search

Ons nieuws van vrijdag 13 september 2024

Veelbelovende eerste teaser-trailer 'Dexter: Original Sin'
Series / Trailer

Veelbelovende eerste teaser-trailer 'Dexter: Original Sin'

In deze prequel-serie gaan we zien hoe Dexter Morgan de iconische moordenaar uit de populaire hoofdserie wordt.

Paramount heeft aangekondigd dat Dexter: Original Sin, de prequel op de iconische serie Dexter, vanaf 13 december te streamen is. De serie speelt zich af in de jaren '90.

De tien-delige miniserie zal in Nederland te streamen zijn via SkyShowtime. Naar verluidt zou de Europese release gelijk moeten lopen met die van de Verenigde Staten.

Nieuwe Dexter


In de oorspronkelijke serie, die acht seizoenen omvatte, zagen we Michael C. Hall als een bloedspetteranalist die stiekem ook een seriemoordenaar is. Hall zal de voice-over doen voor de serie.

Patrick Gibson (Shadow and Bone) neemt de rol van de jonge Dexter Morgan voor zijn rekening. De serie speelt zich 15 jaar vooraf aan de gebeurtenissen in de hoofdserie af.

Selectief moorden


Dexter is in Original Sin een 20-jarige student die erover denkt om te gaan moorden. Hij vindt begrip bij zijn vader Harry (Christian Slater), die Dexter een Code leert om alleen mensen te vermoorden die het verdienen om te sterven.



Tegelijkertijd zien we hoe Dexter als stagiair aan de slag gaat bij de forensische afdeling van de Miami Metro Police Department.

Meer jongere versies


Naast Gibson en Slater zien we in de serie Molly Brown (als Debra), James Martinez (als Angel Batista), Christina Milian (als Maria LaGuerta) en Alex Shimizu (als Vince Masuka).

Tevens aan boord zijn Patrick Dempsey en Sarah Michelle Gellar als respectievelijk de Miami Homicide Department Captain en CSI Chief.

Lees ook
'Dexter: Original Sin' krijgt met een cruciale uitdaging te maken in de prequelserie
Eén scène in de prequelserie biedt een gezonde uitdaging voor de makers.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
89% op Rotten Tomatoes: deze ijzersterke serie uit 2017 kun je gewoon streamen
Series / Specials

89% op Rotten Tomatoes: deze ijzersterke serie uit 2017 kun je gewoon streamen

De geweldige comedyserie 'The Bold Type' stream je gewoon op Videoland.

Op zoek naar een leuke serie om dit weekend te kijken? Dan hebben we een aanrader voor je: de comedyserie The Bold Type. Hij scoort geweldig op Rotten Tomatoes en je streamt hem gewoon op Videoland.

The Bold Type is een Amerikaanse serie, gecreëerd door Sarah Watson. Het eerste seizoen van de serie verscheen in 2017. Daarna volgden er nog vier seizoenen, tot het einde in 2021.

Vriendschap en werk


De serie volgt het leven van drie jonge vrouwen: Jane, Kat en Sutton. Zij werken bij het fictieve lifestylemagazine Scarlet in New York City. We zien hun persoonlijke en professionele groei terwijl ze te maken krijgen met de uitdagingen van de moderne media-industrie.

Hun vriendschap staat centraal. Samen ondersteunen ze elkaar in het streven naar succes en geluk, ondanks de druk van hoge verwachtingen en complexe relaties. Het is hierdoor niet altijd makkelijk om een balans te vinden tussen hun werk en hun privéleven.

Rotten Tomatoes


De rol van Jane Sloan wordt gespeeld door Katie Stevens (Faking It). Als Kat Edison zien we Aisha Dee (The Saddle Club), als Sutton Brady-Hunter zien we Meghann Fahy (One Life to Live) en als Richard Hunter zien we Sam Page (Gossip Girl).



De serie is gebaseerd op het leven van voormalig Cosmopolitan-hoofdredacteur Joanna Coles, die meewerkte als uitvoerend producent. Op Rotten Tomatoes scoort de serie een indrukwekkende 89%.

Videoland


De critics consensus: "The Bold Type is slim, hip en uitbundig gespeeld. De serie combineert op scherpe wijze de soapachtige plots met drama op de werkvloer, wat heel actueel aanvoelt."

