search

Ons nieuws van maandag 9 september 2024

Maakt de nieuwe 'Young Sheldon' spin-off een einde aan de magie van 'The Big Bang Theory'?
Series / Nieuws

Maakt de nieuwe 'Young Sheldon' spin-off een einde aan de magie van 'The Big Bang Theory'?

De nieuwe Young Sheldon spin-off gaat een langlopende traditie verbreken.

De prequel van The Big Bang Theory, Young Sheldon, werd al heel snel zeer populair. Veel fans vonden de prequel zelfs beter dan de originele sitcom. Nu is er nieuws over de nieuwe Young Sheldon-spin-off, maar deze gaat waarschijnlijk een langlopende regel verbreken.

The Big Bang Theory kwam in 2007 uit en groeide al snel door tot een van de meest populaire sitcoms uit zijn tijd. Enkele jaren nadat de serie eindigde, ging de prequel Young Sheldon in première.

Het leven van Sheldon


In deze serie kreeg het publiek een hele andere kant van Sheldon te zien, namelijk zijn tienerjaren toen hij nog thuis woonde. Bovendien werden fans op een dieper niveau opnieuw geïntroduceerd aan de familie van Sheldon.

Ook Young Sheldon was zeer populair en de meeste kijkers vonden deze serie zelfs beter dan The Big Bang Theory. Nu hoopt de franchise deze groeiende populariteit voort te zetten met de nieuwe spin-off Georgie & Mandy's First Marriage.

Andere hoofdpersonages


Deze nieuwe spin-off volgt (zoals de titel al doet vermoeden) Georgie en Mandy. Dit is baanbrekend, omdat dit de eerste serie zal zijn waar Sheldon niet in het middelpunt staat.



Georgie en Mandy zijn twee populaire personages, maar toch zal het even wennen zijn. De afgelopen twee decennium gingen de series namelijk over Sheldon. Toch is het een slimme keuze, want als de franchise zich uit wil breiden, zullen fans op een gegeven moment afscheid moeten nemen van Sheldon.

HBO Max


Young Sheldon is te streamen op HBO Max.

Lees ook
De titel 'The Big Bang Theory' heeft een dubbele betekenis
Een uitleg waarom 'The Big Bang Theory' haar serietitel heeft gekregen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze gewelddadige en spannende films bebben Netflix helemaal in hun greep
Films / Nieuws

Deze gewelddadige en spannende films bebben Netflix helemaal in hun greep

De top vijf films op Netflix zitten vol geweld: zit er iets voor jou tussen?

De Netflix Top 10 van films bestaat op dit moment uit een mooie mix van (recente) bioscoopfilms en Netflix Originals. De top vijf films zijn zeker de moeite waard voor fans van geweld en spanning.

Op de vijfde plaats staat de Netflix-actiekomedie The Union. De film staat alweer zo'n drie weken online en wordt nog altijd goed bekeken. En dat is niet gek met sterren als Mark Wahlberg, Halle Berry, J.K. Simmons en Mike Colter. De ontvangst bleek gemengd.

Oorlog en spanning


Op de vierde plaats staat eveneens een Netflix Original, met de matig ontvangen horrorfilm The Deliverance. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en je ziet rollen van onder andere Andra Day, Glenn Close en Anthony B. Jenkins.

Op de tweede en derde plaats staan respectievelijk de Nederlandse oorlogsfilm Invasie en Land of Bad. Als je op zoek bent naar een goede film, dan raden we je de laatste aan. De film met Russell Crowe staat op een prima 94 procent op de Popcornmeter van Rotten Tomatoes.

Koploper


De koploper heet Rebel Bridge. De actiethriller met Aaron Pierre, Don Johnson en AnnaSophia Robb staat ook op een goed percentage. De Tomatometer noteert een sterke 95 procent.



Op de zesde tot en met de tiende plaats in de Netflix Top 10 staan respectievelijk de films The Darkest Hour, Gemini Man, Incoming, The Other Woman en How to Lose a Guy in 10 Days.

