search

Ons nieuws van zaterdag 20 juli 2024

Deze verhittende en futuristische bioscoopfilms nemen Netflix helemaal over
Films / Nieuws

Deze verhittende en futuristische bioscoopfilms nemen Netflix helemaal over

De bioscoopfilms Anyone But You en Synchronic staan nu op de twee bovenste plaatsen in de Netflix Top 10

Twee opvallende bioscoopfilms staan nu in de Netflix Top 10 van films en hebben gelijk de eerste en tweede plaatsen in bezit genomen. De nieuwe koploper is Anyone But You, een romkom die eerder dit jaar nog succesvol draaide in de wereldwijde bioscopen.

Anyone But You met de sterren Sydney Sweeney en Glen Powell deed het vooral goed bij het publiek en scoort op Rotten Tomatoes een prima Audience Score van 87 procent. Daarnaast rinkelden de bioscoopkassa's hevig met een uiteindelijke wereldwijde omzet van ruim 220 miljoen dollar.

Sciencefiction


De tweede plaats wordt momenteel ingenomen door de sciencefictionfilm Synchronic, die in het coronajaar 2020 in de bioscopen verscheen. De film met onder andere Anthony Mackie en Jamie Dornan werd wel erg sterk ontvangen, gezien de score van 79 procent op de Tomatometer.

De Top drie is compleet met de spannende Netflix-mysteriefilm Svaniti Nella Notte uit Italië. Andere opvallende titels in de lijst zijn In the Land of Saints & Sinners, Beverly Hills Cop: Axel F en de kaskraker Titanic.

Succesfilms


Heb jij zin om Anyone But You of Synchronic te gaan kijken? Beide films vind je op Netflix. SerieTotaal raad je aan om sowieso Synchronic een kans te geven.



De synopsis van Synchronic: Dennis en Steve zijn paramedici in New Orleans. Ze stuiten op een reeks gruwelijke sterfgevallen die verband houden met een designerdrug. Er is nog maar weinig bekend over de drug die erg vreemde effecten bij de gebruikers veroorzaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nostalgie heeft Netflix in zijn greep: herkenbare en geliefde vechtserie direct bovenaan de top 10
Series / Nieuws

Nostalgie heeft Netflix in zijn greep: herkenbare en geliefde vechtserie direct bovenaan de top 10

Het laatste seizoen van Cobra Kai is gestart op Netflix en boekt gelijk veel succes.

De serie startte ooit op YouTube Red, maar al snel was Netflix erbij om deze op te kopen. Ondertussen is Cobra Kai een van de paradepaardjes van de streamingdienst. Afgelopen donderdag begon het zesde en laatste seizoen.

Het laatste seizoen wordt opgedeeld in drie delen. Na dit eerste deel verschijnt in november deel twee met opnieuw vijf afleveringen en in 2025 wordt de serie afgerond met het derde en laatste deel dat ook bestaat uit vijf afleveringen.

Ontvangst


De complete serie staat op 92 procent op de Tomatometer. De eerste vijf afleveringen van seizoen 6 lijken die score iets naar beneden te halen, aangezien het nieuwe seizoen op een iets mindere 83 procent staat na 18 recensies.

"Dit is met afstand de zwakste reeks afleveringen in de serie tot nu toe. Ze zijn tandeloos en doen alles gewoon nog eens dunnetjes over," vindt Bradley Russell van Total Film. En Zaki Hasan van TheWrap: "Als deze eerste reeks afleveringen een indicatie zijn, dan zal het publiek na afloop vrolijk 'Banzai!' roepen."

Nu te zien


Als je Cobra Kai seizoen 6 graag wilt zien, dan vind je de eerste vijf afleveringen nu op Netflix.



De synopsis van de serie: Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films.

Ook interessant
Nieuwe duistere Netflix-serie wekt een veel ongeloof en staat direct in de top 10
Netflix heeft de docureeks Homicide een tweede seizoen gegeven en deze staat direct hoog in de Netflix Top 10. De vijfdelige reeks wekt ongetwijfeld een veel ongeloof over hoe.. Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Net 'A Quiet Place: Day One' gezien? Vergeet dan niet deze voortreffelijke scifi-serie te kijken
Series / Featured

Net 'A Quiet Place: Day One' gezien? Vergeet dan niet deze voortreffelijke scifi-serie te kijken

Fans van A Quiet Place zullen genieten van dit post-apocalyptische drama.

