search

Ons nieuws van maandag 16 september 2024

'Ángel Di María: Romper la Pared': ook het leven van een succesvol profvoetballer kent ups en downs
Recensie

'Ángel Di María: Romper la Pared': ook het leven van een succesvol profvoetballer kent ups en downs

De veelvoudig Argentijns international geeft een eerlijk inkijkje in wat velen zullen beschouwen als de ultieme jongensdroom.


Regie: Andy Roth | Afleveringen: 3 | Speelduur: 54-57 minuten | Jaar: 2024

Het leven gaat niet over rozen, zelfs niet als je een succesvol profvoetballer bent. Fans die je ooit de hemel in prezen, kunnen je ineens het licht in de ogen niet meer gunnen, resulterend in publiekelijke schofferingen en vernederingen. Wanneer alles afhangt van je prestaties op het veld, zorgt dat voor een onmenselijke druk.

De profcarrière van veelvoudig Argentijns international Ángel Di María kende een razendsnelle start, waarna hij speelde voor de grootste clubs van Europa. Maar behalve een goedgevulde prijzenkast heeft hij ook periodes van tegenslagen. Ángel Di María: Romper la Pared geeft een eerlijk inkijkje in een leven waar bijna ieder jongetje van droomt.

De uitgebreide gesprekken met de familie van Di María zorgen voor ontroerende momenten. De makers hebben duidelijk een veilige sfeer gecreëerd, wat resulteert in openhartige antwoorden van de geïnterviewden. Zo vertelt Di María's vader over de twijfels die hij had toen de carrière van zijn zoon een vlucht nam. We zien een geëmotioneerde vader die vertelt over de angst zijn zoon kwijt te raken aan een wereld die een ongekende discipline vraagt. Deze twijfels blijken gerechtvaardigd wanneer de band tussen vader en zoon voor een paar jaar op een laag pitje komt te staan.

De voetballer zelf maakt in de interviews een wat terughoudende indruk. Al snel komen we erachter dat dit niet komt door desinteresse of schaamte; Di María is simpelweg een schoolvoorbeeld van een introvert persoon. Hij weegt zijn woorden zorgvuldig af, wat leidt tot stiltes die normaliter zouden verdwijnen in de montage. Het valt te prijzen dat hij genoeg tijd in beeld krijgt, ondanks zijn stille karakter. Zijn woorden voelen oprecht en met wijsheid gekozen.

Het is betoverend om Di María als klein jochie te zien voetballen. Ondanks een veel te groot tenue en een slecht veld met hobbels en een doelnet vol gaten speelt de jongen de sterren van de hemel. In zijn tijd bij de Argentijnse amateurclub Rosario Central is het talent al snel te zien. Zijn tegenstanders staan vol verbazing aan het gras genageld wanneer Di María met een buitengewone techniek al zijn tegenstanders wegspeelt. Deze jeugdbeelden afwisselen met die van zijn tijd bij Real Madrid werkt bijzonder goed.

De documentaire legt een hoop pijnpunten in de moderne voetbalwereld bloot, zoals hoe fanatieke supporters nogal eens vergeten dat voetballers ook maar gewoon mensen zijn met eigen levens en gevoelens. Zo wordt Di María publiekelijk fors bejegend wanneer het even tegen zit. Het is schrijnend hoe de persoonlijk de kritiek aan hem is gericht, vooral omdat hij al langer onzeker is over zijn veiligheid. Het is goed dat dit wordt belicht in een documentaire die waarschijnlijk veel bekeken zal worden door dergelijke fanatieke voetballiefhebbers.

De jongensdroom eindigt met het winnen van de Copa América met Argentinië: het enige succes dat nog ontbrak in een glansrijke carrière. Het optimistische einde staat symbool voor de houding van Di María, die ondanks enkele moeilijke periodes altijd een positieve houding behield. Nu veel legendes uit de voetbalwereld aan het eind van hun carrière zitten is het afwachten tot een nieuw voetbalwonder zich meldt. Deze documentaire voedt ongetwijfeld de droom die veel jongens en meisjes koesteren.



Ángel Di María: Romper la Pared is te zien bij Netflix.



Lees ook
Favoriet of een flop? De reviews van de nieuwe 'Fallout' serie onthuld
De gloednieuwe serie Fallout krijgt lovende reacties van topcritici op Rotten Tomatoes.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De Netflix Top 10 is voor de tweede keer prooi voor kijkcijferkanon van jewelste
Series / Nieuws

De Netflix Top 10 is voor de tweede keer prooi voor kijkcijferkanon van jewelste

De veel bekeken komedieserie Emily in Paris staat in korte tijd weer bovenaan de lijst.