Lees ook
Met een 8,5 op IMDb is deze briljante en onvergetelijke serie een dikke aanrader op Netflix
Alle 11 seizoenen van 'Shameless' zijn gewoon te bekijken op Netflix.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jaloersmakende Netflix Original vormt bedreiging voor de huidige topserie op Netflix
Series / Nieuws

Jaloersmakende Netflix Original vormt bedreiging voor de huidige topserie op Netflix

De docusoap Selling Sunset stevent af op de eerste plaats in de Netflix Top 10.

Enkele dagen geleden stond de nieuwste grote Netflix-serie in een klap bovenaan de top 10 van series op de streamingdienst. Nu lijkt het erop dat The Perfect Couple de eerste plaats gaat verliezen aan de docusoap Selling Sunset.

Het nieuwste seizoen van Selling Sunset verscheen vorige week online en na enkele grote stappen in de Netflix Top 10 staat de docusoap nu op de tweede plaats in de lijst. Veel mensen stemmen dus af op het achtste seizoen van Selling Sunset.

Prima ontvangen


In de docusoap zien we hoe enkele makelaars van The Oppenheim Group vele mooie huizen aanprijzen en verkopen. Achter de schermen gaat het allemaal niet altijd even goed, met veel gedoe tussen de dames.

Op IMDb staat de serie, gestart in 2019, op een nette 6,6 na ongeveer 8.400 stemmen. De Popcornmeter op Rotten Tomatoes staat op een redelijke 61 procent.

Nu te zien


Wil je het nieuwste seizoen van Selling Sunset graag zien? Je vindt de tien afleveringen nu op Netflix.



De synopsis: De makelaars van Selling Sunset zijn terug! En dit seizoen is de inzet hoger dan een penthouse-uitzicht. Wie zal de top bereiken en wie zal onder druk bezwijken?

Lees ook
Deze markante scifi-serie scoort bijna perfecte 97% op Rotten Tomatoes en kijk je nu op Netflix
De mysterieuze scifi-serie 'Resident Alien' gaat over een alien die op aarde neerstort.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze vette en goed ontvangen fantasyserie kijk je in een weekend
Series / Specials

Deze vette en goed ontvangen fantasyserie kijk je in een weekend

Een eenvoudig plan blijkt letterlijk twaalf keer zo goed te werken.

In december 2023 ging de verfilming van de populaire Koreaanse strip Death's Game in première. Het verhaal is zowel qua actie als qua visuele weergave beslist duizelingwekkend te noemen.

Lee Won-sik en Gulchan zijn de makers van de online strip en de verfilming telt acht afleveringen. Death's Game vertelt het verhaal over het leven van Choi Yee-jae (Seo In-guk). Of liever gezegd, over de dood van Yee-jae, aangezien hij direct aan het begin van de serie zelfmoord pleegt door van een gebouw te springen. De Dood (Park So-dam) is hier niet blij mee: ze stuurt hem terug naar de aarde om nog twaalf keer dood te gaan.

Lichtzinnig


Het zat Yee-jae niet bepaald mee, aangezien de jonge man vrijwel alles was kwijtgeraakt. Hij kon jarenlang geen baan vinden, zijn vriendin was definitief vertrokken en tot overmaat van ramp raakt hij al zijn geld kwijt aan een zwendel. In zijn wanhoop maakt hij een einde aan zijn leven, maar komt er daarna achter dat zijn problemen alleen maar verergerd zijn.

De Dood is van plan om Yee-jae te straffen voor het feit dat hij zo lichtzinnig met zijn leven is omgegaan. Hij wordt daarom teruggestuurd naar de aarde om de levens van twaalf andere mensen te leven. Er zit echter een addertje onder het gras, het gaat namelijk om mensen die op het punt staan om dood te gaan. Yee-jae heeft een kans om zijn straf een positieve wending te geven. Als hij erin slaagt om het doodgaan één keer te ontlopen, dan mag hij van de Dood de rest van zijn leven doorbrengen in het lichaam van de desbetreffende persoon.

Vormgeving


De serie scoort een 8,5 op de IMDb en als kijker verveel je je geen moment. In de tweede helft van de serie gaat het verhaal wat meer de diepte in, maar Death's Game legt de nadruk op het actiegedeelte. Het gaat voornamelijk om de levens, en het bijbehorende doodgaan, die Yee-jae doormaakt in een poging om zijn situatie ten goede te keren. De makers zijn in dit opzicht prima geslaagd, aangezien Amazon berichtte dat Death's Game de top van de kijklijsten aanvoerde in maar liefst 43 landen.



