search

Ons nieuws van maandag 26 augustus 2024

Een van de beste Scandinavische series in jaren op Netflix maakt indruk en staat direct in de top 10
Series / Nieuws

Een van de beste Scandinavische series in jaren op Netflix maakt indruk en staat direct in de top 10

Het nieuwe seizoen van Skruk/Baby Fever is uit en "de beste Deense komedieserie in jaren" staat nu op acht in de Netflix Top 10.

Netflix heeft het tweede seizoen van Skruk afgelopen week online gezet. De nieuwe afleveringen worden goed bekeken en dat zorgt ervoor dat de Deense komedieserie opnieuw in de Netflix Top 10 staat.

Skruk alias Baby Fever startte in 2022 met een eerste seizoen van zes afleveringen. Netflix vermeldt in de synopsis van seizoen 2 dat het debuutseizoen werd genomineerd voor twee Robert Awards, zeg maar de Deense filmprijzen.

Beste Deense serie


Netflix meldt ook dat Skruk de "Beste Deense komedieserie in jaren is", met rollen voor een cast die bestaat uit Josephine Park, Olivia Joof Lewerissa, Simon Sears, Emil Prenter en Charlotte Munck.

"Omdat Josephine Park zo'n empathische en grappige rol neerzet, is Baby Fever minder een serie over iemand die wanhopig iets wil goedmaken en meer een serie over een vrouw die een beslissing neemt met hevige gevolgen," schreef Joel Keller van Decider.

Nu op Netflix


Als je het (eerste en) tweede seizoen van Skruk graag wilt zien, dan vind je deze nu op Netflix.



De synopsis: Wanneer een dronken vruchtbaarheidsarts zichzelf insemineert met het sperma van haar ex, probeert ze haar zwangerschap uit te leggen en haar verloren liefde terug te winnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schokkende verrassing in de afronding van 'Emily in Paris' seizoen 4!
Series / Trailer

Schokkende verrassing in de afronding van 'Emily in Paris' seizoen 4!

De laatste vijf afleveringen van seizoen 4 van Emily in Paris verschijnen over zo'n twee weken.

De fans kunnen vast niet wachten, maar het duurt niet lang voordat het tweede deel van Emily in Paris seizoen 4 online staat. Nu hebben we een glimp van wat we kunnen verwachten, met de nieuwste trailer. En er is gelijk een schokkende (of leuke?) verrassing voor Emily. Let op voor SPOILERS voor deel één van seizoen 4.

In de tweede reeks afleveringen verlaat Emily de stad van de liefde eventjes voor Rome. "All roads lead to Rome..." valt er op YouTube te lezen bij de trailer.

Vijf afleveringen


De laatste vijf afleveringen van seizoen draaien uiteraard weer vooral om Emily Cooper (Lily Collins), haar collega's bij het Franse reclamebureau Agence Grateau en haar vrienden en geliefden in Parijs.

De serie van Darren Star (Beverly Hills, 90210, Sex and the City) keerde midden deze maand terug met de eerste afleveringen van seizoen 4. Daarin zagen we dat de liefde tussen Emily en Gabriel weer opbloeit.

Trailer


Het eerste deel van Emily in Paris seizoen 4 staat nu op Netflix en het tweede deel is vanaf 12 september te zien op de streamingdienst. Hieronder de trailer.



De synopsis voor deel twee van seizoen 4: Na de dramatische gebeurtenissen van Camille en Gabriel’s mislukte bruiloft is Emily van slag: ze heeft sterke gevoelens voor twee mannen, maar nu verwacht Gabriel een baby met zijn ex en zijn Alfie’s ergste nachtmerries over haar en Gabriel bevestigd. Op werk wordt Sylvia gedwongen om een lastig dilemma uit haar verleden onder ogen te zien in het belang van haar huwelijk, en worstelt het team van Agence Grateau met personeelswisselingen.

Eurovisie Songfestival


Mindy en de band bereiden zich voor op het Eurovisie Songfestival, maar als het geld opraakt worden ze gedwongen om zuinig te zijn. De chemie tussen Emily en Gabriel is onmiskenbaar als ze samenwerken aan een Michelinster, maar twee grote geheimen dreigen alles waar ze van gedroomd hebben teniet te doen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Na vele jaren keert deze geliefde scifi-franchise terug: Netflix stuurt nieuwe Terminator terug om te moorden
Series / Nieuws

Na vele jaren keert deze geliefde scifi-franchise terug: Netflix stuurt nieuwe Terminator terug om te moorden

"Terminator: Zero duikt dieper in tijdreizen, AI en de strijd tussen mens en machine."

