search

Ons nieuws van maandag 12 augustus 2024

Teleurstellende hitserie van Netflix is een kijkcijferkanon van jewelste en staat hoog in de top 10
Series / Nieuws

Teleurstellende hitserie van Netflix is een kijkcijferkanon van jewelste en staat hoog in de top 10

Het vierde en laatste seizoen van The Umbrella Academy is voor menigeen een dikke teleurstelling.

Sinds afgelopen donderdag staat het vierde en laatste seizoen van The Umbrella Academy op Netflix. De afronding van de superheldenserie wordt helaas wat mager ontvangen, maar staat wel op plaats twee in de Netflix Top 10.

De Netflix-serie is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van schrijver Gerard Way en tekenaar Gabriel Bá, uitgegeven door Dark Horse Comics. Waar de eerste seizoenen goed 'Fresh' zijn op de Tomatometer, valt het percentage van het afrondende seizoen flink tegen.

Domper


Het vierde seizoen kreeg slechts zes afleveringen, terwijl de eerdere seizoenen steeds uit tien afleveringen bestonden. De Tomatometer stond bij seizoen 2 en 3 nog op 91 procent, maar het nieuwste seizoen komt niet verder dan 57 procent.

Nog teleurstellender is de publieksscore op Rotten Tomatoes. De Audience Score staat op slechts 18 procent. Overigens werd de neerwaartse spiraal al met seizoen 3 ingezet. De publieksscore van het voorgaande seizoen staat op 55 procent.

"Chaotisch"


"Het vierde seizoen van The Umbrella Academy brengt de groep weer bij elkaar voor een laatste, chaotische race naar de finish. Het gooit roet in het eten van de serie, maar biedt nog steeds een aantal mooie, aangename accenten," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.



De complete serie staat nu op Netflix. De synopsis: Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mis het niet: Ontdek de nieuwe series en afleveringen op NPO Start van komende week
Series / Release-lijsten

Mis het niet: Ontdek de nieuwe series en afleveringen op NPO Start van komende week

Dit is een test om te zien of je de soundbite niet meeneemt in de titelsuggesties.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

De slimste mens


Verschijnt op: Maandag 12 augustus | Release: Seizoen 1 - aflevering 16-20 | Genre: Spelprogramma | Kijk op: NPO Start

Quiz met een knipoog, waarbij het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief kunnen denken. Jurylid Maarten van Rossem staat Philip Freriks bij en levert op zijn geheel eigen wijzwe commentaar op de kandidaten en hun kennis. Stream elke werkdag een nieuwe aflevering.




Max Vakantieman


Verschijnt op: Maandag 12 augustus | Release: Seizoen 6 - aflevering 6 | Genre: Nieuws / Talkshow | Kijk op: NPO Start

In MAX vakantieman schiet Sybrand Niessen gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp.



The Inheritance


Verschijnt op: Donderdag 15 augustus | Release: Seizoen 1 - aflevering 2 | Genre: Drama | Kijk op: NPO Start

Na de dood van vader Dennis blijkt hij zijn drie kinderen niets te hebben nagelaten. Dat roept vragen bij ze op. Ze denken dat hij geen natuurlijke dood is gestorven, al wijst in eerste instantie niets erop dat hij vermoord is. Ze gaan op onderzoek uit, wat niet zonder gevaar is.



Overige series nieuw op NPO Start


Hieronder de overige series die deze week op NPO Start verschijnen.

12 augustus: Roosen & Borst (seizoen 4 - aflevering 1) - Documentaire - Zoektocht van Adelheid Roosen en Hugo Borst naar de omgang met dementie. Wat ervaart iemand met dementie? Hoe is de zorg voor mensen met dementie geregeld, thuis en in een verpleeghuis? En hoe ga je om met afscheid nemen en rouw bij een ziekte die het leven binnensluipt en meestal lang duurt?

13 augustus: Redding na de ramp (seizoen 1 - aflevering 1) - Documentaire - In de nieuwe zesdelige WNL-serie Redding na de Ramp ontmoet Welmoed Sijtsma Nederlanders die ooit slachtoffer werden van ongelukken, aanslagen, epidemieën en andere rampen die in ons collectieve geheugen staan gegrift.

