search

Ons nieuws van zaterdag 24 augustus 2024

Bereid je voor op een verbluffende seizoenspremière bij Prime Video
Series / Release-lijsten

Bereid je voor op een verbluffende seizoenspremière bij Prime Video

dit is een test om te zien of je de soundbite niet meeneemt in de titelsuggesties.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Lord of the Rings: The Rings of Power


Verschijnt op: Donderdag 29 augustus | Release: Seizoen 2 | Genre: Actie / Avontuur / Fantasy | Kijk op: Prime Video

Een tijdperk van vrede komt ten einde en een reeks personages moet de heropleving van het kwaad in Midden-aarde het hoofd bieden. Van de donkere diepten van de Nevelbergen tot de majestueuze wouden van Lindon, het adembenemende eilandenrijk Númenor en de verste uithoeken van de wereld laten deze koninkrijken en personages sporen na die tot lang na hun dood te zien zullen zijn.



FBoy Island


Verschijnt op: Donderdag 29 augustus | Release: Seizoen 1 - aflevering 5 | Genre: Spelprogramma / Reality-TV / Romantiek | Kijk op: Prime Video

FBoy Island is een humoristisch stijlvol datingprogramma, gepresenteerd door Gwen van Poorten en Jani Kazaltzis. Drie vrouwen reizen af naar een tropische bestemming om daar de liefde van hun leven te vinden. Ze worden vergezeld door een groep mannen die strijden om hun hart, of tenminste dat is wat ze claimen, want niets is wat het lijkt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Duistere en aangrijpende thrillerserie op Netflix zet zijn tanden in de top 10
Series / Nieuws

Duistere en aangrijpende thrillerserie op Netflix zet zijn tanden in de top 10

De nieuwe Netflix Original Accidente maakt direct indruk op de streamingdienst Netflix.

Netflix Originals komen van over de gehele wereld, en dus zeker niet alleen uit Hollywood. Een van de nieuwste Originals uit Mexico is Accidente alias The Accident. De serie verscheen afgelopen woensdag op de streamingdienst en staat nu al op plaats drie in de Netflix Top 10.

Accidente wordt door Netflix omschreven met woorden als Duister, Ontroerend en Thriller. In de serie spelen relatief onbekende acteurs mee, waaronder Ana Claudia Talancón, Eréndira Ibarra en Erick Elías.

Magere ontvangst


De serie van regisseurs Klych López en Gracia Querejeta kan tot op heden niet rekenen op heel veel steun van recensenten. De Tomatometer staat na zes recensies op slechts 33 procent, met een 4,3 als gemiddelde beoordeling.

"Netflix-serie The Accident is een emotioneel uitputtende aangelegenheid. De serie heeft zijn verdiensten en de op personages gerichte verhaallijn neemt je in iedere aflevering mee diep in de psyche van de personages," vindt Archi Sengupta van LeisureByte.com.

Nu te zien


Heb je zin om Accidente te gaan kijken? Je kunt de thrillerserie nu op Netflix streamen.



De synopsis volgens Netflix: Als een verjaardagsfeestje een tragische wending neemt, verwoest de nasleep een hechte gemeenschap waarbij families, vriendschappen en harten worden verscheurd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vier NPO Start kijktips die je niet mag missen: spannende en verrassende series
Series / Specials

Vier NPO Start kijktips die je niet mag missen: spannende en verrassende series

Ontdek vier kijktips op NPO Start waarvan sommige zelfs gratis en zonder abonnement te zien zijn.

NPO Start is niet alleen een site waar je je favoriete tv-programma's zoals Wie is de Mol of De Gevaarlijkste Wegen op kan kijken. De Nederlandse streamingdienst biedt een uitgebreid aanbod van de beste series aan. Lees hieronder vier kijktips.

Swanenburg



Alle 21 afleveringen van seizoen 1 van Swanenburg zijn gratis en zonder abonnement te streamen op NPO Start. Seizoen 2 staat wel op NPO Plus, wat betekent dat je daar wel een abonnement voor nodig hebt.

Swanenburg volgt de familie Praal na de dood van Jack. De familie probeert zich te herpakken, maar door de leugens van Jack en de nieuwe leugens die de familie elkaar vertelt, blijkt dat zeer moeilijk te zijn.



NOOD



Een andere Nederlandse serie op NPO Start is NOOD. Deze serie heeft twee seizoenen van 12 afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 20 tot 30 minuten.