Ben je klaar voor een spannende nieuwe toevoeging aan de Terminator-franchise? Terminator: Zero is de nieuwste geanimeerde serie die dieper duikt in de complexe wereld van tijdreizen, kunstmatige intelligentie en de strijd tussen mens en machine. Hier zijn vijf essentiële dingen die je moet weten voordat je begint met kijken, zodat je optimaal kunt genieten van deze intense en meeslepende serie.

Waar gaat de serie over?


Terminator: Zero speelt zich af in een alternatieve realiteit waar de oorlog tussen mens en machines een nieuwe wending krijgt. De serie volgt de oorsprong van de Skynet-initiatieven en de cruciale momenten die leidden tot de opkomst van de Terminators. Met een mix van actie, drama en sci-fi, verkent Terminator: Zero de morele en ethische dilemma’s van het creëren van intelligente machines en de gevolgen daarvan voor de mensheid.

Wie heeft de serie gemaakt?


Terminator: Zero is ontwikkeld door James Cameron en Josh Friedman, de geesten achter de originele Terminator-films. De serie wordt geproduceerd door Skydance Television in samenwerking met de franchise-eigenaren. Met een ervaren team van schrijvers, regisseurs en producers die diepgaande kennis hebben van de Terminator-wereld, belooft deze serie een authentieke en boeiende uitbreiding te zijn van het bestaande universum.

Wie spelen er in de serie?


De cast van Terminator: Zero bestaat uit zowel nieuwe talenten als bekende gezichten. Arnold Schwarzenegger keert terug als de iconische T-800, terwijl nieuwe hoofdrollen worden vertolkt door acteurs als Mackenzie Davis als Sarah Connor en John Boyega als een jonge Kyle Reese. Daarnaast verschijnen er ook verrassende nieuwe karakters die de complexiteit van de Terminator-wereld verder uitdiepen.

Voor wie is deze serie?


Terminator: Zero is perfect voor fans van de originele Terminator-films en liefhebbers van sci-fi en actie. Als je genoten hebt van series zoals Westworld of Black Mirror, dan zal Terminator: Zero je zeker aanspreken. De serie biedt een spannende mix van nostalgie en nieuwe verhaallijnen, waardoor het zowel nieuwe kijkers als doorgewinterde fans zal bekoren.

Is de serie te bingen?


Zeker! Terminator: Zero bestaat uit acht afleveringen wat ideaal is voor een binge-watch sessie. Met een doorlopend verhaal en cliffhangers aan het einde van elke aflevering, zul je waarschijnlijk niet kunnen stoppen voordat je de hele serie hebt gezien.



Terminator: Zero is 29 augustus te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze veelbelovende topacteur uit jaren 80-hitserie bleek een blunder in Hollywood
Series / Specials

Deze veelbelovende topacteur uit jaren 80-hitserie bleek een blunder in Hollywood

John Stamos is vooral bekend door zijn rol als Jesse Katsopolis in 'Full House'.

John Stamos is een iconische televisieacteur die in verschillende populaire series heeft gespeeld. Hij heeft een indrukwekkende televisiecarrière opgebouwd door charmante, knappe rebellen te vertolken. Wat hij echter niet heeft kunnen doen, is een even grote carrière opbouwen in films.

Of het nu gaat om General Hospital, Full House, Grandfathered of ER, iedereen heeft Stamos wel eens gezien in een serie. Zijn bekendste rol blijft wel die van Jesse in Full House, een rol die hij speelde in alle acht seizoenen, van 1987 tot 1995.

General Hospital


Voordat hij in Full House te zien was, speelde hij de rol van Blackie Parrish in General Hospital in 1982. Voor deze rol werd hij genomineerd voor de Daytime Emmy Award voor Beste Acteur in een Ondersteunende Rol in een Dramaserie.

Na rollen te spelen in andere sitcoms, maakte Stamos zijn filmdebuut in 1986 in Never Too Young to Die, een actiefilm waarin ook Kiss-bassist Gene Simmons een rol had. Hoewel de film bedoeld was als een "jonge James Bond"-film, werd het zowel kritisch als commercieel een flop.

