search

Ons nieuws van dinsdag 10 september 2024

Deze serie gebaseerd op populaire jaren 80-serie is dik de moeite waard: 99% op Rotten Tomatoes
Series / Specials

Deze serie gebaseerd op populaire jaren 80-serie is dik de moeite waard: 99% op Rotten Tomatoes

'One Day at a Time' is gebaseerd op de gelijknamige serie die liep van 1975 tot 1984.

Van 1975 tot 1984 liep er op televisie de sitcom One Day at a Time met onder andere Bonnie Franklin, Mackenzie Phillips en Valerie Bertinelli in de hoofdrollen. Deze serie was toen een groot succes. Vele jaren later werd er een remake gemaakt die een even groot succes was als de originele.

De remake van One Day at a Time ging in première in 2017 en liep vier seizoenen tot 2020. De serie was oorspronkelijk van Netflix, maar na drie seizoenen annuleerde de streamingdienst het. Niet lang erna kondigde Pop aan dat het de serie in 2020 zou herleven, waardoor One Day at a Time de eerste originele Netflix-serie werd die werd opgepikt door een traditioneel lineair netwerk.

Vierde seizoen


Zo kwam er toch nog een vierde seizoen uit van One Day at a Time. Uiteindelijk annuleerde Pop de serie na het vierde seizoen, maar Sony Pictures TV gaf toen aan dat het de serie aan andere netwerken zou aanbieden. Op 8 december 2020 werd aangekondigd dat er geen nieuwe afleveringen zouden komen, waarmee de serie definitief werd beëindigd.

One Day at a Time is gebaseerd op de gelijknamige serie van de jaren '70 en '80. Het productiebedrijf van uitvoerend producent Norman Lear, Act III Productions, benaderde Sony Pictures Television met het idee om de originele serie opnieuw voor te stellen met een Latijns-Amerikaanse familie. Lear was eerder uitvoerend producent van de originele serie.

Norman Lear


De serie is ontwikkeld door Gloria Calderón Kellett en Mike Royce, met Lear en zijn productiepartner Brent Miller als uitvoerende producenten. Dit markeerde Lear's laatste optreden achter de schermen vóór zijn overlijden op 5 december 2023.



Lear is niet de enige die zowel meegewerkt heeft aan de originele versie en de remake. Zo keerden verschillende leden van de originele cast en productieploeg in verschillende functies terug gedurende de serie. Patricia Fass Palmer keerde terug als producent voor de remake, Phillips - die een van de dochters speelde in de originele serie - had een terugkerende rol als drugs- en alcoholconsulent Pam, Glenn Scarpelli verscheen in een aflevering van seizoen drie en Michael Lembeck regisseerde een aflevering van seizoen één.

Verhaal


One Day at a Time heeft een ensemblecast die bestaat uit onder andere Justina Machado, Todd Grinnell, Isabella Gomez, Marcel Ruiz, Stephen Tobolowsky en Rita Moreno. De serie draait om een Cubaans-Amerikaanse familie die in de wijk Echo Park in Los Angeles woont. Het verhaal richt zich op een alleenstaande moeder, die een veteraan van het leger is en te maken heeft met PTSS, haar kinderen en haar Cubaanse moeder.



Deze herwerking van de originele sitcom behandelt onderwerpen zoals geestelijke gezondheidsproblemen, immigratie, seksisme, homofobie, genderidentiteit en racisme waar Hispanics in de Verenigde Staten mee te maken hebben.

Lovende kritieken


Bij de release ontving de serie lovende kritieken, waarbij recensenten vooral de schrijfkwaliteit en de prestaties van Machado en Moreno prezen. One Day at a Time werd genoemd als een van de beste televisieseries van 2017. Op Rotten Tomatoes heeft de serie dan ook een bijna perfecte score van 99%. Elk seizoen kreeg een perfecte score behalve het eerste seizoen.



One Day at a Time ontving meerdere prijzen en nominaties, waaronder vier Primetime Emmy Award-nominaties, waarvan het er twee won in 2019 en 2020. De serie werd ook drie keer genomineerd voor een GLAAD Media Award voor Beste Comedyserie.

