search

Ons nieuws van zondag 11 augustus 2024

Zelfs de iconische 'Star Trek'-acteur William Shatner wist deze serie niet te redden: 0% op Rotten Tomatoes
Series / Specials

Zelfs de iconische 'Star Trek'-acteur William Shatner wist deze serie niet te redden: 0% op Rotten Tomatoes

William Shatner speelt de hoofdrol in de sitcom '$h*! My Dad Says'.

William Shatner is iconisch geworden door zijn rol als James T. Kirk in de Star Trek-franchise, maar hij heeft ook in een sitcom gespeeld die een grote flop was. In 2010 kwam de sitcom $#*! My Dad Says uit, uitgesproken als Bleep My Dad Says.

$#*! My Dad Says werd uitgezonden op de Amerikaanse zender CBS en was gebaseerd op de Twitter-feed Shit My Dad Says, gecreëerd door Justin Halpern en bestaande uit citaten van zijn vader Sam.

Verhaal


Shatner speelt de hoofdrol van Dr. Edison Milford "Ed" Goodson III naast Jonathan Sadowski, Will Sasso en Nicole Sullivan. We volgen Ed, een zeer uitgesproken 72-jarige man die drie keer is gescheiden. Zijn twee volwassen zonen, Henry en Vince, zijn gewend aan zijn ongewenste en vaak politiek incorrecte uitlatingen.

Wanneer Henry, een worstelende schrijver en blogger, zijn huur niet meer kan betalen, wordt hij gedwongen terug te verhuizen naar Ed, wat nieuwe problemen creëert in hun gecompliceerde vader-zoonrelatie. Terwijl de weken verstrijken, vindt Henry geen baan als schrijver, voornamelijk door een gebrek aan goed materiaal. Hij krijgt uiteindelijk een baan, maar wordt gedwongen om bij Ed te blijven wonen om altijd beschikbaar materiaal te hebben via de ongewenste uitlatingen van zijn vader, vandaar de titel $#*! My Dad Says.

Grote flop


$#*! My Dad Says was uiteindelijk een grote flop, ondanks dat de iconische Shatner de hoofdrol speelt. De serie werd na één seizoen geannuleerd. Het kreeg negatieve recensies en heeft een score van 0% op Rotten Tomatoes.



De kritische consensus op de website luidt: "$#*! My Dad Says bevat kinderachtige grappen, slecht geschreven teksten en de halfslachtige stuntcasting van William Shatner." Of zoals David Hinckley van New York Daily News schrijft: "De titel is nog het minste van de redenen om niet te kijken."

Kijken?


Wil je $#*! My Dad Says toch zien? De serie is op dit moment niet te vinden op de verschillende streamingdiensten in Nederland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Met een 8,5 op IMDb is deze briljante en onvergetelijke serie een dikke aanrader op Netflix
Series / Specials

Met een 8,5 op IMDb is deze briljante en onvergetelijke serie een dikke aanrader op Netflix

Alle 11 seizoenen van 'Shameless' zijn gewoon te bekijken op Netflix.

Sinds een tijdje staat de geweldige serie Shameless weer op Netflix. Deze serie over de familie Gallagher is een aanrader, vooral als je van chaos houdt. En er zijn maar liefst 11 seizoenen.

Het eerste seizoen van Shameless verscheen in 2011. In totaal kreeg de serie 11 seizoenen, tot het einde in 2021. De serie is gemaakt door John Wells en is gebaseerd op de gelijknamige Britse serie van Paul Abott, die eveneens 11 seizoenen kreeg.

Disfunctioneel gezin


In Shameless zien we het chaotische leven van de familie Gallagher, een disfunctioneel gezin in een achterstandswijk van Chicago. Frank Gallagher (William H. Macy) is een onverantwoordelijke en alcoholische vader, die zijn zes kinderen grotendeels aan hun lot overlaat.

Oudste dochter Fiona (Emmy Rossum) neemt de rol van verzorger op zich, terwijl ze zelf worstelt om haar eigen leven op de rails te krijgen. Elk familielid heeft te maken met zijn eigen problemen en uitdagingen.

Bekende cast


Dit varieert van criminaliteit en financiële problemen tot problematische relaties en verslavingen. Ondanks al deze chaos en de vele tegenslagen blijven de Gallaghers vechten om samen te overleven in een wereld die hen voortdurend tegenwerkt.