Je kunt alle acht afleveringen van Death's Game streamen op Prime Video.

Lees ook
De angstaanjagende serie 'Evil' mag zich een van de engste series ooit noemen
Als jij Evil met de Nederlandse actrice Katja Herbers en Marvel-acteur Mike Colter niet eng vindt, dan behoorlijk je... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze scifi-serie uit de jaren 80 werkt nu op je lachstuipen
Series / Specials

Deze scifi-serie uit de jaren 80 werkt nu op je lachstuipen

'Automan' was niet zo'n succes en werd geannuleerd na 12 afleveringen.

In de jaren '70 en '80 maakte Glen A. Larson tal van series. Van Knight Rider en The Fall Guy tot Magnum, P.I. en Battlestar Galactica; ze komen allemaal van hem en waren allemaal een groot succes. Niet alle series die hij maakte waren echter een succes. Zo had je ook de scifi-serie getiteld Automan.

Automan was van korte duur. Het werd uitgezonden voor 12 afleveringen (hoewel er 13 werden gemaakt) op ABC tussen 1983 en 1984. Het imiteert bewust de visuele stijl van de live-action film Tron, in de context van een superheldenserie. Larson inspireerde zich dan ook op de film.

Echte wereld en computerwereld


Automan volgt de avonturen van een politieagent en computerprogrammeur genaamd Walter Nebicher (Desi Arnaz Jr.), die een kunstmatig intelligent misdaadbestrijdingsprogramma heeft gecreëerd. Dit programma genereert een hologram (gespeeld door Chuck Wagner) dat 's nachts de computerwereld kan verlaten om misdaad te bestrijden.

In de tastbare wereld oftewel in de "echte wereld" van de serie, niet de eerder genoemde "computerwereld" waar Automan vandaan komt en waar hij onder andere Donkey Kong ontmoet, doet Automan zich voor als een overheidsagent, Otto J. Mann. Dit bleef geheim voor iedereen behalve Walters naaste collega, Roxanne Caldwell (Heather McNair).

Eén wezen


Nebicher kon met Automan samensmelten tot één wezen, waarbij ze bewustzijn en vaardigheden deelden, terwijl Automan zijn onkwetsbaarheid behield. Cursor was zijn sidekick, een zwevende, veranderende polyhedron die fysieke objecten kon tekenen en genereren wanneer nodig. De meest voorkomende vormen waren een auto (de Autocar), een vliegtuig en een helikopter (de Autochopper), die allemaal de natuurwetten konden trotseren.



De serie had ook Robert Lansing in de hoofdrol als luitenant Jack Curtis en Gerald S. O'Loughlin als hoofdinspecteur E. G. Boyd, beiden de superieuren van Walter. Beiden geloofden dat Automan een vriend van Walter van de FBI was. Kapitein Boyd, een technofoob die niets met computers had, hield luitenant Curtis vaak op als het soort agent waar hij van overtuigd was dat dit het ideaalbeeld voor de politie was - een ideaal waarvan hij geloofde dat Walter dit nooit zou bereiken.

Merchandise


Automan was uiteindelijk niet zo'n succes als bijvoorbeeld Knight Rider en The Fall Guy. Door lage kijkcijfers en de dure special effects werd de serie geannuleerd nadat twaalf van de dertien afleveringen werden uitgezonden.



Automan was destijds namelijk de duurste televisieserie om te produceren, met een kostenplaatje van meer dan een miljoen dollar per aflevering. Hoewel de serie geen groot succes was, werd er wel merchandise gemaakt van Automan, waaronder actiefiguren, Halloweenkostuums en een videospel.

Kijken?


Wil je Automan zien? Je kan de serie op dit moment niet vinden op de verschillende streamingdiensten in Nederland, maar je kan het wel kopen op dvd.

Lees ook
De 10 beste series uit de jaren 80: van 'The A-Team' tot 'Airwolf'
In de jaren 80 kwamen heel wat goede series uit en hier zijn de tien beste.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix verwijderalarm: laatste kans om Brad Pitt in actie te zien, en vele andere mooie films
Series / Nieuws

Netflix verwijderalarm: laatste kans om Brad Pitt in actie te zien, en vele andere mooie films

Controleer welke films en series deze week van Netflix verdwijnen en bekijk onze kijktip.