Full House en vervolg


Het is zijn rol in Full House die van Stamos een ster maakte. De serie was een grote hit en versterkte zijn carrière. In de serie heeft hij ook een aantal keren opgetreden met zijn band The Rippers. Nu speelt hij nog steeds muziek en heeft hij ook tal van keren mee mogen optreden met The Beach Boys.



In 2016 kwam er een vervolg op Full House met Fuller House. Stamos hernam zijn rol als Jesse voor de serie, waarin hij een ondersteunende rol had. Hij was niet de enige die zijn rol van de originele serie hernam, want de meeste castleden van Full House zijn te zien in Fuller House.

ER en Grandfathered


Tien jaar na het einde van Full House, in 2005, speelde Stamos een hoofdrol in ER. Tot 2009 was hij te zien in de serie als Dr. Tony Gates. In 2010 kon je hem zien in de rol van Carl Howell in het tweede seizoen van Glee. Daarna was hij vanaf 2016 te zien in de sitcom Grandfathered, waarin ook Josh Peck, Christina Milian en Paget Brewster speelden.



Dat jaar verscheen Stamos ook in de film My Big Fat Greek Wedding 2 en voegde hij zich bij de cast van de serie Scream Queens, waarin hij in het tweede seizoen een vaste rol had als Dr. Brock Holt. In 2018 speelde Stamos de rol van Dr. Nicky in de serie You en hij hernam deze rol in het tweede seizoen. In 2021 en 2022 speelde hij de hoofdrol in de serie Big Shot.

Films


Hoewel Stamos vastzit in de rol van de charmante, knappe rebel, verscheen hij zelden in films. My Big Fat Greek Wedding 2 is een van de weinige bekende films waarin hij te zien was. Gezien de lange tijd dat Stamos al een bekende naam is in de entertainmentwereld, is het hoog tijd dat hij de kans krijgt om door te breken als filmster.



Of dat ook zal gebeuren is de vraag, want Stamos is nu nog steeds uitsluitend bezig met zijn televisiecarrière. Zo was hij eerder dit jaar te zien in het tweede seizoen van Unprisoned naast Kerry Washington. Er is ook een nieuwe serie, getiteld Open Book, die nu in ontwikkeling is en waarin Stamos zal spelen.

Kijken?


Wil je Stamos zien in Full House? De serie is op dit moment niet te vinden op de verschillende streamingdiensten in Nederland, maar het vervolg, Fuller House, kan je wel bekijken op Netflix. Wil je nog andere series met Stamos zien? ER kan je bekijken op HBO Max en You op Netflix. Grandfathered, Scream Queens en Unprisoned vind je terug op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het antwoord op 'Squid Game’: deze ijzersterke scifi-fantasyserie kun je bekijken op Disney+
Series / Specials

Het antwoord op 'Squid Game’: deze ijzersterke scifi-fantasyserie kun je bekijken op Disney+

Deze serie is een live-action verfilming van een populaire Koreaanse strip en werd een knaller.

Disney boekte een onverwacht succes met de serie Moving. Kang Full, de maker van de serie, is ook verantwoordelijk voor de oorspronkelijke online strip, ook wel een webtoon genoemd. De serie werd zowel Disneys als Hulu's bestbekeken serie in de eerste week en werd lovend ontvangen. Het antwoord op Squid Game heeft duidelijk zijn weg naar het publiek weten te vinden.

In een interview met The Hollywood Reporter gaf Full destijds aan dat hij zich aangetrokken voelde tot het verhaal omdat er sprake was van realistische superhelden. Ook de relaties tussen ouders die hun begaafde kinderen moeten beschermen was een element dat hij graag op het scherm wilde brengen. Moving is hierdoor een mengeling van scifi, fantasy en drama die uitstekend heeft uitgepakt.

Oude vaardigheden


Een groep spionnen wordt geselecteerd om hun bijzondere vermogens: ze kunnen vliegen, zichzelf genezen en hebben sterkeren zintuigen vergeleken met andere mensen. Ze voeren diverse geheime operaties uit in opdracht van hun regering, maar besluiten om het bijltje erbij neer te gooien. De missies worden namelijk met de dag dubieuzer en het lijkt ze verstandiger om spoorloos te verdwijnen en in anonimiteit een nieuw leven te beginnen.