Bekijk The Bold Type op Videoland.

Lees ook
Dit moet wel de beste Marvel-serie tot op heden zijn: "buitengewone krachten"
De superheldenserie Legion volgt David Haller's ontdekking van zijn buitengewone krachten.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Monsterlijke en onvoorstelbare Netflix-serie uit 2022 terug met een nieuw en gruwelijk seizoen
Series / Nieuws

Monsterlijke en onvoorstelbare Netflix-serie uit 2022 terug met een nieuw en gruwelijk seizoen

"Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story volgt de schokkende rechtszaak na de moord op hun ouders."

Klaar voor een huiveringwekkende nieuwe toevoeging aan de Monsters-serie? Na het succes van Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story is Netflix terug met een nieuw, gruwelijk seizoen dat draait om de beruchte Menendez-broers. Hier zijn vijf dingen die je moet weten voordat je begint aan dit monsterlijke drama.

Waar gaat de serie over?


Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story volgt het schokkende verhaal van de Menendez-broers, die in 1989 hun eigen ouders op brute wijze vermoordden in hun huis in Beverly Hills. De serie duikt diep in de achtergrond van de broers en hun motieven, en laat zien hoe de moorden leidden tot een van de meest besproken rechtszaken in de Amerikaanse geschiedenis.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is gemaakt door Ryan Murphy en Ian Brennan, het duo achter Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story en andere bekroonde true crime-producties. Netflix heeft met Monsters een gloednieuw seizoen neergezet dat de rauwe, psychologische kant van het Menendez-verhaal verkent. Murphy staat bekend om zijn vermogen om complexe misdaadzaken om te zetten in meeslepende, dramatische series.

Wie spelen er in de serie?


Het nieuwe seizoen brengt een sterke cast samen, met acteurs die Lyle en Erik Menendez tot leven brengen. Lyle wordt gespeeld door Miles Gaston Villanueva, bekend van The Young and the Restless, terwijl Erik wordt vertolkt door Nick Stahl, die eerder te zien was in Terminator 3: Rise of the Machines. Daarnaast zijn er gastoptredens van acteurs uit eerdere Monster-seizoenen.

Voor wie is deze serie?


Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story is ideaal voor fans van true crime-series zoals Mindhunter en American Crime Story. Als je hebt genoten van het eerste seizoen over Jeffrey Dahmer, zal deze serie je opnieuw boeien met een mix van psychologische spanning, schokkende wendingen en meeslepend drama.

Is de serie te bingen?


Net als het eerste seizoen, bestaat deze nieuwe Monsters-serie uit tien afleveringen van elk ongeveer 50 minuten. Dit maakt het ideaal voor een weekend binge-watch, waarbij je je volledig kunt laten meeslepen door het duistere en complexe verhaal van de Menendez-broers.



Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story is vanaf donderdag 19 september 2024 te zien op Netflix. Zorg dat je klaar bent voor een gruwelijk nieuw seizoen!

Lees ook
Netflix kondigt nieuwe epische monsterserie aan: 'Gyeongseong Creature'
Een heerlijk ouderwetse monsterserie die zich afspeelt in Korea in het jaar 1945.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een van de grootste hits uit 2022 verdwijnt razendsnel van Netflix
Series / Nieuws

Een van de grootste hits uit 2022 verdwijnt razendsnel van Netflix

Ontdek twee onmisbare films op Netflix voordat ze binnenkort verdwijnen.

Op Netflix staan talloze geweldige films en series. Iedereen kan een klassieker vinden of een gloednieuwe serie binge-watchen. Jammer genoeg verwijdert de streamingdienst elke week enkele titels om het aanbod te vernieuwen. In dit artikel lees je twee goede films die je niet kan missen!

The Talented Mr. Ripley



De eerste kijktip is het misdaaddrama The Talented Mr. Ripley uit 1999. Deze film is geregisseerd door de Britse filmregisseur en scenarioschrijver Anthony Minghella. Hij werkte samen met onder andere Matt Damon, Gwyneth Paltrow en Jude Law.

The Talented Mr. Ripley is gebaseerd op het gelijknamige boek van Patricia Highsmith en volgt Tom Ripley. Wanneer hij benaderd wordt door scheepsmagnaat Herbert Greenleaf, belandt hij in een luxe leven. Echter, zijn mysterieuze verleden en zijn sociopathische acties dreigen hem te ontmaskeren als een bedrieger.



