans Knoop.

De serie volgt de voorzitter van de Joodse Raad, David Cohen (Pierre Bokma), en zijn dochter Virrie Cohen (Claire Bender). Ze hebben beiden een andere kijk op hoe ze moeten omgaan met de steeds erger wordende oorlog en de mensonterende regels die ingevoerd worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze indrukwekkende scène in 'Band of Brothers' kwam op een opmerkelijke manier tot stand
Series / Specials

Deze indrukwekkende scène in 'Band of Brothers' kwam op een opmerkelijke manier tot stand

Deze locatie in 'Band of Brothers' ziet er ontzettend echt uit, maar is dat eigenlijk niet.

Band of Brothers verscheen inmiddels al meer dan twintig jaar geleden. Verhalen over de iconische serie blijven tot op de dag van vandaag verrassen. Dit feitje van achter de schermen had je waarschijnlijk niet aan zien komen.

Band of Brothers ging in 2001 in première. De serie was een samenwerking tussen Steven Spielberg en Tom Hanks, en groeide uit tot één van de hoogst scorende series ooit gemaakt.

Realistisch


De serie trok iedere week miljoenen kijkers in Amerika en won meerdere prijzen, waaronder zeven Primetime Emmy Awards en een Golden Globe. Band of Brothers werd voornamelijk geprezen om zijn realistische weergave van de Tweede Wereldoorlog.

Deze realistische weergave is een bewonderenswaardige prestatie in een oorlogsserie, want het creëren van de correcte setting kan erg ingewikkeld zijn. Beroemde slagen moesten worden nagebootst. Bovendien werden er hele steden nagebouwd, waaronder Eindhoven.

Winter in de Ardennen


Wat veel mensen echter niet weten, is dat er nog een onderdeel in de serie niet echt was: de Ardennen. De scènes die zich hier afspeelden zijn niet in de echte bossen van de Ardennen opgenomen, maar in een hangar waar het bos werd nagemaakt.



De Slag om de Ardennen (of wel The Battle of the Bulge) vond plaats in de winter van 1944 en 1945. Het bos moest er dus besneeuwd, koud en kaal uitzien. De opnames vonden echter niet in het juiste jaargetijde plaats.

Sneeuw van papier


Er moesten daarom honderden dennenbomen binnengebracht worden in de hangar. Daarnaast werden er ook nog nepbomen gemaakt van glasvezel, karton en schuim. De sneeuw die we zien is gemaakt van papier, zodat deze tijdens de opnames niet zou smelten.

Bekijk Band of Brothers op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video lanceert één nieuwe serie vol actie: niet je mag missen
Series / Nieuws

Prime Video lanceert één nieuwe serie vol actie: niet je mag missen

Het is deze week kiezen tussen keiharde actie en keiharde humor.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Boys


Verschijnt op: Donderdag 11 juli | Release: Seizoen 4 - aflevering 7 | Genre: Actie / Komedie / Misdaad | Kijk op: Prime Video

De wereld staat op de rand van de afgrond. Victoria Neuman nadert het Oval Office en zit onder de duim van Homelander die zijn macht versterkt. Butcher, die slechts maanden heeft, is Becca’s zoon verloren en zijn baan als leider van The Boys. Het team is zijn leugens zat. Nu de inzet hoger is dan ooit, moeten ze een manier vinden om samen te werken en de wereld te redden voor het te laat is.



Sausage Party: Foodtopia


Verschijnt op: Donderdag 11 juli | Release: Seizoen 1 | Genre: Animatie / Avontuur / Komedie | Kijk op: Prime Video

Na de hele mensheid te hebben uitgemoord, probeert het voedsel een eigen utopie te creëren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max is aankomende week dé plek om series te streamen
Series / Nieuws

HBO Max is aankomende week dé plek om series te streamen

Naast spectaculaire avonturen uit Westeros zie je deze week veel reality-TV.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

House of the Dragon


Verschijnt op: Maandag 8 juli | Release: Seizoen 2 - aflevering 4 | Genre: Actie / Avontuur / Drama | Kijk op: HBO Max

House of the Dragon toont een interne opvolgingsoorlog binnen Huis Targaryen op het hoogtepunt van zijn macht, 172 jaar voor de geboorte van Daenerys Targaryen.



On the Case with Paula Zahn


Verschijnt op: Donderdag 11 juli | Release: Seizoen 24 | Genre: Documentaire / Misdaad | Kijk op: HBO Max

De bekroonde journaliste Paula Zahn ontrafelt schokkende misdaden door interviews met de betrokkenen, waaronder advocaten, familieleden van het slachtoffer en rechercheurs.



Teen Torture Inc.


Verschijnt op: Donderdag 11 juli | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire

Deze documentaireserie belicht de voortdurende pogingen om de problematische 'troubled teen industry' (TTI) in Amerika aan de kaak te stellen. Deze miljardenindustrie hanteert al decennialang wat zij "harde liefde" noemt als behandelvorm, ondanks talrijke dodelijke slachtoffers.



Overige series nieuw op HBO Max


Hieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

6 juli: Naked Attraction (seizoen 7) - Spelprogramma / Reality-TV / Romantiek - In deze serie geven vrijgezellen zich letterlijk bloot, in de hoop de ware te vinden.