Dit is zo mogelijk nog belangrijker wanneer je kinderen op hun beurt over superkrachten blijken te beschikken. De ouders komen er tot hun schrik achter dat er een zoektocht is opgezet naar hun eigen kinderen. Ze moeten hun oude vaardigheden weer aanwenden om de tegenstanders uit te schakelen en hun kinderen te beschermen.

Ander soort superheld


Full vond het een uitdaging om een ander soort superheld te creëren. Dit was voor een deel te wijten aan de financiële beperkingen. Moving had nu eenmaal een bescheiden budget vergeleken met dat van Marvel-films, waardoor er andere manieren gevonden moesten worden om de superkrachten op het scherm over te brengen. Hierdoor ontstonden superhelden die meer op de realiteit gebaseerd zijn. Het dramatische element van de serie kwam hierdoor ook goed uit de verf. Het eerste seizoen van Moving heeft twintig afleveringen en momenteel is nog niet bekend of er nog een seizoen komt. We houden jullie uiteraard op de hoogte.



Je kunt Moving bekijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix verwijderalarm: laatste kans om een ijzersterke oorlogsfilm met Morgan Freeman te streamen
Series / Specials

Netflix verwijderalarm: laatste kans om een ijzersterke oorlogsfilm met Morgan Freeman te streamen

Dit is de volledige lijst van alle films die worden verwijderd op Netflix én een goede kijktip.

Netflix heeft een heel groot aanbod van de beste films en series. Om dit aanbod zo goed mogelijk te houden, moeten er elke week helaas weer enkele titels verwijderd worden. In dit artikel lees je een leuke kijktip en de volledige lijst van alle films en series die binnenkort zullen verdwijnen.

Glory



Glory is een Amerikaanse actie- en dramafilm uit 1989 van regisseur Edward Zwick. De film wordt tot de dag van vandaag gezien als één van de beste films over de Amerikaanse Burgeroorlog ooit gemaakt. Het is dan ook geen verrassing dat de film een score heeft van 95% op Rotten Tomatoes.

De film speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog en volgt het eerste volledig Afro-Amerikaanse regiment. Zij vechten tegen het Zuidelijke leger en krijgen te maken met bloedvergieten, verraad en gruwelijkheden.



Laatste kans: tot en met 31 augustus op Netflix

Laatste kans


Lees hieronder de volledige lijst van alle films en series die deze week verwijderd worden.

  • 1408 (2007) - 30 augustus
  • Hotel Transylvania (2017) - 30 augustus
  • Margaux (2022) - 30 augustus
  • Wifelike (2022) - 30 augustus
  • 90 Minutes in Heaven (2015) - 31 augustus
  • A Beautiful Mind (2001) - 31 augustus
  • Barbie - De prinses en de bedelaar (2004) - 31 augustus
  • Bridesmaids (2011) - 31 augustus
  • De Croods (2013) - 31 augustus
  • De Grinch (2018) - 31 augustus
  • Dr. Seuss' De Lorax en het verdwenen bos (2012) - 31 augustus
  • Erin Brockovich (2000) - 31 augustus
  • Girl, Interrupted (1999) - 31 augustus
  • Glory (1989) - 31 augustus
  • How the Grinch Stole Christmas (2000) - 31 augustus
  • La Catedral del Mar (2017) - 31 augustus
  • Monster Trucks (2016) - 31 augustus
  • The Holiday (2006) - 31 augustus
  • The Impossible (2012) - 31 augustus
  • The Mexican (2001) - 31 augustus
  • The Restaurant (2020) - 31 augustus
  • The Ruins (2008) - 31 augustus
  • Velvet (2016) - 31 augustus
  • Velvet Colección (2018) - 31 augustus
  • Velvet Colección: Grand Finale (2020) - 31 augustus
  • Big Time Adolescence (2019) - 1 september
  • Incident in a Ghostland (2018) - 1 september
  • Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
    Hoofdrolspeler 'The Office' doet boekje open: ''daarom verliet ik de serie''
    Series / Nieuws

    Hoofdrolspeler 'The Office' doet boekje open: ''daarom verliet ik de serie''

    De komedieserie was nooit meer hetzelfde na het vertrek van Steve Carell.

    Elke fan van de Amerikaanse The Office weet: er is een vóór en na het vertrek van Michael Scott, de kantoorbaas gespeeld door acteur Steve Carell. Michael's vertrek aan het einde van seizoen 7 zorgde voor een van de meest memorable momenten in de serie.