Naast Rossum en Macy speelt er nog een aantal bekende acteurs in de serie. We zien onder anderen Jeremy Allen White (The Bear, The Iron Claw) als Lip, Justin Chatwin (War of the Worlds, Lost) als Steve en Joan Cusack (Saturday Night Live, Working Girl) als Sheila.

IMDb


Op de IMDb krijgt Shameless een geweldig cijfer. De serie scoort een 8,5/10, gebaseerd op 293.000 recensies. De serie won bovendien vier Primetime Emmy's.

Shameless is te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 10 beste series uit de jaren 90: van 'The X-Files' tot 'ER'
Series / Specials

De 10 beste series uit de jaren 90: van 'The X-Files' tot 'ER'

Er was in de jaren 90 voor iedereen wat wils van series.

In de jaren 90 zijn heel wat goede series uitgekomen. Van scifi-series zoals The X-Files tot medische dramaseries als ER, er was voor iedereen wel iets. Hier zijn de tien beste series uit de jaren 90 die je zeker gezien moet hebben.

We beginnen met de langstlopende serie van NBC, de politieserie Law & Order. Het werd bedacht door Dick Wolf en geproduceerd door Wolf Entertainment en Universal Television. De serie vormde de basis voor de Law & Order-franchise. Het liep van 1990 tot 2010 en kwam na een pauze van 12 jaar in 2021 terug met een 21e seizoen. Eerder dit jaar werd Law & Order hernieuwd voor een 24e seizoen.

Meest bekroonde medische serie


De volgende serie is een van de beste en langstlopende medische dramaseries. ER, die liep van 1994 tot 2009, werd bedacht door Michael Crichton en volgt het leven op de spoedeisende hulp (ER) van Cook County General Hospital in Chicago. De serie is het op een na langstlopende medische drama na Grey's Anatomy en is de meest bekroonde medische serie met in totaal 126 gewonnen prijzen.

Heel wat grote namen speelden mee in de serie, zoals Anthony Edwards en George Clooney. ER wordt beschouwd als een van de beste medische drama's aller tijden en heeft een pioniersrol gespeeld in het genre van medische fictie. De serie zette de standaard voor andere hedendaagse medische drama's die volgden.

Twin Peaks en The Fresh Prince of Bel-Air


Naast de politie en ziekenhuizen was ook mysterie een groot succes. Zo had je in 1990 Twin Peaks, dat een groot succes was. De serie werd bedacht door Mark Frost en David Lynch en liep twee seizoenen totdat het werd geannuleerd in 1991. In 2017 keerde de serie terug voor een derde seizoen. Twin Peaks kreeg een cultstatus en wordt beschouwd als een mijlpaal in de ontwikkeling van televisiedrama.



Will Smith heeft zowel op het kleine als het grote scherm een mooie carrière opgebouwd, maar alles begon met de sitcom The Fresh Prince of Bel-Air. Deze serie werd bedacht door Andy en Susan Borowitz en liep van 1990 tot 1996. Smith speelde de hoofdrol als een gefictionaliseerde versie van zichzelf, een straatwijze tiener die geboren en opgegroeid is in West Philadelphia en naar zijn rijke oom en tante in Bel-Air, Los Angeles, wordt gestuurd. Daar botsen zijn levensstijl en die van zijn upper-class familieleden vaak.

Frasier en Star Trek: The Next Generation


Een andere bekende en succesvolle sitcom uit de jaren 90 was Frasier. Het liep van 1993 tot 2004 gedurende 11 seizoenen en was een spin-off van de sitcom Cheers. Frasier werd bedacht en geproduceerd door David Angell, Peter Casey en David Lee en volgt het verhaal van psychiater Frasier Crane (Kelsey Grammer), die terugkeert naar zijn geboortestad Seattle als radiopresentator. De serie won 37 Emmy Awards.



De Star Trek-franchise is een van de grootste in de film- en tv-wereld. Een van de beste Star Trek-series kwam uit in de jaren 80-90. Star Trek: The Next Generation werd bedacht door Gene Roddenberry en liep van 1987 tot 1994. Onder andere Patrick Stewart en Jonathan Frakes spelen mee. Het volgt de avonturen van een Starfleet-sterenschip, de USS Enterprise, in zijn verkenning van de Alpha- en Beta-quadranten in de Melkweg.

The Simpsons en The X-Files


De langstlopende Amerikaanse sitcom en animatieserie kwam ook uit net voor de jaren 90 begon. Op 17 december 1989 ging The Simpsons in première en de serie bestaat intussen uit meer dan 800 afleveringen, verdeeld in 35 seizoenen, met het 35e seizoen dat vorig jaar uitkwam. The Simpsons is niet meer weg te denken uit de popcultuur en heeft invloed gehad op vele andere animatiesitcoms. Homer's catchphrase D'oh! is zelfs in de Engelse taal opgenomen.



