search

Ons nieuws van zaterdag 13 juli 2024

Netflix in de ban van snoeiharde en epische actieserie: "bruut en een beetje teleurstellend"
Series / Nieuws

Netflix in de ban van snoeiharde en epische actieserie: "bruut en een beetje teleurstellend"

Het derde seizoen van Vikings: Valhalla nu op tweede plaats in de Netflix Top 10.

Deze maand rond Netflix de tweede serie af in de Vikings-reeks. De originele serie liep van 2013 tot en met 2020 en nu is Vikings: Valhalla afgerond met het derde en laatste seizoen. Maar een definitief afscheid lijkt het nog niet.

Het nieuwste seizoen verscheen op donderdag op Netflix en staat nu op de tweede plaats in de top 10, vlak achter de succesvolle docu The Man with 1000 Kids en voor het scifi-drama Supacell.

Wisselend ontvangen


Veel ontvangstcijfers voor het derde seizoen zijn er nog niet vinden. Op Rotten Tomatoes staan drie recensies. Zo schrijft Arezou Amin van Collider: "Vikings: Valhalla seizoen 3 komt met een bitterzoete seizoensfinale, maar laat nog steeds de deur open voor een vervolg", en ze geeft een 8/10.

"Hoewel het nieuwe seizoen voldoende actie en politieke intriges biedt om vermakelijk te zijn, is het een teleurstellend einde van het verhaal dat meer dan tien jaar geleden begon met de originele Vikings," vindt Rafael Motamayor van IGN Movies, die een 6/10 geeft.

Nu te zien


Als je Vikings: Valhalla graag wilt zien, dan vind je de acht nieuwe afleveringen nu op Netflix.



De synopsis voor de serie: In dit vervolg op 'Vikings' zijn honderd jaar verstreken en staat een nieuwe generatie legendarische helden op om hun eigen lot te bepalen en geschiedenis te schrijven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze hilarische misdaadserie is echt de moeite waard: "krachtige serie die kijkers meeneemt door een wervelwind van emoties"
Series / Featured

Deze hilarische misdaadserie is echt de moeite waard: "krachtige serie die kijkers meeneemt door een wervelwind van emoties"

Misdaad, humor en tragedie komen samen in de hooggewaardeerde serie "Dead to Me" op Netflix.

Misdaad, duistere humor en tragedie. Dat klinkt als een geweldig begin van een interessante serie en dat is het ook! Dead to Me scoort heel hoog op Rotten Tomatoes en zou zo je nieuwe favoriete serie kunnen worden.

Christina Applegate (Married… with Children) en Linda Cardellini (Freaks and Geeks) schitteren in de hoofdrollen als Jen en Judy. Zij delen het scherm met James Marsden (Saved by the Bell: The New Class), Max Jenkins (The Mysteries of Laura), Sam McCarthy (All These Small Moments) en anderen.

Het plot


Jen en Judy ontmoeten elkaar in een rouwsteungroep nadat zij allebei weduwe zijn geworden. Dan neemt hun bloeiende vriendschap een grote wending wanneer blijkt dat de man van Jen aangereden is door Judy en de man van Judy het gewoonweg heeft uitgemaakt.



Beide vrouwen staan compleet anders in het leven, waardoor ze ieder op hun eigen manier met hun trauma's worstelen. Bovendien ontdekt Jen langzaam maar zeker de duistere waarheid van de dood van haar man en begint ze de geheimen van Judy te ontrafelen.

Een wervelwind van emoties


Criticus Elizabeth Garvia van But Why Tho? A Geek Community op Rotten Tomatoes schrijft dat de serie een grote aanrader is: "Dead to Me [...] eindigt met een cliffhanger. Het is een krachtige serie die de kijkers meeneemt door een wervelwind van emoties."

Ben je benieuwd geworden naar Dead to Me? Stream de serie dan op netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onthutsende en onthullende Netflix Original moet de streaming dienst in vuur en vlam zetten
Series / Nieuws

Onthutsende en onthullende Netflix Original moet de streaming dienst in vuur en vlam zetten

Vijfdelige true-crime docuserie over de moord op Yara Gambirasio en de rechtszaak tegen de dader.