De gloednieuwe spin-off van A Quiet Place, A Quiet Place: Day One, met Lupita Nyong'o in de hoofdrol, is enorm populair. De film is goed ontvangen en heeft op het moment van schrijven een fantastische score van 87% op Rotten Tomatoes.

Heb je deze bloedstollende film gezien en ben je op zoek naar soortgelijke series? Zoek dan niet verder, want wij hebben de perfecte aanrader voor jou! Fans van A Quiet Place Day One zullen namelijk genieten van het post-apocalyptische drama The Last of Us.

Van game naar serie


De serie is gebaseerd op de gelijknamige videogame van Naughty Dog die in 2013 uitkwam. Tien jaar later, in 2023, maakten Craig Mazin en Neil Druckmann een fantastische serie, gebaseerd op deze game.

The Mandalorian-acteur Pedro Pascal schittert in de hoofdrol als Joel, een smokkelaar. Hij deelt het scherm met Bella Ramsey die Ellie speelt, een tiener die immuun is voor het virus dat de hele wereld teistert.

Het plot


In The Last of Us is een virus uitgebroken, waardoor iedereen nu in een post-apocalyptische wereld leeft. Wanneer iemand besmet is met deze schimmelinfectie, verandert hij of zij in een zombieachtig wezen.



Twintig jaar na het uitbreken van het virus wordt duidelijk dat Ellie immuun is voor deze infectie. Ze is de enige hoop om de wereld te redden en het is aan Joel om haar naar een veilige plek te begeleiden.

HBO Max


Ben je benieuwd geworden naar The Last of Us? Stream het eerste seizoen dan op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spannende nieuwe misdaadserie op Netflix scoort erg goed en dendert de top 10 binnen
Series / Nieuws

Spannende nieuwe misdaadserie op Netflix scoort erg goed en dendert de top 10 binnen

De nieuwe Thaise misdaadserie Master of the House scoort uitstekend op Netflix.

De Netflix Top 10 is een nieuwe misdaadserie rijker en dit keer betreft het een Thaise Netflix Original. De serie Master of the House alias Suepsandan komt binnen op de negende plaats en lijkt komende dagen nog wel wat plaatsen te gaan stijgen.

De serie wordt door Netflix omschreven met woorden als soapachtig, spannend en mysterie en je ziet rollen van de relatief onbekende namen Teerapong Leowrakwong, Narilya Gulmongkolpech en Charttayodom Hiranyasthiti.

Ontvangst


Voorlopig valt er nog niet zo heel veel te zeggen over de kwaliteit van Master of the House. Op IMDb staat de serie op een 7,1 na nog geen honderd stemmen. Op Rotten Tomatoes staan drie recensies, waarvan twee 'rotten' en een 'fresh'.

"Deze serie is enorm vreemd, vertrouwt vooral op het schokeffect en biedt een onbevredigend einde," schrijft Archi Sengupta van LeisureByte.com. Al met al lijkt dit geen hoogstaande serie, en misschien is deze alleen weggelegd voor een bepaalde groep liefhebbers.

Nu te zien


Wil je Master of the House toch een kans geven? Je vindt de zevendelige serie nu op Netflix.



De synopsis: Na de dood van hun patriarch, die zijn diamantenimperium achterlaat - en de huishoudster met wie hij onlangs getrouwd is - komt een familie in een machtsstrijd terecht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen nieuwe 'Sherlock Holmes'-film van Guy Ritchie, wel een serie: deze Hollywoodster heeft een belangrijke rol
Series / Nieuws

Geen nieuwe 'Sherlock Holmes'-film van Guy Ritchie, wel een serie: deze Hollywoodster heeft een belangrijke rol

Het lijkt erop dat de streamingdienst alles uit de kast trekt voor de aankomende nieuwe serie.

