search

Ons nieuws van maandag 23 september 2024

Mis het niet: deze spannende film met Bruce Willis en Samuel L. Jackson verdwijnt van Netflix
Series / Specials

Mis het niet: deze spannende film met Bruce Willis en Samuel L. Jackson verdwijnt van Netflix

Ontdek welke films en series deze week verdwijnen van Netflix en bekijk onze kijktip!

Het aanbod van Netflix is heel divers. De kans is dan ook groot dat je favoriete film of serie te streamen is op de site. Helaas verwijdert Netflix elke week enkele goede titels om dit aanbod up-to-date te houden. In dit artikel lees je welke films en series deze week worden verwijderd en geven we een leuke kijktip die je nog snel kan bekijken.

Glass



De kijktip van deze week is de drama- en thrillerfilm Glass uit 2019. De film is geregisseerd door M. Night Shyamalan. Andere films van hem die op Netflix staan, zijn Knock at the Cabin en Split.

Glass speelt zich af in een psychiatrisch ziekenhuis. Hier ontmoeten een patiënt met een identiteitsstoornis en een bewaker een mysterieuze persoon met grote geheimen.

Laatste kans: tot en met 29 september op Netflix.



Laatste kans


Lees hieronder de volledige lijst van alle films en series die deze week verwijderd worden van Netflix.

  • ANNE+ (2020) - 23 september
  • Organize İşler: Sazan Sarmalı (2019) - 25 september
  • Great News (2017) - 27 september
  • Luizenmoeder - De Film (2021) - 28 september
  • Out of Thin Air (2017) - 28 september
  • Glass (2019) - 29 september
  • Paul Hollywood's Big Continental Road Trip (2017) - 29 september
  • Supergirl (2021) - 29 september
  • The Deep (2019) - 29 september
  • The Phantom (2021) - 29 september
  • Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
    Kijken of skippen? Dit zeggen de eerste recensies over 'Tulsa King' seizoen 2
    Series / Nieuws

    Kijken of skippen? Dit zeggen de eerste recensies over 'Tulsa King' seizoen 2

    Critici geven hun eerlijke mening over seizoen 2 van Tulsa King.

    De laatste tijd is Taylor Sheridan heel populair geworden door zijn werk aan de hitserie Yellowstone en de spin-offs 1883 en 1923. Onlangs is het tweede seizoen van zijn Tulsa King uitgekomen. Is dit seizoen net zo goed als het eerste? Critici op Rotten Tomatoes geven hun mening.

    Het eerste seizoen van Tulsa King kwam eind 2022 uit en werd al snel zeer populair. Het duurde dan ook niet lang voordat seizoen 2 aangekondigd werd.

    Rotten Tomatoes


    In seizoen 2 keert Sylvester Stallone terug als Dwight "The General" Manfredi. Na 25 jaar komt hij uit de gevangenis en wordt hij gedwongen om naar Tulsa in Oklahoma te gaan. Langzaam maar zeker realiseert Dwight dat hij en de rest van zijn maffiabende niet dezelfde zienswijze delen. Daarom besluit hij zijn eigen bende op te zetten.

    Het eerste seizoen scoorde een fantastische 79% op Rotten Tomatoes. Seizoen 2 overtreft dit met een perfecte 100% (op het moment van schrijven).

    Net zo goed als The Sopranos


    Alex Maidy van JoBlo's Movie Network is groot fan van seizoen 2: "Tulsa King is gewelddadig, grappig en de beste maffiaserie die sinds The Sopranos op televisie is verschenen."



    Criticus Emiliano Basile van EscribiendoCine is onder de indruk van het talent van Stallone: "Hoewel het tweede seizoen van Tulsa King geen grote nieuwe ontwikkelingen introduceert ten opzichte van het eerste, laat Stallone opnieuw zien dat hij zijn personages nieuw leven kan inblazen."

    Apple TV+


    Ben je nieuwsgierig geworden naar het tweede seizoen van Tulsa King? Stream de serie dan op
    Apple TV+.
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
    Weekupdate NPO Start: De meest spannende nieuwe series die je niet mag missen
    Series / Release-lijsten

    Weekupdate NPO Start: De meest spannende nieuwe series die je niet mag missen

    Het is weer een bomvolle week vol humor, drama en muziek op NPO Start.

    Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

    Kamp van Koningsbrugge


    Verschijnt op: Maandag 23 september | Release: Seizoen 6 - aflevering 4 | Genre: Reality-TV / Survival | Kijk op: NPO Start

    Jeroen van Koningsbrugge zoekt vijftien gewone burgers die denken dat ze mentaal en fysiek sterk genoeg zijn om de opleiding van de Special Forces aan te kunnen. Hij levert zijn mensen af aan een team van zeer ervaren specialisten die de rekruten onder handen gaat nemen.



    Dit was het nieuws


    Verschijnt op: Donderdag 26 september | Release: Seizoen 13 - aflevering 4 | Genre: Reality-TV | Kijk op: NPO Start

    Harm Edens, Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek leggen het nieuws van de afgelopen week onder de satirische loep.