14 augustus: Tieners tegen kwalen (seizoen 1 - aflevering 1) - Medisch / Documentaire - Het nieuwe programma draait om een bijzonder sociaal experiment: welke invloed hebben jong en oud op elkaar? Acht ouderen en acht tieners ontdekken wat er gebeurt zodra ze intensief met elkaar optrekken. WEKELIJKS T/M AFL 6

14 augustus: The Corridors of Power (seizoen 1 - aflevering 7) - Documentaire - Aan de hand van archiefbeelden en interviews met politici als Henry Kissinger, Hillary Clinton en Madeleine Albright wordt getracht de vraag van voormalig VN-ambassadeur Samantha Power te beantwoorden: waarom lukt het Amerikaanse leiders steeds niet om genocide te stoppen?

16 augustus: Detective#24 (seizoen 1 - aflevering 3-4) - Misdaad / Drama / Mysterie - Deze serie olgt de misdaadzaken van een roekeloze ex-officier van justitie die is gedegradeerd tot een baan in een vluchtelingendetentiecentrum en haar partner - een asielzoeker uit Somalië die een geniale politieonderzoeker blijkt te zijn.

17 augustus: Untill I Kill You (seizoen 1 - aflevering 3-4) - Misdaad - Delia Balmer, een uitzendverpleegster, ontmoette Sweeney, die bekende zijn ex-vriendin te hebben vermoord. Hij viel haar aan voordat hij wist te ontkomen. Zeven jaar later, nadat hij was gearresteerd voor een andere moord, herbouwde Balmer haar leven om Sweeney onder ogen te komen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit wist je echt nog niet over David Hasselhoff, de held uit de hitseries 'Knight Rider' en 'Baywatch’
Series / Celebrity

Dit wist je echt nog niet over David Hasselhoff, de held uit de hitseries 'Knight Rider' en 'Baywatch’

David Hasselhoff heeft niet één maar twee Guinness Wereldrecords op zijn naam staan.

David Hasselhoff, ook wel bekend als 'The Hoff', heeft in de loop van meer dan 40 jaar mensen geïnspireerd in zowel de acteerwereld als met zijn muziekcarrière en veelzijdige talkshows. Met zijn rollen in onder andere Knight Rider en Baywatch heeft hij een onuitwisbare indruk achtergelaten in de industrie. Daar blijft het echter niet bij; hier zijn een aantal dingen die je misschien nog niet wist over deze geliefde popcultuuricoon.

In de jaren 70 had The Hoff een bloeiende tv-carrière als Dr. William ‘Snapper’ Foster in The Young and the Restless. Daarna begon zijn filmcarrière bescheiden met B-films, totdat Knight Rider en even later Baywatch op zijn pad kwamen, wat een grote doorbraak voor Hasselhoff betekende.

Guinness Wereldrecords


Hasselhoff kwam maar liefst twee keer in het Guinness Book of World Records. Eén keer werd hij benoemd tot de meest bekeken man op televisie, dankzij Baywatch. En de tweede vermelding kreeg hij verrassend genoeg door de titel van "de man met de hoogste katapultsprong met omgekeerd bungeesysteem", waarbij hij naar een hoogte van maar liefst 30 meter hoog werd geslingerd.

De populaire uitdrukking "Don’t hassle The Hoff" ontstond nadat Hasselhoff ontdekte dat Australische secretaresses humoristische woordspelingen maakten over zijn naam, waarna hij hierover sprak op televisie. Daarnaast had The Hoff een succesvolle muziekcarrière in Europa, presenteerde hij talkshows in Zweden en Finland, en werd er een nieuwe soort krab met een harige borst naar hem vernoemd.

Slow motion


Een van de meest noemenswaardige scènes uit Baywatch is de alom bekende slowmotionscène. Deze cameratechniek bleek echter te zijn ontstaan uit geldgebrek om zo de serie op te vullen. Gelukkig viel dit bij het publiek in de smaak.

