search

Ons nieuws van vrijdag 26 juli 2024

Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we nu een derde serie mét Soldier Boy en Stormfront
Series / Nieuws

Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we nu een derde serie mét Soldier Boy en Stormfront

In de derde 'The Boys'-serie gaan we terug in de tijd met Soldier Boy en Stormfront.

De wereld van The Boys blijft maar groeien. Na het recent verschenen vierde seizoen van The Boys en vorig jaar het eerste seizoen van de spin-off wordt er nu gewerkt aan een prequelserie.

De prequel is aangekondigd door Prime Video en we gaan vele jaren terug in de tijd en ontmoeten personages die we eerder zagen in de stevige superheldenserie gebaseerd op de gelijknamige strips van Garth Ennis en Darick Robertson.

Prequel met Soldier Boy


De titel van de prequelserie is Vought Rising en we zien onder meer de reeds geïntroduceerde personages Soldier Boy en Stormfront, wederom gespeeld door Jensen Ackles en respectievelijk Aya Cash.

De synopsis: Maak kennis met het volgende gestoorde deel in de wereld van The Boys: VOUGHT RISING, met in de hoofdrollen Jensen Ackles en Aya Cash. Het speelt zich af in de jaren 50 en verkent de vroege avonturen van Soldier Boy en een supe die je kent als Stormfront. Het enige advies nu is om je handen van het f**king schild af te houden.

Eerder te zien


Soldier Boy was in het derde seizoen van The Boys te zien en Stormfront was de slechterik in het tweede seizoen.



Je vindt The Boys en de spin-off Gen V, evenals de animatiereeks The Boys: Diabolical op Prime Video. Het tweede seizoen van Gen V staat gepland voor 2025 en het vijfde en laatste seizoen van The Boys komt in 2026 uit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veel nieuws in volledige trailer 'The Lord of The Rings: The Rings of Power' seizoen 2
Series / Trailer

Veel nieuws in volledige trailer 'The Lord of The Rings: The Rings of Power' seizoen 2

Het nieuwe seizoen van de LOTR-serie start eind volgende maand op Prime Video.

Het is nu feest in San Diego in de Verenigde Staten. Daar vindt nu de jaarlijkse Comic-Con plaats en zojuist is tijdens het panel voor de serie The Lord of The Rings: The Rings of Power een compleet nieuwe trailer onthuld voor het tweede seizoen.

Seizoen 2 van The Lord of The Rings: The Rings of Power gaat uiteraard verder waar het eerste seizoen zo'n beetje eindigde. Het nieuwe seizoen richt zich vooral op de opkomst van de duistere heer Sauron en het smeden van de 'Rings of Power'.

Hopen op beter


Hoewel de critici veelal positief waren over het eerste seizoen van The Rings of Power was er vanuit de fans veel kritiek. De publieksscore op Rotten Tomatoes staat op slechts 38 procent en het cijfer op IMDb staat voorlopig op een 6,9 na een waanzinnige 360 duizend stemmen.

"Het is misschien nog niet de 'One Show to Rule Them All', maar The Rings of Power betovert de kijker wel met zijn weelderige presentatie en diepzinnige weergave van Midden-Aarde," luidt de critics consensus over het eerste seizoen.

Nieuwe trailer


Tijdens Comic-Con verscheen dus de compleet nieuwe trailer. Deze zie je hieronder. Het nieuwe seizoen start op 29 augustus op Prime Video, waar je het eerste seizoen uiteraard terugvindt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor 'KAOS' over Zeus en de epische strijd tussen goden, mensen en alles daartussenin
Series / Nieuws

Trailer voor 'KAOS' over Zeus en de epische strijd tussen goden, mensen en alles daartussenin

Netflix vertelt een nieuwe versie van een Griekse mythe in 'KAOS'.

Netflix heeft een teaser gedeeld voor de nieuwe serie KAOS, met acteur Jeff Goldblum in de hoofdrol. De comedyserie is een moderne hervertelling van een oude Griekse mythe en is over iets meer dan een maand te bekijken.

KAOS is een donkere comedyserie van Netflix, gemaakt door Charlie Covell (The End of The F***ing World). De serie werd al in 2018 besteld, maar de opnames in Spanje gingen pas van start in 2022. Nu is de release van de serie eindelijk in zicht.