Netflix heeft een groot aanbod aan goede films en series; er is voor ieder wat wils. Helaas verwijdert de streamingdienst elke week enkele films en series. In dit artikel lees je of je favoriete film of serie deze week verdwijnt. Daarnaast geven we een kijktip die je nog snel kunt bekijken.

Fight Club



De thriller Fight Club is een klassieker die geen lange introductie nodig heeft. Regisseur David Fincher verfilmde in 1999 het gelijknamige boek van Chuck Palahniuk. Fincher heeft meerdere prijzen gewonnen voor zijn psychologische thrillers en Fight Club is hier dan ook zeker geen uitzondering in.

De film vertelt het verhaal van een anoniem hoofdpersonage (Edward Norton) die samen met verkoper Tyler Durden (Brad Pitt) de ondergrondse vechtclub genaamd 'fight club' opstart. Hij krijgt een tumultueuze relatie met Marla Singer (Helena Bonham Carter), maar dan blijkt dat hij de waarheid niet kan vertrouwen.



Laatste kans: tot en met 14 september op Netflix.

Laatste kans


Lees hieronder de volledige lijst van alle films en series die deze week worden verwijderd.

  • Casa Coco (2022) - 9 september
  • Mignonnes (2020) - 9 september
  • Evelyn (2019) - 10 september
  • Primal (2019) - 10 september
  • The High Note (2020) - 10 september
  • The King of Staten Island (2020) - 10 september
  • The Tax Collector (2020) - 10 september
  • Shanghai Fortress (2019) - 12 september
  • Black Hawk Down (2001) - 14 september
  • Donnie Brasco (1997) - 14 september
  • Downsizing (2017) - 14 september
  • Enough (2002) - 14 september
  • Fight Club (1999) - 14 september
  • Ford v. Ferrari (2019) - 14 september
  • Shooter (2007) - 14 september
  • State of Play (2009) - 14 september
  • The Devil's Own (1997) - 14 september
  • The Talented Mr. Ripley (1999) - 14 september
  • 65 (2023) - 15 september


  • Lees ook
    Ben je klaar met 'The Union'? Kijk dan ook deze explosieve actiefilm op Netflix
    Ben je fan van The Union? Bekijk dan zeker deze spannende actiethriller op Netflix.... Lees verder
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
    Onmisbaar: Deze week veel mooie nieuwe series op NPO Start
    Series / Release-lijsten

    Onmisbaar: Deze week veel mooie nieuwe series op NPO Start

    Ook deze week is er meer dan genoeg te ontdekken uit het Nederlandse medialandschap.

    Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

    Kamp van Koningsbrugge


    Verschijnt op: Maandag 9 september | Release: Seizoen 6 - aflevering 2 | Genre: Reality-TV / Survival | Kijk op: NPO Start

    Jeroen van Koningsbrugge zoekt vijftien gewone burgers die denken dat ze mentaal en fysiek sterk genoeg zijn om de opleiding van de Special Forces aan te kunnen. Hij levert zijn mensen af aan een team van zeer ervaren specialisten die de rekruten onder handen gaat nemen.



    Dit was het nieuws


    Verschijnt op: Donderdag 12 september | Release: Seizoen 13 - aflevering 2 | Genre: Reality-TV | Kijk op: NPO Start

    Harm Edens, Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek leggen het nieuws van de afgelopen week onder de satirische loep.



    De ring


    Verschijnt op: Donderdag 12 september | Release: Seizoen 1 - aflevering 2 | Genre: Drama / Thriller | Kijk op: NPO Start

    Anna stopt per ongeluk een ring van een klant in haar zak. De klant, Simon, chanteert haar: seks of hij meldt de diefstal, wat haar carrière in gevaar zou brengen. Anna bedenkt een plan om Simon's eisen te ontwijken terwijl ze haar fout verborgen houdt.




    Overige series nieuw op NPO Start


    Hieronder de overige series die deze week op NPO Start verschijnen.

    9 september: Nederlandse bouwkunst door de ogen van Paul Rem (seizoen 2 - aflevering 1) - Documentaire / Cultuur - Architectuurhistoricus Paul Rem neemt u tijdens een stadwandeling mee langs de parels van verschillende steden en vertelt u meer over de historie van de Nederlandse bouwkunst.