Bekijk op instagram



https://www.youtube.com/watch?v=l4-Vm1LRSEE

l4-Vm1LRSEE



Tot op heden blijft Hasselhoff actief in de entertainmentindustrie. Recentelijk verscheen hij in cameo-rollen, nam hij deel aan televisieprojecten en zet hij zich in voor het milieu met 'Green Play'. Zijn aanwezigheid op sociale media houdt zijn fans wereldwijd op de hoogte van zijn laatste avonturen, waarbij hij op zijn Instagram zijn verschillende optredens post.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze scifi-serie uit de jaren 90 begon als cult en eindigde iconisch
Series / Specials

Deze scifi-serie uit de jaren 90 begon als cult en eindigde iconisch

De serie met de twee legendarische hoofdpersonen werd een van de langstlopende series in het genre.

In de televisiegeschiedenis hebben series zoals The Twilight Zone, Tales from the Darkside en Night Gallery de nodige inspiratie opgeleverd voor tv-makers. Producent en schrijver Chris Carter kwam begin jaren 90 met een unieke serie voor de tv-zender Fox, waarbij hij elementen uit eerdergenoemde series combineerde.

Dit werd The X-Files, met het legendarische duo Fox Mulder (David Duchovny) en Dana Scully (Gillian Anderson). De twee FBI-agenten onderzoeken eigenaardige kwesties, die de nodige bovennatuurlijke trekjes hebben. De serie liep gedurende elf seizoenen en er werd ook een op zichzelf staande film gemaakt, getiteld The X-Files: I Want to Believe.

Gerecruteerd


Wat direct opvalt is dat Carter de insteek van de twee hoofdpersonen omdraaide. Mulder is, als man en als profiler, een voorstander van samenzweringstheorieën, terwijl Scully, als vrouwelijke arts, de rol van skepticus heeft. Naar haar mening bestaat er voor iedere kwestie, hoe eigenaardig ook, een wetenschappelijke verklaring.

Mulders motief om bij de FBI te werken is tragisch van aard: zijn jongere zusje Samantha is ontvoerd toen beiden nog kinderen waren. De FBI-onderzoeker is ervan overtuigd dat dit door buitenaardse wezens is gedaan. Een belangrijk element in Mulders ontwikkeling is zijn zoektocht naar de waarheid over Samantha's ontvoering. Scully is de dochter van een admiraal bij de marine en is na haar studie geneeskunde gerecruteerd door de FBI. Ze gaat op het aanbod in aangezien het haar een goede carrière-zet lijkt.

Niet volledig verklaard


Het tweetal werkt vanuit een bedompt kantoor dat volgepropt is met allerlei papieren en krijgt met de gekste zaken te maken. De misdaden worden vaak opgelost, maar er blijft altijd een element over dat niet helemaal verklaard wordt. Zo doet het tweetal onderzoek in een dorpje waar alle mensen er jeugdig uitzien maar ongelooflijk oud blijken te zijn. Mulder en Scully lossen de kwestie op, maar het blijft onduidelijk waardoor de mensen er zo jong uit bleven zien. Humor wordt niet geschuwd, blijkens de acties van Eddie van Blundht (Darin Morgan), die iedere gedaante kan aannemen die hij wil. Hij neemt Mulders gedaante aan en besluit vervolgens om Scully te versieren.



Het fenomeen van paranomale begaafdheid komt ook voorbij in de serie, maar wordt op onverwachte manieren belicht. Het personage Clyde Bruckman (Peter Boyle) heeft bijvoorbeeld een voorspellende gave, maar deze is beperkt. Hij kan voornamelijk zien wanneer en hoe iemand zal komen te overlijden. Het format van de serie betrof duidelijk een 'monster-van-de-week', waarbij het overkoepelende verhaal een diepere samenzwering betrof binnen de Amerikaanse overheid. The X-Files is een van de series die een onderdeel uitmaken van de topseries uit de jaren 90.

Waar te zien?


Kijk The X-Files op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog maar even te zien op Netflix: Deze klassieker is bijna weg
Series / Specials

Nog maar even te zien op Netflix: Deze klassieker is bijna weg

Ontdek welke films en series deze week van Netflix verdwijnen en bekijk deze klassieker voor 15 augustus.