Prime Video is samen met Guy Ritchie momenteel bezig met het maken van een prequelserie over het leven van bekende speurneus Sherlock Holmes. Aan de cast kan alvast een zeer grote naam worden toegevoegd.

Eerder schreven we al dat acteurs Silas Holmes en Natascha McElhone een rol in de serie hebben bemachtigd, en nu is bekend geworden dat niemand minder dan de Britse acteur Colin Firth officieel heeft getekend voor een rol in de nieuwe serie Young Sherlock.

Sherlock in zijn jongere jaren


De serie moet een zogenaamde 'coming-of-age'-verhaal worden dat zich afspeelt in het Londen van het Victoriaanse tijdperk. Het neemt de kijker mee naar het moment in Sherlocks leven, wanneer hij 19 jaar oud is en studeert aan de Universiteit van Oxford.

Terwijl hij al worstelt met schande en zijn rauwe talent, wordt het nog moeilijker voor hem wanneer hij gedwongen wordt zijn ongefilterde aanpak toe te passen bij het oplossen van een moord op de universiteit.

Geheimzinnige Firth


Firth is geen onbekende in de wereld van historische films en heeft lovende kritieken gekregen voor films als The King’s Speech en de Kingsman-franchise. In Young Sherlock zal Firth in de huid kruipen van een mysterieus personage genaamd Sir Bucephalus Hodge.



Wanneer Young Sherlock uitkomt is nog niet bekend. Tot die tijd kun je Ritchie's klassieker uit 2009 nog eens streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ga terug naar de middeleeuwen met deze nieuwe komedieserie op Netflix
Series / Specials

Ga terug naar de middeleeuwen met deze nieuwe komedieserie op Netflix

Vanaf donderdag bekijk je op Netflix de historische komedieserie 'The Decameron'.

Op Netflix reis je binnenkort terug naar de middeleeuwen in de komedieserie The Decameron. Hier geven we antwoord op 5 vragen die je misschien hebt over de serie.

Waar gaat The Decameron over?


The Decameron speelt zich af in 1348. Florence wordt geteisterd door de Zwarte Dood: de pestepidemie die in die tijd voor verwoesting zorgde in Europa. De serie gaat over een groep edelen die met hun bedienden naar het platteland trekken.

In de heuvels van Toscane wagen ze een poging om te wachten ze tot de pestepidemie is overgewaaid, terwijl ze de tijd doden met wijn en seks. Dat blijkt echter niet zo makkelijk te gaan, dus moet de groep uiteindelijk vechten om te overleven.

Waar is de serie op gebaseerd?


De serie is gebaseerd op de verhalenbundel Decamerone van de Italiaanse schrijver Giovanni Boccaccio. De honderd verhalen in de bundel zijn geschreven in de periode van 1349 tot 1360 en gaan over drie vrouwen en vier mannen in een pestuitbraak. Het werk wordt gezien als een van de belangrijkste Italiaanse literaire werken.

Wie spelen er in de serie?


In de serie speelt een aantal bekende acteurs. We zien onder anderen Zosia Mamet (Mad Men) als Pampinea, Saoirse-Monica Jackson (Derry Girls) als Misia enTanya Reynolds (Sex Education) als Licisca.



Kun je de serie bingen?


Ja, je kunt de serie zeker bingen. Seizoen 1 bestaat in totaal uit 8 afleveringen, die in één keer op Netflix verschijnen.

Voor wie is dit een aanrader?


The Decameron is absoluut een aanrader voor fans van zwarte humor. Liefhebbers van geschiedenis hoeven niet te verwachten dat de serie compleet historisch accuraat is, maar de serie geeft een leuk inkijkje in de middeleeuwse literatuur.

The Decameron is vanaf donderdag 25 juli te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen grote horrorserie krijgt opvallende hoofdrolspeler
Series / Nieuws

Derde seizoen grote horrorserie krijgt opvallende hoofdrolspeler

Na twee pakkende seizoenen keert The Terror terug voor meer... terreur!