Het einde van Zeus


De serie vertelt een verhaal over Zeus, de oppergod in de Griekse mythologie. Hij was een almachtige god, maar begon steeds onzekerder te worden. Dit nam extreme vormen aan toen hij een rimpel op zijn voorhoofd ontdekte.

Zeus begon het einde van zijn heerschappij te vrezen, wat het einde van de wereld kon betekenen. Hij werd paranoïde en wraakzuchtig tegenover zijn kameraden. Later ontdekt hij dat er mensen verbonden zijn aan de voorspelling van het einde van zijn bestuur.

Cast


Ondertussen beginnen drie mensen de connecties te ontdekken tussen elkaar en grote complotten die te maken hebben met de Griekse goden. Betekent dit het einde van de aarde?



De hoofdrol van Zeus wordt gespeeld door Goldblum (Jurassic Park, Independence Day). Daarnaast zien we Janet McTeer (Ozark, The Menu) als Hera, Cliff Curtis (The Meg, Fear the Walking Dead) als Poseidon en David Thewlis (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, The Sandman) als Hades.

29 augustus


Oorspronkelijk zou Hugh Grant de rol van Zeus op zich nemen, maar door planningsproblemen werd deze rol overgenomen door Goldblum. De serie bestaat uit 8 afleveringen.

KAOS is vanaf donderdag 29 augustus te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max staat een keer niet in teken van films en series
Series / Specials

HBO Max staat een keer niet in teken van films en series

HBO Max gooit het deze zomer over een compleet andere boeg.

Vandaag is het zover: de opening van de Olympische Spelen in Parijs vindt plaats. En dit jaar volg je die niet alleen op tv, maar ook op HBO Max.

Tijdens de Olympische Spelen worden dit jaar door meer dan 10.000 atleten in totaal 35 sporten beoefend. Dit jaar zijn de spelen voor het eerst ooit op de streamingdienst HBO Max te zien.

Nieuwe stap


Normaal gesproken kijk je op HBO Max series als House of the Dragon, Succession en True Detective. Ook is het de plek waar je de Harry Potter-franchise vindt. Maar deze zomer verbreedt de streamingdienst dus zijn aanbod met één van de grootste sportevenementen ter wereld.

Alle sporten zijn op HBO Max live te bekijken, zonder pauzes. De belangrijkste wedstrijden zijn bovendien ook voorzien van Nederlands commentaar. Er is een aantal sporten exclusief te zien bij de streamingdienst: surfen, skateboarden, golf en klimmen.

Speciale programma's


Zwemster Ranomi Kromowidjojo, olympisch drievoudig kampioen, zal bij de Olympische Spelen op HBO Max aan de slag gaan als reporter en analist. Naast zwemmen zal ze ook verslag doen van andere sporten.

@hbomaxnl Nog 98 dagen te gaan! Stream deze zomer elk moment van de Olympische Spelen #Paris2024 ♬ original sound - HBO Max Nederland


Op HBO Max worden bovendien verschillende speciale programma's rondom de Olympische Spelen uitgezonden, bijvoorbeeld Bonjour Paris, waarin Herbert Cool bespreekt welke sporten we die dag niet mogen missen.

Openingsceremonie


Als je het moeilijk vindt om overzicht te houden, heeft HBO Max daar een goede oplossing voor. Alle sporten krijgen hun eigen pagina en je kunt de sporten die je interessant vindt toevoegen aan je kijklijst.

De openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs vindt plaats op vrijdag 26 juli, van 19:30 tot 23:15. Bekijk de Olympische Spelen vanaf dat moment op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
IJzersterke en uitlopende bioscoophits hebben Netflix nu in hun greep
Films / Netflix Kijktip

IJzersterke en uitlopende bioscoophits hebben Netflix nu in hun greep

Drie bekende films uit de bioscoop staan nu gewoon op de streamingdienst.

De Netflix Top 10 van films is weer steeds vaker het domein van bekende bioscoopfilms. Langere tijd mocht Netflix geen films van de grote studio's vertonen omdat deze exclusief op de eigen diensten als Disney+, HBO Max en SkyShowtime verschenen.