    Het vertrek van Steve Carell's personage was een verrassing: Michael was immers het hoofdpersonage en mede verantwoordelijk voor de immense populariteit van de komedieserie.

    Podcast


    De vraag is dan ook: waarom vertrok Carell eigenlijk? De Amerikaan gaf antwoord op die prangende vraag in een interview met de podcast Office Ladies. ''Het was tijd voor de andere personages en verhaallijnen om op de voorgrond te treden'', zei de acteur. ''Het was het juiste moment, voor iedereen.''

    De manier waarop die laatste twee afleveringen geschreven waren... Ik voelde me rijk om tegelijkertijd afscheid te kunnen nemen als Michael en voor ons als vrienden op ons werk. Het was iets heel emotioneels.''



    Netflix


    Voor Carell's acteercarrière was de beslissing bepaald geen blunder: de acteur bouwde een indrukwekkend CV op met rollen in topfilms als Foxcatcher, Beautiful Boy en Crazy, Stupid, Love.



    Alle seizoenen van The Office, mét en zonder Steve Carell, zijn te zien op Netflix.
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
    Wat te kijken op NPO Start? Nieuwe releases van komende week in één overzicht
    Series / Release-lijsten

    Wat te kijken op NPO Start? Nieuwe releases van komende week in één overzicht

    Ook deze week is er weer genoeg te kijken op de Nederlandse streamingdienst.

    Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

    De slimste mens


    Verschijnt op: Maandag 26 augustus | Release: Seizoen 1 - aflevering 26-30 | Genre: Spelprogramma | Kijk op: NPO Start

    Quiz met een knipoog, waarbij het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief kunnen denken. Jurylid Maarten van Rossem staat Philip Freriks bij en levert op zijn geheel eigen wijze commentaar op de kandidaten en hun kennis. Stream elke werkdag een nieuwe aflevering.



    Max vakantieman


    Verschijnt op: Maandag 26 augustus | Release: Seizoen 6 - aflevering 8 | Genre: Nieuws / Talkshow | Kijk op: NPO Start

    In MAX vakantieman schiet Sybrand Niessen gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp.



    Agent


    Verschijnt op: Dinsdag 27 augustus | Release: Seizoen 1 - aflevering 2 | Genre: Komedie / Drama | Kijk op: NPO Start

    Joe werkt als impresario, en dat doet hij met enthousiasme en af en toe een leugentje om bestwil. Hij werkt voor zijn moeder, maar die is wel klaar met zijn roekeloze gedrag. Hij moet ook nog zijn ex, zijn dochtertje en een maffiabaas tevreden zien te houden, en dat moet een keer misgaan.



    Overige series nieuw op NPO Start


    Hieronder de overige series die deze week op NPO Start verschijnen.

    26 augustus: Roosen & Borst (seizoen 4 - aflevering 3) - Documentaire - Zoektocht van Adelheid Roosen en Hugo Borst naar de omgang met dementie. Wat ervaart iemand met dementie? Hoe is de zorg voor mensen met dementie geregeld, thuis en in een verpleeghuis? En hoe ga je om met afscheid nemen en rouw bij een ziekte die het leven binnensluipt en meestal lang duurt?

    27 augustus: Vier handen op één buik (seizoen 11 - aflevering 1) - Reality-TV - Jonge aanstaande moeders laten zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ze worden stevig aangemoedigd door een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna.

    27 augustus: Redding na de ramp (seizoen 1 - aflevering 3) - Documentaire - In de nieuwe zesdelige WNL-serie Redding na de Ramp ontmoet Welmoed Sijtsma Nederlanders die ooit slachtoffer werden van ongelukken, aanslagen, epidemieën en andere rampen die in ons collectieve geheugen staan gegrift.

    28 augustus: Tieners tegen kwalen (seizoen 1 - aflevering 3) - Medisch / Documentaire - Het nieuwe programma draait om een bijzonder sociaal experiment: welke invloed hebben jong en oud op elkaar? Acht ouderen en acht tieners ontdekken wat er gebeurt zodra ze intensief met elkaar optrekken.

    29 augustus: The Inheritance (seizoen 1 - aflevering 4) - Drama - Na de dood van vader Dennis blijkt hij zijn drie kinderen niets te hebben nagelaten. Dat roept vragen bij ze op. Ze denken dat hij geen natuurlijke dood is gestorven, al wijst in eerste instantie niets erop dat hij vermoord is. Ze gaan op onderzoek uit, wat niet zonder gevaar is.