Laatste kans: tot en met 14 september op Netflix.

Top Gun: Maverick



Top Gun: Maverick is een Amerikaanse actiefilm van regisseur Joseph Kosinski. De film is een sequel van Top Gun uit 1986 met Tom Cruise in de hoofdrol. 36 jaar later, in 2022, keerde Cruise terug naar zijn rol als Pete "Maverick" Mitchell.

Maverick is één van de topvliegers van de marine en na meer dan 30 jaar keert hij terug om enkele afgestudeerden van Top Gun te trainen. De gloednieuwe specialisten maken zich samen met Maverick klaar voor een levensgevaarlijke missie.



Laatste kans: tot en met 21 september op Netflix.

Lees ook
Prima thriller met Pierce Brosnan als gangster maakt indruk en staat in de top 10 van Prime Video
De veteraanacteurs in deze films zorgen voor een stevige actiethriller.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De best bekeken serie van Prime Video in gevaar?
Series / Specials

De best bekeken serie van Prime Video in gevaar?

Het meest recente nieuwsbericht over de populaire serie is niet zo positief als het lijkt.

Het derde seizoen van Reacher, over de avonturen van de gelijknamige hoofdpersoon (Alan Ritchson), is onderweg en het is inmiddels bekend dat Frances Neagley (Maria Sten) ook nu te zien zal zijn. Naast Reacher zelf is haar personage het enige dat in alle seizoenen van de serie te zien is geweest.

Neagley is naast een collega uit zijn legertijd inmiddels een goede vriendin geworden. Deadline berichtte onlangs echter dat er een spin-off komt over Neagley, wat vragen opwekt over Reacher. Door het wegvallen van Neagley keert Reacher terug naar de solo-avonturier die hij in de boeken ook is.

Rolverdeling


Stens weergave van Neagley wordt over het algemeen geprezen en ze is een goede aanvulling op Reachers personage. De makers hebben haar rol ten opzichte van de boeken uitgebreid. Dit was met name het geval in het eerste seizoen en lijkt herhaald te worden in het nieuwste seizoen. De reden hiervoor is ten dele van praktische aard, aangezien je als lezer van de boeken vooral in Reachers hoofd zit. Bij een verfilming moet je dit uitbeelden en Neagley is in dit opzicht een geloofwaardige keuze.

Door de spin-off worden de makers geconfronteerd met een structurele verandering van het verhaal ten opzichte van de eerste twee seizoenen. Tot nu toe had het tweetal een rolverdeling waarbij Neagley de hersens had en Reacher de spierbundel was. Er moet dus een oplossing gevonden worden voor het vierde seizoen, aangezien Neagley dan in sowieso een stuk minder vaak te zien zal zijn.

Voor de hand liggend


De meest voor de hand liggende aanpak is om het personage van Reacher weer wat dichterbij de beschrijving van Lee Childs boeken te brengen. In de boeken opereert hij voornamelijk solo. De problemen die Reacher tegenkomt lost hij middels zijn verstand en zijn vuisten op en hij blijft voornamelijk op zichzelf. Dit is geen drastische verandering en garandeert continuïteit ondanks het wegvallen van het personage van Sten.



Reacher is te zien op Prime Video.

Lees ook
Indrukwekkende fantasyserie is weer terug in de Top 10 van Prime Video
Na een korte afwezigheid is deze hooggewaardeerde serie terug in de Top 10.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spannende thriller stijgt naar grote hoogte in de Top 10 van HBO Max
Series / Nieuws

Spannende thriller stijgt naar grote hoogte in de Top 10 van HBO Max

In een geïsoleerde omgeving je eigen hachje redden is niet zo eenvoudig als het lijkt.

Een nachtvlucht is sowieso geen pretje en al helemaal niet wanneer je wordt uitgeleverd aan de Chinese regering. Deze nieuwe Britse thrillerserie laat zien wat er allemaal mis kan gaan en dat is behoorlijk wat.

Matthew (Richard Armitage) is arts en wordt in Hong Kong in de boeien geslagen. Hij wordt op de nachtvlucht naar China gezet, die twaalf uur duurt.