Dan Stevens heeft een duivelse deal gemaakt. AMC Networks heeft namelijk aangekondigd dat de acteur uit Downton Abbey en Legion heeft getekend voor de hoofdrol in The Terror: Devil in Silver, het derde seizoen in de horror-anthologyserie.

Stevens zal ook fungeren als producent van de verfilming van het gelijknamige boek van Victor LaValle uit 2012. Het derde seizoen speelt zich af in een angstaanjagende psychiatrische inrichting, waarvan Stevens de nieuwste patiënt wordt.

Uitdagende rol


Stevens speelt de rol van Pepper, een arbeider die door onverwachte omstandigheden onterecht in het New Hyde Psychiatric Hospital terechtkomt.

Deze inrichting zit vol met figuren die de maatschappij liever wil vergeten. In de inrichting krijgt Pepper het niet alleen aan de stok met de andere patiënten, maar ook de dokters die geheimen voor de buitenwereld verborgen houden. Ook zou de duivel zelf zich wel eens kunnen verschuilen in het instituut.

Verrassend derde seizoen


Stevens verklaarde zelf het volgende over zijn deelname aan de serie:



"Ik vind het geweldig dat ik onderdeel uitmaak van The Terror: Devil in Silver. Deze serie is een duistere symfonie van psychologische horror en drama, en zal het publiek shockeren."

Betrouwbare regisseur


Christopher Cantwell (Halt and Catch Fire) zal fungeren als de hoofdzakelijke scenarist en produceren samen met LaValle, Stevens en Karyn Kusama.

Kusama (Jennifer's Body, Destroyer, Yellowjackets) zal de eerste twee afleveringen van het zesdelige derde seizoen regisseren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze enorme successerie werd stom genoeg door HBO geweigerd: nu vast spijt
Series / Specials

Deze enorme successerie werd stom genoeg door HBO geweigerd: nu vast spijt

'Mad Men' was een immens succes, maar het begin van de serie ging niet meteen soepel...

Mad Men is een van de meest succesvolle series van deze eeuw. De serie werd uitgezonden bij het Amerikaanse kabelnetwerk AMC, maar werd eerst gepitcht aan HBO. Daar sloegen ze de serie alleen af…

De dramaserie Mad Men kreeg zijn eerste seizoen in 2007. De serie werd gemaakt door Matthew Weiner. Er volgden nog 6 seizoenen, tot het einde van de serie in 2015. Mad Men was een ultiem succes en wordt zelfs vaak genoemd als één van de beste series ooit gemaakt.

Reclamebureau


De serie gaat over de persoonlijke en professionele levens van de personen die werken bij het reclamebureau Madison Avenue in de jaren 60. De hoofdpersoon van de serie is Donald Draper (Jon Hamm), het creatieve brein achter het bedrijf.

We zien hoe zijn schijnbare zelfverzekerdheid een vermomming is voor zijn innerlijke onzekerheden en hoe dit zijn leven beïnvloedt. Daarnaast geeft de serie een beeld van de wereld in de jaren 60, inclusief de problemen van die tijd.

Niet zonder slag of stoot


Naast Hamm worden rollen vertolkt door Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale), Vincent Kartheiser (Titans), Christina Hendricks (Good Girls) en January Jones (American Wedding).

Bekijk op instagram


Hoewel de serie inmiddels een iconische status heeft, ging het vinden van een televisienetwerk niet zonder slag of stoot. Weiner poogde in eerste instantie om het script van de pilot te verkopen aan HBO.

Grootste fout


Zij hadden interesse, maar eisten dat David Chase zou dienen als uitvoerend producent. Ondanks zijn eigen enthousiasme, sloeg Chase dit aanbod af. HBO nam de serie daarom niet aan. CEO Richard Plepler noemt dit de grootste fout uit zijn tijd bij HBO.