    9 september: Van Roosmalen & Groenteman (seizoen 8 - aflevering 2) - Talkshow / Amusement - Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Samen met twee wisselende gasten nemen Gijs en Marcel de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek door.

    10 september: We zijn er bijna! (seizoen 13 - afleverin 2) - Reality-TV - Martine van Os reist mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Lief en leed wordt met elkaar gedeeld.

    10 september: Redding na de ramp (seizoen 1 - aflevering 5) - Documentaire - In de nieuwe zesdelige WNL-serie Redding na de Ramp ontmoet Welmoed Sijtsma Nederlanders die ooit slachtoffer werden van ongelukken, aanslagen, epidemieën en andere rampen die in ons collectieve geheugen staan gegrift.

    11 september: De wapenroute (seizoen 1 - aflevering 1) - Documentaire / Misdaad - Reportagereeks waarin Sinan Can het spoor volgt van de wapens die werden gebruikt bij drie historische moorden in Nederland, waaronder de schokkende moord op cineast Theo van Gogh.

    11 september: Van onschatbare waarde (seizoen 8 - aflevering 2) - Informatief - Verkopers van bijzondere en waardevolle spullen krijgen de kans om hun object te verkopen aan een van de vier experts. Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg meer terug.

    11 september: Tieners tegen kwalen (seizoen 1 - aflevering 5) - Medisch / Documentaire - Het nieuwe programma draait om een bijzonder sociaal experiment: welke invloed hebben jong en oud op elkaar? Acht ouderen en acht tieners ontdekken wat er gebeurt zodra ze intensief met elkaar optrekken.

    Lees ook
    4 spannende topseries op Netflix die je waarschijnlijk nog niet gezien hebt
    We hebben weer een aantal series voor je geselecteerd die bijzonder goed scoren.... Lees verder
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
    Nieuw op Netflix: Alle 11 series die je deze week moet zien
    Series / Release-lijsten

    Nieuw op Netflix: Alle 11 series die je deze week moet zien

    Humor, sport, documentaires, wat leuks voor kinderen. Er is komende week genoeg te ontdekken.

    Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

    Jack Whitehall: Fatherhood with My Father


    Verschijnt op: Dinsdag 10 september | Release: Seizoen 1 | Genre: Komedie / Documentaire | Kijk op: Netflix

    Jack Whitehall en zijn vader gaan de wereld rond op zoek naar antwoorden op de belangrijke vragen die de comedian heeft nu hij vader is geworden.



    Emily in Paris


    Verschijnt op: Donderdag 12 september | Release: Seizoen 4 - deel 2 | Genre: Komedie / Drama / Romantiek | Kijk op: Netflix

    Een jonge Amerikaanse vrouw uit het Middenwesten van de Verenigde Staten wordt aangenomen door een marketingbureau in Parijs om hen te voorzien van een Amerikaanse kijk op zaken.



    Billionaire Island


    Verschijnt op: Donderdag 12 september | Release: Seizoen 1 | Genre: Komedie / Drama | Kijk op: Netflix

    De meedogenloze eigenaar van een Noorse viskwekerij plant een vijandige overname van haar plaatselijke rivaal om de grootste zalmproducent ter wereld te worden.



    Overige series nieuw op Netflix


    Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

    9 september: Hot Wheels Let's Race (seizoen 2) - Animatie / Actie / Familie - Start je motor, trap het gaspedaal in en ga met de nieuwste generatie Hot Wheels-racers op een kamp waar altijd plankgas wordt gegeven.

    11 september: Dinner Time Live with David Chang (seizoen 1 - aflevering 27) - Reality-TV - Chef-kok David Chang presenteert een ongezouten eetervaring terwijl hij kookt voor beroemde gasten en culinaire geheimen deelt.

    11 september: The Circle (seizoen 7 - aflevering 1) - Spelprogramma / Reality-TV - In deze luchtige realityserie bedenken de deelnemers een strategie om een social media-experiment te winnen.

    11 september: CoComelon (seizoen 11) - Animatie / Avontuur / Familie - Ken jij een kleintje dat van muziek houdt? Deze kindvriendelijke mix van felle kleuren, schattige personages en bekende liedjes is boeiend en vermakelijk!