6 juli: Second to None (seizoen 1) - Documentaire / Sport - De elitewielrensters van het Lidl-Trek damesteam, waaronder de Australische olympiër Amanda Spratt, verleggen hun grenzen tijdens de slopende Tour de France Femmes, te midden van de groeiende populariteit van vrouwen in de sport.

8 juni: The House that Dragons Built (seizoen 2 - aflevering 4) - Documentaire - Elke week na een nieuwe aflevering van House of the Dragon volgt er een nieuwe aflevering van The House that Dragons Built waarbij de kijker mee wordt genomen achter de schermen van HBO's hitserie.

8 juli: Last Week Tonight with John Oliver (seizoen 11 - aflevering 17) - Komedie / Nieuws / Talkshow - John Oliver, een van de grappigste verschijningen uit de recente tv-geschiedenis, komt naar HBO met een gloednieuwe talkshow, waarin hij op onnavolgbare wijze de sociale, politieke en existentiële problemen van Amerika en de wereld aankaart.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-ster door Netflix gekaapt voor seizoen 2 van successerie uit 2022
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster door Netflix gekaapt voor seizoen 2 van successerie uit 2022

De streamingdienst en producenten pakken behoorlijk uit met het casten van supersterren.

Netflix is momenteel druk bezig met het werken aan het volgende hoofdstuk van Neil Gaiman's The Sandman, en nu is bekend geworden dat er grote namen worden toegevoegd aan de cast van het tweede seizoen.

De producenten presenteerden eerder al een indrukwekkende lijst aan nieuwkomers voor seizoen twee, die inmiddels wordt gecomplementeerd door grote namen als Freddie Fox, Steve Coogan en Jack Gleeson.

Gehaat en geliefd


Fox was eerder te zien in de dramaserie Slow Horses, en Coogan heeft een omvangrijke carrière als acteur en komiek en was onder andere te zien naast Rob Brydon in het hilarische The Trip.

Bij het grote publiek is Gleeson waarschijnlijk het meest bekend als de onuitstaanbare en tyrannische Joffrey Baratheon in HBO's Game of Thrones. Tien jaar geleden besloot de acteur te stoppen met acteren, maar nu is hij helemaal terug.

Noorse mythologie


In het komende seizoen van The Sandman worden de drie Noorse goden Thor, Loki en Odin toegevoegd en zij zullen als bondgenoot dienen van Dream (Tom Sturridge), in de hoop hun gemeenschappelijke doel te bereiken.



Wanneer het tweede seizoen van The Sandman precies uitkomt is nog niet bekend. Kijk tot die tijd alle afleveringen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix Top 10 serie krijgt tweede seizoen: is deze net zo goed als het eerste?
Series / Nieuws

Netflix Top 10 serie krijgt tweede seizoen: is deze net zo goed als het eerste?

De verwachtingen voor seizoen 2 van Savage Beauty zijn hoog, maar worden deze waargemaakt?

Er worden ongetwijfeld veel goede series gemaakt in de Verenigde Staten en Engeland, maar ook in andere landen worden enkele parels gecreëerd. Zo ook de serie Savage Beauty. Het eerste seizoen was enorm populair, maar kan seizoen 2 dit succes evenaren?

Savage Beauty is een Zuid-Afrikaanse serie, geschreven door Lebogang Mogashoa en geregisseerd door Denny Miller, Rea Rangaka en Thati Pele. Het eerste seizoen was enorm populair en claimde al snel zijn plek in de Netflix Top 10.

Seizoen 2


De serie gaat over Zinhle Manzini, het gezicht van een bekend schoonheidsimperium. Ze probeert in het geheim wraak te nemen op het merk, terwijl ze duistere geheimen ontmaskert.

Het eerste seizoen van Savage Beauty scoorde een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes. Het tweede seizoen scoort iets lager, maar nog steeds heel hoog met een score van 71%.

Rotten Tomatoes


Het eerste seizoen focuste erg op ras en kleur, waardoor de serie heel uniek en urgent was. Volgens Joel Keller van Decider is dit minder in seizoen 2: "Savage Beauty blijft een fantastische, goede serie, ook al is er misschien niet zoveel aandacht gegeven aan classicisme en colorisme als in seizoen 1."



Volgens Ashley R zijn de wendingen in seizoen 2 "volkomen onverwacht". Toch is de serie "een geweldige productie met prachtige scènes." Ze sluit haar recensie af met de opmerking dat Savage Beauty een "geweldige Afrikaanse serie" is.

Netflix


Ben je nieuwsgierig geworden naar het vervolg van deze populaire serie? Stream Savage Beauty dan op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sons of Anarchy'-ster Danny Trejo aangevallen tijdens de parade op Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag
Series / Celebrity

'Sons of Anarchy'-ster Danny Trejo aangevallen tijdens de parade op Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag

De veteraanacteur werd tijdens de Sunland-Tijunga Parade warm onthaald, maar waardeerde dit niet.