Vorige week is de tweede reeks met vijf afleveringen van seizoen vier van Emily in Paris online gekomen op Netflix. Het gevolg is dat het kijkcijferkanon opnieuw bovenaan de Netflix Top 10 staat.

De afgelopen weken stond de komedieserie al bij de bovenste titels in de lijst. Het gevolg is dat de serie The Perfect Couple genoegen moet nemen met de tweede plaats.

Seizoen 4


Uiteraard zijn er weer voldoende ontwikkelingen te zien in het nieuwe seizoen. De fans zullen er ongetwijfeld van smullen. Degenen die geduld hebben gehad, kunnen nu het complete vierde seizoen gaan bingewatchen. Er zijn tien afleveringen.

De eerste aflevering van de vijf nieuwe afleveringen heet "Last Christmas" en daarna volgen "Lost in Translation", "Back on the Crazy Horse", "Roman Holiday" en "All Roads Lead to Rome".

Nu te zien


Net als de eerdere seizoenen, wordt ook seizoen vier niet echt goed ontvangen. De serie is er duidelijk voor de fans. Op de Tomatometer staat de complete serie op een 62 procent, met een 4,4 als gemiddelde beoordeling. Je vindt de nieuwe afleveringen nu op Netflix.



De synopsis: Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

Lees ook
Veel Netflix-kijkers stemmen af op een waargebeurd verhaal: "de film die 2020 verdiende"
De romantische dramafilm 2 Hearts staat gelijk hoog in de Netflix top 10.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze nagelbijtende verfilming is in 1 weekend te bingen
Series / Specials

Deze nagelbijtende verfilming is in 1 weekend te bingen

Een nieuwe verfilming van deze Amerikaanse thrillerschrijver zorgt voor nagelbijtende spanning.

Harlan Coben staat bekend om zijn uitgebreide reeks mystery- en thrillerverhalen. Er zijn inmiddels meerdere boeken van hem verfilmd en de achtdelige miniserie The Stranger werd in 2020 gemaakt. De Britse serie wist zich te verzekeren van een cast bestaande uit veteraan-acteurs.

Zoals wel vaker het geval is in het werk van Coben, zien we gebeurtenissen uit het verleden, complexe raadsels en de nodige onverwachte wendingen voorbijkomen. Het geheel staat garant voor een weekend vol bingevermaak, waarbij je vooral wilt weten wat er in vredesnaam aan de hand is.

Mysterieuze verdwijning


Adam Price (Richard Armitage) is getrouwd en vader van twee kinderen, wanneer een bizarre gebeurtenis zijn leven volledig overhoop gooit. Hij wordt benaderd door een onbekende vrouw, oftewel 'the stranger' (Hannah John-Kamen), die een baseballpet draagt. Ze vertelt Adam een eigenaardig verhaal, namelijk dat zijn vrouw Corinne (Dervla Kirwan) in het verleden zou hebben gedaan alsof ze zwanger was. Het verhaal over de valse zwangerschap blijkt te kloppen en leidt tot de mysterieuze verdwijning van Adams vrouw.

Corinne stuurt hem een bericht dat ze tijd nodig heeft om na te denken en is vervolgens nergens meer te vinden. Adams zoektocht naar Corinne is het centrale mysterie van het verhaal, waarbij er gaandeweg meer bekend wordt over de geheimzinnige vrouw met de baseballpet. Inmiddels heeft rechercheur Johanna Griffin (Siobhan Finneran) een zaak toegewezen gekregen over een onthoofd dier, wat op een bepaald moment een verband blijkt te hebben met de verdwijning van Corinne. Johanna buigt zich over dit raadsel en het web van de vrouw met de baseballpet blijkt aanzienlijk.

Aandacht


Naast Armitage en Finneran zijn er ook andere veteranen te zien in de serie, zoals Paul Kaye (Good Omens) en Jennifer Saunders (Absolutely Fabulous). The Stranger werd goed ontvangen, zij het dat het grote aantal personages en plotwendingen de nodige aandacht vraagt. Cobens verfilming presenteert een spannend verhaal dat tot op het einde toe de spanning vasthoudt.



The Stranger kun je in zijn geheel bekijken op Netflix.