Een andere serie die invloed had in de popcultuur is The X-Files. Deze scifi-serie werd bedacht door Chris Carter met David Duchovny en Gillian Anderson in de hoofdrollen als de speciale FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully, die de zogenaamde 'X-Files' onderzoeken: gemarginaliseerde, onopgeloste zaken die betrekking hebben op paranormale verschijnselen. De originele serie liep van 1993 tot 2002, gedurende negen seizoenen. Een korte tiende seizoen kwam uit in 2016. Na het succes van deze revival keerde The X-Files terug voor een elfde seizoen in 2018.

Friends en Seinfeld


We eindigen deze lijst met de twee beste sitcoms uit de jaren 90, die nu nog steeds heel populair zijn en veel bekeken worden. Je hebt Friends, dat liep van 1994 tot 2004 gedurende tien seizoenen en werd bedacht door David Crane en Marta Kauffman. Met een ensemblecast bestaande uit Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer, draait de serie om zes vrienden in hun twintig en begin dertig die in Manhattan, New York City wonen.



De andere sitcom is Seinfeld, dat liep van 1989 en 1998 en bedacht werd door Larry David en Jerry Seinfeld met Seinfeld in de hoofdrol als een gefictionaliseerde versie van zichzelf. De serie richt zich op zijn persoonlijke leven met drie van zijn vrienden: beste vriend George Costanza (Jason Alexander), voormalige vriendin Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus) en buurman aan de overkant van de gang, Cosmo Kramer (Michael Richards).

Kijken?


Wil je deze series zien? De oudere seizoenen van Law & Order vind je niet terug op de verschillende streamingdiensten, maar de nieuwere seizoenen kan je wel bekijken op SkyShowtime, ER vindt je terug op Prime Video, Twin Peaks is op dit moment niet te vinden op de verschillende streamingdiensten, The Fresh Prince of Bel-Air kan je bekijken op HBO Max en Frasier vind je terug op SkyShowtime.



Star Trek: The Next Generation kan je bekijken op Netflix en SkyShowtime, The Simpsons vind je terug op Disney+, The X-Files kan je ook bekijken op Disney+ en vind je ook terug op Prime Video, Friends kan je bekijken op HBO Max en Seinfeld vind je terug op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Land of Tanabata': het grootste mysterie is waarom dit mysterie voor velen nou eigenlijk zo interessant is
Recensie

'Land of Tanabata': het grootste mysterie is waarom dit mysterie voor velen nou eigenlijk zo interessant is

Gevoelige metaforen en weerzinwekkende horror worden ondergraven door te veel informatie en lachwekkende kostuums.

Regie: Hayato Kawai, Takahide Sano, Yûsuke Taki | Cast: Kanata Hosoda (Yōji Minamimaru/Nanmaru), Ryōko Fujino (Sachiko Hagshimaru), Hiroshi Mikami (Masami Marukami), Takayuki Yamada (Yoriyuki Marukami), Shuhei Uesugi (Takashi Hagshimaru), e.a. | Afleveringen: 9 | Speelduur: 36-61 minuten | Jaar: 2024

In Land of Tanabata worstelt student Nanmaru met zijn telekinetische krachten en onvermogen die te benutten voor een concrete baan. Helaas is zijn onzekerheid voor de kijker niet erg voelbaar, omdat hoofdrolspeler Kanata Hosoda veel te lekker in zijn vel zit om de timide Nanmaru goed neer te zetten. Dat de overige hoofdpersonen zich vooral bezighouden met de ingewikkelde geschiedenis van Nanmaru's voorouders leidt verder af van de sterkere elementen, zoals de opmerkelijk vormgegeven horror.

Als lange vent met een zelfverzekerde uitstraling komt Nanmaru's kwetsbaarheid en frustratie onoprecht over. Dit stokt de vaak al houterig verlopende dialogen met anderen, die opvallend genoeg vaak dezelfde onzekerheid vertonen wanneer ze uitleg vragen of krijgen. Wat evenmin helpt is de grote hoeveelheid informatie die op de kijker wordt afgevuurd. Dit alles maakt de serie lastig te volgen, vooral in het begin.