Nu staan er drie grote Hollywoodfilms in de top 10 en deze worden bijzonder goed bekeken. Als je ze nog niet hebt gezien, grijp dan nu je kans voor ze weer verwijderd zijn.

Bioscoophits


Sinds begin juli staat In the Land of Saints and Sinners, en nu op plaats vijf, met Liam Neeson al in de top 10. De misdaadfilm van Robert Lorenz verscheen begin 2024 in de bioscoop en lijkt het op streaming zelfs beter te doen. Bekijk de film hier op Netflix.

Op de derde plaats vind je de nieuwkomer M3GAN, een komische horrorfilm van regisseur Gerard Johnstone en Blumhouse Productions. De film haalde in 2023 maar liefst $181 miljoen op en trekt nu ook veel kijkers op Netflix.

Koploper


Sinds 18 juli staat Anyone But You al bovenaan de Netflix Top 10. De romkom van regisseur Will Gluck met de grote Hollywoodnamen Sydney Sweeney en Glen Powell deed het begin 2024 ijzersterk door $220 miljoen op te halen met een bescheiden productiebudget van $25 miljoen. Bekijk Anyone But You nu hier op Netflix.



De synopsis van Anyone But You: Twee vrijgezellen gaan na een slechte date samen naar een chique bruiloft en doen alsof ze een stel zijn om haar bemoeizuchtige ouders te plezieren en zijn ex jaloers te maken.

Complete Top 10


De complete Top 10 ziet er als volgt uit, met op dit moment slechts twee originele films van Netflix zelf.

1. Anyone But You
2. Find Me Falling (Netflix Original)
3. M3GAN
4. Juf Braaksel en de Magische Ring
5. In the Land of Saints and Sinners
6. Beverly Hills Cop: Axel F (Netflix Original)
7. De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens
8. Synchronic
9. Neem me Mee
10. Titanic
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dirty Pop: The Boy Band Scam': Amerikanen zijn weer eens te goedgelovig geweest
Recensie

'Dirty Pop: The Boy Band Scam': Amerikanen zijn weer eens te goedgelovig geweest

Zoals Lou Pearlman zijn boybands gebruikte om indruk te maken op investeerders, gebruikt deze serie ze om kijkers te trekken.

Regie: David Terry Fine | Afleveringen: 3 | Speelduur: 41-44 minuten | Jaar: 2024

Dankzij de Backstreet Boys en *NSYNC kon de boybandhype vijfentwintig jaar geleden niemand ontgaan. Beide groepen werden opgetuigd door Lou Pearlman, die naast een succesvolle manager ook een oplichter was die vijfhonderd miljoen dollar aftroggelde van tweeduizend mensen, waaronder heel wat gepensioneerde oudjes in Florida. Dirty Pop: The Boy Band Scam legt uit hoe dat kon gebeuren, maar had daar geen drie afleveringen voor nodig gehad.

De documentaire vertelt een sneu doch gebruikelijk verhaal over ponzifraude, dat enkel onderscheidend is door de aanwezigheid van beroemde boybands. Vandaar dat de eerste twee afleveringen draaien om de opkomst en het succes van die groepen, waarna de derde aan het licht brengt wat er achter de schermen gebeurde. Allemaal niet uniek genoeg om er zo veel aandacht aan te schenken.

Pearlman had al wat louche bedrijven (zoals zeppelinverhuur) toen hij lucht kreeg van het succes van New Kids on the Block, waarna hij zijn eigen boyband opzette: de Backstreet Boys. Terwijl wordt uitgelegd hoe die popformatie van de grond kwam, onder meer door enkele leden, klinkt de gebruikelijke spannende synthesizermuziek. Het zou niet verbazen als die al drie keer eerder in misdaaddocumentaires is toegepast.

En wat is er zo spannend aan dit verhaal dat het gebruik van deze muziek rechtvaardigt? Nogmaals: dit is gewoon de achtergrond van de Backstreet Boys. Die muziek was hooguit op zijn plek geweest bij de passage over een privéoptreden in een restaurant dat gevuld is met Pearlmans potentiële investeerders. Hij zet zijn jongens namelijk in om vertrouwen te wekken.