NOOD volgt vier centralisten van een alarmcentrale. Zij krijgen elke dag te maken met de meest afschuwelijke telefoongesprekken over de gruwelijkste noodgevallen. Het is aan hen om de rust te bewaren om zo iemands leven te redden.



Socials, Seks & Centen



Naast spannende series vol familiegeheimen staan er op NPO Start ook een heleboel documentaires, waaronder Socials, Seks & Centen.

In deze documentaire neemt Freddy Doedens zijn kijkers mee in de wereld van expliciete content op social media zoals OnlyFans. Hij onderzoekt de consequenties, de onzekerheden en de kwetsbare vlakken van content creators en geeft hiermee een nieuw perspectief op dit werkgebied.



The Bay



The Bay bestaat uit drie seizoenen die allemaal op NPO Plus staan. Alle drie de seizoenen bestaan uit zes afleveringen.

Deze Britse misdaadserie speelt zich af in de kustplaats Morecambe Bay. Wanneer een tweeling verdwijnt, blijkt al snel dat de families en gemeenschappen in deze kustplaats meer geheimen hebben dan op het eerste gezicht lijkt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Iconische Marvel-schurk terug in 'WandaVision'-sequel
Series / Nieuws

Iconische Marvel-schurk terug in 'WandaVision'-sequel

Paul Bettany zien we terug als de witte versie van Vision in de serie van Disney+.

Emmy-winaar James Spader zal terugkeren in het MCU als bad guy Ultron in de vooralsnog titelloze Marvel Studios-serie over superheld Vision.

Paul Bettany keert terug als Vision in dit soort van vervolg op WandaVision. Naar verwachting zien we de spierwitte versie van Vision die we aan het einde van die serie zagen en nu op zoek is naar een nieuw doel in zijn leven.

Vision Quest


Terry Matalas, die als showrunner veel lof kreeg voor zijn werk aan Star Trek: Picard, zal de leiding voeren over de productie van deze serie, die online al Vision Quest wordt genoemd.

Ultron kennen we natuurlijk als de schurk uit Avengers: Age of Ultron. Hij was een vredelievende A.I. die door Tony Stark werd bedacht maar door de Mind Stone doordraaide en de mensheid om zeep wilde helpen.

Creatie van Ultron


De schurk was uiteindelijk verantwoordelijk voor de creatie van Vision, die vervolgens de overblijfselen van A.I.-programma J.A.R.V.I.S. kreeg van de Avengers.



Ultron leek vernietigd te zijn aan het einde van die film, maar gezien zijn aandeel in de serie over Vision lijkt dat dus niet langer het geval.

De getalenteerde Spader


Spader kennen we naast zijn MCU-rol vooral als het hoofdpersonage Red uit The Blacklist, maar ook van films als Sex, Lies, and Videotape.

De opnames van Vision moeten begin 2025 van start gaan in Engeland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit kun je verwacht van 'Wise Guy': de terugkeer van 'The Sopranos' op HBO Max
Series / Nieuws

Dit kun je verwacht van 'Wise Guy': de terugkeer van 'The Sopranos' op HBO Max

De tweedelige docu Wise Guy: David Chase and The Sopranos kun je vanaf 8 september streamen op HBO Max.

Deze week werd de trailer online gezet voor Wise Guy: David Chase and The Sopranos, een tweedelige docu over de geliefde en geprezen misdaadserie The Sopranos. De documentaire is geregisseerd door Academy Award-winnaar Alex Gibney en hij belicht het leven en de carrière van scenarioschrijver en The Sopranos-bedenker David Chase. Maar wat kun je verwachten in de twee afleveringen?

Gibney analyseert samen met Chase de oorsprong van The Sopranos, het creatieve proces achter de serie en de nauwe verbindingen tussen de personages en het eigen leven van Chase. Dit doen ze vanuit een replica set van het kantoor van Dr. Melfi, de psychiater van Tony Soprano (James Gandolfini).

Wise Guy: Deel 1


David Chase vertelt over zijn vroege leven in New Jersey, zijn fascinatie voor film maken en zijn doorbraak met het schrijven voor televisie in Los Angeles. Na een succesvolle carrière als schrijver voor tv-zenders, besluit Chase iets persoonlijks over zijn moeder te schrijven. Dat wordt The Sopranos, een langspeelfilm over een gangster wiens moeder van plan is hem te vermoorden.