Lees ook
Stephen King tipt gloednieuwe scifi-serie: ''zo goed als perfect''
Voor scifi-fans is er weer een mooie nieuwe serie te streamen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Emily in Paris' seizoen 4': voorspelbaar maar nog steeds vol charme
Recensie

'Emily in Paris' seizoen 4': voorspelbaar maar nog steeds vol charme

Terwijl Emily haar carrière en relaties balanceert stapelen de liefdesdilemma's zich op.

Regie: Andrew Fleming, Erin Ehrlich, Peter Lauer | Cast: Lily Collins (Emily Cooper), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel), Lucien Laviscount (Alfie), e.a. | Afleveringen: 10 | Speelduur: 32-46 minuten | Jaar: 2024

De Amerikaanse marketingexpert Emily Cooper probeert nog altijd haar weg te vinden in het bruisende Parijs. Het vierde seizoen van Emily in Paris biedt daarmee de vertrouwde mix van romantiek, kleurrijke mode en luchtige humor. Maar waar die voorheen fris en vernieuwend aanvoelde, begint deze nu wat slijtage te vertonen. Wat in eerdere seizoenen nog onweerstaanbaar en energiek was, voelt in seizoen vier eerder afgezaagd en herhalend. De serie weet weliswaar nog steeds haar troeven uit te spelen, maar wel op een minder verrassende manier.

Qua verhaal bouwt seizoen vier voort op de gebeurtenissen van het derde seizoen, met name de gebroken verloving van Camille en Gabriel. Emily raakt weer gevangen tussen haar gevoelens voor Gabriel en onzekerheden over haar relatie met Alfie. Die situatie wordt nog complexer door het nieuws dat Camille en Gabriel een baby verwachten. Ondertussen stapelen bij Agence Grateau de uitdagingen zich op, door personeelswisselingen en spanningen op de werkvloer. Emily moet zich aanpassen aan een nieuwe dynamiek, terwijl ze probeert haar werk niet te laten beïnvloeden door haar persoonlijke problemen.

Toch raken Emily's persoonlijke en professionele leven steeds sterker met elkaar verstrengeld, vooral door de complicaties rondom Gabriels aanstaande vaderschap. Hoewel dit voor nieuwe spanning zorgt, is de dynamiek iets te vertrouwd. Door bekende thema's en situaties voelt de serie minder verrassend dan voorheen. De relatieverhaallijnen krijgen veel aandacht, maar de gebruikelijke dynamiek tussen Emily, Gabriel en Alfie doet af aan de spanning. De acteurs hebben nog genoeg chemie, maar in de ontwikkeling van deze verhaallijnen is weinig vooruitgang te bespeuren. Het zorgt voor een zekere voorspelbaarheid die de spanning en het verrassingselement vermindert.

Gelukkig weet de luchtige humor en het speelse karakter te compenseren voor de soms voorspelbare verhaallijnen. De vrolijke sfeer en grappige situaties zorgen ervoor dat het geheel vermakelijk blijft, zelfs wanneer de nieuwe ontwikkelingen beperkt zijn. En zoals gebruikelijk vormt de mode weer een van de grootste trekpleisters. Van extravagante haute couture tot speelse, onconventionele combinaties; de outfits van Emily blijven een lust voor het oog.

De visuele pracht van Parijs als decor draagt hier alleen maar aan bij. De prachtige scènes bij de Eiffeltoren, in de chique boetieks en op de charmante pleintjes van de stad geven de serie een passende, dromerige sfeer. Maar ook hier begint een zekere voorspelbaarheid in te sluipen. Het gebruik van Parijse clichés zal voor velen de charme van de serie zijn, maar kan ook worden beschouwd als te ver doorslaan in stereotypen.

Ondanks het gebrek aan vernieuwing blijft Emily in Paris een visueel aantrekkelijke en onderhoudende kijkervaring. De chemie tussen de acteurs, de flamboyante mode en de Parijse setting zorgen ervoor dat de serie haar charme behoudt, ook al zijn de verhaallijnen minder verrassend geworden. Hoewel de formule duidelijk begint te slijten, bevat seizoen vier nog genoeg om de aandacht vast te houden.



Emily in Paris is te zien bij Netflix.



Lees ook
De Netflix Top 10 is voor de tweede keer prooi voor kijkcijferkanon van jewelste
De veel bekeken komedieserie Emily in Paris staat in korte tijd weer bovenaan de lijst.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Futuristische LEGO-serie blaast kijkers van Disney+ nu helemaal omver
Series / Specials

Futuristische LEGO-serie blaast kijkers van Disney+ nu helemaal omver

'LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy' stream je nu op Disney+.