Weiner probeerde het vervolgens bij Showtime, die de serie ook afsloeg. Uiteindelijk lukte het wel bij AMC. Mad Men is momenteel nergens te streamen, maar de dvd bestel je makkelijk online.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aankomende week nieuw op HBO Max: veel misdaad, fantasy en geweld
Series / Nieuws

Aankomende week nieuw op HBO Max: veel misdaad, fantasy en geweld

Deze week wisselt HBO epische series af met toegankelijke realityseries.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

House of the Dragon


Verschijnt op: Maandag 22 juli | Release: Seizoen 2 - aflevering 6 | Genre: Actie / Avontuur / Drama | Kijk op: HBO Max

House of the Dragon toont een interne opvolgingsoorlog binnen Huis Targaryen op het hoogtepunt van zijn macht, 172 jaar voor de geboorte van Daenerys Targaryen.



All American: Homecoming


Verschijnt op: Dinsdag 23 juli | Release: Seizoen 3 - aflevering 2 | Genre: Drama / Sport | Kijk op: HBO Max

Een jong tennistalent uit Beverly Hills en een honkballer uit Chicago zoeken hun weg in de competitieve sport op een universiteit.



Tell Me Everything


Verschijnt op: Donderdag 25 juli | Release: Seizoen 2 | Genre: Drama | Kijk op: HBO Max

Er is iets mis met Jonny. Hij is vrolijk, verdrietig en alles ertussenin. Kortom, hij is een puber. Dat is altijd moeilijk, maar vooral met depressie.



Overige series nieuw op HBO Max


Hieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

22 juli: Last Week Tonight with John Oliver (seizoen 11 - aflevering 17) - Komedie / Nieuws / Talkshow - John Oliver, een van de grappigste verschijningen uit de recente tv-geschiedenis, komt naar HBO met een gloednieuwe talkshow, waarin hij op onnavolgbare wijze de sociale, politieke en existentiële problemen van Amerika en de wereld aankaart.

22 juli: The House that Dragons Built (seizoen 2 - aflevering 6) - Documentaire - Elke week na een nieuwe aflevering van House of the Dragon volgt er een nieuwe aflevering van The House that Dragons Built waarbij de kijker mee wordt genomen achter de schermen van HBO's hitserie.

27 juli: Trixie Motel: Drag Me Home (seizoen 1) - Reality-TV - Drag queen-superster Trixie Mattel en haar partner David Silver grijpen de kans om een droomhuis in Los Angeles te kopen en te verhuizen. Het huis heeft echter wat renovatie nodig om het geschikt te maken voor een koningin.

27 juli: Lethally Blonde (seizoen 1) - Documentaire / Misdaad - Een true-crimeserie die tragische verhalen hervertelt over de duistere kant van mensen die schoonheid en roem nastreven.

27 juli: Renovation Aloha (seizoen 1) - Documentaire - Deze serie volgt het getrouwde stel Kamohai en Tristyn Kalama, die als woningrenoveerders vervallen huizen op het eiland O'ahu omtoveren voor hun klanten.

27 juli: Celebrity IOU (seizoen 4) - Reality-TV - Hollywoodberoemdheden tonen hun diepe dankbaarheid aan de mensen die een grote impact op hun leven hebben gehad door hen te verrassen met ingrijpende en ontroerende renovaties aan hun huizen, waardoor iedereen in tranen uitbarst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volgend seizoen 'Fallout' heeft mogelijk een grote verrassing voor ons in petto
Series / Nieuws

Volgend seizoen 'Fallout' heeft mogelijk een grote verrassing voor ons in petto

Wordt de serie net als de games? Of zijn we te gehecht geraakt aan de huidige sterren?

Het is inmiddels duidelijk dat de live-action adaptatie van het populaire computerspel Fallout een schot in de roos is voor Prime Video. Hoog tijd voor een update over het onvermijdelijke tweede seizoen.

De grote bazen van Amazon MGM Studios, Jennifer Salke en hoofd van TV Vernon Sanders, werden onlangs gevraagd naar de ontwikkelingen van seizoen twee, waarin de mogelijkheid van een anthologieserie werd besproken.

Wel of geen nieuw verhaal?


Salke en Sanders realiseerden zich dat de wereld van Fallout zich uitstekend leent voor een anthologieserie. Elke editie van de computerspellen had immers ook een compleet nieuw verhaal. Ze hebben deze mogelijkheid verkend, maar kwamen met een duidelijk antwoord.