    12 september: Into the Fire: The Lost Daughter (seizoen 1 - aflevering 1-2) - Documentaire - In deze tweedelige documentaire ontrafelt een vastberaden moeder het complexe mysterie rond de verdwijning van haar dochter in 1989, nadat ze haar ter adoptie afstond.

    12 september: Midnight at the Pera Palace (seizoen 1) - Drama / Geschiedenis / Mysterie - Liefde. Plicht. Intrige. Een vrouw komt in het verleden terecht en wordt verliefd op een knappe nachtclubeigenaar. Hun relatie heeft de nodige gevolgen voor de toekomst.

    12 september: Ángel Di María: Breaking Down the Wall (seizoen 1) - Sport / Documentaire / Biografie - Deze documentaireserie gaat over het leven en de carrière van de iconische Argentijnse voetballer, van zijn eenvoudige komaf tot zijn wereldkampioenschap.

    14 en 15 september: Love Next Door (seizoen 1 - aflevering 9-10) - Komedie / Romantiek - Een vrouw keert terug naar Korea, waar ze opnieuw wil beginnen. Ze raakt verstrikt in een relatie met een jeugdvriend met wie ze een gecompliceerd verleden heeft.

    Lees ook
    Deze 3 successeries krijgen van Netflix nog dit jaar een nieuw seizoen
    In 2024 krijgen deze geliefde series een nieuw seizoen van de streamingdienst Netflix.... Lees verder
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
    Marvel Studios gaat series op een heel andere manier aanpakken
    Series / Nieuws

    Marvel Studios gaat series op een heel andere manier aanpakken

    Na de tegenvallende resultaten van de laatste jaren keert Marvel Studios terug naar de tekentafel.

    Ondanks dat Disney grote presentaties hield tijdens zowel de San Diego Comic Con als D23, heeft Marvel Studios geen nieuwe films of series aangekondigd. Er werden alleen beelden getoond van projecten die klaarliggen en nog moeten verschijnen.

    Dit heeft er deels mee te maken dat Disney een stukje rustiger aan wil doen met het uitrollen van Marvel-content. Grootste reden hiervan zijn de teleurstellende kijkersaantallen van de series en films die de laatste jaren verschenen.

    Terugschroeven van content


    Disney zou nu maximaal twee live-action series per jaar willen uitbrengen. 2025 zit daardoor al vol met Daredevil: Born Again en Iron Heart en 2026 lijkt te gaan bestaan uit Wonder Man en Vision.

    Later deze maand verschijnt ook nog Agatha All Along, het laatste Marvel-project van 2024. Entertainment Weekly sprak onlangs met Marvel-producent Brad Winderbaum, die aangaf dat Marvel zijn strategie gaat herzien in de komende jaren.

    Nova komt eraan


    Winderbaum liet vorige week al weten dat een serie over Nova wordt ontwikkeld, maar dat het ook zo is dat ze meer projecten ontwikkelen dan daadwerkelijk gemaakt gaan worden. "We gaan een serie pas echt maken als we er 100% blij mee zijn. Als Nova doorgaat, zal de serie doen denken aan Star Trek en Battlestar Galactica."



    Winderbaum liet daarnaast aan Entertainment Weekly weten dat de hele tv-strategie onder de loep ligt, dat ze meer op de traditionele wijze met een showrunner willen werken en minder eenmalige miniseries willen maken.

    Nieuwe strategie


    "We denken nu aan meer traditionele tv-series die meerdere seizoenen duren, en waar personages zich door de jaren heen kunnen ontwikkelen.

    We ontwikkelen nu meerdere series tegelijkertijd. Ook schrijven we meerdere versies van de eerste pilot-aflevering, zodat we kunnen kiezen welke kant we op gaan en in welke Marvel-werelden we willen spelen."

    Een van de series waarbij meerdere seizoenen logisch lijkt is Daredevil: Born Again. We kunnen in elk geval rekenen op alvast twee seizoenen van elk negen afleveringen.

    Lees ook
    Deze Marvel-serie komt in 2025 eindelijk naar Disney+
    Deze serie is al een tijdje klaar, maar door verschuivingen in het schema en de strategie van Marvel, komt hij... Lees verder
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.