Fans van LEGO-series kunnen hun geluk niet op, want Disney+ voegde afgelopen week LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy toe. Wij geven antwoord op 5 vragen die je waarschijnlijk hebt over deze nieuwe miniserie.

Waar gaat LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy over?


LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy gaat over een jongen genaamd Sig Greebling, die een oude relikwie vindt waarmee de realiteit veranderd kan worden. De relikwie zorgt ervoor dat het hele Star Wars-universum in de war raakt.

Sig komt hierdoor terecht in een avontuur dat zich afspeelt in een nieuwe en losbandige versie van het universum. Alles wat kwaad was lijkt ineens goed, en alles wat goed was lijkt ineens kwaad. Het lot van het universum hangt af van Sig, die zich zal moeten ontpoppen als held.

Wie hebben de serie gemaakt?


De serie is gemaakt door Dan Hernandez en Benji Samit, die eerder samen Pokémon Detective Pikachu creëerden.

Uit wie bestaat de cast?


Als Sig Greebling horen we Gaten Matarazzo, vooral bekend als Dustin uit Stranger Things. Daarnaast horen we Tony Revolori (The Grand Budapest Hotel) als Dev Greebling, Bobby Moynihan (SNL) als Bobarian Afol, Marsai Martin (Black-ish) als Yesi Scala en de iconische Mark Hamill (Star Wars-franchise) als Luke Skywalker.



Kun je de serie in één weekend kijken?


Ja, dat kan zeker. De miniserie bestaat uit slechts 4 afleveringen, die allemaal in één keer op Disney+ zijn verschenen.

Wie moet deze serie gaan bekijken?


Laten we eerst het vanzelfsprekende uit de weg krijgen: fans van LEGO en Star Wars moeten deze miniserie gaan kijken, maar dat waren ze vast al van plan. Verder is dit ook een aanrader voor fans van geanimeerde scifi- en actieseries.

Bekijk LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy op Disney+.

Lees ook
Actiefilm met futuristisch tintje en $3,6 miljard staat direct bovenaan de Top 10 van Prime Video
Het toekomstige Californië is aanmerkelijk minder zonnig in deze komedie met een futuristisch tintje.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alweer een film die verdwijnt van Netflix: deze klassieker kan je niet missen
Series / Specials

Alweer een film die verdwijnt van Netflix: deze klassieker kan je niet missen

Overzicht van films en series die deze week van Netflix worden verwijderd, inclusief kijktip.

Elke week verwijdert de grote streamingdienst Netflix enkele films en series. Vaak zijn dat titels die niet genoeg gestreamd worden, maar soms verwijdert de site ook enkele pareltjes. In dit artikel lees je het volledige overzicht van alle films en series die deze week worden verwijderd en een goede kijktip.

The Martian



De kijktip van deze week is de film The Martian uit 2015. Onder de regie van Ridley Scott speelde Matt Damon de hoofdrol van Dr. Mark Watney. Hij deelde het scherm met onder andere Jessica Chastain, Kristen Wiig en Jeff Daniels.

The Martian speelt zich af in het jaar 2035 en vertelt het verhaal van de crew van de Ares III. Door een zandstorm dreigt hun Mars Ascent Vehicle (MAV) van koers te veranderen. Mark Watney wordt in de chaos achtergelaten op Mars en hij moet in zijn eentje overleven onder barre omstandigheden.

Laatste kans: tot en met 21 september op Netflix.



Laatste kans

Lees hieronder de volledige lijst van alle films en series die deze week worden verwijderd.

  • IZombie (2019) - 19 september
  • Kiss the Ground (2020) - 21 september
  • Red Eye (2005) - 21 september
  • The Martian (2015) - 21 september
  • Top Gun: Maverick (2022) - 21 september
  • NiNoKuni (2019) - 22 september


  • Lees ook
    Dystopische nieuwe Netflix-film staat op het punt alle kijkers omver te blazen
    De scifi-film 'Uglies' bekijk je vanaf vrijdag gewoon op Netflix.... Lees verder
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
    Dit wist je niet over het themalied van jaren 80-hit 'Knight Rider'
    Series / Specials

    Dit wist je niet over het themalied van jaren 80-hit 'Knight Rider'

    Het bekende themalied van 'Knight Rider' is geleend van een veel ouder lied.

    De serie Knight Rider kent iedereen. De auto KITT ook. Daarnaast is ook het themalied van Knight Rider, die elke aflevering te horen was, heel bekend. Het werd gecomponeerd door Stu Phillips en is een van de meest iconische themaliedjes uit de jaren '80. Weet je echter wat de oorsprong van het lied is?