Maak je klaar voor een meeslepende kijkervaring met de nieuwe serie The Yara Gambirasio Case: Beyond Reasonable Doubt. Hier zijn vijf dingen die je moet weten over dit waargebeurde verhaal, voordat je begint met kijken:

Waar gaat de serie over?


The Yara Gambirasio Case: Beyond Reasonable Doubt is een vijfdelige true-crime docuserie die het tragische verhaal van de moord op de 13-jarige Yara Gambirasio opnieuw vertelt en dieper ingaat op de zaak. De serie volgt de gebeurtenissen vanaf haar verdwijning tot de complexe rechtszaak tegen de veroordeelde dader.

Waar is de serie op gebaseerd?


De serie is gebaseerd op de waargebeurde gebeurtenissen rondom de moord op Yara Gambirasio in 2010. Hoewel het geen boek als bron heeft, maakt de serie gebruik van getuigenissen, reconstructies en nooit eerder vertoonde materialen om het verhaal te vertellen.

Wie zien we in de serie?


Enkele belangrijke figuren zijn Massimo Bossetti, de veroordeelde moordenaar, en zijn vrouw Marita. Daarnaast zijn er interviews met politieagenten, onderzoekers en andere betrokkenen bij de zaak.

Voor wie is deze serie?


Deze serie is perfect voor liefhebbers van true-crime documentaires en iedereen die geïnteresseerd is in intrigerende en complexe misdaadverhalen. Fans van series zoals Making a Murderer of The Staircase zullen zeker genieten van The Yara Gambirasio Case: Beyond Reasonable Doubt.



Is de serie te bingen?


De serie bestaat uit vijf afleveringen van elk ongeveer 50 minuten. In totaal ben je dus iets meer dan vier uur kwijt om de gehele serie in één keer te bekijken.

Zorg ervoor dat je vanaf 16 juli klaar zit, want The Yara Gambirasio Case: Beyond Reasonable Doubt is dan wereldwijd te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's uit de volgende 'Star Wars'-film staan online
Films / Foto's

Eerste foto's uit de volgende 'Star Wars'-film staan online

De afronding van de populaire 'Star Wars'-serie bestaat uit een film die in 2026 verwacht wordt.

Jon Favreau's The Mandalorian telt tot nu toe drie seizoenen en is een hit gebleken. De avonturen van Din Djarin (Pedro Pascal) en Grogu hebben de weg gevonden naar een breed publiek.

De serie eindigt met een film, wat automatisch inhoudt dat de franchise, sinds 2019, voor het eerst weer terugkeert naar de bioscoop. Op X zijn onlangs de eerste foto's geplaatst waaruit blijkt dat de sets gebouwd worden.

Licht op de zaak


De premièredatum voor de film staat voor nu gepland op 22 mei 2026. De opnames zouden via diverse online bronnen beginnen op 17 juni, maar sinds die datum is niets meer vernomen.

Het officiële X-kanaal @MakingStarWars werpt wat licht op de zaak. Er zijn namelijk foto's geplaatst waaruit blijkt dat de filmset momenteel wordt gebouwd, in een studio in Zuid-Californië. Het bijschrift luidt: "Daar gaan we weer".

Drukke agenda's


Verder is hoofdrolspeler Pedro Pascal vanaf eind juli bezig met het filmen van de film The Fantastic 4, waarin hij de rol van Reed Richards zal spelen. Brendan Wayne, die ook Din Djarin speelt, plaatste daarnaast een story op zijn Insta-account waaruit blijkt dat hij bezig is aan de film Ab Invito.

Bekijk hier de foto's.

Aan de film wordt dus gewerkt, maar een en ander zal ongetwijfeld van de drukke agenda's afhangen. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Waar te zien?


Kijk The Mandalorian op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy' komt met verrassing voor de die-hard fans
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' komt met verrassing voor de die-hard fans

In het nieuwste seizoen van het populaire ziekenhuisdrama zal nog een bekend gezicht te zien zijn.