Afgewezen door de grote studio’s, lukt het wel bij HBO om een pilot te maken over een gangster die mentale inzinkingen heeft en begint het castingproces voor The Sopranos als serie. Lorraine Bracco is de grootste naam die zich aansluit als Dr. Melfi en Chase cast de onervaren muzikant Steven Van Zandt in zijn cruciale rol van Silvio Dante. Met James Gandolfini en Edie Falco ook gecast, filmt de serie op locatie in New Jersey en wordt de onconventionele serie een sensatie bij het grote publiek, ondanks dat er een antiheld in het hoofdpersonage zit.

Wise Guy: Deel 2


Chase bespreekt de uitdagingen van het in kaart brengen van verhaalbogen voor dertien afleveringen en het in evenwicht brengen van de donkere humor met de dramatiek van het onderwerp. Tegelijkertijd geven hij en andere schrijvers toe dat ze persoonlijke ervaringen gebruiken om de personages vorm te geven.



De cast deelt hun herinneringen aan James Gandolfini, zijn vrijgevigheid en genialiteit, en hoe hij worstelde met in de schijnwerpers staan. Chase praat over de blijvende liefde voor het personage van Tony Soprano en de impact van de reeks vanaf de eerste aflevering tot aan de controversiële finale.

8 september


De twee delen van Wise Guy: David Chase And The Sopranos zijn vanaf zondag 8 september te zien op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk zit er weer schot in het geplaagde 'Blade Runner 2099'
Series / Nieuws

Eindelijk zit er weer schot in het geplaagde 'Blade Runner 2099'

Na twee klassieke films komt er nu een hopelijk net zo goede serie van Prime Video.

De opnames van de serie Blade Runner 2099, het vervolg op de films Blade Runner en Blade Runner 2049 zijn momenteel volop in gang. Toch hebben we er al een tijdje niks meer over vernomen.

In de serie zien we Oscarwinnaar Michelle Yeoh als een Replicant die aan het einde van haar levenscyclus komt. Ze wordt omringd door acteurs als Dimitry Abold, Katelyn Rose Downey, Lewis Gribben, Daniel Rigby en Hunter Schaeffer.

Geplaagde franchise


Het project is al enkele jaren in ontwikkeling, maar een tijd terug werden de opnames stilgelegd door de stakingen in Hollywood. Nu zit er dus eindelijk weer schot in de zaak.

De franchise is gebaseerd op het boek Do Androids Dream of Electric Sheep? van Philip K. Dick en heeft een geplaagde geschiedenis. Zowel de eerste als de tweede films bleken door de jaren heen klassiekers in hun genre, maar brachten beide niet genoeg geld in het laatje in de bios.

Er staat iets moois te wachten


De makers van de serie hopen dat er ditmaal meer succes zal zijn in de vorm van een tv-project. En volgens uitvoerend producent Michael Green ziet het er goed uit.



Tijdens een interview met The Direct zei hij er het volgende over: "Showrunner Silka Luisa heeft een geweldige serie bedacht. Ik heb beelden gezien en die zien er fenomenaal uit. Ik heb het script gelezen en kan niet wachten om te zien hoe ze de wereld van Blade Runner heeft uitgebreid. Het is een indrukwekkend, intelligent en emotioneel verhaal."

Nog even wachten


Andere producenten naast green zijn Andrew Kosove, Broderick Johnson, Ben Roberts, David W. Zucker, Clayton Krueger, Tom Spezialy, Richard Sharkey, Cynthia Yorkin, Frank Giustra en Isa Dick Hackett.

Jonathan van Tulleken (Shogun) regisseert de eerste twee afleveringen. Naar verwachting zal de serie eind 2025 of begin 2026 te streamen zijn via Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De duurste en meest bekritiseerde fantasyserie van de afgelopen jaren keert volgende week eindelijk terug
Series / Specials

De duurste en meest bekritiseerde fantasyserie van de afgelopen jaren keert volgende week eindelijk terug

Seizoen 2 van 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' verschijnt volgende week op Prime Video.

Fans van The Lord of the Rings: The Rings of Power zitten al in spanning af te wachten. Het duurt namelijk niet lang meer voordat seizoen 2 van start gaat. Wij beantwoorden 5 brandende vragen over dit seizoen.