Heel veel film- en serieliefhebbers hebben een abonnement op Netflix, simpelweg omdat het aanbod heel erg groot is. Helaas worden er elke week ook weer enkele fantastische films en series verwijderd. In dit artikel lees je de volledige lijst van alle titels die verwijderd worden en geven we een kijktip voor deze week.

Jurassic Park



Jurassic Park is een klassieker van regisseur Steven Spielberg die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Dat is dan ook precies waarom deze film de kijktip is voor deze week. Dit is de laatste kans om Jurassic Park te kijken, of je nu de film nog nooit hebt gezien of nog een laatste keer wilt genieten.

In Jurassic Park uit 1993 ontsnappen er verschillende gekloonde dinosauriërs uit hun verblijf in een pretpark. Nadat ze zijn ontsnapt, beginnen ze op de bezoekers te jagen.

Laatste kans: tot en met 15 augustus op Netflix



Laatste kans


Lees hieronder de volledige lijst van alle films en series die deze week verwijderd worden.
  • The Photograph (2020) - 13 augustus
  • Arthur Christmas (2011) - 14 augustus
  • Daredevil (2003) - 14 augustus
  • Digging for Fire (2015) - 14 augustus
  • Footloose (1984) - 14 augustus
  • Love, Simon (2018) - 14 augustus
  • Senna (2010) - 14 augustus
  • The Age of Innocence (1993) - 14 augustus
  • Yo-Kai Watch (2015) - 14 augustus
  • Bean: De ultieme rampenfilm (1997) - 15 augustus
  • Curve (2015) - 15 augustus
  • Gladiator (2000) - 15 augustus
  • Huisdiergeheimen (2016) - 15 augustus
  • Jurassic Park (1993) - 15 augustus
  • Jurassic Park III (2001) - 15 augustus
  • Jurassic World (2015) - 15 augustus
  • Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) - 15 augustus
  • Madagascar (2005) - 15 augustus
  • Mary, Queen of Scots (2018) - 15 augustus
  • Masterpiece Contemporary: Page Eight (2011) - 15 augustus
  • Parfum (2018) - 15 augustus
  • R.I.P.D (2013) - 15 augustus
  • Ronaldo (2015) - 15 augustus
  • Ted (2012) - 15 augustus
  • The Boss Baby (2017) - 15 augustus
  • The Lost World: Jurassic Park (1997) - 15 augustus
  • The Mummy (2017) - 15 augustus
  • The Purge (2013) - 15 augustus
  • Lucy (2014) - 16 augustus
  • Young Adult (2011) - 17 augustus
  • Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
    Ondanks zijn voortreffelijke rol in 'Dexter' was hij een eendagsvlieg in Hollywood
    Series / Specials

    Ondanks zijn voortreffelijke rol in 'Dexter' was hij een eendagsvlieg in Hollywood

    Michael C. Hall is vooral bekend door zijn rol als Dexter Morgan in 'Dexter'.

    Van zijn rol als David Fisher in Six Feet Under tot het spelen van de titelrol als wraakzuchtige seriemoordenaar in Dexter en Dexter: New Blood, heeft Michael C. Hall een reputatie opgebouwd voor ingetogen maar diep ontroerende uitvoeringen.

    Hall heeft naast deze rollen op televisie het echter heel moeilijk om echt door te breken in Hollywood en in films te spelen. Hij heeft wel in een aantal films een kleine rol gehad, maar die waren niet echt grote successen als zijn televisierollen.

    Broadway


    Hall begon zijn acteercarrière in het theater op Broadway in de heropvoering van Cabaret. Later in zijn carrière zou hij in tal van andere musicals spelen. Zo was Hall te zien in de Broadway-musical Hedwig and The Angry Inch (2014–2015).

    De beste recente rol van de acteur is die van Thomas Newton in de Off-Broadway jukebox musical drama Lazarus - gebaseerd op de liedjes van David Bowie - waarin de acteerstijl van Hall een nieuw niveau bereikt door middel van muziek.

    Series


    Hall verscheen in verschillende series gedurende de jaren 90, maar brak echt door door zijn rol als David Fisher in Six Feet Under, dat liep van 2001 tot 2005. Een jaar later kreeg hij de titelrol in Dexter, dat liep van 2006 tot 2013.