De volledige cast van het eerste seizoen komt terug voor een nieuw hoofdstuk. Volgens Salke zijn de makers van Fallout volledig toegewijd aan het huidige verhaal, met bijbehorende acteurs. We kunnen ons dus komend seizoen opmaken voor nog veel meer van Cooper en Lucy.

Prime Video doet het goed


Het gaat de streamingdienst voor de wind. Naast alle successen die ze met Fallout hebben behaald, is de serie naast Mr. & Mrs. Smith ook nog eens genomineerd voor een Emmy Award in de categorie Beste Dramaserie.



Salke en Sanders hadden ook nog een leuk nieuwtje voor de fans: de productie van het tweede seizoen van Fallout loopt zodanig voor op schema dat ze een eerdere release dan gepland niet onwaarschijnlijk vinden.

Wanneer deze release dan is, werd niet bekendgemaakt. Tot die tijd kun je het eerste seizoen nog eens streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jack Bauer en '24' keren terug: er komt een film van 20th Century Studios
Films / Nieuws

Jack Bauer en '24' keren terug: er komt een film van 20th Century Studios

Volgens een van de oorspronkelijke makers ligt een terugkeer in het verschiet.

De actieserie 24 met Kiefer Sutherland liep gedurende negen seizoenen, van 2001 - 2014. Ook kwam er een film uit in 2008, getiteld Redemption. De gimmick van de serie was dat de afleveringen in real-time plaatsvonden, je keek met andere woorden naar de gebeurtenissen die gedurende een uur plaatsvonden.

In een interview met CNBC hintte maker Brian Glazer op een nieuw verhaal in de wereld van '24'. Het zou hier gaan om een film die in een vroeg stadium van ontwikkeling zou zijn.

Indrukwekkend


In de serie was Jack Bauer een speciaal agent met een indrukwekkende staat van dienst. Hij werkte voor de fictieve Counter Terrorism Unit (CTU), een afdeling die zich bezighield met mogelijke aanslagen op de Verenigde Staten.

Jacks ging vrij ver wat zijn methodes betreft. Zijn instelling leek vooral te zijn dat het doel de middelen heiligt.

Terugkeer?


Volgens Glazer wordt de film gemaakt in opdracht van 20th Century Studios. Deadline kon de studio niet bereiken voor commentaar. De maker heeft niet aangegeven of Sutherland terugkeert om zijn rol over te doen.



Je kunt 24 streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nicolas Cage krijgt versterking in zijn opvallende Spider-Man-serie van Marvel
Series / Nieuws

Nicolas Cage krijgt versterking in zijn opvallende Spider-Man-serie van Marvel

De live-actionversie heeft zojuist een bekende naam weten te strikken.

Prime Video heeft de rechten op Spider-Man: Noir, de strip over de jaren 30-detective in New York, die worstelt met zijn verleden als superheld. Nicolas Cage speelt de rol in de verfilming van deze Marvelstrip.

Deadline bericht dat er nog een hoofdrol is gecast, namelijk die van de zangeres in een van New Yorks grootste nachtclubs. Actrice Li Jun Li zal naast Cage te zien zijn. We kennen haar als Jenny Wah in Wu Assassins.

Dezelfde makers


Eerder leende de acteur zijn stem voor Spider-Man: Into the Spider-verse: de makers van deze animatiefilm, Phil Lord, Christopher Miller en Amy Pascal, produceren Spider-Man: Noir samen met Oren Uziel en Steve Lightfoot. De twee laatstgenoemden zijn tevens de showrunners van de serie.

Eerder werd Lamorne Morris gecast als Robbie Robertson, de journalist die verslag doet van Spider-Noirs acties. Harry Bradbeer regisseert de eerste twee afleveringen van het seizoen en is tevens uitvoerend producent.

Enige superheld


Cage speelt de ouder wordende Ben Reilly, die werkt als morsige detective. Hij worstelt met zijn verleden als de enige superheld van de stad. Zijn grote tegenstander zal gespeeld worden door Brendan Gleeson (The Banshees of Inishirin), waarbij details over het plot voor nu verborgen worden gehouden. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.