Zodra zij succes hebben komt *NSYNC om de hoek. Zelfde verhaal, plus wat gemekker over de schaduw van de Backstreet Boys. Uiteindelijk stappen ze allemaal op om verder te gaan onder nieuw management, want Pearlman betaalt niet genoeg. Dat blijkt gewoon te komen door een slechte deal met een Duitse platenmaatschappij die de meeste opbrengsten in eigen zak steekt.

Dat is al halverwege de tweede aflevering. Alles belooft aanhoudend dat er elk moment een grote en choquerende onthulling gaat komen, hoe alles met elkaar verbonden is en op zijn plek gaat vallen. Maar er komt niets. Zelfs niet in die derde aflevering. Financiën waren dubieus, FBI valt binnen, er blijkt sprake van oplichting. De meeste medewerkers hadden geen idee, de boybandleden zeker niet.

Er is behoorlijk wat geld uitgegeven om via kunstmatige intelligentie de inmiddels overleden Pearlman aan het woord te laten. De makers beschikten over zijn stem en beelden waarin hij tegen de camera praat, dus laten ze een gecomputeriseerde Pearlman de woorden uitspreken die hij in een autobiografisch boek schreef. Een hoop moeite voor een documentaire die zo goed als niets te vertellen heeft.

Duizenden mensen zijn hun geld kwijtgeraakt en een vriend van Pearlman pleegde zelfs zelfmoord. Wat hebben de mensen die met hem bevriend waren dan over hem te zeggen? Wat hebben de bandleden te melden nadat ze twee afleveringen lang hebben zitten klagen? Dat Lou een beste vent was. Ja, een oplichter. Maar ach, voor de rest was hij superaardig.

Het komt erop neer dat Pearlman iemand was die het qua uiterlijk niet meezat en zich dan maar geliefd maakte met roem en luxe feestjes, gefinancierd met andermans geld. Vergeet alleen niet dat ook hij manager was van de twee grootste boybands ter wereld. Dat dit enorme succes niet genoeg voor hem was, zien de makers liever door de vingers.

Dirty Pop is mogelijk de meest uitgerekte en nutteloze Netflix-documentaire ooit gemaakt. De serie doet ook niets voor de gedupeerden; die zijn nog steeds hun geld kwijt en worden daar twintig jaar later weer even aan herinnerd. Amerikanen zullen toch eens moeten accepteren dat ze een volk zijn dat zich graag laat oplichten. Ponzifraude, sektes, megakerken: nergens floreren die trucs zo goed als in de VS. Niets nieuws onder de zon.



Dirty Pop: The Boy Band Scam is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sweet Home' seizoen 3: de laatste confrontatie tussen helden, monsters en alles wat daar tussenin zit
Recensie

'Sweet Home' seizoen 3: de laatste confrontatie tussen helden, monsters en alles wat daar tussenin zit

Ook het slotseizoen vindt na lang proberen geen weg terug naar het niveau van seizoen één.

Regie: Eung-bok Lee, So-hyun Park | Cast: Kang Song (Hyun-su Cha), Jin-wook Lee (Sang-wook Pyeon), Si-young Lee (Yi-kyung Seo), Gyu-young Park (Ji-su Joon), Guk-hee Kim (Hye-in Son), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 47-69 minuten | Jaar: 2024

Sweet Home, de Zuid-Koreaanse serie waarin de grens tussen mens en monster op fantasievolle, metaforische manier vervaagt, is toe aan haar laatste seizoen. Seizoen twee mistte de beklemmende toon van het eerste seizoen en bood een overvloed aan oninteressante nieuwe personages, maar de tamelijk briljante plotwendingen in de laatste vijf minuten hintten naar een slotseizoen vol oude bekenden en antwoorden op openstaande vragen. Toch is seizoen drie helaas niet veel anders dan haar teleurstellende voorganger.

Want wederom worden de personages van het eerste uur verdrongen door de nog altijd niet boeiende toevoegingen van seizoen twee. En de personages uit dat seizoen die wél enigszins interessant leken krijgen ditmaal geen verdere uitdieping. Daar is ook helemaal geen ruimte voor, want er zijn opnieuw tal van overbodige nieuwkomers die zonder degelijk achtergrondverhaal in het geheel worden gedropt.