In april werd al aangekondigd dat Grey's Anatomy terugkeert voor een historisch 21e seizoen. In het 20e seizoen keerde Arizona Robbins terug, maar daar blijft het duidelijk niet bij.

Niemand minder dan Meredith Grey (Ellen Pompeo) keert terug naar Seattle. Pompeo verliet de serie in het 19e seizoen en verscheen sporadisch in seizoen 20.

Achter de schermen


EW maakt bekend dat het hier niet bij blijft. In het laatste seizoen was Meredith in vier afleveringen te zien en haar verhaallijn wordt dus voortgezet.

Pompeo is tegenwoordig voornamelijk achter de schermen actief als uitvoerend producent en verzorgt de voice-over van de afleveringen.

Verwikkelingen


In het 21e seizoen zal Meredith in zeven afleveringen te zien zijn. Haar conflict met Catherine (Debbie Allen) zal ongetwijfeld een nasleep hebben en voor nieuwe dramatische verwikkelingen zorgen

Bekijk op instagram


Je kunt Grey's Anatomy streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze onsmakelijke thrillerserie overtreft de films uit de jaren 90
Series / Specials

Deze onsmakelijke thrillerserie overtreft de films uit de jaren 90

De serie 'Hannibal' gaat over de wereldberoemde moordenaar uit 'The Silence of the Lambs'.

Het gebeurt vrij regelmatig dat er een serie wordt gemaakt als vervolg op een film, om het verhaal uit te breiden of om meer context te geven. Dat is niet altijd een groot succes, maar vaak genoeg ook wel. Soms weet de serie de film zelfs te overtreffen.

Volgens veel kijkers is dat het geval bij de serie Hannibal, die de verhalen uit de films Red Dragon en Hannibal uit de jaren 90 voor een groot deel opnieuw in beeld brengt. Deze twee films zijn dan weer sequels van The Silence of the Lambs.

Nieuwe versie


De fictieve seriemoordenaar Hannibal, bedacht door Thomas Harris, wordt in de serie op een geheel nieuwe manier neergezet door Mads Mikkelsen. De serie kwam uit in 2013. In totaal werden er 3 seizoenen gemaakt.

Hannibal gaat over de getalenteerde FBI-profiler Will Graham (Hugh Dancy). Hij wordt gekoppeld aan psychiater Dr. Hannibal Lecter (Mikkelsen), om hem te helpen niet te veel op te gaan in zijn zaken.

Wereldberoemd personage


Graham heeft echter geen idee dat Lecter eigenlijk een kannibalistische seriemoordenaar is, die de FBI voor de gek houdt. Naarmate hun complexe relatie vordert, wordt het verstand van Graham steeds meer richting het breekpunt gebracht.



Nadat Anthony Hopkins het personage Hannibal Lecter wereldberoemd maakte, was het riskant om een nieuwe acteur te casten. Mikkelsen oversteeg echter alle verwachtingen door de manier waarop hij de rol wist neer te zetten.

Stijlvol


Hannibal is zowel bloederig als stijlvol en laat zien dat series van net zulke goede kwaliteit kunnen zijn als films. Op de IMDb scoort de serie maar liefst een 8,5/10 als cijfer.

Er is alleen teleurstellend nieuws: Hannibal is momenteel nergens te streamen. Wel kun je de serie makkelijk op dvd bestellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Adrenaline gegarandeerd: thriller-series op NPO Start die je hart sneller doen kloppen
Series / Specials

Adrenaline gegarandeerd: thriller-series op NPO Start die je hart sneller doen kloppen

Vier ijzingwekkende series op NPO Start en Plus: perfect voor liefhebbers van een goede thriller.

Het is soms heel lastig om een nieuwe serie uit te kiezen om te gaan kijken. Om een beetje te helpen met deze keuze hebben we vier leuke series gevonden op NPO Start en NPO Plus. Het grote voordeel van deze streamingdienst is dat je je geen zorgen hoeft te maken over torenhoge prijzen.

Four Lives



De eerste aanrader is een gloednieuwe serie op NPO Plus. Deze Britse miniserie heette eerst The Barking Murders en gaat dan ook over het waargebeurde verhaal van vier moorden.