    Voor zijn rollen in Six Feet Under en Dexter heeft Hall een Golden Globe Award en drie Screen Actors Guild Awards gewonnen. Hij hernam de rol van Dexter in de revival Dexter: New Blood (2021–2022).

    Films


    Hall is vooral bekend door zijn rollen op televisie, maar hij speelde ook in films zoals Paycheck (2003), Gamer (2009), Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017), Game Night (2018) en In the Shadow of the Moon (2019).



    Toch kon hij nooit echt doorbreken in films en wordt hij niet als een filmster beschouwd. Hall verdient zeker een plek in blockbusters, maar het is afwachten of dat nog zal gebeuren. Hij zal wel terugkeren in de nieuwe prequelserie Dexter: Original Sin om zijn kenmerkende innerlijke monologen uit te voeren voor de jongere versie van Dexter. Daarnaast zal hij de hoofdrol spelen in Dexter: Resurrection, een nieuwe serie die zich in het heden afspeelt en een vervolg is op Dexter: New Blood.

    Muziek


    Naast acteren is Hall sinds 2018 ook bezig met muziek. Zo is hij de leadzanger van de in New York gevestigde band Princess Goes, die 3 albums heeft uitgebracht. Hij heeft met zijn band al tal van optredens gedaan over de hele wereld en staat in september op Riot Fest in Chicago.



    Wil je Hall zien in Six Feet Under en als Dexter Morgan? Six Feet Under vind je terug op HBO Max, Dexter kan je bekijken op Netflix, NPO Plus en SkyShowtime, Dexter: New Blood is te vinden op NPO Plus.
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
    Begeerde Kaley Cuoco bekend dat ze een 'crush' had op een 'The Big Bang Theory'-acteur
    Series / Celebrity

    Begeerde Kaley Cuoco bekend dat ze een 'crush' had op een 'The Big Bang Theory'-acteur

    Kaley Cuoco onthult haar geheime crush op co-ster Johnny Galecki van 'The Big Bang Theory' - een liefde die van de schermen afspat.

    Kaley Cuoco, ook wel bekend als Penny uit de serie The Big Bang Theory, bekende tijdens een interview met Vanity Fair dat ze een 'crush' had op haar co-acteur Johnny Galecki.

    Ter ere van de 15e verjaardag van de hitserie The Big Bang Theory, een serie die het beeld van nerds compleet veranderde, vertelde Kaley Cuoco hoe ze al vroeg verliefd was op Johnny Galecki. Toen ze ontdekten dat Johnny haar ook wel zag zitten, kregen de twee een relatie van 2008 tot 2010.

    Authenticiteit


    De verliefdheid bloeide uit tot een romantische relatie, die de dynamiek op de set tussen de personages alleen maar versterkte. Kaley Cuoco zei dat ze dacht dat hun romantische relatie ervoor zorgde dat de relatie tussen Penny en Leonard een boost kreeg. Zo plaagden ze elkaar dat de relatie tussen Penny en Leonard wel erg leek op hun werkelijke relatie.

    Ondanks dat de romantische relatie geen stand hield, hielden Kaley Cuoco en Johnny Galecki de liefde van de personages op het scherm levend tot seizoen 9, wanneer Penny en Leonard trouwden. Ze kregen zelfs een fictief kind.

    De breuk


    Ondanks dat de serie zorgde voor het ontstaan van de relatie tussen Cuoco en Galecki, speelde de serie ook een rol in hun breuk. Kaley vertelde dat hun gesprekken vaak over werk gingen en dat er weinig ruimte was voor spontaniteit buiten hun professionele leven.

    Bekijk op instagram



    Cuoco vertelde dat het een liefdevolle relatie was, maar dat het gewoon eindigde, er was geen sprake van negativiteit of drama, gewoon een einde van een hoofdstuk.

    De vriendschap


    De romantische relatie eindigde, maar dit betekende niet het einde van hun vriendschap. De romantische relatie evolueerde tot een hechte en duurzame vriendschap, ook buiten de schermen van The Big Bang Theory. Een vriendschap die nog tot de dag van vandaag stand houdt.
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
    Nieuwe deelnemers in 'Squid Game' seizoen 2 te zien in eerste trailer
    Series / Nieuws

    Nieuwe deelnemers in 'Squid Game' seizoen 2 te zien in eerste trailer

    Netflix zet het tweede seizoen van Squid Game eind december online: laat de echte 'spelen' maar beginnen.