Waar stopte het vorige seizoen?


Seizoen 1 eindigde onder andere met de onthulling van de ware identiteit van Halbrand. Het wordt duidelijk dat hij Galadriel manipuleert en zijn duistere intenties komen langzaam aan het licht. Ook hebben we gezien dat de drie Elvenringen gesmeed werden.

Nori en The Stranger beginnen aan hun tocht naar Rhûn om meer te weten te komen over de identiteit van de laatstgenoemde. Daarnaast is in Númenor koning Tar-Palantir overleden, wat zorgt voor politieke onrust.

Waar gaat seizoen 2 over?


In seizoen 2 zal er waarschijnlijk een grote focus liggen op de terugkeer van Sauron. Ook komt er een grote, spectaculaire veldslag aan en zullen er veel politieke intriges plaatsvinden.

Hoe verschilt dit seizoen van het vorige?


De showrunners hebben alvast verklapt dat de schurken in dit seizoen meer belicht zullen worden. Seizoen 2 zal waarschijnlijk dan ook een donkerdere toon hebben.



Hoeveel seizoenen komen er nog?


Er wordt momenteel gericht op 5 seizoenen. Volgens showrunners J.D. Payne en Patrick McKay is dat hoeveel seizoenen er nodig zijn om het gehele verhaal te kunnen vertellen.

Voor wie is dit een aanrader?


Als je fan bent van de The Lord of the Rings-boeken van Tolkien en de films van Peter Jackson, is deze serie zeker het kijken waard. Ook fans van fantasy mogen deze echt niet missen.

The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 2 is vanaf woensdag 28 augustus te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit opvallende detail had de jaren 90-serie 'Friends' echt compleet anders gemaakt
Series / Specials

Dit opvallende detail had de jaren 90-serie 'Friends' echt compleet anders gemaakt

We zijn zo gewend aan hoe 'Friends' uiteindelijk is geworden, dat we soms niet nadenken over hoe anders de serie eruit had kunnen zien.

Friends is al sinds de jaren 90 de favoriete sitcom van velen. Fans zijn gehecht aan de personages en de herkenbare locaties. Maar wist je dat de serie er bijna heel anders uit had gezien?

De eerste aflevering van Friends verscheen in 1994. De serie liep daarna nog tot 2004 en kreeg in totaal 10 seizoenen. De hoofdrollen worden vertolkt door Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer.

Andere titel


Dat Friends een succes zou worden was natuurlijk niet vanaf het begin zeker. Net als voor vrijwel alle series het geval is, moest er eerst gepitcht worden. En de pitch die makers David Crane en Martha Kaufmann schreven zag er heel anders uit dan de uiteindelijke serie.

Ten eerste had de serie in de pitch een compleet andere naam, namelijk Insomnia Café. Dat lijkt te refereren aan Central Perk, het café waar de personages iedere aflevering te vinden zijn.

Joey en Monica


Naast die andere titel was het verhaal van de sitcom ook anders. Ross en Rachel waren niet het belangrijkste koppel, en zelfs niet Chandler en Monica: het was de bedoeling dat Monica en Joey het grootste liefdesverhaal zouden krijgen.



NBC kocht de pilot voor de serie en besloot de naam in eerste instantie te veranderen naar Friends Like Us. Ook werd er over de titel Accross the Hall nagedacht. Na het filmen van de serie werd dit tijdelijk Six of One.

Kort maar krachtig


Maar uiteindelijk werd het dus de simpele, maar effectieve titel die we nu kennen. En dat bleek een groot succes, want Friends is vandaag de dag nog steeds één van de meest bekende sitcoms ooit gemaakt.

Bekijk Friends op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney haalt ook echt alles terug na cancelen 'The Acolyte'
Series / Nieuws

Disney haalt ook echt alles terug na cancelen 'The Acolyte'

Fans zijn bezorgd: zijn Lucasfilm en Disney bezig om The Acolyte te verwijderen uit de franchise?

Het lijkt erop dat het verguisde The Acolyte geen zachte dood wordt gegund. Na het officiële cancelen van de serie werd er heftig gediscussieerd over het hoe en het waarom van het falen van de serie.

Vervolgens merkte een redditor op dat alle merchandise van de serie niet langer werd aangeboden in de online Disney-shop. Veel mensen vroegen zich af of Disney The Acolyte uit het collectieve fangeheugen wilde wissen.