In 2014 en 2015 werden vier jongens (Anthony Walgate, Gabriel Kovari, Jack Taylor en Daniel Whitworth) vermoord door Stephen Port. De serie focust op de moorden en de rechtszaak die volgde.



Wolf Hall



Dit Britse historisch drama op NPO Plus is gebaseerd op de boeken van Hilary Mantel: Wolf Hall en Bring Up the Bodies. De boeken gaan over de groeiende macht van Thomas Cromwell ten tijde van de Engelse koning Henry VIII

De serie focust zich op het leven van Cromwell; van zijn arme jeugd tot zijn succesvolle carrière. Cromwell wordt gespeeld door Mark Rylance, die meerdere prijzen heeft gewonnen, waaronder een Academy Award en drie BAFTA Awards.



Holding



De derde aanrader op NPO Plus is ook gebaseerd op een boek, namelijk de gelijknamige roman van Graham Norton. De Ierse komiek is vooral bekend van zijn eigen praatshow, The Graham Norton Show.

Holding speelt zich af in een klein dorpje in Ierland. De rust is in één klap verstoord als agent PJ Collins ineens menselijke botten vindt. Door deze ontdekking worden langzaam maar zeker alle geheimen van de inwoners ontdekt.



The Thief, his Wife and the Canoe



The Thief, his Wife and the Canoe is gebaseerd NPO Plus is gebaseerd op het memoir van David Leigh, een Britse journalist. De serie is gemaakt en geschreven door Chris Lang en geregisseerd door Richard Laxton.

Hoewel de titel als een soort sprookje klinkt, is het verhaal alles behalve dat. De serie gaat namelijk over de waargebeurde verdwijning van John Darwin. Hij zette zijn eigen dood in scène met een kano-ongeluk.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk: 'Severance' seizoen 2 heeft een releasedatum
Series / Nieuws

Eindelijk: 'Severance' seizoen 2 heeft een releasedatum

Twee jaar later wordt de mysterieuze en spannende scifi-serie eindelijk vervolgd.

Een van de beste series van 2022 was ongetwijfeld het toen gloednieuwe Severance. De serie mengde science fiction-elementen met een mysterieuze thriller die het voorjaar domineerde in serieland.

De bedenker van de serie is Dan Erickson. Hij creëerde een wereld waarin de herinneringen van mensen in hun werk- en privéleven gescheiden van elkaar zijn. Hoofdpersonage Mark Scout (gespeeld door acteur Adam Scott) ontdekt al snel dat die wereld niet is wat hij lijkt.

The We We Are


Sinds de fenomenale slotepisode The We We Are wachten fans op het tweede seizoen van de serie. Na lang wachten weten we nu eindelijk wanneer Severance weer op Apple TV+ verschijnt.

In een teaser trailer laat de streamer namelijk weten dat op 17 januari 2025 het mysterieuze avontuur vervolgt wordt. In de teaser zien we naast acteur Adam Scott ook andere oude bekenden terug, zoals John Turturro, Zach Cherry en Britt Lower. Ook zien we een nieuw gezicht: Game of Thrones-actrice Gwendoline Christie sluit zich aan bij de cast voor seizoen 2.

2025


Het duurt nog meer dan een half jaar tot 2025 begint. Alle tijd dus om Severance seizoen 1 nog eens te bewonderen op Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Prime Video: Schitterende première en veel andere topseries deze week
Series / Nieuws

Nieuw op Prime Video: Schitterende première en veel andere topseries deze week

Stem deze week af op Prime Video voor een epische nieuwe serie met grote sterren.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Boys


Verschijnt op: Donderdag 18 juli | Release: Seizoen 4 - aflevering 8 | Genre: Actie / Komedie / Misdaad | Kijk op: Prime Video

De wereld staat op de rand van de afgrond. Victoria Neuman nadert het Oval Office en zit onder de duim van Homelander die zijn macht versterkt. Butcher, die slechts maanden heeft, is Becca’s zoon verloren en zijn baan als leider van The Boys. Het team is zijn leugens zat. Nu de inzet hoger is dan ooit, moeten ze een manier vinden om samen te werken en de wereld te redden voor het te laat is.