Doelwit


Hana (Ling Jusi) heeft de taak om Matthew te bewaken. Ze is Brits maar heeft banden met Hong Kong. Red Eye telt zes afleveringen en laat de gebeurtenissen tijdens de twaalf uur durende vlucht zien.

Er beginnen doden te vallen en de vraag is wat er nu allemaal aan de hand is. Matthew gelooft dat iemand er op uit is om hem te vermoorden, wat de vraag doet rijzen waarom hij een doelwit is.

Geïsoleerde setting


De serie is net gestart en is regelrecht naar de tweede plaats in de Top 10 gestegen. Er gebeurt behoorlijk wat en de geïsoleerde setting wordt afgewisseld met gebeurtenissen op de grond. Er is duidelijk meer aan de hand, wat in een spannend verhaal wordt neergezet.



Je kunt Red Eye streamen op HBO Max.

Lees ook
Veelbelovende serie op HBO Max stelde enorm teleur: 0% op Rotten Tomatoes
De documentaireserie 'One Perfect Shot' was een grote flop en kreeg enkel negatieve recensies.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze magische fantasyserie was in de jaren 80 een enorme hit
Series / Specials

Deze magische fantasyserie was in de jaren 80 een enorme hit

Het is tijd voor een beetje nostalgie: ken je 'The Storyteller' nog?

Vandaag halen we een herinnering bij je naar boven waarvan je misschien niet meer wist dat je hem had. Ken je namelijk de serie The StoryTeller, of wel Sprookjesverteller, nog?

Niets doet het beter bij kinderen dan sprookjes. En niet alleen bij kinderen. Dat bewees de serie The StoryTeller, die begon in 1987. De live-action-poppenkastserie werd gecreëerd door Jim Henson, bekend van Fraggle Rock, Dark Crystal en Labyrinth.

Mythen en legenden


The StoryTeller gaat over een mysterieuze verteller die oude volksverhalen tot leven brengt, vaak met een duistere twist. In elk verhaal worden tijdloze thema's zoals liefde, bedrog, moed en verraad verkend.

De verteller vertelt verhalen aan zijn slimme en sarcastische pratende hond, over een wereld vol magische wezens, vervloekte koninkrijken en raadselachtige opdrachten. Elk verhaal is geïnspireerd door mythen en legenden uit verschillende culturen.

Raadsel


De vertellingen hebben een sprookjesachtige sfeer, waarin ook de donkere en soms tragische kanten van het menselijke bestaan getoond worden. Maar één ding blijft een raadsel: de verteller. Wie is hij, en wat is zijn eigen verhaal?



De rol van de Sprookjesverteller wordt gespeeld door John Hurt, bekend van onder andere 1984 en Alien. De stem van de hond wordt gespeeld door Brian Henson, de zoon van Jim.

Spin-off


Er verschenen in totaal 9 afleveringen van de serie. Daarna kwam er in 1990 nog een spin-off, genaamd The StoryTeller: Greek Myths. Hierin wordt de Sprookjesverteller gespeeld door Michael Gambon (The King's Speech, Harry Potter). De spin-off werd van alle landen als eerste in Nederland uitgezonden.

The StoryTeller is helaas nergens te streamen. Wel kun je online de dvd bestellen.

Lees ook
De 10 beste series uit de jaren 80: van 'The A-Team' tot 'Airwolf'
In de jaren 80 kwamen heel wat goede series uit en hier zijn de tien beste.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-fans opgelet: Dit is waarom de nieuwste spin-off een groot succes wordt volgens George R.R. Martin
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-fans opgelet: Dit is waarom de nieuwste spin-off een groot succes wordt volgens George R.R. Martin

Alsof de voorgaande series niet al wereldwijd geroemd en geliefd zijn.

Jarenlang was Game of Thrones een van de meest geprezen series van het moment, en werd al snel een publieksfavoriet. Volgens George R.R. Martin kan dat ook zomaar gebeuren voor de nieuwste spin-off.

Martin heeft namelijk lovende woorden voor het aankomende A Knight of the Seven Kingdoms, de nieuwste spin-off uit de wereld van Game of Thrones. Volgens hem zullen lezers van de boeken er dol op zijn.