Niet meer aangeboden


/u/Aileos postte een topic op de 'Star Wars'-subreddit, met als titel:'Alle merchandise voor 'The Acolyte' is verwijderd'. De grappen op Reddit zijn niet van de lucht, maar de situatie is waarschijnlijk minder dramatisch dan je zou denken.

Vanaf de start werden de artikelen namelijk ook in andere (web)winkels aangeboden. Ook is de kans groot dat de merchandise in beperkte oplage is verschenen. Wanneer een serie vervolgens eindigt, dan daalt ook de vraag en worden de restanten vaak niet meer aangeboden.

Helm


De merchandise was dus vanaf het begin niet exclusief en het verwijderen uit de Disney-shop betekent niet dat de artikelen niet meer verkrijgbaar zijn. Zo is de helm van The Stranger/Qimir (Manny Jacinto) nog steeds gewoon verkrijgbaar op Amazon.

Bekijk op instagram



Je kunt The Acolyte streamen via Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mis geen minuut: Ontdek volgende week 6 nieuwe topseries op HBO Max die je gezien moet hebben
Series / Release-lijsten

Mis geen minuut: Ontdek volgende week 6 nieuwe topseries op HBO Max die je gezien moet hebben

Kijk komende week naar HBO Max voor een spectaculair aanbod aan actie, misdaad, drama en reality-TV.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Cidade de Deus: The Fight Rages On


Verschijnt op: Maandag 26 augustus | Release: Seizoen 1 | Genre: Misdaad / Drama

Twintig jaar na City of God vertelt Buscapé hoe conflicten tussen de politie, drugshandelaren en milities de gemeenschap hebben beïnvloed.



Chimp Crazy


Verschijnt op: Maandag 26 augustus | Release: Seizoen 1 - aflevering 2 | Genre: Documentaire | Kijk op: HBO Max

Voormalig verpleegkundige en nu handelaar in exotische dieren, Tonia Haddix, besteedt haar dagen aan de zorg voor dieren in gevangenschap. Haar liefde voor één bepaalde chimpansee leidt echter tot een spannend kat-en-muisspel met de autoriteiten en een dierenrechtenorganisatie.



Industry


Verschijnt op: Maandag 26 augustus | Release: Seizoen 3 - aflevering 3 | Genre: Drama | Kijk op: HBO Max

In deze aangrijpende dramaserie volgen we een groep twintigers die vechten om een baan bij Pierpoint & Co, een vooraanstaande beleggingsbank.



Overige series nieuw op HBO Max


Hieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

24 augustus: Vinnie Jones in the Country (seizoen 1 - aflevering 6) - Reality-TV - Acteur en oud-voetballer Vinnie Jones gaat de uitdaging aan met 800 hectare platteland in West Sussex en een groot aantal bouwprojecten.

26 augustus: Last Week Tonight with John Oliver (seizoen 11 - aflevering 22) - Komedie / Nieuws / Talkshow - John Oliver, een van de grappigste verschijningen uit de recente tv-geschiedenis, komt naar HBO met een gloednieuwe talkshow, waarin hij op onnavolgbare wijze de sociale, politieke en existentiële problemen van Amerika en de wereld aankaart.

27 augustus: All American: Homecoming (seizoen 3 - aflevering 7) - Drama / Sport - Een jong tennistalent uit Beverly Hills en een honkballer uit Chicago zoeken hun weg in de competitieve sport op een universiteit.

30 augustus: 90 Day Fiancé UK (seizoen 3) - Reality-TV / Romantiek - Twee werelden komen samen wanneer acht Britten hun buitenlandse romances in het echt ontmoeten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ wordt flink duurder na lancering twee nieuwe abonnementen
Series / Nieuws

Disney+ wordt flink duurder na lancering twee nieuwe abonnementen

Goed opletten, want je abonnement wordt automatisch veranderd en de prijs verhoogd.

Het afgelopen jaar hebben streamingdiensten aangekondigd de prijzen flink te verhogen. Dit is volgens hen nodig om aan de steeds hogere eisen van de klant te voldoen. Disney+ is de volgende in de lijst van prijsverhogers.

Vanaf 17 oktober verhoogt Disney+ de prijs van het abonnement voor bestaande klanten van 11 naar 14 euro per maand. Net als veel andere streamers komen er ook meer opties voor goedkopere abonnementen.