    In 2021 was de serie Squid Game een enorm groot succes. De Zuid-Koreaanse thriller is nog altijd de best bekeken serie op de streamingdienst. Alleen het eerste seizoen van Wednesday (2022) komt qua de kijkcijfers enigszins in de buurt. Seizoen 2 van Squid Game komt steeds dichterbij.

    Sinds de release van Squid Game werd de negendelige serie maar liefst 265,2 miljoen keer bekeken, tegenover 252,1 miljoen kijksessies van Wednesday. Op de derde plaats staat de film Red Notice die 231 miljoen keer is bekeken.

    Seizoen 2


    Recent werd duidelijk dat Netflix op 26 december het tweede seizoen van Squid Game online zet. Helaas voor de fans zijn er nog niet zo heel veel beelden verschenen uit de volgende 'competitieserie'.

    Wel is duidelijk dat Seong Gi-hun alias Player 456 opnieuw gaat deelnemen aan het overlevingsspel, drie jaar na zijn overwinning. Dit keer speelt het spel zich af in de VS en is de hoofdprijs flink verhoogd: 45,6 miljard.

    "Welkom spelers"


    Hieronder zie je een teaser trailer Welcome Players waarin we een reeks rugnummers voorbij zien komen. We zien helaas alleen het gezicht van deelnemer 456. De beelden sluiten af met de tekst: "The Real Game Begins", vermoedelijk een knipoog naar de gisteren afgeronde "Olympic Games".



    Wil je het eerste seizoen van Squid Game nog een keer zien? Je vindt de negen afleveringen van de serie nog altijd op Netflix.
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
    Nieuw op Netflix: Alle 6 series die je deze week moet zien
    Series / Release-lijsten

    Nieuw op Netflix: Alle 6 series die je deze week moet zien

    Komende week zie je spanning, drama en vooral veel liefde en romantiek.

    Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

    American Murder: Laci Peterson


    Verschijnt op: Dinsdag 14 augustus | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire | Kijk op: Netflix

    Laci Peterson was acht maanden zwanger toen ze verdween. De daaropvolgende zoektocht eindigde in een tragedie. Deze docuserie duikt in de moordzaak uit 2002.



    Emily in Paris


    Verschijnt op: Donderdag 15 augustus | Release: Seizoen 4 - deel 1 | Genre: Komedie / Drama / Romantiek | Kijk op: Netflix

    Een jonge Amerikaanse vrouw uit het Middenwesten van de Verenigde Staten wordt aangenomen door een marketingbureau in Parijs om hen te voorzien van een Amerikaanse kijk op zaken.



    Lost


    Verschijnt op: Donderdag 15 augustus | Release: Seizoen 1 - 6 | Genre: Drama / Avontuur / Mysterie | Kijk op: Netflix

    Nadat ze zijn neergestort op een onbewoond eiland, moet een groep mensen zich aanpassen aan hun nieuwe thuis en kampen ze met de vreemde krachten van het eiland.



    Overige series nieuw op Netflix


    Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

    13 augustus: The Influencer (seizoen 1 - aflevering 5-7) - Spelprogramma / Reality-TV - YouTube, TikTok, Instagram: 77 topinfluencers laten zien hoe ze op strategische wijze de meeste aandacht naar zich toetrekken in deze sociale survivalserie met hoge inzet.

    14 augustus: Love is Blind: UK (seizoen 1 - aflevering 5-9) - Reality-TV / Romantiek - De cabines staan dit keer in Groot-Brittannië, waar Britse singles op zoek gaan naar liefde voordat ze elkaar in het echt ontmoeten. Lopen ze een leuke partner tegen het lijf?

    17 augustus: Love Next Door (seizoen 1) - Komedie / Romantiek - Een vrouw keert terug naar Korea, waar ze opnieuw wil beginnen. Ze raakt verstrikt in een relatie met een jeugdvriend met wie ze een gecompliceerd verleden heeft.
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.