Nanmaru's gave om perfect ronde, maar erg kleine gaatjes in allerlei objecten te maken is voor veel personages kennelijk enorm interessant. Leraren en studenten zijn dag en nacht bezig met het bergdorp waar Nanmaru's voorouders woonden en met name een festival dat daar wordt gehouden. Er wordt ellenlang gediscussieerd over de herkomst van het festival, waarom het op een bepaalde dag begint, waarom het zeven dagen duurt, wat er aan de hand is met de vlag en een hoop andere details die vooral aan het begin van de serie geen enkel doel lijken te dienen.

Het is niet helder waarom deze personages zo geboeid zijn door deze specifieke geschiedenis nog voordat ze over Nanmaru's bescheiden talent leren. Wanneer ze het whiteboard er weer eens bij pakken om van alles te analyseren, wekt dit alleen maar meer irritatie op. Zo zijn de mysteries in Land of Tanabata gehuld in een eigen mysterie waarom ze zo interessant zouden moeten zijn. Zelfs wanneer de gaten in grotere vorm opduiken, op vermoorde mensen nota bene, blijft de focus van het onderzoek op het festival liggen.

Gelukkig zijn de horrorelementen bijzonder origineel en lekker gruwelijk weergegeven. De perfect ronde happen uit mensenlichamen die een gedetailleerd kijkje in de menselijke anatomie geven doen zowel de kijker als de personages ineenkrimpen. Helaas zijn er veel te weinig van deze momenten. In het begin lijkt dit nog op te bouwen naar nog afschrikwekkender daden, maar al gauw wordt de focus verlegd naar veel minder goed bedachte en nogal goedkoop vormgegeven fantasy. De maskers zijn soms zelfs lachwekkend en steken vreemd af bij de preciesiehorror.

De meeste hoofdpersonen krijgen erg weinig achtergrond mee. Dat is vooral jammer bij intrigerende personages als Sachiko en Takashi, die veel meer diepgang verdienen dan ze van de makers krijgen. Net als de oorsprong van de telekinetische gave zijn deze personages gehuld in mysterie, maar wat zij lijken te verbergen wekt daadwerkelijk nieuwsgierigheid op. Hun achtergrond is een veel interessanter en menselijker mysterie, dat helaas vooral in de duisternis blijft hangen.

De onduidelijkheden lijken onderdeel van een poging om een dromerige sfeer te creëren, met de gatenmakerij als een metafoor voor een gemis dat enkele hoofdpersonen voelen. Zelfs de horror weerspiegelt dit met slachtoffers die lichaamsdelen moeten missen zoals handen, benen of hart om te werken, bewegen of lief te hebben. Maar die sfeer wordt geneutraliseerd door de overvloedige, droge informatie. Enkele afleveringen lijken eerder een online seminar in Japanse folklore dan een meeslepende serie. Wat overblijft is slechts een vergelijking van de gaten in objecten en de gaten in het verhaal.

Net te veel verhaallijnen krijgen geen behoorlijke afloop en een aantal intrigerend begonnen raadsels wordt nooit beantwoord. Dit lijkt de hoofdpersonen niet in het minst dwars te zitten, wat vreemd afsteekt bij hun eerdere obsessie met de geschiedenis en het festival. Het slot van de serie hervindt nog iets van de metaforen die eerder diepgang beloofden, maar ook ditmaal leiden de onduidelijkheden te veel af. Er had veel meer in Land of Tanabata gezeten als de makers zich hadden toegelegd op de poëtische horror in plaats van de informatieve rubberenmaskerfantasy.



Land of Tanabata is te zien bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 2 van 'Percy Jackson and the Olympians' krijgt nu al een teaser trailer
Series / Trailer

Seizoen 2 van 'Percy Jackson and the Olympians' krijgt nu al een teaser trailer

De verrassende serie laat zien wat we kunnen verwachten in het tweede seizoen.

Percy Jackson and the Olympians heeft niet alleen de fans van de boeken weten te bereiken. Een officieel rapport liet namelijk zien dat maar liefst 25% van het totaal aantal kijkers niet bekend was met de boeken.

De keuze om een nieuw seizoen te laten maken is duidelijk verstandig. Disney heeft alvast een flitsende trailer online gezet waarin ook wordt bekendgemaakt dat het tweede seizoen in 2025 te zien zal zijn.

Vogelvlucht


Percy (Walker Scobell) vertelt in een voice-over wie hij is, maar ook wat hij is: een halfgod, aangezien zijn vader de Griekse zeegod Poseidon (Toby Stephens) is.