Streamingdienst met of zonder reclame?


Alle bestaande klanten met een abonnement waarmee ze in 4K kunnen streamen en vier gelijktijdige streams hebben, gaan vanaf oktober €13,99 betalen. Deze abonnementsvorm krijgt dan de naam Premium.

Daarnaast heeft Disney besloten om abonnementen met advertenties aan te bieden. Deze vorm is in veel andere landen inmiddels ook al uitgerold. Als je graag naar reclames tussen de afleveringen van je series kijkt, betaal je vanaf oktober €5,99 per maand.

Liever niet meer betalen? Pech gehad


De abonnementen van huidige klanten worden automatisch overgezet naar de nieuwe vorm. Voor iedereen die niet meer wil betalen is er ook een optie om een abonnement te nemen voor €9,99 per maand, echter kijk je dan alleen in Full HD en kan er op minder schermen tegelijk worden gekeken.



Of de toename in abonnementskosten Disney klanten gaat kosten, valt nog te bezien. Vertrekken mensen, of blijven ze kijken naar series als Loki, The Mandalorian of Only Murders in the Building?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Lincoln Lawyer' seizoen 3: Eerste beelden en de premièredatum op Netflix bekend
Series / Foto's

'The Lincoln Lawyer' seizoen 3: Eerste beelden en de premièredatum op Netflix bekend

De pakkende misdaadserie over advocaat Mickey Haller is binnenkort weer te zien.

Michael Connelly's verhalen over advocaat Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), die de gewoonte heeft om vanuit zijn Lincoln te werken, zijn ook op het scherm succesvol. Netflix heeft de eerste foto's online gezet en tegelijkertijd de startdatum van het derde seizoen bekendgemaakt.

Ook het derde seizoen bestaat uit tien afleveringen en is gebaseerd op het vijfde boek uit de serie, 'Het Recht om te Zwijgen' ('The Gods of Guilt'). Vanaf 17 oktober aanstaande kunnen de fans weer smullen.

Flashback


Het nieuwe seizoen duikt meer in de achtergrondgeschiedenis van Mickey. Zo krijg je te zien hoe hij de man is geworden die de kijker in de eerste twee seizoenen heeft leren kennen.

Een bepaalde gebeurtenis was zo aangrijpend, dat deze hem op een definitieve manier gevormd heeft. De makers hebben ervoor gekozen om dit middels een flashback in het verhaal te verwerken.

Overig


Neve Campbell keert terug als Mickeys ex-vrouw Maggie. Dit zal wel in de vorm van een gastrol zijn. Andere gaststerren zijn onder andere Merrin Dungey, Elliott Gould, Devon Graye, Michael Irby, Maisie Klompus, Allyn Moriyon, Wolé Parks, John Pirruccello, Fiona Rene, Philip Anthony-Rodriguez, Jon Tenney en Krista Warner.



The Lincoln Lawyer is te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jenna Ortega geeft toe "doodsbang" te zijn voor terugkeer in Netflix-hit
Series / Nieuws

Jenna Ortega geeft toe "doodsbang" te zijn voor terugkeer in Netflix-hit

Na al die ervaring en wereldwijde erkenning zou je denken dat de actrice niet meer nerveus wordt.

Jenna Ortega was al geen onbekende in de film- en televisiewereld, maar sinds haar debuut in de Netflix-hit Wednesday reikt haar sterrendom naar grote hoogte. Dat betekent echter niet dat al die faam haar onverschillig maakt.

De actrice heeft namelijk bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon onthuld dat ze doodsbang was om terug te keren voor een tweede seizoen van Wednesday, vooral omdat er veel tijd was voorbijgegaan sinds de opnames van het eerste seizoen.

Snel jezelf eroverheen zetten


Ortega verklaarde dat ze nerveus was omdat het al jaren geleden was dat het eerste seizoen in Roemenië werd gefilmd. Ze vertelt: "We hebben dat zo’n twee of drie jaar geleden gedaan, dus ik wist echt niet hoe ik het moest aanpakken."

Ze vervolgt: "Ik was waarschijnlijk te veel aan het nadenken. Maar zodra je de kostuums van Colleen Atwood aantrekt, je haar en make-up laat doen, en alle expressie uit je gezicht haalt, denk je: 'Oh, oké. Ik weet hoe ik dit moet doen.'"