Betty la Fea: The Story Continues


Verschijnt op: Vrijdag 19 juli | Release: Seizoen 1 | Genre: Komedie | Kijk op: Prime Video

Twee decennia later probeert Betty de band met haar opstandige tienerdochter Mila te herstellen, terwijl haar huwelijk met Armando op de klippen loopt. Dit zet haar aan het denken over de keuzes die ze in haar leven heeft gemaakt.



Those About to Die


Verschijnt op: Vrijdag 19 juli | Release: Seizoen 1 | Genre: Actie / Komedie / Drama | Kijk op: Prime Video

Deze serie onthult een onbekende kant van Rome: de schimmige wereld van het vermaak voor de massa, waar het volk krijgt waar het het meest naar verlangt - bloed en spektakel.



Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

19 juli: LOL: Last One Laughing Philippines (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Komedie / Reality-TV - LOL of Last One Laughing is een realityshow waarin tien comedians strijden om elkaar aan het lachen te maken. Zonder een glimlach te laten zien, zetten ze hun beste grappen en capriolen in om elkaar binnen zes uur aan het lachen te krijgen. Het is een hilarische strijd vol humor en zelfbeheersing, waarbij de laatste die lacht een bedrag van één miljoen peso wint.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max komt aankomende week met 3 indrukwekkende nieuwe afleveringen
Series / Nieuws

HBO Max komt aankomende week met 3 indrukwekkende nieuwe afleveringen

Naast een hoop magie en draken zie je sport, drama en intrige op een Amerikaanse universiteit.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

House of the Dragon


Verschijnt op: Maandag 15 juli | Release: Seizoen 2 - aflevering 5 | Genre: Actie / Avontuur / Drama | Kijk op: HBO Max

House of the Dragon toont een interne opvolgingsoorlog binnen Huis Targaryen op het hoogtepunt van zijn macht, 172 jaar voor de geboorte van Daenerys Targaryen.



The House that Dragons Built


Verschijnt op: Maandag 15 juli | Release: Seizoen 2 - aflevering 5 | Genre: Documentaire | Kijk op: HBO Max

Elke week na een nieuwe aflevering van House of the Dragon volgt er een nieuwe aflevering van The House that Dragons Built waarbij de kijker mee wordt genomen achter de schermen van HBO's hitserie.



All American: Homecoming


Verschijnt op: Dinsdag 16 juli | Release: Seizoen 3 | Genre: Drama / Sport | Kijk op: HBO Max

Een jong tennistalent uit Beverly Hills en een honkballer uit Chicago zoeken hun weg in de competitieve sport op een universiteit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meest succesvolle dramaserie van Apple TV+ verlengd voor 2e seizoen
Series / Nieuws

Meest succesvolle dramaserie van Apple TV+ verlengd voor 2e seizoen

De techreus heeft een streamingdienst met series die het steeds beter gaan doen.

Soms blijken miniseries zo succesvol dat streamingdiensten besluiten om het te verlengen voor meerdere seizoenen. Precies dat is nu ook het geval voor de juridische thriller Presumed Innocent.

De serie krijgt namelijk een tweede seizoen en David E. Kelley, J.J. Abrams en ster van het eerste seizoen Jake Gyllenhaal keren terug als uitvoerend producent. Het nieuws komt een maand na de première van de serie op Apple TV+, waar het inmiddels de meest bekeken dramaserie op de streamingdienst is geworden.

Een mogelijk nieuw verhaal


Er zijn nog geen details bekend over het volgende hoofdstuk van Presumed Innocent, maar de streamingdienst heeft wel laten weten dat het zich zal richten op een spannende en gloednieuwe zaak.

Net zoals andere bekende gelimiteerde series die uiteindelijk verlengd werden voor meerdere seizoenen, zoals The White Lotus of Shogun, zullen er waarschijnlijk personages zijn die de onderlinge seizoenen met elkaar zullen verbinden.