    Knight Rider is een van de bekendste en populairste series uit de jaren 80. Het werd gemaakt en geproduceerd door Glen A. Larson en liep van 1982 tot 1986. David Hasselhoff speelde de hoofdrol van Michael Knight, een moderne misdaadbestrijder die wordt bijgestaan door KITT, een geavanceerde, kunstmatig intelligente, zelfbewuste en vrijwel onvernietigbare auto.

    Themalied


    Het themalied van Knight Rider is nu nog steeds heel bekend. Hoewel het beroemde openingsnummer een kenmerkende synth-sound uit de jaren '80 heeft, gaat de oorsprong van het lied veel verder terug dan de synthetische stijl die het omarmt.

    Het is namelijk gebaseerd op een stuk uit de balletmuziek van Léo Delibes' Sylvia, specifiek de Cortège de Bacchus uit de derde akte. Dit stuk dateert uit de 19e eeuw en ging in 1876 in première. In een interview vertelde Larson dat hij een klassiek stuk herinnerde, namelijk dit stuk, waarvan hij delen gebruikte voor het themalied van Knight Rider.

    Ringtone


    Er werden dan synthesizers toegevoegd, een beslissing die grotendeels kwam vanuit het televisienetwerk. Larson beweert dat ze vijf of zes synthesizers gebruikten, samen met drums en een Fender-basgitaar.



    Door de jaren heen is het nummer door verschillende artiesten gesampled, waaronder Busta Rhymes en Lil' Kim. De blijvende populariteit van het themalied komt echter voort uit het feit dat het een populaire ringtone werd. Zo werd het ook gebruikt als Ted's ringtone in de komediefilm Ted uit 2012.

    Prijs


    In 2005 won Phillips een prijs van BMI - een organisatie voor auteursrechten - voor de meest gedownloade ringtone. Phillips deelde deze prijs met Lalo Schifrin's themalied van Mission: Impossible.



    Wil je Knight Rider zien met het bekende themalied? Je kan de serie bekijken op SkyShowtime.

    Lees ook
    De iconische jaren 80-serie 'Knight Rider' kreeg een hopeloos mislukte reboot: vervanger David Hasselhoff faalde faliekant
    De reboot Knight Rider uit 2008/2009 was overduidelijk geen succes: de Rotten Tomatoes-score is bedroevend.... Lees verder
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
    Niet te missen: De top releases van deze week op NPO Start die je moet zien
    Series / Release-lijsten

    Niet te missen: De top releases van deze week op NPO Start die je moet zien

    De wekelijkse lijst met topseries van de Nederlandse omroep staat weer voor je klaar.

    Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

    Kamp van Koningsbrugge


    Verschijnt op: Maandag 16 september | Release: Seizoen 6 - aflevering 3 | Genre: Reality-TV / Survival | Kijk op: NPO Start

    Jeroen van Koningsbrugge zoekt vijftien gewone burgers die denken dat ze mentaal en fysiek sterk genoeg zijn om de opleiding van de Special Forces aan te kunnen. Hij levert zijn mensen af aan een team van zeer ervaren specialisten die de rekruten onder handen gaat nemen.



    De ring


    Verschijnt op: Donderdag 12 september | Release: Seizoen 1 - aflevering 3 | Genre: Drama / Thriller | Kijk op: NPO Start

    Anna stopt per ongeluk een ring van een klant in haar zak. De klant, Simon, chanteert haar: seks of hij meldt de diefstal, wat haar carrière in gevaar zou brengen. Anna bedenkt een plan om Simon's eisen te ontwijken terwijl ze haar fout verborgen houdt.



    Dit was het nieuws


    Verschijnt op: Donderdag 19 september | Release: Seizoen 13 - aflevering 3 | Genre: Reality-TV | Kijk op: NPO Start

    Harm Edens, Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek leggen het nieuws van de afgelopen week onder de satirische loep.



    Overige series nieuw op NPO Start


    Hieronder de overige series die deze week op NPO Start verschijnen.

    16 september: Van Roosmalen & Groenteman (seizoen 8 - aflevering 3) - Talkshow / Amusement - Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Samen met twee wisselende gasten nemen Gijs en Marcel de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek door.

    17 september: We zijn er bijna! (seizoen 13 - aflevering 3) - Reality-TV - Martine van Os reist mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Lief en leed wordt met elkaar gedeeld.