Meer dan alleen actrice


Ze was natuurlijk de grote ster van het eerste seizoen, maar in het volgende hoofdstuk gaat Ortega ook aan de slag als producent. Ze geeft aan dat ze hier veel plezier aan beleeft en het prettig vindt om meer zelf te mogen bepalen.



Kijk hierboven naar het interview met Ortega bij Jimmy Fallon. Alle afleveringen van het eerste seizoen Wednesday stream je op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Supersterk Glen Powell ondergaat halve metamorphose voor nieuwe serie 'Chad Powers'
Series / Nieuws

Supersterk Glen Powell ondergaat halve metamorphose voor nieuwe serie 'Chad Powers'

Powell is dit jaar in heel wat films te zien, maar laat zich nu ook gelden in serieland.

Disney heeft een eerste foto onthuld van de populaire Glen Powell als het titulaire personage in Hulu-serie Chad Powers. Deze foto kun je hieronder bekijken.

De foto komt heel snel nadat er verschillende foto's genomen door de paparazzi eerder vandaag online verschenen. Daar heeft Disney nu dus korte metten mee gemaakt.

Sullige football-ster


Disney gaf in februari dit jaar het groene licht voor de serie, die ergens volgend jaar te streamen moet zijn. Powell en Michael Waldron bedachten samen de serie, maar produceerden en schreven het script ook samen.

In de serie zien we hoe de nogal wilde quarterback Russ Holliday zijn loopbaan als football-speler saboteert door slecht gedrag. Om toch weer aan de bak te komen, meldt Russ zich aan bij een aan lager wal geraakt football-team als de sullige Chad Powers.

Mateloos populair


Naast Powell zien we in de serie ook acteurs als Steve Zahn, Toby Huss, Perry Mattfeld, Wynn Everett, Frankie A. Rodriguez, en Quentin Plair.



Powell is ondertussen een mateloos populaire 'nieuwe' filmster. In de laatste maanden zagen we hem in films als Anyone But You, Twisters en Hit Man.

Onduidelijk


Een exacte releasedatum voor Chad Powers is nog niet aangekondigd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Gossip Girl'-sterren konden tijdens de opnames niet van elkaar afblijven
Series / Celebrity

Deze 'Gossip Girl'-sterren konden tijdens de opnames niet van elkaar afblijven

Op de set van Gossip Girl bleek de chemie niet alleen voor de camera te bestaan, maar bloeide er ook achter de schermen een echte romance op.

Op de set van Gossip Girl was het niet alleen maar drama, er was ook ruimte voor romantiek achter de schermen. Acteurs Sebastian Stan en Leighton Meester, bekend van hun rollen als Carter Baizen en Blair Waldorf, ontwikkelden tijdens de opnames een relatie die duurde tot 2010.

Het koppel ontmoette elkaar in 2007 toen ze samen op de set van Gossip Girl belandden. Begin 2008 begonnen de eerste roddels naar boven te komen over hun relatie toen ze gespot waren in een restaurant, waar ze niet van elkaar af konden blijven.

Liefdevolle relatie
Ondanks dat de personages uit Gossip Girl bekend staan om hun manipulatieve gedrag, was het een liefdevolle relatie buiten de schermen. Zo speelde Stan de rol van Baizen, een personage die een ingewikkelde relatie heeft met de manipulatieve rol van Meester. Maar toen Stan destijds sprak met People over hun romance noemde hij zichzelf "een echte geluksvogel".

Toen er gevraagd werd naar de kus-scene tussen Meester en mede-acteur Ed Westwick reageerde Stan met een glimlach dat het maar werk is en dat hij degene is die haar uiteindelijk mee naar huis neemt.

The breakup en erna
In 2010 ging het stel uit elkaar nadat Meester de relatie afkapte, met als reden dat ze niet goed is met relaties en dat ze er niet zo van houdt. Daarnaast vertelde ze Seventeen dat ze altijd opgelucht is wanneer een relatie eindigt. Echter voegde ze er wel aan toe dat het einde van de relatie met Stan de enige was waarbij het beëindigen hard aankwam, ondanks dat het haar veel heeft geleerd over het leven en de liefde.

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram


Hoewel de relatie tussen Meester en Stan eindigde, hebben beide hun carrière succesvol voortgezet. Meester trouwde met acteur Adam Brody, terwijl Stan bekend werd in het Marvel Cinematic Universe als Bucky Barnes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.