Gelukkig valt een groot deel van die overbodige personages al in de eerste helft van dit seizoen af. Maar helaas wel met tenenkrommend lange sterfscènes waarin het verlies van de heftig snotterende achterblijvers absoluut niet voelbaar is. Deels omdat de onderlinge relaties onduidelijk of zelfs compleet onbegrijpelijk zijn, maar ook gewoon omdat de meeste personages door een gebrek aan karakter alleen maar tijd verspillen.

Niet alleen de vele personages maken het verhaal nodeloos ingewikkeld, ook nieuwe onderdelen van de monsterisatie zijn vergezocht en onlogisch. Met het einde van seizoen twee leek er eindelijk ruimte voor ontdekkingen over het ontstaan van dit verschijnsel, maar in plaats van dichter naar de oorsprong te gaan drijft het derde seizoen er juist verder vanaf. De mysterieuze cocons blijken bijvoorbeeld een doodlopende plotlijn. Opnieuw dikke tijdverspilling dus.

Even lijkt het erop dat de waarheid zal worden ontdekt met de terugkeer van Sang-wook, in de vorm van een bodysnatchend monster. Als wetenschapper leek hij bekend met het gevaar van monsterisatie, dus de onthulling dat hij zelf een monster was leek een aanwijzing voor zijn betrokkenheid. Maar helaas blijft de oorzaak onbekend en sneuvelt het prachtige thema. Ook de intrigerende gedachte dat monsterisatie geen ziekte is maar een vloek krijgt dit seizoen geen hernieuwde betekenis.

Grote uitzondering op de overbodige personages is het meisje waarvan de naam in seizoen drie eindelijk wordt onthuld. Haar verhaallijn wordt verder ontwikkeld en op een goede manier doorvlochten met die van Hyun-su. En laten we eerlijk zijn: hoe het afloopt met hem en zijn voornemen om de mensheid (of monsterheid) te helpen, is waar de meeste kijkers op zitten te wachten. Helaas duurt het wachten lang en is de climax niet zo spectaculair als die van voorgaande seizoenen.

En dat is de echte horror van Sweet Home: de liefhebbende kijker zal bereid zijn alle irritante subplots te doorstaan om er maar achter te komen hoe het afloopt met personages als Hyun-su en Eun-yu. Het doorkijken blijkt echter niet de moeite waard. Door een goede spanningsopbouw en een redelijke focus op de juiste personages lijkt het in de tweede helft alsnog goed te komen met dit slotseizoen, maar de uiteindelijke confrontatie tussen helden, monsters en alles wat daar tussenin zit loopt met een sisser af.

Wat overblijft is een clichématige boodschap over de strijd met innerlijke monsters en een bijna informatieve epiloog over verdraagzaamheid. De originele thema's die de webstrip waarop Sweet Home is gebaseerd zo sterk maakten zijn na drie seizoenen helaas volledig uit de serie verdwenen. De onontkoombare, doodenge monsters uit seizoen één zijn helemaal vermenselijkt en daar is niets interessants aan.



Sweet Home is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit kun je verwachten van seizoen 2 van het wisselend ontvangen 'She-Hulk'
Series / Nieuws

Dit kun je verwachten van seizoen 2 van het wisselend ontvangen 'She-Hulk'

Uitvoerend producent Wendy Jacobson licht een tipje van de sluier op over de groene gigant.

De Disney+-serie She-Hulk: Attorney at Law zaaide nogal wat verdeeldheid. De critici waren positief terwijl het publiek het niet eens leek te worden. Tijdens een interview over Deadpool & Wolverine, liet Jacobson zich uit over een eventueel tweede seizoen.

Volgens Jacobson is het laatste woord nog niet gevallen over het voortzetten van de serie. Met ComicBook deelde ze haar ideeën over een tweede seizoen.

Nuance


Niet alleen gaf de Tomatometer een bedroevende publieksscore aan van 32%, ook stegen de kosten voor de visuele effecten de pan uit. Een tweede seizoen leek er niet meer in te zitten. Zo gaf hoofdrolspeelster Tatiana Maslany in januari al aan dat "[we] het budget helemaal hebben opgesnoept en Disney had zoiets van 'laat maar zitten'".