    17 september: Redding na de ramp (seizoen 1 - aflevering 6) - Documentaire - In de nieuwe zesdelige WNL-serie Redding na de Ramp ontmoet Welmoed Sijtsma Nederlanders die ooit slachtoffer werden van ongelukken, aanslagen, epidemieën en andere rampen die in ons collectieve geheugen staan gegrift.

    18 september: De wapenroute (seizoen 1 - aflevering 2) - Documentaire / Misdaad - Reportagereeks waarin Sinan Can het spoor volgt van de wapens die werden gebruikt bij drie historische moorden in Nederland, waaronder de schokkende moord op cineast Theo van Gogh.

    18 september: Van onschatbare waarde (seizoen 8 - aflevering 3) - Informatief - Verkopers van bijzondere en waardevolle spullen krijgen de kans om hun object te verkopen aan een van de vier experts. Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg meer terug.

    18 september: Tieners tegen kwalen (seizoen 1 - aflevering 6) - Medisch / Documentaire - Het nieuwe programma draait om een bijzonder sociaal experiment: welke invloed hebben jong en oud op elkaar? Acht ouderen en acht tieners ontdekken wat er gebeurt zodra ze intensief met elkaar optrekken.

    Lees ook
    Vier fantastische series die je niet mag missen op NPO Start en NPO Plus
    Vier kijktips voor internationale series en komedies op NPO Start.... Lees verder
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
    Netflix-weekoverzicht: De 9 must-see series van deze week
    Series / Release-lijsten

    Netflix-weekoverzicht: De 9 must-see series van deze week

    Het zou zomaar kunnen dat komende week de kijkcijfers naar recordhoogtes stijgen.

    Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

    What's Next: The Future with Bill Gates


    Verschijnt op: Woensdag 18 september | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire | Kijk op: Netflix

    Kijk mee hoe visionair en filantroop Bill Gates ingaat op urgente wereldproblemen en de allernieuwste technologieën laat zien waarmee de wereld kan worden veranderd.



    Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story


    Verschijnt op: Donderdag 19 september | Release: Seizoen 2 | Genre: Misdaad / Thriller / Drama | Kijk op: Netflix

    Dit meeslepende waargebeurde misdaadverhaal gaat in op het leven van de voor moord veroordeelde broers Menendez en de brute moord op hun ouders in Beverly Hills in 1989.



    The Queen of Villains


    Verschijnt op: Donderdag 19 september | Release: Seizoen 1 | Genre: Biografie / Drama / Sport | Kijk op: Netflix

    In de jaren 80 transformeert een lief meisje in een bloeddorstige professionele worstelaar die gedijt in chaotische knokpartijen. Ze jaagt er zich een heel land mee in het harnas.



    Overige series nieuw op Netflix


    Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

    17 september: Culinary Class Wars (seizoen 1 - aflevering 1) - Reality-TV - 80 'Black Spoon'-underdogs met verstand van koken nemen het op tegen 20 'White Spoon'-chef-koks van wereldklasse in een pittige kookwedstrijd met 100 deelnemers.

    18 september: Envious (seizoen 1) - Komedie - Nu haar relatie is beëindigd, gaat de bijna 40-jarige Vicky op zoek naar liefde. Ze weet nog niet dat dit leidt tot een diepgaande én hilarische zelfontdekking.

    18 september: Soy Georgina (seizoen 3) - Reality-TV - Georgina combineert haar dynamische carrière met een gezinsleven en verwelkomt ons in weelderige huizen in Madrid, hotels over de hele wereld en tochtjes op een jacht in Monaco.

    19 september: Twilight of the Gods (seizoen 1) - Actie / Avontuur / Animatie - Zack Snyder toont zijn eigenzinnige, bloedige visie op de Noorse mythologie in deze animatieserie voor volwassenen over een krijger die haar gram komt halen bij de goden.

    20 september: The Resident (seizoen 1) - Drama - Een student geneeskunde leert moeilijke lessen over het leven in een ziekenhuis en doorstaat een intensieve training onder supervisie van een briljante coassistent.

    21 en 22 september: Love Next Door (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Komedie / Romantiek - Een vrouw keert terug naar Korea, waar ze opnieuw wil beginnen. Ze raakt verstrikt in een relatie met een jeugdvriend met wie ze een gecompliceerd verleden heeft.

    Lees ook
    Ontdek de nieuwste must-see Netflix-series: Deze 9 titels moet je deze week bekijken
    Komende week zie je vooral veel spraakmakende documentaires en vermakelijke spelprogramma's.... Lees verder
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.