Apple-series doen het steeds beter


Het is niet de eerste keer dat een Apple TV+ original het goed doet onder het seriekijkend publiek. Vorig jaar stond Idris Elba's Hijack in de Amerikaanse lijst van meest bekeken series, nadat Ted Lasso deze positie ook al eens haalde.



Stream elke week een nieuwe aflevering van Presumed Innocent op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Van 'Fallout' naar drama: deze actrice duikt in compleet nieuwe tv-serie avontuur
Series / Nieuws

Van 'Fallout' naar drama: deze actrice duikt in compleet nieuwe tv-serie avontuur

De actrice kan weer een compleet andere rol toevoegen aan haar cv.

De Britse actrice Ella Purnell heeft er weer een grote serie bij. Ze was al vaker te zien in grote series, maar binnenkort maakt ze haar opwachting in de nieuwe tragikomedie Sweetpea.

De 27-jarige Purnell maakte haar serie-debuut in de BBC-miniserie Ordeal by Innocence. Later speelde ze de rol van Jackie in de populaire SkyShowtime-hit Yellowjackets, maar brak definitief door als de naïeve, maar lieve, Lucy McLean in Prime Video's Fallout.

Van lief naar moorddadig


In Sweetpea speelt Purnell de rol van de disfunctionele en moorddadige Rhiannon. Terwijl haar leven op instorten staat, een vriend die geen interesse in haar toont, een uitzichtloze baan heeft en die voor haar zieke vader moet zorgen, ontdekt ze een nieuwe hobby: moord.

Gaandeweg verliest ze de controle over haar leven en transformeert ze in een jonge vrouw die tot alles in staat is. Dit brengt natuurlijk complicaties met zich mee in haar normale leven, en ze worstelt om haar duistere verlangens verborgen te houden voor haar omgeving.

Genoeg werk in het verschiet


Naast haar nieuwste project Sweetpea zijn Purnell en de producenten van Fallout alvast druk bezig met seizoen twee. Ze is vooral benieuwd hoe Lucy zich ontwikkelt, of ze vast blijft houden aan haar optimistische karakter, of dat The Wasteland haar voor altijd zal veranderen.



Wanneer de nieuwe serie uitkomt is nog niet bekend. In de tussentijd kun je het werk van Purnell nog eens bewonderen in Yellowjackets op SkyShowtime of in Fallout op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De echte reden achter het vroegtijdige vertrek uit de hitserie 'Outlander'
Series / Nieuws

De echte reden achter het vroegtijdige vertrek uit de hitserie 'Outlander'

Laura Donnelly werd beroemd door haar rol in Outlander, maar waarom verliet ze de serie?

Outlander is een van de populairste series van de afgelopen jaren. De serie heeft veel fans gekregen en heeft veel acteurs en actrices bekend gemaakt. Alles ging goed, maar wat was dan de reden waarom Laura Donnelly de serie verliet?

Tegenwoordig zitten acteurs en actrices vast aan een lang en bindend contract. Denk maar aan de cast van Riverdale. Enkele van de hoofdrolspelers hebben (subtiel) laten weten dat ze liever niet alle seizoenen hadden gedaan, maar dat ze geen keuze hadden door hun contract.

Het vertrek van Donnelly


Bij Outlander liep het allemaal net iets anders. Hoewel Donnelly haar carrière heeft te danken aan Outlander, kon ze de serie redelijk snel verlaten.

Ze werd wereldberoemd door haar rol in Outlander en kon hierdoor nadenken wat ze precies wilde bereiken. Ze besloot dat ze niet voor altijd bekend wilde staan als 'die actrice van Outlander'.

Nieuwe projecten


Ze kreeg al snel andere opties en verliet in 2017 de hitserie. Ze verruilde het scherm voor het podium en schitterde in het toneelstuk The Ferryman, geregisseerd door Sam Mendes. Uiteindelijk keerde ze terug naar de wereld van film met de hoofdrol in Britannia

Bekijk op instagram


Het vertrek van Donnelly komt dus helemaal niet door drama achter de schermen, een grote ruzie of onenigheid. De actrice wilde simpelweg andere opties en paden bewandelen om zo uit te zoeken wat het best bij haar past.

Outlander


Outlander is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.