Nóg trouwer aan de boeken


Zoals velen weten is Martin de auteur van de bekende A Song of Ice & Fire-serie en verschillende andere boeken, waaronder Fire & Blood, die de basis vormde voor House of the Dragon. De nieuwe serie A Knight of the Seven Kingdoms is gebaseerd op een reeks novellen die Martin schreef over de personages Dunk en Egg.

Hoewel het tweede seizoen van House of the Dragon kritiek kreeg van fans vanwege aanpassingen aan het boek, verzekert Martin dat de nieuwe spin-off trouwer aan het bronmateriaal zal zijn.

Schrijver onder de indruk


Martin bezocht onlangs de set in Noord-Ierland waar A Knight of the Seven Kingdoms wordt opgenomen, en was onder de indruk van wat hij zag. Hij prees het werk van showrunner Ira Parker en vond dat de personages perfect waren neergezet.



Volgens Martin zijn Dunk en Egg precies zoals hij ze had voorgesteld in zijn boeken. Hij is ervan overtuigd dat zijn lezers de personages net zo zullen waarderen als hijzelf. Hij was met name te spreken over de cast en de manier waarop de serie zijn verhalen tot leven brengt.

Genoeg uit Westeros


A Knight of the Seven Kingdoms speelt zich 89 jaar voor Game of Thrones af en 77 jaar na het tweede seizoen van House of the Dragon. Het verhaal volgt Ser Duncan the Tall (gespeeld door Peter Claffey) en zijn schildknaap Egg (Dexter Sol Ansell), terwijl ze deelnemen aan een toernooi in Ashford Meadow.



De spin-off wordt eind 2025 uitgebracht op HBO Max. Kijk tot die tijd nog eens alle afleveringen van de eerste spin-off House of the Dragon op HBO Max.

Lees ook
Slecht nieuws voor Jon Snow: Er zijn signalen dat 'Game of Thrones'-spin-off niet doorgaat
Is alle hoop verloren voor de nieuwe spin-off over Jon Snow?... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe gaat het nu met de bijzondere 'Shelly' uit 'Twin Peaks'?
Series / Specials

Hoe gaat het nu met de bijzondere 'Shelly' uit 'Twin Peaks'?

Hoe gaat het nu met Mädchen Amick, die de rol van Shelly speelde in 'Twin Peaks'?

Twin Peaks is één van de meest iconische series uit de jaren 90. In de serie was Mädchen Amick te zien als serveerster Shelly Johnson. Hoe zou het nu met de actrice gaan?

Amick werd geboren in de Amerikaanse staat Nevada. Op 16-jarige leeftijd verhuisde ze naar Los Angeles in de hoop op een acteercarrière. Dat begon met gastrollen in onder andere Baywatch en Star Trek: The Next Generation.

Shelly


Haar grote doorbraak was in Twin Peaks, waar de meeste mensen Amick van zullen kennen. In de horror-dramaserie van David Lynch speelde ze de rol van Shelly Johnson, een serveerster die gevangen zit in een gewelddadig huwelijk.

De serie ging van start in 1990 en eindigde na het tweede seizoen in 1991, vanwege dalende kijkcijfers. In 1992 keerde Amick terug in haar rol van Shelly voor de prequelfilm Twin Peaks: Fire Walk With Me.

Na Twin Peaks


Na Twin Peaks bleef Amick acteren. Ze was door de jaren heen te zien in verschillende films, waaronder Love, Cheat & Steal en Dream Lover in 1993, Bombshell in 1997 en Scenes of the Crime in 2001.

Bekijk op instagram



In 1995 speelde ze een hoofdrol in de CBS-serie Central Park West. Ook had ze gastrollen in veel populaire series, waaronder Dawson's Creek, Gilmore Girls, ER en Gossip Girl. Rond 2009 werd het wat stiller rondom Amick.

Comeback


Haar comeback maakte ze in 2017, door haar rol als Alice Cooper in Riverdale. In datzelfde jaar keerde ze terug als Shelly Johnson voor het langverwachte derde seizoen van Twin Peaks.

Amick trouwde in 1995 met David Alexis, met wie ze twee kinderen heeft. Twin Peaks is momenteel helaas nergens te streamen. Bekijk Riverdale op Netflix.