Kijken?


Wil je One Day at a Time zien? Je kan de drie eerste seizoenen bekijken op Netflix. Het vierde seizoen is op dit moment niet beschikbaar op de verschillende streamingdiensten in Nederland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende en openhartige Britse film uit 2024 gaat Netflix veroveren
Films / Specials

Opvallende en openhartige Britse film uit 2024 gaat Netflix veroveren

De hilarische Britse film 'Wicked Little Letters' is vanaf donderdag te zien op Netflix.

Netflix voegt deze week een topfilm toe, namelijk de Britse comedyfilm Wicked Little Letters. Vanaf donderdag stream je hem gewoon op Netflix.

Wicked Little Letters is een mysterieuze comedyfilm uit 2023, geregisseerd door Thea Sharrock. Haar kun je kennen van Me Before You, The One and Only Ivan en The Beautiful Game.

Schandalige brieven


De film speelt zich af in een klein Engels kustplaatsje in de jaren 20. Het verhaal draait om twee totaal verschillende vrouwen: de serieuze en religieuze Edith Swan en de excentrieke, vrijgevochten Rose Gooding.

Wanneer het stadje wordt opgeschrikt door een reeks schandalige, obscene brieven die anoniem worden verstuurd, valt de verdenking al snel op Rose vanwege haar onconventionele gedrag. Haar voormalige vriendin Edith speelt een belangrijke rol in de beschuldigingen tegen haar.

Cast


Terwijl de zaak escaleert en de politie betrokken raakt, wordt het dorp in tweeën gesplitst door de beschuldigingen en geruchten. Achter dit ogenschijnlijk simpele verhaal schuilt echter een groter mysterie dat langzaam wordt ontrafeld.



De rol van Rose wordt gespeeld door Jessie Buckley (Chernobyl, I'm Thinking of Ending Things) en die van Edith door Olivia Coleman (The Crown, The Favourite). Daarnaast zien we in de film Anjana Vasan (We Are Lady Parts), Timothy Spall (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) en Gemma Jones (Ammonite).

Netflix


Wicked Little Letters was vanaf maart dit jaar in de Nederlandse bioscopen te zien. Mocht je hem daar gemist hebben, dan hebben we goed nieuws: zeer binnenkort stream je hem gewoon thuis!

Vanaf donderdag 12 september is Wicked Little Letters te zien op Netflix.

Lees ook
Deze 8 opvallende Netflix-series van september móet je zien: ontdek ze hier
Met het nieuwe schooljaar voor de deur heeft Netflix weer genoeg om je af te leiden komende periode.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 4 onbekende titels op Netflix verdienen jouw aandacht: Hooggewaardeerde verborgen topseries
Series / Nieuws

Deze 4 onbekende titels op Netflix verdienen jouw aandacht: Hooggewaardeerde verborgen topseries

We hebben weer vier aanraders voor je uitgekozen die absoluut het bekijken waard zijn.

Netflix biedt sinds 2013 een overvloed aan topseries in Nederland, maar tussen al die bekende titels schuilen verborgen parels die je misschien over het hoofd hebt gezien, en zeker niet mag missen. We hebben vier van deze hooggewaardeerde series voor je uitgezocht. Zijn deze titels iets voor jou?

Fate: The Winx Saga



Deze Britse tienerdramaserie is vooral bij het publiek geliefd. Op Rotten Tomatoes krijgt het een hele goede score van 82%. Je kunt twee seizoenen van deze serie bekijken op Netflix.

In Fate: The Winx Saga zijn een groep tieners vastbesloten hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.



Archive 81



In 2022 kwam deze mysterieuze sciencefictionserie met acht afleveringen naar Netflix. Op Rotten Tomatoes laat vooral de Tomatometer goede cijfers zien. Het krijgt een score van 87%.

Een archivaris krijgt in Archive 81 de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.



Monk



Dit is er zo een in het rijtje van klassiekers die Netflix in de loop der jaren heeft aangekocht. Het publiek en de critici op Rotten Tomatoes zijn eensgezind en geven de serie een waarderingscijfer van 89%. Je streamt alle acht seizoenen op Netflix.