    De ring


    Verschijnt op: Donderdag 26 september | Release: Seizoen 1 - aflevering 4 | Genre: Drama / Thriller | Kijk op: NPO Start

    Anna stopt per ongeluk een ring van een klant in haar zak. De klant, Simon, chanteert haar: seks of hij meldt de diefstal, wat haar carrière in gevaar zou brengen. Anna bedenkt een plan om Simon's eisen te ontwijken terwijl ze haar fout verborgen houdt.



    Overige series nieuw op NPO Start


    Hieronder de overige series die deze week op NPO Start verschijnen.

    23 september: Van Roosmalen & Groenteman (seizoen 8 - aflevering 4) - Talkshow / Amusement - Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Samen met twee wisselende gasten nemen Gijs en Marcel de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek door.

    23 september: Nederlandse bouwkunst door de ogen van Paul Rem (seizoen 2 - aflevering 2) - Documentaire / Cultuur - Architectuurhistoricus Paul Rem neemt u tijdens een stadwandeling mee langs de parels van verschillende steden en vertelt u meer over de historie van de Nederlandse bouwkunst.

    24 september: We zijn er bijna! (seizoen 13 - aflevering 4) - Reality-TV - Martine van Os reist mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Lief en leed wordt met elkaar gedeeld.

    25 september: De wapenroute (seizoen 1 - aflevering 3) - Documentaire / Misdaad - Reportagereeks waarin Sinan Can het spoor volgt van de wapens die werden gebruikt bij drie historische moorden in Nederland, waaronder de schokkende moord op cineast Theo van Gogh.

    25 september: Van onschatbare waarde (seizoen 8 - aflevering 4) - Informatief - Verkopers van bijzondere en waardevolle spullen krijgen de kans om hun object te verkopen aan een van de vier experts. Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg meer terug.

    27 september: 2 voor 12 (seizoen 58 - aflevering 22) - Spelprogramma - Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's het tegen elkaar opnemen in twaalf vragen. Wie heeft de meeste vragen goed en raadt het woord?

    28 september: Beste zangers (seizoen 17 - aflevering 3) - Reality-TV / Muziek - Verschillende artiesten leren elkaar op een andere manier kennen en verdiepen zich in elkaars repertoire. Onder leiding van Jan Smit staat er één van de artiesten centraal, die zijn of haar grootste en meest gekoesterde liedjes uitleent.
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
    Deze week op Netflix: De 7 nieuwste series die je absoluut moet kijken
    Series / Release-lijsten

    Deze week op Netflix: De 7 nieuwste series die je absoluut moet kijken

    Van paranormale mediums tot bovennatuurlijke thrillers: het wordt geen conventionele week op Netflix.

    Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

    Mr. McMahon


    Verschijnt op: Woensdag 25 september | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire | Kijk op: Netflix

    WWE bereikte recordbrekende hoogtepunten en verpletterende dieptepunten onder leiding van Vince McMahon. Deze docuserie gaat over het controversiële leiderschap van de mogul.



    Everything Calls for Salvation


    Verschijnt op: Donderdag 26 september | Release: Seizoen 2 | Genre: Komedie / Drama | Kijk op: Netflix

    In een psychiatrisch ziekenhuis aan zee ontvouwt zich een liefdesverhaal, niet alleen tussen twee mensen, maar ook tussen een persoon, zijn nieuwe familie en zichzelf.



    Gyeongseong Creature


    Verschijnt op: Vrijdag 27 september | Release: Seizoen 2 | Genre: Horror / Drama / Mysterie | Kijk op: Netflix

    Een sinistere, geheime operatie in zowel het verleden als het heden brengt monsters voort, geboren uit menselijke hebzucht. Niemand weet hoe het zich zal ontwikkelen.



    Overige series nieuw op Netflix


    Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

    25 september: Live from the Other Side with Tyler Henry (seizoen 1 - aflevering 2) - Talkshow - Wereldberoemd medium Tyler Henry geeft hoop, genezing en lang gezochte antwoorden aan beroemde gasten door middel van emotionele lezingen.

    26 september: Nobody Wants This (seizoen 1) - Komedie - Een agnostische sekspodcaster en een rabbijn die net weer vrijgezel is, worden verliefd. Kan hun relatie standhouden te midden van hun verschillende levens en bemoeizuchtige families?

    27 september: We Were Kings (seizoen 1) - Drama - Een hecht drietal regeert over een bruisende barrio in Mexico City. Maar door een tragische gebeurtenis komen twee van hen lijnrecht tegenover elkaar te staan.

    28 en 29 september: Love Next Door (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Komedie / Romantiek - Een vrouw keert terug naar Korea, waar ze opnieuw wil beginnen. Ze raakt verstrikt in een relatie met een jeugdvriend met wie ze een gecompliceerd verleden heeft.
    Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.