Jacobson brengt wat nuance aan met betrekking tot de kwestie. Ze weet nog niet of er meer afleveringen komen, maar heeft wel een idee hoe dat eruit zou zien. Jacobson: "Als we meer 'She-Hulk' doen, laten we meer zien van haar dagelijkse leven. Ze is een vrouw van in de dertig, die advocate is en vrienden heeft. Daarnaast verandert ze af en toe in een hulk. Juist het feit dat je meekijkt in haar leven van alledag zou ik meer willen verkennen".

Groene gigant


Jennifer Walters/She-Hulk is als advocate gespecialiseerd in rechtszaken waarbij superhelden betrokken zijn. Ze behoort zelf ook tot die categorie en combineert haar leven als normale jonge vrouw met dat van een groene gigant. We houden jullie uiteraard op de hoogte.



Kijk She-Hulk: Attorney at Law op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het einde van 'Stranger Things' nadert: Deze personages lijken te gaan sneuvelen!
Series / Specials

Het einde van 'Stranger Things' nadert: Deze personages lijken te gaan sneuvelen!

Deze website heeft een aantal kansberekeningen uitgevoerd en voorspelt welke personages doodgaan aan het slot.

Het zijn duidelijk niet alleen de fans die speculeren over het einde van de Netflix-favoriet. De eindstrijd tegen superschurk Vecna (Jamie Campbell Bower) komt eraan en het belooft er heftig aan toe te gaan. De kans is groot dat niet alle hoofdpersonages deze strijd overleven.

SportsCasting heeft de weddenschappen die online worden afgesloten op een rijtje gezet. Vervolgens is een een lijst opgesteld waarop je kunt zien wie het grootste risico loopt om het einde niet te halen. Hieronder zetten we dit op een rijtje voor je.

Coma


De Duffer Broers, die de serie ontwikkeld hebben, schromen zeker niet om personages om te laten komen. Eerder namen we al afscheid van Barbara "Barb" Holland en Eddie Munson. In het vierde seizoen kwam Max (Sadie Sink) om en werd vervolgens weer tot leven gewekt door Eleven (Millie Bobby Brown). Het vierde seizoen eindigde met Max in coma.

Van de zeventien personages staat Max op de zesde plaats. Aangezien ze al eerder is doodgegaan en door Eleven tot leven is gewekt, is de kans dat ze omkomt niet zo heel groot. Het lijkt niet logisch om Max terug te brengen om haar vervolgens in het slotseizoen alsnog dood te laten gaan. Jim Hopper (David Harbour) loopt wat dat betreft een groter risico. Hij staat op de vierde plaats: in seizoen 3 zagen we Hopper zijn leven wagen en de kans is groot dat hij niet zal schromen om dit opnieuw te doen.

Epische strijd


Onderaan de lijst staat Erica Sinclair (Priah Ferguson). Ze is het jongere zusje van Lucas (Caleb McLaughlin) en hoewel ze actief deelneemt aan de strijd is haar dood geen groot risico. Dit in tegenstelling tot Eleven, die op de derde plaats staat. Eleven is meerdere malen aan de dood ontkomen gedurende de serie en de kans is reëel dat ze het ultieme offer moet brengen om haar vrienden te redden.



Zoals te verwachten viel, staat Vecna/Henry Creel bovenaan. Hij is gedurende alle seizoenen de voornaamste antagonist geweest en een belichaming van kwaadaardigheid. Als het goede over het kwade triomfeert, dan betekent dit het definitieve einde van dit personage.

Wanneer en waar te zien?


Het slotseizoen van Stranger Things wordt in de loop van 2025 verwacht op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste kans op Netflix: Deze toppers kun je nog enkele dagen streamen
Series / Specials

Laatste kans op Netflix: Deze toppers kun je nog enkele dagen streamen

Netflix verwijdert binnenkort twee must-see films, dus mis ze niet.

Netflix verwijdert deze week gelukkig maar een handjevol films en series. De kans is dus groot dat jouw favorieten de komende tijd nog te streamen zullen zijn. Deze twee kijktips verdwijnen echter wel binnenkort. Kijk ze snel voordat het te laat is.