Een briljante detective met een dwangstoornis neemt ontslag en gaat aan het werk als consulent om de politie te helpen met hun moeilijkste zaken.



Six Feet Under



En dit is dan weer een serie uit het oeuvre van HBO. De serie kwam alweer 23 jaar geleden uit, maar is nu ook te bekijken op Netflix. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie de nagenoeg perfecte score van 96%.

De ongeremde dramaserie Six Feet Under, over het leven en de problemen van een disfunctioneel gezin dat een begrafenisonderneming runt, sleepte negen Emmy's in de wacht.



Lees ook
Ontdek deze 4 onvergetelijke en verborgen thrillers op Netflix die je niet mag missen
Er zijn vaak genoeg van deze titels te vinden die gek genoeg nooit de verdiende aandacht hebben gekregen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit opmerkelijke detail over de jaren 80-serie 'Knight Rider' weet bijna niemand
Series / Specials

Dit opmerkelijke detail over de jaren 80-serie 'Knight Rider' weet bijna niemand

De auto in 'Knight Rider' had bijna een andere naam.

Knight Rider was een grote hit in de jaren 80 en is nu nog steeds heel populair. In de serie speelde David Hasselhoff de rol van Michael Knight, een stijlvolle en moderne misdaadbestrijder die wordt bijgestaan door de auto genaamd KITT. Maar wist je dat KITT oorspronkelijk een andere naam zou krijgen?

Knight Rider liep van 1982 tot 1986 gedurende vier seizoenen en werd gemaakt en geproduceerd door Glen A. Larson. Het volgt Michael Knight, geboren als Michael Arthur Long, een undercoveragent van de politie van LA. Hij werd in het gezicht geschoten en bijna gedood tijdens een zaak. Hij kreeg een nieuwe identiteit van Wilton Knight, oprichter van Knight Industries, en begon misdaden te bestrijden met de auto KITT.

KITT


KITT is een geavanceerde, kunstmatig intelligente, zelfbewuste en bijna onvernietigbare auto. Michael Knight rijdt er in elke aflevering van Knight Rider mee om misdaden te stoppen. William Daniels verleende zijn stem aan KITT, dat staat voor Knight Industries Two Thousand, genoemd naar de fictieve maker van de auto, Wilton Knight.

Maker van de serie Larson wilde dat de pratende auto een "hartslag" had en vroeg designconsultant Michael Scheffe om een lichtbalk te ontwerpen, zoals de Cylons in Battlestar Galactica die op de voorkant van het voertuig werd geplaatst. Het was Scheffe die het ontwerp van de neus en het dashboard van de auto verzorgde.

Trans Am


Tijdens de vroege productie van Knight Rider had de auto echter een andere naam: TATT, wat stond voor Trans Am Two Thousand. Deze naam werd gekozen omdat de auto die gebruikt werd voor KITT een Pontiac Firebird Trans Am is uit 1982. Het kostte toen 100.000 dollar om de auto om te bouwen tot KITT.



In de serie kreeg KITT ook een kwaadaardige dubbelganger en toen het tijd werd om een naam te bedenken voor deze kwaadaardige dubbelganger, werd een compleet andere naam gekozen: KARR, wat staat voor Knight Automated Roving Robot. Deze werd eerst ingesproken door Peter Cullen, die ook de stem verleende aan een andere pratende auto: Optimus Prime uit The Transformers-cartoons en -films, en daarna door Paul Frees.

Kijken?


KITT bleek uiteindelijk een betere naam voor de auto dan TATT. Het klinkt ook veel beter. KITT was, ondanks dat het een auto is, een heel populair personage uit Knight Rider. Er werden zelfs heel wat speelgoedauto's gemaakt van KITT, zowel gewone als elektrische.



Wil je Knight Rider zien? Je kan de serie bekijken op SkyShowtime.

Lees ook
Deze 'Knight Rider'-kloon uit de jaren 80 is echt lachwekkend
... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ken jij de verlegen 'Valerie' uit 'Sabrina the Teenage Witch' nog: zo gaat het nu met haar
Series / Specials

Ken jij de verlegen 'Valerie' uit 'Sabrina the Teenage Witch' nog: zo gaat het nu met haar

Lindsay Sloane speelde Valerie Birkhead, de beste vriendin van Sabrina, in 'Sabrina the Teenage Witch'.