    30 augustus: Detective#24 (seizoen 1 - aflevering 6) - Misdaad / Drama / Mysterie - Deze serie volgt de misdaadzaken van een roekeloze ex-officier van justitie die is gedegradeerd tot een baan in een vluchtelingendetentiecentrum en haar partner - een asielzoeker uit Somalië die een geniale politieonderzoeker blijkt te zijn.

    31 augustus: Het nieuwe land (seizoen 1 - aflevering 1) - Documentaire - Huub Stapel reist samen met schrijver Eva Vriend af naar de plek waar het ooit allemaal begon: de proefpolder Andijk. In de Wieringermeerpolder ontmoet hij de zonen van twee polderpioniers die aan het begin van de vorige eeuw vol verwachting met hun ouders meekwamen om het nieuwe land te koloniseren.
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
    Nieuw op Netflix: Alle 11 series die je deze week moet zien
    Series / Release-lijsten

    Nieuw op Netflix: Alle 11 series die je deze week moet zien

    Komende week zie je vooral veel documentaires, drama's en actieseries op Netflix.

    Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

    Worst Ex Ever


    Verschijnt op: Woensdag 28 augustus | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire / Misdaad | Kijk op: Netflix

    Deze docuserie over waargebeurde misdaad onderzoekt de duistere kant van de liefde aan de hand van ooggetuigenverslagen, van ijzingwekkend verraad tot moordcomplotten.



    Terminator Zero


    Verschijnt op: Donderdag 29 augustus | Release: Seizoen 1 | Genre: Animatie / Actie / Avontuur | Kijk op: Netflix

    Het jaar 2022: Een toekomstige oorlog woedt al decennialang tussen de weinige overgebleven mensen en een eindeloos leger van machines. Het jaar 1997: De AI genaamd Skynet werd zelfbewust en begon zijn oorlog tegen de mensheid.



    KAOS


    Verschijnt op: Donderdag 29 augustus | Release: Seizoen 1 | Genre: Komedie / Drama | Kijk op: Netflix

    Terwijl er onenigheid heerst op de Olympus en de almachtige Zeus steeds meer paranoïde wordt, zijn drie stervelingen voorbestemd om de toekomst van de mensheid nieuw vorm te geven.



    Overige series nieuw op Netflix


    Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

    27 augustus: Untold: Sign Stealer (seizoen 1) - Biografie / Documentaire / Sport - In deze sportdocumentaire gaat Connor Stalions voor het eerst in op de beschuldigingen rond het schandaal in Michigan over het stelen van football-signalen.

    27 augustus: Dinner Time Live with David Chang (seizoen 1 - aflevering 26) - Reality-TV - Chef-kok David Chang presenteert een ongezouten eetervaring terwijl hij kookt voor beroemde gasten en culinaire geheimen deelt.

    29 augustus: Chastity High (seizoen 1) - Drama / Romantiek - Wanneer een elitaire middelbare school relaties verbiedt en leerlingen die daten van school stuurt, helpt een leerling haar klasgenoten stiekem voor geld.

    29 augustus: Represent (seizoen 2) - Komedie - In deze brutale komedieserie wordt een jeugdleider uit een Parijse buitenwijk een weinig waarschijnlijke kanshebber voor de Franse presidentsverkiezingen.

    29 augustus: IC 814: The Kandahar Hijack (seizoen 1) - Drama / Geschiedenis / Thriller - Deze aangrijpende serie van Anubhav Sinha ('Article 15') is gebaseerd op ware gebeurtenissen en gaat over de langste kaping in de geschiedenis van de Indiase luchtvaart.

    29 augustus: Killing Eve (seizoen 1) - Actie / Drama / Thriller - Intrige wordt obsessie als een Britse spion achter een speelse, stijlvolle en meedogenloze huurmoordenaar aanzit die voor een mysterieuze organisatie werkt.

    30 augustus: Respira (seizoen 1) - Drama - Een gepassioneerd medisch team zet zich in om levens te redden in een hectisch publiek ziekenhuis waar spanningen en romantiek ieders hart sneller laten kloppen.

    31 augustus & 1 september: Love Next Door (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Komedie / Romantiek - Een vrouw keert terug naar Korea, waar ze opnieuw wil beginnen. Ze raakt verstrikt in een relatie met een jeugdvriend met wie ze een gecompliceerd verleden heeft.
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.