Lees ook
Hoe gaat het nu met de opvallende 'Claire Littleton' uit de hitserie 'Lost'?
Het personage Claire Littleton uit 'Lost' werd gespeeld door Emilie de Ravin.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ewan McGregor wil snel terugkeren in Star Wars-universum
Series / Nieuws

Ewan McGregor wil snel terugkeren in Star Wars-universum

Ook Hayden Christensen heeft eerder aangegeven te willen terugkeren als Darth Vader.

Ewan McGregor heeft wederom laten weten dat hij maar wat graag wil terugkeren als Jedi-legende Obi-Wan Kenobi. Luistert Disney mee?

McGregor speelde de rol tussen 1999 en 2005 in de befaamde prequel-trilogie en keerde in 2022 terug als het personage in de serie Obi-Wan Kenobi.

Disney twijfelt?


De acteur kreeg goede recensies voor zijn rol, maar de serie zelf werd wat lauwer ontvangen. Er is tot op heden nog geen groen licht gegeven voor een tweede seizoen.

Komt daar nu verandering in, nu McGregor weer eens laat blijken dat Disney hem gewoon kan bellen voor een nieuwe opwachting als Obi-Wan?

Ruimte voor meer


Tijdens een interview met Variety zei McGregor er het volgende over:



"Ik hoop echt dat we de kans krijgen om nog een seizoen te maken. Tussen het einde van het eerste seizoen en de eerste opwachting van Alec Guinness in A New Hope kan er nog een hoop gebeuren. Er zijn meerdere verhalen die we nog kunnen vertellen."

Geen Vader zonder Obi


Collega Hayden Christensen heeft daarnaast Variety laten weten dat hij net zo enthousiast is om terug te keren als Darth Vader:

"Als dit betekent dat ik opnieuw met Ewan kan werken, dan hoef ik er niet over na te denken. Ik hoop dat hij meer kan doen met dat personage. Als fan is het geweldig om hem Obi-Wan te zien spelen. Hij doet het geweldig."

Obi-Wan Kenobi seizoen 1 kun je streamen op Disney+.

Lees ook
Disney cancelt zijn nieuwe 'Star Wars'-serie na slechts één seizoen
Lucasfilm heeft ook door dat The Acolyte niet in de smaak viel bij het publiek.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies gloednieuwe 'How To Die Alone': goede kijktip of toch een misser?
Series / Nieuws

Eerste recensies gloednieuwe 'How To Die Alone': goede kijktip of toch een misser?

Gloednieuwe serie How To Die Alone is een grote hit op Rotten Tomatoes.

Het is niet altijd even makkelijk om een nieuwe serie uit te zoeken. Vaak klinkt het plot fantastisch, maar schieten de afleveringen tekort. Binnenkort komt de gloednieuwe How To Die Alone uit, maar is deze serie eigenlijk wel de moeite waard? Critici op Rotten Tomatoes geven hun oordeel.

Natasha Rothwell is de maker van de gloednieuwe Amerikaanse komedie. Ze werkte samen met co-maker Vera Santamaria en beiden hebben ook gediend als de showrunners. Bovendien speelt Rothwell de hoofdrol van Melissa, ook wel 'Mel' genoemd.

Rotten Tomatoes


How To Die Alone vertelt het verhaal van Mel, een werknemer van de luchthaven JFK. Ze is nog nooit verliefd geweest en heeft langzaam haar passie in het leven verloren. Wanneer ze plotseling oog in oog staat met de dood, besluit ze haar leven te veranderen.

Critici zijn in één klap verliefd geworden op Mel en haar verhaal. Zij geven de serie dan ook een fantastische score van 83% op Rotten Tomatoes (op het moment van schrijven).

"Buitengewoon"


Topcriticus Alan Sepinwall van Rolling Stone geeft zijn complimenten aan Rothwell: "Het is Natasha Rothwell die haar sterke punten als schrijfster en kunstenaar, als zowel comédienne als actrice, demonstreert, en het is buitengewoon bevredigend."



De serie wordt zelfs "één van de meest vreugdevolle, eerlijke en hoopvolle series van het jaar" genoemd door criticus Taylor Gates van Collider.

Disney+


Ben je nieuwsgierig geworden naar How To Die Alone? De komedie is vanaf 13 september te streamen op Hulu en zal binnenkort ook verschijnen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.