Sabrina the Teenage Witch was een populaire serie in de jaren '90. Er werd zelfs al een nieuwe versie gemaakt met Chilling Adventures of Sabrina. In de serie heeft Sabrina een beste vriendin, Valerie Birkhead, die een gewone mens is en gespeeld wordt door Lindsay Sloane. Hoe gaat het nu eigenlijk met haar?

Sloane begon al op jonge leeftijd te acteren. Zo tekende ze op achtjarige leeftijd bij een agent. Haar eerste terugkerende televisierol was als Alice Pedermeir in The Wonder Years van 1991 tot 1993. Ze speelde daarna Zoey Miller gedurende zeven afleveringen in de kortstondige sitcom Mr. Rhodes.

Sabrina


Een van haar grootste en bekendste televisierollen blijft die van Valerie Birkhead in Sabrina the Teenage Witch. Ze speelde deze rol in seizoen twee en drie van 1997 tot 1999. Valerie was tijdens deze twee seizoenen Sabrina's beste vriendin. Ze was een verlegen en vaak onhandig meisje dat tegen Sabrina opkeek, ondanks dat ze zelf behoorlijk slim was.

Valerie kwam in het begin over als nerveus, maar haar zelfvertrouwen verbeterde naarmate haar tijd in de serie vorderde. Valerie ontdekte dat Sabrina een heks is nadat Sabrina toestemming kreeg om het haar en Harvey te vertellen. Valerie vertrok uiteindelijk naar Alaska met haar ouders aan het begin van seizoen 4, waardoor ze daarna niet meer te zien is in de serie.

Spin-off en Grosse Pointe


Sloane speelde daarna ook in Sabrina Down Under, een spinoff-film van de serie, als een ander personage, een zeemeermin genaamd Fin. Vanaf het jaar 2000 was ze te zien in afleveringen van tal van bekende series. Zo verscheen ze in afleveringen van onder andere That '70s Show en The West Wing.



Ze speelde ook de hoofdrol in de kortlopende serie Grosse Pointe, een satire die het drama achter de schermen van een televisieserie uitbeeldde. Gecreëerd door Darren Star, werd het grotendeels geïnspireerd door zijn ervaringen als de maker en producent van Beverly Hills, 90210. Sloane speelde in Grosse Pointe een parodie op Tori Spelling.

Verdere carrière


Sloane maakte ook deel uit van de cast van de kortlopende serie The Stones (2004) en deed zonder succes auditie voor vele rollen in een aantal televisieseries, waaronder Blossom en Full House. Vervolgens verscheen ze opnieuw in tal van afleveringen van series als Entourage, How I Met Your Mother, The League en Psych.



Ze was te zien in het zevende seizoen van Weeds, waarin ze Maxeen speelde, een personage dat Silas inhuurt voor een modellenklus en een relatie heeft met Andy. Van 2014 tot 2017 had Sloane een terugkerende rol in Playing House en van 2015 tot 2017 speelde ze een van de hoofdrollen in The Odd Couple.

Films en The Wonder Years


Naast in series te spelen, heeft Sloane ook tal van rollen gehad in films. Zo verscheen ze in Bring It On, Exposed, The In-Laws, Over Her Dead Body, She's Out of My League, The Other Guys, Horrible Bosses en het vervolg Horrible Bosses 2. Haar voorlopig laatste filmrol was in Endings, Beginnings, waarin ze speelde naast Shailene Woodley en Sebastian Stan.



De voorlopig laatste keer dat Sloane te zien was op het kleine scherm was in 2023 in een aflevering van de nieuwe versie van The Wonder Years. Deze serie is geïnspireerd op de gelijknamige serie uit de jaren 80 en 90, waarin Sloane haar eerste terugkerende televisierol had. De cirkel is dus helemaal rond.

Toekomst


Sloane denkt echter nog niet aan stoppen. Zo zal ze te zien zijn in de komediefilm Home Delivery, geschreven en geregisseerd door Thom Harp. Dit is voorlopig het enige project dat op haar planning staat, maar er zal in de toekomst waarschijnlijk nog bijkomen.