In de teaser komen de gebeurtenissen van het eerste seizoen in vogelvlucht voorbij, zonder dat er spoilers te zien zijn. Op die manier kunnen kijkers die de serie niet kennen een indruk krijgen, zonder dat er te veel over het verhaal wordt verklapt.

Welk boek?


Eerder werd bekendgemaakt dat 'Een zee van monsters' het bronmateriaal is voor het nieuwste seizoen. De productie gaat binnenkort van start, zodat iedereen in 2025 klaarzit voor de nieuwste avonturen van Percy.



Percy Jackson and the Olympians kun je streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Groot nieuws voor 'Daredevil: Born Again'
Series / Nieuws

Groot nieuws voor 'Daredevil: Born Again'

De fans kregen een spectaculaire aankondiging tijdens dit grootse evenement.

D23 vindt gedurende dit weekend plaats en is een evenement van jewelste. Fans die naar Californië afreizen kunnen genieten van een weekend vol Disney. De Marvel-serie Daredevil: Born Again valt hier uiteraard ook onder.

Er werd een officiële aankondiging gedaan over de serie, namelijk dat er een tweede seizoen komt. Aangezien het eerste seizoen nog in première moet gaan komt dit als een behoorlijke verrassing.

Vertrouwen


De hoofdrolspelers Charlie Cox, Jon Bernthal, Elden Henson en Deborah Ann Woll lieten dit vanaf het podium weten. Uiteraard werd dit bericht met veel enthousiasme ontvangen door de fans.

Gelet op de hobbelige weg die de serie heeft afgelegd, lijkt er sprake te zijn van een omwenteling qua houding naar Daredevil: Born Again toe. Hogerhand heeft duidelijk vertrouwen in de serie.

Overig


Overige rollen worden gespeeld door Vincent D'Onofrio (Wilson Fisk/Kingpin) en Wilson Bethel (Benjamin Poindexter/ Bullseye). De nieuwe gezichten zijn Sandrine Holt, Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Michael Gaston, Nikki M. James, Arty Froushan en Genneya Walton.

Bekijk op instagram



Daredevil: Born Again wordt in maart 2025 verwacht op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op SkyShowtime: Deze series mag je komende week niet missen
Series / Release-lijsten

Nieuw op SkyShowtime: Deze series mag je komende week niet missen

Deze week heeft de streamingdienst extra veel nieuwe afleveringen voor je klaarstaan.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Mr. Bigstuff


Verschijnt op: Vrijdag 16 augustus | Release: Seizoen 1 - aflevering 5 | Genre: Komedie | Kijk op: SkyShowtime

Mr. Bigstuff volgt twee vervreemde broers: Glen (Ryan Sampson), een nerveuze perfectionist en tapijtenverkoper die streeft naar een ideaal leven in de buitenwijken, en Lee (Danny Dyer), een alfaman met een verslaving aan medicijnen en een blikje vol met de as van hun vader.



Law & Order


Verschijnt op: Vrijdag 16 augustus | Release: Seizoen 23 - aflevering 10 | Genre: Misdaad / Drama / Mysterie | Kijk op: SkyShowtime

New Yorkse rechercheurs en aanklagers moeten misdaden oplossen en de misdadigers achter de tralies zien te krijgen. Achterhalen wie schuldig en wie onschuldig is, terwijl er levens op het spel staan.



Knuckles


Verschijnt op: Zaterdag 17 augustus | Release: Seizoen 1 - aflevering 3 | Genre: Komedie / Familie / Avontuur

De nieuwe live-actionserie volgt Knuckles op een hilarische reis vol actie en zelfontdekking, terwijl hij Wade onder zijn hoede neemt om hem te leren wat het betekent om een Echidna-strijder te zijn.



Overige series nieuw op SkyShowtime


Hieronder de overige series die deze week op SkyShowtime verschijnen.

12 augustus: Helgoland 513 (seizoen 1 - aflevering 5-7) - Drama / Mysterie / Sciencefiction - Een kleine gemeenschap van overlevenden van een apocalyps die de rest van de wereld in chaos heeft gestort, houdt zich schuil op het enige eiland voor de kust van Duitsland.