Danny Trejo is een Amerikaanse veteraanacteur met een indrukwekkende staat van dienst. De acteur met het markante voorkomen bouwde een reputatie op als acteur in actiefilms en was te zien in From Dusk Till Dawn, de 'Machete'-films, en klassieke series als Sons of Anarchy en Breaking Bad.

Tijdens de Sunland-Tijunga Parade tijdens Onafhankelijkheidsdag, die in de Verenigde Staten op 4 juli wordt gevierd, kreeg de 80-jarige Trejo een onaangename verrassing gepresenteerd. Hij werd namelijk bekogeld met waterballonnen.

Oldtimer


De parade wordt jaarlijks gehouden om de officiële onafhankelijkheid van de Britten te vieren. Trejo reed in zijn oldtimerauto in de parade toen de waterballonnen werden 'afgevuurd'.

Trejo liet het er niet bij zitten en stapte uit om zijn frustratie te tonen. Een aantal omstanders wist de acteur tegen te houden en er was verder geen escalatie. Volgens TMZ noemde Trejo de aanval "kinderachtig".

Misverstand?


Online is opgemerkt dat hier sprake is van een misverstand. Zo merkt Been There op: "Op deze parade worden mensen standaard met waterballonnen bekogeld. Het is er altijd bloedheet. Misschien had iemand Danny moeten waarschuwen, maar de 'daders' hebben niks verkeerds gedaan". Het hele gebeuren was misschien wel een storm in een waterballon.



Machete kun je zien op Pathé thuis en Sons of Anarchy staat op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Twist in 'The Boys' komt op een totaal onverwachte manier tot stand
Series / Featured

Twist in 'The Boys' komt op een totaal onverwachte manier tot stand

De fans hadden al zo hun theorieën, maar showrunner Eric Kripke wist ze te verrassen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds bekend werd dat Jeffrey Dean Morgan een belangrijke rol zou spelen in het vierde seizoen van de supe-serie, is het nodige afgespeculeerd in het fandom. CIA-agent Joe Kessler, die door Morgan wordt gespeeld, is een voorstander van een stevige aanpak.

Sinds Butcher (Karl Urban) en Kessler elkaar weer tegenkomen, is het duidelijk dat zijn oude kameraad zo ongeveer de tegenovergestelde ideeën heeft van Becca (Shantel VanSanten). Becca is echter een hallucinatie aangezien Butchers vrouw allang omgekomen is. Joe blijkt inderdaad een fantasie, veroorzaakt door de hersentumor van Butcher.

Originele aanpak


Showrunner Eric Kripke sprak met Variety over de manier waarop dit in de serie onthuld werd en het verdere verloop van Kesslers rol. Butchers hallucinatie gaat namelijk een grotere rol spelen in de rest van het seizoen.

Kripke: "Normaal gesproken loopt er iemand de kamer binnen en zegt vervolgens 'met wie was je aan het praten?'. We hebben met dat idee gespeeld maar vonden het niet origineel. In de scène zie je dat Kessler zich tot Becca wendt en zegt dat ze haar mond moet houden".

Waarheid


"Kessler is nu de duivel op Butchers schouder en hij gaat flink de duimschroeven aandraaien. Het is interessant om een schurk te hebben die vreselijke dingen tegen Butcher zegt, maar die wel waar zijn", aldus Kripke.



The Boys is te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nederlandse spermadonor uit de Netflix-hit 'The Man with 1000 Kids' vindt de serie "misleidend"
Series / Nieuws

Nederlandse spermadonor uit de Netflix-hit 'The Man with 1000 Kids' vindt de serie "misleidend"

Toont Netflix het beeld van een reddende engel of een wolf in schaapskleren?

Een aantal dagen geleden kwam Netflix met de docuserie The Man with 1000 Kids, die in korte tijd de eerste plaats in de Netflix top 10 heeft bereikt. Nu blijkt dat de serie niet geheel zonder controverse is.

The Man with 1000 Kids gaat over de Haagse spermadonor Jonathan Meijer, die honderden kinderen heeft verwekt bij verschillende families. Hij heeft onlangs laten weten absoluut niet gediend van de docuserie te zijn en noemde het misleidend.

Bewuste poging tot misleiden


Meijer heeft tot op heden geweigerd geïnterviewd te worden voor de docuserie maar sprak wel eerder met de BBC. Hij vindt dat ze de serie eigenlijk moeten omdopen tot een serie waarin gesteld wordt dat een zaaddonor talloze families heeft geholpen met het verwekken van 550 kinderen.

Hij vertelde: "Vanaf het begin is het al misleidend. Ik vind dat Netflix goed werk heeft geleverd door vijf families die blijkbaar ongelukkig zijn te selecteren uit de 225 families die ik heb geholpen, en zij [de andere families] zullen je zeker iets anders vertellen."

Donor kon jarenlang aan het werk


Het is een periode geweest van maar liefst 17 jaar waarin Meijer donor kon zijn. Veel ouders waren gecharmeerd van zijn knappe voorkomen en golvende blonde haren, maar velen wisten niet van de hoeveelheid kinderen die hij al verwekt had.



Heb je The Man with 1000 Kids nog niet gezien? Stream dan snel alle afleveringen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.