Wil je Sloane zien in Sabrina the Teenage Witch? De serie is op dit moment niet te vinden op de verschillende streamingdiensten in Nederland, maar je kunt de serie wel kopen op dvd. De oudere versie van The Wonder Years kan je ook niet terugvinden, maar de nieuwe versie kan je wel bekijken op Disney+.

Lees ook
Hoe is het tegenwoordig met David Duchovny, de seksverslaafde acteur die in 'The X-Files' en 'Californication' speelde?
David Duchovny is tegenwoordig niet alleen acteur maar ook actief als zanger.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wie zijn eigenlijk de grafgeesten in 'The Rings of Power'?
Series / Specials

Wie zijn eigenlijk de grafgeesten in 'The Rings of Power'?

De langverwachte antagonisten waren niet te zien in de filmtrilogie en maken nu hun opwachting.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
SerieTotaal berichtte eerder over de grafgeesten (barrow wights) uit Tolkiens mythologie. In The Fellowship of the Ring waren deze lugubere figuren niet te zien, aangezien Tom Bombadils verhaallijn niet in de filmtrilogie voorkwam.

In de prequelserie is de situatie duidelijk anders en zijn deze slechteriken voor het eerst op het scherm te zien. The Rings of Power geeft echter een andere oorsprong aan de grafgeesten. In de serie zijn zij letterlijk tot leven gewekte schimmen uit de graven, terwijl Tolkien een andere origine aan hen toekende.

Onveilig


In The Rings of Power is een parallel te zien met het boek 'Het Reisgezelschap'. In plaats van Frodo, Sam, Merijn en Pepijn zien we nu Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo) en hun gezelschap door het Oude Woud trekken. In het boek worden de hoofdpersonen gevangen genomen door de grafgeesten en het is Tom Bombadils lied dat hen redt van een zekere ondergang. De mysterieuze Tom kan door zijn gezang invloed uitoefenen op de natuur, ook als het tegennatuurlijke wezens betreft.

Deze grafgeesten dwalen rond bij de Grafheuvels (Barrow-downs) en zijn daarnaar toegestuurd door de tovenaar-koning van Angmar. De graven zijn van koningen uit de Eerste Era. Deze koningen zijn de voorouders van de Edain en vormden destijds een bondgenootschap met de Elfen in de strijd tegen Saurons meester Morgoth. Er is dus sprake van een begraafplaats, waar het behoorlijk onveilig is door de aanwezigheid van de grafgeesten. Tom Bombadil schenkt het Reisgezelschap de zogeheten Grafheuveldolken (Barrow-blades), wapens waarmee je deze geesten kunt vernietigen. The Rings of Power toont, zoals eerder aangegeven, een aangepaste versie van de mythologie.

Restanten


In de serie zijn de grafgeesten namelijk de tot leven gewekte lichamen van de dode koningen. Galadriel vermoedt dat dit door Sauron is gedaan, om mensen tegen te houden die door het Oude Woud reizen. Aangezien er restanten liggen van dode paarden en proviand, is het redelijk om aan te nemen dat de boodschapper van Gil-galad (Benjamin Walker), die eerder werd gestuurd, zeer waarschijnlijk door de grafgeesten gedood is. De serie suggereert dat Sauron (Charlie Vickers) de begraven koningen van weleer op een lugubere manier tot zijn knechten maakt. Wanneer het nodig is wekt hij de lichamen tot leven om tegenstanders te laten doden. Hij maakt met andere woorden strategisch gebruik van de Grafheuvels. De makers hebben op deze manier een andere invulling gegeven aan de oorsprong en achtergrond van de grafgeesten.



The Rings of Power kun je zien op Prime Video.

Lees ook
De 10 beste scifi-series van de afgelopen 25 jaar: van 'Firefly' tot 'Lost'
De voorbije 25 jaar zijn er tal van goede scifi-series uitgebracht.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt deze Netflix-hit nog wel een tweede seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt deze Netflix-hit nog wel een tweede seizoen?