2nd Chance



Richard Davies is de uitvinder van het moderne kogelvrije vest. Deze documentaire volgt zijn leven; de normale alledaagse zaken en de eigenaardige unieke aspecten. De film is geregisseerd door Ramin Bahrani (White Tiger).

De titel is een knipoog naar het bedrijf van Davies: Second Chance. Hij heeft dit bedrijf in de jaren '70 opgezet toen hij nog als pizzabezorger werkte. Tijdens zijn werk is hij meerdere keren aangevallen, waarna hij besloot een kogelvrij vest te maken.



Laatste kans: tot en met 31 juli op Netflix

The Bounty Hunter



De tweede kijktip van deze week is The Bounty Hunter met Jennifer Aniston en Gerard Butler in de hoofdrollen. Andy Tennent en Sarah Thorp werkten samen aan deze film als regisseurs.

In The Bounty Hunter speelt Butler de premiejager Milo Boyd. Hij krijgt de taak om zijn ex-vrouw op te sporen, maar ze maakt het hem niet makkelijk. Zij is namelijk een onopgeloste moordzaak aan het onderzoeken en zet alles op alles om deze op te lossen.



Laatste kans: tot en met 31 juli op Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote en veelbelovende 'Terminator'-serie van Netflix toont zijn hoofdpersonages
Series / Nieuws

Grote en veelbelovende 'Terminator'-serie van Netflix toont zijn hoofdpersonages

Over een maand gaan we een nieuw verhaal uit de wereld van de Terminator zien op Netflix.

Met nog een dikke maand te gaan tot de release van Terminator Zero, heeft Netflix een gloednieuwe poster van de serie vrijgegeven. Je kunt de poster hieronder bekijken.

De intense poster biedt niet alleen een blik op de titulaire uitroeier, maar toont ook de helden uit de serie. Zo zien we o.a. hoofdpersonage Eiko, een verzetsstrijfer die terug in de tijd wordt gestuurd om een wetenschapper die een tegenhanger van Skynet wil uitvinden tegen te houden.

Nieuw jasje


De animatieserie werd in februari 2021 al aangekondigd en werd gemaakt door Production I.G. Masashi Kudo regisseert voor Skydance Television.

Het is de eerste keer dat er een anime-twist wordt gegeven aan de Terminator-franchise, en de verwachtingen zijn hooggespannen onder de fans.

Sterke cast


Rosario Dawson, André Holland, Sonoya Mizuno en Ann Dowd werden onlangs allen toegevoegd aan de stemmencast van animatie-serie Terminator Zero van Netflix.



Al deze acteurs zijn te horen naast de eerder aangekondigde Timothy Olyphant, die de Terminator speelt.

Mens vs. machine


De serie speelt zich af in twee tijdlijnen: 1997; het jaar dat Skynet online gaat, en 2022; wanneer de oorlog tussen mens en machine in volle gang is.

Terminator Zero is vanaf 29 augustus te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Augustus op Netflix: Dit zijn de 8 series die je deze maand echt niet mag missen
Series / Nieuws

Augustus op Netflix: Dit zijn de 8 series die je deze maand echt niet mag missen

Deze zomermaand heeft Netflix genoeg topseries om je aan de buis gekluisterd te houden.

Netflix zet in augustus weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de acht grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

A Good Girl's Guide to Murder


Verschijnt op: Donderdag 1 augustus | Release: Seizoen 1 | Genre: Mysterie / Thriller | Kijk op: Netflix

Vijf jaar na de moord op een zeventienjarig meisje in een slaperig Engels stadje besluit een student de waarheid te achterhalen en op zoek te gaan naar de echte dader.



Unstable


Verschijnt op: Donderdag 1 augustus | Release: Seizoen 2 | Genre: Komedie | Kijk op: Netflix

In een biologisch onderzoeksbedrijf wordt een zoon met sociale problemen gedwongen om voor het bedrijf van zijn vader te werken, een uiterst excentrieke en bijzondere man, om hem te redden van een ramp.