17 augustus: Star Trek: Prodigy (seizoen 2) - Animatie / Actie / Sciencefiction - Star Trek: Prodigy volgt een bont gezelschap van jonge aliens die samen moeten zien te werken tijdens hun tocht door een groot sterrenstelsel, op zoek naar een betere toekomst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze week op Disney+: actie, sciencefiction, misdaad en nog veel meer
Series / Nieuws

Deze week op Disney+: actie, sciencefiction, misdaad en nog veel meer

Naast veel magie en animatie zie je komende week een kraker uit Korea.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Futurama


Verschijnt op: Dinsdag 13 augustus | Release: Seizoen 12 - aflevering 3 | Genre: Animatie / Komedie / Sciencefiction | Kijk op: Disney+

Een futuristische, satirische animatieserie van 'The Simpsons'-maker Matt Groening, over een man die in 1999 bevroren is en op de vooravond van de 31e eeuw ontdooit.



The Tyrant


Verschijnt op: Woensdag 14 augustus | Release: Seizoen 1 | Genre: Drama / Actie / Avontuur | Kijk op: Disney+

De VS legt in Korea een geheim project bloot, dus het wordt geschrapt. Tijdens de overhandiging van de sample gaat er iets mis. Directeur Choe wil de sample verbergen en Paul is ernaar op zoek. Ze komen op dezelfde plek uit als Jagyeong en Lim Sang. Wie krijgt de sample uiteindelijk te pakken?



Will Trent


Verschijnt op: Donderdag 15 augustus | Release: Seizoen 2 - aflevering 6 | Genre: Misdaad / Drama | Kijk op: Disney+

Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.



Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

14 augustus: Mission: Yozakura Family (seizoen 1 - aflevering 16) - Animatie / Actie / Komedie - Een verre van normale familie. Taiyo Asano, de 'ultieme introvert', verloor zijn familie bij een tragisch ongeluk. De enige met wie hij kan praten, is zijn jeugdvriendin Mutsumi Yozakura, die een geheim bewaart als erfgename van een familie van spionnen. Haar broer Kyoichiro, een zeer ervaren spion, heeft het op Taiyo gemunt. Om zichzelf te redden, trouwt Taiyo met Mutsumi en sluit hij zich aan bij de familie Yozakura. Het begin van een unieke missie.

16 augustus : Code Geass: Rozé of the Recapture (seizoen 1 - aflevering 9) - Animatie / Sciencefiction - In jaar zeven van de Kowa-periode, in het voormalige Hokkaido-blok, wonen de broers die bekendstaan als de Anonieme Huurlingen. Keizer Callis al Britannia probeert de wereld in chaos te storten met hulp van zijn dienaar Norland en zijn Einberg-ridders. Rozé en Ash komen vanuit het noorden in actie.

17 augustus: The Fable (seizoen 1 - aflevering 20) - Animatie / Actie / Komedie - Fable is een onoverwinnelijke huurmoordenaar die zijn tegenstander in minder dan zes seconden kan uitschakelen. Maar op een dag moet hij van zijn baas een jaar lang een gewoon leven leiden en niemand doden. Dus neemt Fable een coole, grappige en enigszins excentrieke pauze van het moorden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote verwachtingen: Disney brengt populaire filmreeks naar tv-scherm als serie
Series / Nieuws

Grote verwachtingen: Disney brengt populaire filmreeks naar tv-scherm als serie

Zal het op het kleine scherm net zo succesvol worden als in de bioscoop?

Als Disney en Pixar een nieuw project gaan maken, kun je ervan uitgaan dat het een succes wordt. Nu is bekend geworden dat van het razendpopulaire Inside Out een serie gemaakt wordt voor streamingdienst Disney+.

De Inside Out-franchise heeft Disney geen windeieren gelegd. Het tweede deel, dat in juni in première ging, heeft inmiddels wereldwijd meer dan 1,56 miljard dollar opgebracht, waarmee het nu al de allergrootste kaskraker van 2024 geworden.

Enthousiaste aankondiging


De nieuwe serie, getiteld Dream Productions, speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Inside Out en Inside Out 2. Het verhaal speelt zich af in de studio waar Riley's dromen elke nacht precies op tijd, en binnen budget worden gemaakt.

Pete Docter van Pixar kondigde het nieuws aan tijdens de Disney Entertainment Showcase. Tijdens het evenement deelde hij ook een aantal beelden van Dream Productions, waarin Joy een rondleiding geeft door de studio en uitlegt hoe een droom wordt gemaakt.

Nieuwe dromen, bekende emoties


Zoals veel fans van Inside Out gewend zijn, zal de omgeving in Riley's hoofd net zo chaotisch worden als verwacht, aangezien de emoties hun best doen om te proberen Riley's volgende sensationele droom-hit te creëren.



De nieuwe serie Dream Productions zal later dit jaar verschijnen. Kijk tot die tijd nog eens de film waar het allemaal mee begon, Inside Out, op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.