The Watcher werd ontzettend goed bekeken, maar het groene licht voor een tweede seizoen laat op zich wachten.

Naomi Watts (The Ring) zagen we samen met Bobby Cannavale in 2022 in de razend populaire Netflix-serie The Watcher, maar er is nog steeds weinig duidelijkheid over een tweede seizoen.

In een recent interview werd Watts gevraagd naar een nieuw seizoen. Daarop liet ze weten dat ze eigenlijlk maar niks hoort over een reeks nieuwe afleveringen.

Weinig nieuws


Watts vertelde het volgende aan Entertainment Weekly over de status van een tweede seizoen:

"Als ik al een update heb, dan is het dat ik er geen heb. Ik zou willen dat ik iets zou kunnen vertellen. Dat was een toffe serie, toch? Ik heb helaas niks dat ik erover kan zeggen."

Wat zou het verhaal worden?


Het is vooralsnog sowieso onduidelijk of Watts en Cannavale wel degenen zouden zijn die centraal staan in een tweede seizoen van The Watcher.



Aan het einde van seizoen 1 zagen we namelijk hoe hun personages, Nora en Dean Brannock, hun huis moeten verlaten na te zijn geterroriseerd te zijn door de Watcher. Degene die opbiechtte de Watcher te zijn (Theodora) bleek een leugenaar te zijn, dus de ware stalker is nog onbekend.

Hoe verder?


Het tweede seizoen zou het verhaal van Dean en Nora kunnen voortzetten, maar ook de focus kunnen verschuiven naar degene die nu in hun huis gaat wonen.

The Watcher seizoen 1 kun je streamen op Netflix.

Lees ook
Netflix start met het vervolg op zijn grootste hitserie uit 2023
Het is een tijdje stil geweest, maar onze helden zijn officieel terug.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De beste serie van dit moment: Nieuwe wending voor 'Slow Horses'
Series / Nieuws

De beste serie van dit moment: Nieuwe wending voor 'Slow Horses'

Christopher Chung vertelt over de toekomst van de populaire serie Slow Horses.

Onlangs is het vierde seizoen van de populaire Slow Horses uitgekomen. Er zijn nog veel mysteries die beantwoord moeten worden in seizoen 5, maar Christopher Chung onthult al enkele details.

Slow Horses is een Brits drama dat gebaseerd is op de Slough House-boekenreeks van Mick Herron. De serie is in 2022 in première gegaan en onlangs is bevestigd dat de serie terug zal keren voor een vijfde seizoen. Er zullen echter wel enkele grote veranderingen plaatsvinden.

Roddy Ho


Christopher Chung (Roddy Ho) werd onlangs geïnterviewd door Gamesradar+. In dit interview onthulde hij een belangrijk detail over seizoen 5 dat alles verandert. Volgens hem zal er namelijk meer focus op zijn personage komen.

Roddy is vervelend, maar briljant en weet als voormalig hacktivist alles over computers. Het personage krijgt niet heel veel aandacht in de boeken, maar de serie gaat dat volgens Chung dus veranderen.

Een nieuwe focus


Hij vertelde: "Er is meer focus op Roddy dan in het boek. En ik gooi er misschien zelfs een dansbeweging of twee in. Iedereen krijgt een moment in de schijnwerpers, wat geweldig is.

Ik had zes of zeven boeken gelezen toen ik werd gecast en omdat 'London Rules' zo'n zware focus op Roddy heeft, hoopte ik dat we seizoen 5 zouden halen."




Ook bedankt hij producent en schrijver Will Smith voor zijn werk: "Wat hij heeft geschreven, is gewoon alles waar ik op had gehoopt en meer."

De acteur vervolgt dat hij de kijkers niet wil teleurstellen en hoopt dat de serie enkele vragen kan beantwoorden, maar ook enkele vragen kan oproepen zodat het verhaal spannend blijft.

Apple TV+


Alle seizoenen van Slow Horses zijn te streamen op Apple TV+.

Lees ook
De bruutste (en beste?) serie van Prime Video krijgt een spin-off
Het lijkt erop dat we voorlopig genoeg vette actie uit de wereld van 'Reacher' kunnen verwachten.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.