Secret World of Sound with David Attenborough


Verschijnt op: Woensdag 7 augustus | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire | Kijk op: Netflix

In deze meeslepende docuserie, die wordt verteld door Sir David Attenborough, legt geavanceerde audiotechnologie het geluid van de natuur vast zoals je nog nooit hebt gehoord.



The Umbrella Academy


Verschijnt op: Donderdag 8 augustus | Release: Seizoen 4 | Genre: Actie / Avontuur / Komedie | Kijk op: Netflix

Een familie van voormalige kindsuperhelden, die nu uit elkaar zijn gegroeid, moet weer samenkomen om de wereld te blijven beschermen.



Worst Ex Ever


Verschijnt op: Woensdag 14 augustus | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire / Misdaad | Kijk op: Netflix

Deze docuserie over waargebeurde misdaad onderzoekt de duistere kant van de liefde aan de hand van ooggetuigenverslagen, van ijzingwekkend verraad tot moordcomplotten.



Emily in Paris


Verschijnt op: Donderdag 15 augustus | Release: Seizoen 4 - deel 1 | Genre: Komedie / Drama / Romantiek | Kijk op: Netflix

Een jonge Amerikaanse vrouw uit het Middenwesten van de Verenigde Staten wordt aangenomen door een marketingbureau in Parijs om hen te voorzien van een Amerikaanse kijk op zaken.



Skruk


Verschijnt op: Donderdag 22 augustus | Release: Seizoen 2 | Genre: Komedie / Drama / Romantiek | Kijk op: Netflix

Skruk (Engels: Baby Fever) is een romantische komedie-dramaserie over het leven van arts voortplantingsgeneeskunde Nana en de cliënten die ze ontmoet en behandelt.



Terminator Zero


Verschijnt op: Donderdag 29 augustus | Release: Seizoen 1 | Genre: Animatie / Actie / Avontuur | Kijk op: Netflix

Het jaar 2022: Een toekomstige oorlog woedt al decennialang tussen de weinige overgebleven mensen en een eindeloos leger van machines. Het jaar 1997: De AI genaamd Skynet werd zelfbewust en begon zijn oorlog tegen de mensheid.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is waarom Raj zo slecht is met vrouwen in 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Dit is waarom Raj zo slecht is met vrouwen in 'The Big Bang Theory'

Raj's verlegenheid in "The Big Bang Theory" is gebaseerd op een herkenbare en werkelijke situatie.

Er was één ding in The Big Bang Theory dat al heel snel duidelijk was: Sheldon en zijn vrienden kunnen niet goed met vrouwen praten. Vooral Raj had hier veel problemen mee en dit was de reden daarvoor.

The Big Bang Theory gaat over een groep nerdy vrienden die hun carrière en hun privé- en liefdesleven proberen te balanceren. Dit is echter veel makkelijker gezegd dan gedaan.

De liefde


Zoals in bijna elke sitcom is de liefde een groot thema. Zo ook in The Big Bang Theory, maar dit was zeer lastig voor de vriendengroep. Raj had misschien wel de meeste moeite hiermee. Tot een grote plotwending ervoor zorgde dat hij het wel kon.

Aanvankelijk was het vooral heel grappig om te zien hoe Raj immens zenuwachtig werd als hij alleen maar in de buurt van een vrouw kwam. Hij moest minstens één glas alcohol hebben om ook maar één woord te durven zeggen. Totdat Penny hem erop wees dat hij gewoon met haar kon praten, ook zonder alcohol.

Het echte leven


Kunal Nayyar, de acteur die Raj speelt, heeft ooit onthuld dat deze karaktereigenschap van Raj gebaseerd is op een situatie in het echte leven. Nayyar heeft deze eigenschap van Raj namelijk gebaseerd op Bill Prady, de mede-maker van The Big Bang Theory en een goede vriend van Nayyar.



Prady gedroeg zich namelijk een keer precies zoals Raj in de serie en volgens Nayyar kwam dit door "selectief mutisme". Dit is een pathologische verlegenheid die mensen ervan weerhoudt om te praten in sociale situaties. Prady heeft hier nu geen last meer van, maar het was wel de inspiratie voor Raj.

The Big Bang Theory


Stream The Big Bang Theory op Apple TV+ om de grappigste momenten van Raj opnieuw te bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.